America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
vazze, akkor ZsozS okos... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

ja az IQ-t mutatja
NA ! eztet modtam ! a honor az a tudáspont ! 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

köszi, már megoldódott...
de tegnap meg tegnapelõtt akárhányszor próbálkoztam három .dll akármit nem tudott letölteni... kiírta hogy ERROR stb...
most minden okés, elsõre sikerült minden
csak pipa voltam rá
Nos a honor a játékosok tapasztaltságát mutatja,amolyan tapasztalati szint.Ugy lehet szerezni ha a hivatalos (official) szervereken játszol,és ott pontokat szerzel.Pontok járnak a nyert kör,a teljesitett objective-ek,a vezetõi képesség,gyógyitás,ölés után...remélem nem hagytam ki semmit.
S hogy mennyi pont kell 1 honorhoz,azt itt láthatod:

01-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000

Innét is látszik minél több honorod van annál több pont kell a továbbiak gyüjtéséhez.Ja és a honort elvesziteni is lehet ha vétesz a ROE ellen.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

az ilyen "tudás pont" fféleség.. minél több faszit vágsz haza, minél kevesebbet halsz meg vagy ölsz meg havert, pontot kapsz.. és x pontonként emelkedik a honorod....

Itt meg tudod nézni

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Milka
mik azok a Honor szintek,pontok?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Szerintem full baromság lenne letilani az hogy igy "vaktában" gránátozzunk.Még az se lehet mondani hogy csak az egyik csapatnak származik belõle elõny,mert mindkettõ egyformán megteheti.Ráadául aki a gránátot dobja számolhat azzal hogy rá is dobnak,tehát nem kockázatmentes.Aki ismeri a pályát az tudja hogy ez kivédhetõ,aki meg nem az 2 körön belül ugyis rájön hogy mire kell vigyáznia.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Nyaktájékon (nyak alatt) próbáld meg lõni. Szal a mellkasától picit feljebb.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
sy, de ezt most nem értem...
mit utálsz most pontosan?
ha vki úgy gránátozik hogy nem is látja az ellent?
vagy mi?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
ehhez neked a Basic trainingnél a marksmanship részben min 36-oseredményt kell elérned a max 40bõl...
akkor elérhetõ lesz neked is a sniper training
a honorszinted csak az SF fegyvereknél számít, mármint ahhoz hogy használni tudjad ezeket az SF fegyvereket bizonyos pályákon (SF) ahhoz neked min 15 honorral kell rendelkezned.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

lóbébi
Akkor hol van a tiszta játék és így könyen lehet + honorokat szerezni!Ezért utálom ha valaki ilyen módszerrel csinálja!

lóbébi
Távcsöves kiképzést csak akkor tudsz amikor teljesiteted a 40 lövéses vizsgán a min. 36 találatot.

Dexa
a legújabb szarakodás official szervereken, pl Hospitalon:
admin üzenet:
"NO SPAMMING NADES"
ez a vesszõparipájuk...

de ezt pont mondtam a többieknek is, ha már kitapasztaltuk a pályát, tudjuk mikor merre kell dobni gránátot, akkor minek szólnak bele... ha õ meg nem ismeri a pályát akkor szánja rá õ is az idõt és ismerje ki...

Milka
van az "Adv.Markmanship"(távcsoves)küldetés a TRAININGeknél.Azt hogy megcsináljam mit kell elérnem?meik trainingeket és mennyi Honort? mi az a Honor?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Dexa
bár az is igaz,hogy jónéhány szerveren erre nem mondtanak semmit sem, de azok klánszerverek és nem hivatalosak (official)...

Dexa
rosszabb esetben azonnal BAN és kész...

Dexa
nem engedélyezett, mivel ha admin látja azonnal és szó nélkül kirak...

lóbébi
Egyébként ezt a dolog engedélyezett?

Dexa
találkoztunk már ilyennel, ez 1 bug a gémben...

lóbébi
Sziasztok!Rég voltam itt.Lenne egy kérdésem mindenkinek!Elöször leirom az esetet!Valamelyik napon egy SF hospital officalos szerveren voltam és meglepö dolgot láttam.Ahogy ment a játék és az én csapatomban mindenkinek golyószórója van meg saját fegyverével!Sokáig tünödtem hogy csinálták ezt?Végül az induláskor az egyik társ automatikusan folyamatosan dobott ugyanolyan fegyvert mint magának volt.Ha RPG-s poszton volt akkor csomó RPG-t tedd le.Gondolhatátok hogy micsoda tüzérségi össztûz volt a pályán és nagyon élveztem.Persze hogy nagyon hamar vége lett a játéknak.Kérdésem az hogy miként és hogyan lehetséges az egész?Találkoztatok már ilyennel?Lóbébi

BEAST
jóó lehet tuloztam 1 cseppet , de akkor is tudok 1 pár kellemetlen percet okozni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dexa
a jószándékot értékeljük...

rezes
Hat akkor elnezest bar jobb ketszer mint egyszer sem de tisztara atvert a forumos kiiras

Fonok.Ki az a corporation?

