America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
mibol gondolod hogy balkezes?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
Ja, a barátosnõd...
Haha, vagy így gyártották le...

De, aki ráírta az balkezes?
Tikal
nem én irtam rá😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
A T és az i kissé elmosódott, a K A L tisztább, lehet, hogy balkezes a barátunk?...
Gfreiter
Ammá lehet 😊)) De Tikal, ha egyik sem igaz, akkor mit csinálsz ilyen cuccban a dzsungel közepén?? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
eredeti betuk 😊

hykao
Szerintem nem Photoshop-os, hanem egy képre filctollal ráírt szöveg, majd SCAN, de lehet, hogy tévedek...
Tikal
nem lehet, mivel eredeti.... olyan pixelek az egész képen vannak...

Gfreiter
És mit csinálsz te ilyen göncben? A Tikal felirat körül (a kendõn) van ilyen kis különös, Photoshop szerû pixel maradvány 😉))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

kattints az ITT-re, ott mindent megtalálsz...
Tikal
ja, beleélõs tipus vagyok 😊

[negativ] Cirek
így nézel ki amikor a gép elött ülsz és nyomod az Armyt?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Slow
azt akarod mondani, hogy, ha nem bill lenne a vezér, akkor a mac lenne occsó és szar, a pc meg drága és jó? =)))

lehet ez igaz, de akkor minden mindegy...😉

hykao
Höhö...
Tikal
kösz, de ez vagyok én:

Gfreiter
Elõször aszittem te vagy... LOL

hykao
...lehet, de én arról írtam, hogy a film mirõl szól...
lóbébi
Olvasd el a #25601-es hozzászólásomat!Lóbébi

lóbébi
datanet.hu

Mighty
Ne egy oldallal merd mar le a sebesseged, mert lehet, hogy a cache-bol "toltottel le" 16 mbit-tel....

Erre a feladatra pl jo a DU meter (www.dumeter.com)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Steve Jobs sem az a kisangyal. Nem akarom vedeni Bill-t de neki jott be es nem az Apple-nek... sajnos vagy szerencsere? Ki tudja, lehet rosszabb lenne, lehet jobb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hykao
Ja, ez a "Szilikonvölgy kalózai" c. filmben is benne volt, ami lényegében az Apple hányattatott sorsáról szól, Bill Gecc ármánykodásai közepette...
Tikal
Microsoft boss Bill Gates was photographed by the Albuquerque, New Mexico police in 1977 after a traffic violation (details of which have been lost over time).
nem fake 😊

Gfreiter
Hol lehet ezt így Kbitben mérni? Nekem mindig mindig Kbyte-ban méri letöltésnél (Explorer, Flashget)

Gfreiter
8Kbit = 1 Kbyte
Szerintem 16Kbit/sec-t akart írni. Nekem általában 40-60 Kbyte/sec-al jönnek a cuccok, az annyi, mint 320Kbit/sec és 480Kbit/sec, de volt, hogy felment 70Kbit/sec-re, ami annyi, mint 560Kbit/sec, de ez elég ritka. 700Kbit/s ami 87Kbyte/sec még sosem volt 😞 Nekem egy cd-s film, vagy játék kb 3-3,5 óra.

hykao
Megtaláltam, nekem a 384-esnek kb. megfelelõ sebességet mért...
lóbébi
Most mértem és 519.28 Kbit/s.

lóbébi
Szerintem a vonal terhelésen múlik mert hétvégén és néha hétköznapon beáll a normális kerékvágásban.

lóbébi
Datanet.hu-n megtalálod!Jobb oldalon látni fogod az ADSL kis ablakot és rákattintasz majd a sebességmérõ ablakot.Utána megtudott a vonal sebességet.Lécci jelezz vissza ha megvan!Lóbébi

hykao
Ez melyik szolgáltató???
Ilyen nekem is kell! 512-es ADSL árban...
1 perc alatt lejönne egy 120 megás fájl!
hykao
Azaz 2MB/másodperc!!!
hykao
Mivel mérted azt a 16Mbit/sec sebességet???

Az pont 32x-ese lenne az 512-es ADSL-nek!!!
hykao
Kösz a válaszokat!
500-as PING az már elég soknak tûnik (hú az már fél másodperc!!!).
Te tudsz nyomulni 500-as PING-el?

Szerintem az túl sok az 512-es ADSL-hez, normális körülmények között! (normális körülmény: gyors szerver, senki, és semmi által nem lassítva)
lóbébi
Bár jó kérdést adtál nekem és nem tudom hogy didikált szerver-e.Viszont sokszor megnéztem a vonal sebességet és elég érdekesen alakut számomra!Mivel 512-re van megrendelve és sokszor 700kbit/s-mal müködött és volt már olyan napom hogy 16 mbit/s-mal müködött.Nem hittem el sokszor és kértem a haverom segitségét és úgyanazt mondott nekem.Akkor mi a tanulság?Lóbébi

Gfreiter
Ja, de egyébként egy csomóan nyomták és nyomják 56os modemmel, és nagyon szép eredményeket értek el (Prank, Zotyesz pl) Szal a 384 ADSL az tuti. Lóbébi, az ADSL nem dedikált szerver? Mer akkor független attól, hogy mennyire terhelt a vonal.

Gfreiter
Nekem 512-es UPC-m van, és szinte mindenhol 4-500 a pingem. Bár lehet, hogy én megyek rossz szerverekre. Mondták, hogy lehet, hogy az oprendszeremben kéne valamit beállítani, de én annyira nem értek ehhez. Lehetséges lenne ez?

Slow
a 200 körülo ping (+ - 50) az általános az amcsi official szervereken.. az még jácccható, de elé kell lõni az eneminek...

persze jó lenne alacsonyabb pingen nyomni...
erre lesz esély, ha lesznek európai offic szerverek...

lóbébi
Igaz hogy a kiszavazásnál meg a többségtõl függ!

lóbébi
Nálam 512-es ADSL-em van és mindig változik a pingem.Volt már 200 ping és volt már 25 ping.Szerintem a ADSL vonal terheléstõl függ.Ez a véleményem.Normális esetben kb. 40-80 ping körül változik.Nem kell mindig megijedni ilyen leorditásokkal mert azzal tudsz játszani amilyen van neked.Szerintem jó a 384-es is mert nekem eddig soha nem volt promblémám amig meg nem rendeltem a 512-est.

Nyers
Official-n nem fognak, ez tuti, egyébként ha meg jó a bagázs a szerveren akkor meg kiszavazzátok!

My Life for Freedom!

lóbébi
Akkor addig is nyelem a varangyos békát ilyen kö×××gök miatt!Nin más hátra hogy tovább játszak ilyen tudattal hogy bármikor lelõnek egy fegyver miatt.

hykao
Milyen PING-etek szokott lenni, és milyen kapcsolattal?

Nekem 384-es ADSL-em van, és a Terminator: War of the Machines játékban - normális szerveren - 90-100 körüli a PING-em.
Leordítottak, hogy ez nagyon szar.

Az Armyban mennyi a PING, olyan kapcsolattal, mint az enyém?
Nyers
Hát most írtam, hogy for example Pipe-nál fedezem a venteket és a gyerek simán elszaladt elõttem! Úgy, hogy kétélû a dolog!

My Life for Freedom!

Nyers
Ezért kell vigyázni a noobokkal! Don't cross fireline! Engem már rugtak ki így! És mit mondjak, qva idegesítõ!

My Life for Freedom!

lóbébi
Szerintem az lenne a legjobb megoldás hogy bizonyos ideig kizárják a játékból és újra kezdeni a kiképzést!
Bizonyos ideig sem kap plusz honort.Szerintem a program fejlesztõknek kéne eszebé jutni hogy ilyen büntetéseket kéne beépiteni a programba.Szerintetek?Lóbébi

Gfreiter
Asszem a 2.0-nál már így van, de nem vaok benne biztos.

Nyers
Ha az elsõ fél percben teszi kapásból kirugják Official serveren , asszem ez így van.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ne izgulj, a kis köcsög úgyis megkapja a magáét. Ezért kap egy csomó ROE-t, és honort veszíthet, és ha 10 alatt van, akkor mindenki tudja, hogy tk-zik. És senki nem szereti az ilyet. Engem egyszer egy IF lott le azért, mert el akarta venni az SF fegyveremet.

lóbébi
Sziasztok!Most jöttem le a játékból és már azt hittem hogy kidobom a monitort az utcára.Mivel a játék elején Sniper posztot választottam és erre mi van?Elindul a játék és már meghaltam egybõl!!!Hogyan?Valaki megsértödött és engem lött le bosszúból úgyhogy egy csapatban voltunk!Szerintem ez a k××××g nem normális!Akkor ezek után érdemes végigjátszanom mert ilyen embert le kell löni!

Nyers
Sztem nem lehet!

My Life for Freedom!