America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Honnan lehet letölteni a 2.0.8-as patch-t?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Server: Bloom County AAO
Map: Underwater Reactor
IP: 64.38.130.162:1716
Verzio: 2.0.8

Lassan haladnak.... Mar csak egy kopes es 2.1.0 lesz )

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hykao
Hi
Gfreiter
Egyébként halihó 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
#25557-ös hsz aláírása 😊 A 3 medic teszt eredményei egybe vannak írva, de a sorrend az jó.

Nyers
Ott van Patacsi aláírása, de akkor most én is idelökök valamit: 😊
Medic teszt megoldások:

1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B

SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB

My Life for Freedom!

lóbébi
hali!Add meg a e-mail címedet és küldöm a megoldásokat.Lóbébi

Nyers
Sztem itt mindenki meg van vele, és mindenki segít mindenkinek, úgyhogy várjuk a kérdéseket!

My Life for Freedom!

Slow
a logód a régi MDex-es képbõl van? =) dejó!=)

hykao
De ha tudsz várni egy kicsit érdekesek lehetnek az S3DeltaChrome, és a Volari kártyák is (ha nálunk is lehet végre kapni õket, és a driverek kiforrotabbak lesznek)
Slow
halihó kicsiiiii

hykao
Nekem is egy 9500-ösöm van, 9800-as driver ráerõltetve.
Gyorsabb, szebb a képe, jobb a TVkimenete, mint az általad kérdezett kártyának. Talán csak az 59xx-esek gyorsabbak nála.
hykao
ATI-val mindenképp jobban jársz!!!
30-40e között hozzájuthatsz olyan 9500-öshöz, amit lehet szoftmódolni 9700-ra, de 40e körül vannak már a 9800se-k, amiket szintén lehet softmod-dal 9800nonpro-ra, vagy 9800pro-ra mod-dolni!!!
lóbébi
Sajnos nem mondhatok jót mert az egyik ismerösömnek is volt és le is cserélte ATI RADEONra hogy miért azt nekem nem volt hajlandó megmondani és csak annyit ilyen tipusú vga kártyát felejtsem örökre.Én nem szeretnék hangulatrontó lenni mert a te döntésed hogy milyen kártyát teszel a gépedbe.Nekem ATI RADEON 9600 128MB DDR VIVO van és elõbbi vga hasonló volt amit érdekelõdsz iránta csak 128 MB-os.Ezzel nem tudtam többet segíteni neked és ne hari.Lóbébi

Kicsirigo
Hello

SACA_(HUN)
Tudsz valamit lóbébi?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
igen

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

lóbébi
Szia!Ha jól olvasom videokártyáról van szó?Lóbébi

patacsi HUN
mpcheat changeclass at4
asszem 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
ez a stuki offline mpcheattel elõszedhetõ, de így hirtelen nemtom melyikkel...

nemtom, hogy az IF-ek mé' nem ilyennel nyomják SF pályákon...

hykao
Aham: #25524
SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Mi a véleményetek? Errõl a kártyáról?
Inno3d 5600FX 256M Ram és 39625Ft

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Jó reggelt!
pet70000
Jó estét!

hykao
Bill Gecc...amikor még kis gecc volt...
Na szép álmokat...
Gfreiter
Ez meg kicsoda képen? Cirek, sztem ez egy beállított fotü valahonnan az official siteról biztos.

[negativ] Cirek
és különben is milyen map?
nekem Insurgentnek Tûnik, de ott van rpg?
/rég jártam arra/

szóval ez az army 2.1? 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
ahogy látom az nem RPG hanem már amcsi cucc...
vagy tévedek?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Szép jó estét!

pet70000
Az összes tréninget nem muszáj végigcsinálni, csak az alap tréninget, azzal már feltudsz menni szerverre gyilkolni
(az összes kiképzés több óra!!)

Kaszi46
már müxik

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
sziasztok én most szeretném kiproszálni ezt a játékot elõször de sajnos a regisztráció elvégzése után apersonal jacketen belül hiába kattintok a log in re nem csinál semmit igy nemtom elkezdeni a traininget sem. szoval ha valaki tud segitsen.
training végigvitele mennyi idõ kb?
elõre is köszi

*Posse*T.W.D*

szerintem az õ gépén is linux van😊
homokviharban ne csodálkozz ezen...
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kutyika
Jaj... Bocsi aszem egy kicsit nagy lett...

Tikal
DJ Rush
31 M 47 / Hungary

Nálatok meg:

erre akartam menni, de aztán mégsem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kutyika

Csodás a kilátás, és lenyûgöz a táj szépsége...

Kutyika
(sajnos van szépérzékem) De szerencse, hogy nem csóválják...

Slow
ez de jó kép=)
a mögötte álló megdõlt, úgylátom =)

Nyers

My Life for Freedom!

Kutyika
Jaaaa??? Való világ 3? Én bizony nem vagyok kíváncsi újgazdag emberkék magamutogatásásra... Nem érdekel...(a kutyát se érdekli...)

Slow
... meg nem elég szõrösek, a farkukat se csóválják és a fülük se kajla, mi?
😉))

Kutyika
Nah, ezt eddig is tudtam... de miért raktad ide ezeket a képeket? Mondjuk a veszett jó csaj topicban télleg sok szép nõ van. Néha benézek ám oda is... Csakhát õk ugymond megérinthetetlenek, csak álmok, szépek, s talán a jóisten(ha van) jókedvében volt amikor teremtette õket....

Slow
vegyél ilyet 😉

hykao
Annyi érdekessége azért van a dolognak, hogy most szavazták be a ValóVilág3-ba (amúgy utálom, mint a szart), úgyhogy nap-mint nap láthatja (aki akarja) a nép különbözõ pozitúrákban...
hykao
Nincs benne semmi különleges, ahogy más csajba se, hisz annyi jó gáré van a világon, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ezért nem szabad kikészülni, ha a csajunk begecizik, tovább kell lépni mielõbb, mert sokezer pina csak beakasztásra vár...
Kutyika
Más: 253.szorra törlöm ki a privát üziket és mégsem törlõdnek..Ilyenkor mi van? Mit csináljak? Belépni sem volt egyszerû, nagyon fura...

Kutyika
Hmm...Ahogy a mondás tartja: Minden nõ egy aranybányán ül... Mi ebben a különleges? Megjegyzem, szépnek szép.