Dexa
mivel van gondja a PBnek?
mit ír ki?

[HUN]Crassus

LOL a CS-s srác leakar alázni mindenkit LOL
(majdrájössz)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
Ez tényleg gáz, nálam is van olyan hogy a legközelebbi 2 szélsõt totálbakapom és nem dõl el! Ez van, ne add fel.

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus

Alsószéleközepe!😊
(szakmailag😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tele van a tököm a pb-vel...
akárhányszor frissítem manuálisan, mindig van három hibás szar...
és ledob mindig a szar...
ez így szar
Dexa
célozd a bábuk bal felét, úgy biztosan ledõlnek...legalább is nekem így mindig megy...

BEAST
nah lehet hogy probálkozom még 1x-2x de nemtom én már teljesen kivagyok a légzést figyelem , a mozgást lelassitom , TÖKÉLETESEN MELLKASON LÖVÖM a bábukat ..m ég pattan is rajta a találat de nem dölnek el ... áááááá nemtudom megyek és megölök pár bábut. CSak az idegesit hogy neten osztom az ellent hospitalon is VIPként,meg uigy általában ^^, és 1 ijen szánalmas teszt nem megy...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Al Bundy23
Nem most van a szül napja ha jol tudom szeptemberi a fissenet, csak a szar sg átirta a dátumát valamiért

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
igen, igen 😊 sok boldogot 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

rezes
BOLDOG SZULETESNAPOT STARFISH

Fonok.Ki az a corporation?

Nyers
Igaz. 😊

My Life for Freedom!

A Spec Forces-t azért betartották

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Bocs, ez tavalyi kijelentés. Akkor semmi. 😞 Ezt ígérték.

My Life for Freedom!

Nyers
Wardynski noted, "Between now and Christmas, we will release monthly expansion packs that will add six new occupations and twelve or more new levels to the game. These new occupations will make up a Special Forces detachment and will include the exploration of activities such as escape and evasion training." - Hooah!!!

My Life for Freedom!

Nyers
Van egy tavalyi E3 stryker és egy SF! Sztem nagyon f*sza! www.aafiles.com --> videos/media, itt keresgélj. Egyébként, ha már tavaly ilyen szinten álltak, akkor most tavasszal (April 1. - ?) nagyot fognak dobbantani.

My Life for Freedom!

hello
aa videot valahonann lehet letolteni???
mármint aqmin játék folyik nem promo video
thc
Nyers
Én sem vagyok vmi nagy gyilokgép és becsülöm Cyrus hozzáállását, ez a helyes mentalitás. Elején csak töltelék emberke voltam és úgy 25 honor fölött kezdtem igazán élvezni a játékot. Most már úgy vagyok, hogy magányos farkasként is pozitív a fragem, de ha klán van az ellenfélnél akkor sok mindent nem lehet csinálni.

My Life for Freedom!

[Rush]
nekem ott 2.47 fr-tem van, úgyhogy nem hiszek neked 😄

hTTp://ror.hu/

jah az elõzõ is cyrusnak akart menni....sorry

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Amugy meg ne aggódj hogy 0.41 az arányod.Nekem 30 honorral is csak 0.66,lehet hogy égõ de ez van...monduk az egész a Radio Tower-en töltött idõnek köszönhetõ,ott haláloztam el legtöbbször 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyugi kiegészitõ erõként is tudsz irtani mint állat.Az RPK nagyon meggyõzõ tud lenni

E.Gy.B.E. Airsoft Team

neeeem köszi..

Ha akarnék, szereznék csitet, és megcsinálnám magamnak... de mondom, nem akarok csalni.. azé jáccom mer élvezem. 15 honor nem olyan lehetetlenség... sõt 😛P

[Rush]
Ha akarod megcsinálom neked a 15-t és akkor tudsz SF-pályákon is m4-el gyilkolni 😄

hTTp://ror.hu/

Honorrol csak annyit hogy elég komolyan ûzöm, de szar vagyok.... ezért csa 10-11 en szokott ugrálni....

Engem sokkal többször öltek meg, mint én az embereket (asszem 0.41% az arányom)

De én csak azért játszom mert élvezem és nem a honor növekedésért...
Bár egy kicsit elkeserített most hogy megtudtam hogy csak 15 honor felettiek lehetnek SF haderõk, akik alatta vannak csak kiegészítõ ellenállók....

Gfreiter
A légzés által okozott mozgás enyhébb lesz. ha a "lassú" sebességre kapsolsz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[negativ] Cirek
jaja, kúszni kell.

nekem amikor magamnak csináltam legalább 2órán keresztül szenvedtem.
másodszorram már 30perc elégvolt.
most 10percalatt megcsinálom. 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS