America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal

kinek van mp3 lejátszoja? nem CD lemezes hanem memoriakártyás... érdekelnének árak meg hogy milyen márkák a jok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
Üdv mindenkinek!
Visszatértem pár kép erejéig (hogy OFF-oljak egy kicsit):

Na ki ismeri fel??? (válasz és link a Veszett jó csaj topicban)
Pupcika hívta fel a figyelmet rá!!!
Mighty
Ha visszalapozol partiz-husz oldalt, valaki tett mar be terkepet.
A-tol B-be a folyomederbe kezdj menni. Egyebkent meg a kepernyo felso reszen mutatja az iranytu, merre van a cel objektum.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
köci 😊 odakukkantok 😊 2éves IBM Netvista LOL nekem is van egy ilyenem annak semmi baja a melóban. ezt meg csak néha használták otthon net ohne, még eredeti telepítés volt... IBM LOLvista

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

thx
patacsi HUN

by M3I3R 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

THE matrica
Patacsi Nézd meg a HWSW forumon hogy nem-e vmelyik hardvered hibája általában az alaplap csinál ilyet.Uj a cucc írj részleteket úgy könnyebb segíteni.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

megint 1 kérés
az sf tréning elsõ felén túl vagyok most a második pályán nyomulok az a pontra sikerült eljutnom de a b pontot nem találtam meg... nincs valakinek véletlenül 1 térképe hozzá vagy valami tanácsa
elõre is köszi
Mighty
Hat igen. Ez is elkepzelheto. Elsore en a memoria modul(oka)t neznem meg.

patacsi HUN
nem segít semmi 😞 újaraindul. próbáltam xp-t felrakni, de az még érzékenyebb. annál nem is indul el semmi csak villan egyet a monitor és újra ,és újra... a viruswarning-ot is kikapcsoltam. már attól félek, hogy valami hardverhiba... na mind1 félreraktam 😊

Nyers
Szintúgy, de nálam a szerverrõl történõ kidobás a leggyakoribb! Communication Error! 😞

My Life for Freedom!

sziasztok.
csak nekem van állandóan "time out" és "invalid passw" amikor login-olok a serverre ??
valaki tudja esetleg mi a megoldás ?
thx

Nyers
Még nem láttam, de az in-game képek röhejesek! LOL
Szóval egy jó videó volt az egész! 😊

My Life for Freedom!

Slow
én is xboxos képeket láttam, de az élethûsége (ingame) nagyon tetszett...

ennek a soldnernek is kiváncsi lennék ingame múvijára... olyan nincs?

Nyers
Hát nem tom, valszeg én csak BOX-os képeket láttam, azok annyira nem olyan szépek, de az in-game múvi kárpótolt, kegyetlen játékélmény, és igazi kommandó! Cool!!!

My Life for Freedom!

Slow
igen, a video nem rossz, de én nem szeretem az ilyen grafikát.
vannak jó pillanatok, de pl a sniper scope (amikor kilövi az elején kilövi a toronyból a géppityust) elég futurista...
de hát izgulva várom, hogy milyen a játékélmény, hogy milyen nehéz a gamma, mert ugye a leglényegesebb ez...😉

(nekem a full spectrum varriors grafikája a top)

zotyesz
Ja, ezt már napok óta le akartam írni:
Ha valakinek nem nyílik meg a sniper suli, annak ellenére hogy meglõtte a 36-ot, és rendben elment az eredmény, a biztonság kedvéért, az nézze meg a Parental Lock alatt nincs-e kikapcsolva az Advanced Marksman suli. Lehet, hogy az kavar be?

zotyesz
Most néztem meg, és olyan 2-3 lépés távolságról nyitja az ajtót, de már messzebrõ kiírja alulra a lehetõségét.

