America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pet70000
ezt nem könnyû elmondani, sajna
ha észre vesznek, állj meg teljesen!
én végig kusztam a pályát, az a bizti

patacsi HUN
americasarmy.hu - training oldal alján van térkép..

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Milka
a SpecialForce-seb a tesztiras utan ledobnak valahol az erdõben,és be kell jutnod bázisokra úgy,hogy ne vegyenek észre(commando).nekem sajna nem sikerült,pedig minden utat megpróbáltam.PLEASE irjátok meg hogy tok eljutni a bázisokig(lépésrõl lépésre(ha lehet)).KÖSZIke

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Nekem már rég megvan 😊)) Csak BEAST-nek nem megy.Amugy szerintem a légzés az egyik legfontosabb,fõleg késöbb a sniper tréningnél.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

pet70000
-vedd le az egér érzékenységét
-lassítsd le a mozgásodat (shift)
-monitor felbontást állítds át
-kilégzés után lõj mindig

patacsi HUN
próbáld meg 1600x1200 -on, úgy sokkal könnyebb 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Te ne tudd meg hányszor álltam neki újra meg újra.Az a lényeg hogy ne add fel.Nehéz,de nem lehetetlen.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Al Bundy23
elég hamar feladtad komám 😊

IBANEZ UV777 Rulez

BEAST
Nah hi megint vok de nem sokáig.. az elején én is ugy gondoltam hogy most aztán lealázok mindenkit mint a CS-ben
de amikor már csak az advanced marksmanship hiányzik és nemtok az alapon 34 fölé menni az már nekem sok szal én most 1 ideig inkább NWN-nel pihizek,az legalább megy
BEAST: MIA HONOR:16

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nyers
És még valami: Marksmanship totals: 36% - Unqualified. Sztem ez mindent elmond.

My Life for Freedom!

Tikal
plusz vannak a cheaterek, akiknek van egy rakás proba accountjuk....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nyers
Ja-ja, és még azt is hozzá kell venni, hogy sok játékosnak több accountja van. De azért az örömteli, hogy egyre többen próbálják ki.

My Life for Freedom!

Ez számomra is nagyon érdekes.Szerintem az aktiv játékosok száma inkább az elvégzett medic trainingekbõl jobban leszürhetõ,s ez valamivel több mint 300ezer ember.Az a 3 milló már csak azért is csak megtévesztõ mert alatta látszik hogy az alapkiképzést 1,7 millóan csinálták csak meg.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Reggelt mindenkinek.
A hiv. oldal számlálója alapján az AA közösség a 3 milliós határt súrolja alulról! Hooah! Viszont, az furcsa, hogy csak 4% van 20 honor fölött, ami azért elgondolkodtató, hiszen aki komolyabban is játszott a gammaval és valamennyire tetszett is neki az tuti, hogy 20 honor fölött van már. Vélemény?

My Life for Freedom!

patacsi HUN
reggelt

Vagy nézd meg ezt a hozzászólást: #29626
Vagy ITT keresgélj!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Milka
van a 2.0ás verzióban az orvosis teszt után még egy teszsorozat(valami fegyverekrõl, kocsikról, jármûvekrõl)ahhoz ha valaki meg tudná adni a MEGOLDÁSt azt naggyon megköszönném!!!!

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

az ernyõ magától kinyílik...
földetérés elõtt 1-2 másodperccel nyomd meg az action gombot
hájj.

segitsetek pls elakadtam a traningben az ejtõernyös résznél, mindig pofára esek. mit kell csinálni hogy kinyiljon az ernyõ?

thx a helpet
Dexa
a Gyilkos Plüssmackó-val jer vissza majd gammázni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Csak vigyázz az aimbottal a Fekete Macsekban 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

remélem ott kevesebb lesz a csíter 😛P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ezentúl én má csak a Fekete Macskát fogom multiba küldeni... abba jo vagyok 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

jajjjj má megin felmentem kicsit jáccani megin szarrá öltek.......

Menni fogok,ez biztos.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
várunk legközelebb is a szerveren...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Észrevettem 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
LOL

Dexa
hát szinte alig volt lag...
hm...
de az is csak azért volt, mivel ha nézted (én is bent voltam... 😊 ) akkor volt sok külföldi 300 feletti pinggel is (2-nek 650-es pingje volt) és azt te is megérzed ha vkinek ilyen magas az értéke...
de amint kiraktam õket utánna már normálisan ment tovább, aztán néhány külföldi is írta hogy milyen jó az értékük itt...

[negativ] Cirek
/ON

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
én meg tudok írni... LOL

szóval partiban voltam, és 'majd az utolsó negyedben'...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
ja, kira volt az elsõ félidõben még partoban voltam, de sajna Iversonnak nem ment a játék és lehúzta a csapatot, magy az utolsó negyedben összezuhantak a srácok...

de nem kell sokat várni és revansot veszek!

A kezem télleg összefagyott,de azért jól esett egy kis mozgás.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
pl. boxkesztyû tök jó meleg... 😉

Mighty
Kesztyûvel nem lehet?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
hova? én is megyek...=)

egyébként bár süt a nap, hideg van, az a baj, és ilyenkor fagyott kézzel szar...

Slow
hát.... nem...😉

de szoros volt (egy darabig...)

Hmm kosárról jut eszembe.....fasza idõ van kint.Lehet hogy kimegyek egyet dobálni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_
remélem lealáztad a kosarast .)

Al Bundy23
😊 hát persze hoyg nem vot hisz a mi szerverük 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nah megnéztem ezt a HIT-es szervert,szinte alig volt lag,csak egyszer pusztultam meg miatta.Az 21 játszmából nem is annyira rossz.Kár hogy nem official 😊
A legjobb dolog az volt hogy valami barom meggyanusított hogy csíter vagyok,persze a társát nem gyanusította aki falon ár kinyírt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[negativ] Cirek
jaja! 😄

az NBA 2004 télleg kira. Slow-val nyomattunk, csak kicsit laggoltunk miattam 😊))

Tikal
pedig az nhl olyan kira, fõleg mikor a plexinek nyomok valakit vagy szájba zuzom a válammal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mighty
Nem szeretem a sportjatekokat...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
az nhl 2004 nem olyan jó, a 2003 jobb volt, viszont az nba2004 az kira nagyon, szóljon aki akar multizni...😉

na ez a megaoff 😊)

NEEEEEEM AMERIKAZARMYYY !!!!!!!!!!!

😛

tegnap lefokoztak 10es honorra 😊)

Unofficial servereken meg akkora jó voltam 😛P

Tikal
2004? és milyen? mert 2003 az tetszett nagyon, csak mikor multiban játszottam akkor nehéz volt 😊)

NHL-t nem probáljuk ki? AZ Mighty-nak ugyis fekszik, nemde?

[negativ] Cirek
jaja, nehogymá csak az nwn vigye el az embereket... 😄

Tikal
NBA-vel is játszotok mostanság?
😊