America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha észre vesznek, állj meg teljesen!
én végig kusztam a pályát, az a bizti
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
-lassítsd le a mozgásodat (shift)
-monitor felbontást állítds át
-kilégzés után lõj mindig
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
de amikor már csak az advanced marksmanship hiányzik és nemtok az alapon 34 fölé menni az már nekem sok szal én most 1 ideig inkább NWN-nel pihizek,az legalább megy
BEAST: MIA HONOR:16

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
My Life for Freedom!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My Life for Freedom!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A hiv. oldal számlálója alapján az AA közösség a 3 milliós határt súrolja alulról! Hooah! Viszont, az furcsa, hogy csak 4% van 20 honor fölött, ami azért elgondolkodtató, hiszen aki komolyabban is játszott a gammaval és valamennyire tetszett is neki az tuti, hogy 20 honor fölött van már. Vélemény?
My Life for Freedom!
Vagy ITT keresgélj!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
földetérés elõtt 1-2 másodperccel nyomd meg az action gombot
segitsetek pls elakadtam a traningben az ejtõernyös résznél, mindig pofára esek. mit kell csinálni hogy kinyiljon az ernyõ?
thx a helpet

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
E.Gy.B.E. Airsoft Team

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
N0 TXT TLK PLZ!4!
E.Gy.B.E. Airsoft Team

hm...
de az is csak azért volt, mivel ha nézted (én is bent voltam... 😊 ) akkor volt sok külföldi 300 feletti pinggel is (2-nek 650-es pingje volt) és azt te is megérzed ha vkinek ilyen magas az értéke...
de amint kiraktam õket utánna már normálisan ment tovább, aztán néhány külföldi is írta hogy milyen jó az értékük itt...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
szóval partiban voltam, és 'majd az utolsó negyedben'...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
de nem kell sokat várni és revansot veszek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team
egyébként bár süt a nap, hideg van, az a baj, és ilyenkor fagyott kézzel szar...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A legjobb dolog az volt hogy valami barom meggyanusított hogy csíter vagyok,persze a társát nem gyanusította aki falon ár kinyírt.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
az NBA 2004 télleg kira. Slow-val nyomattunk, csak kicsit laggoltunk miattam 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
na ez a megaoff 😊)
😛
tegnap lefokoztak 10es honorra 😊)
Unofficial servereken meg akkora jó voltam 😛P
NHL-t nem probáljuk ki? AZ Mighty-nak ugyis fekszik, nemde?

)