Tikal
igaza van matricának, némely windows telepito allergiás a bios virusirtora, kapcsold ki és jo lesz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oki próbálom thc
zotyesz
Pedig ez a megoldás. Lépj egy kicsit hátrébb vagy közelebb az ajtóhoz, amíg alulra kiírja, hogy "OPEN/CLOSE DOOR" aztán szépen a use gomb. 😊

😊 persze csak hogy? csukva az ajtó és nem tudom nyitni
zotyesz
Kimész, és megkeresed a második teszt helyszínét. 😊

az elsõ teszt +van
a második pályán 1 szobában vagyok és nem történik semmi 😞
ez a gáz
Gfreiter
#25490 -es hsz aláírása... 😊)))))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
Nem eléxem

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

hello
friss húsként kellene 1 kis help
+van az elsõ medic vizsga de nem tudom mit kell csinálni a második részben plz segítsen valaki
thc
Nyers
Ja, én is helyesbítek, merthogy láttam in-game képekt! Fúj, de a videó az valami tuti! Próbáljátok leszedni!

My Life for Freedom!

THE matrica
Undorító a zöldner

Nyers
Kattanj ré az AA fórumára, mejd meglátod mik a vélemények. Eléggé lesujtó!

My Life for Freedom!

Slow
ja ebben az a poén, hogy kidõlnek a fák=))))))
loooooool, de hüjék 😉)))

Slow
egyébként ez elég béna, nem?=)

Slow
ez lehet, hogy jó játék lesz, de hogy jön ide az army?

nem a bfnek kell félnie?
😉

SACA_(HUN)
Tikal! Irtam e-mail, ha ráérsz válaszolj majd reá!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Nyers
Én sztem is az in-game képek gagyik, túl mûviek, de ettõl független a videó jó!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
na de hol vagy ?? 😊

patacsi HUN
Ficsek !!! boldog szülinapot 😄
#25488 megyek mesterem 😊

[Rush]
Patacsi szeretnék veled beszélni, keress meg lécci

hTTp://ror.hu/

Nyers
Nem megy, kóddal látták el, akkor csak én nézem az intrót! 😊 Ilyet még nem pipáltam, bocs!

My Life for Freedom!

Nyers
Nekem elõbb innen jött, egy pillanat és megkeresem az oldalt! 😊

My Life for Freedom!

Gfreiter
nincs itten semmi koma.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Ezt pislantsátok meg:
http://guest3.download.filefront.com/pexitbffbf+/gamershell/movie/soldnerintrohigh.zip

My Life for Freedom!

Gfreiter
Hali mindenki! Sztem az armynak jobb a grafja. Ez most külsõ nézetes FPS? Én aztat nem szeretni...

[Rush]
Érdekes grafja van ennek a Söldner-nek.....

hTTp://ror.hu/

Nyers
Na van néhány érdekes fórum az AA.com-n, hogy haldoklik-e kedvenc játékunk, vagy hogy most mi is a szitu:
- Americas Army: Dying... This is sad....
- AA vs. Joint Operations
Hát igen, a 2. fórumban a srác az egyik bajtársunk példaként a Joint Operations-t / ez a címbõl nem meglepetés 😊 / és a Soldner-t hozza fel példaként. Azt írja, hogy ezekl ki fgják végezni az AA-t. Na azért ez túlzás, de ezt mindenképpen nézzétek meg:
http://soldner.jowood.com/ (söldner)
A Söldnerben benne van elég sok jármû, és hát nem éppen csúnyák!
Ilyenkor érzem jogosnak, mikor a kinti fórumokon ezt hangoztatom: AA is the best FPS in the world, but much has to be done!
Egy kis ajánló Söldnerhez:

My Life for Freedom!

repro
Valamit akartam kérdezni, de elfelejtettem.

N0 TXT TLK PLZ!4!

THE matrica
a bios nem a virust jelzi hanem hogy vmi irni akar a bootsectorba a windóz pedig szokott telepítéskor
Telepítés alatt kapcsold ki a bios setupban a wirus warningot

patacsi HUN
ezt tettem 😞 kivéve ind lemez... bazz. köci próbálkozom 😊

Mighty
Bovebben: garantaltan virusmentes indito lemezrol bootolj, aztan fdiskkel torold a particiokat, majd csinalj ujakat. Aztan mehet a format c:, majd a telepites.

Mighty
fdisk