America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Szép jó reggelt mindenkinek

Tape at war yack one knock a fuck on

Mighty
Epp ezert hivjuk Bélának

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pet70000
ja, má velem is kötekedtél emiatt
hm.......
namind1

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Dexa
ZsozS nevét azért jó leírni mert minden félét ki lehet hozni belõle:
Zsozs
ZsoZs
ZsoSz (enyhe francia csengés... 😄)
ZsosZ (ez a nevének design-os formája... 😄)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
ahhoz még sok honort kell gyujtened 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Zo-Lee
Köszi a tesztinfót

http://www.dfh-squad.com

Gfreiter
Huh, nagyon zorall... 😄DD Én is ilyen kommandós akarok lenni!!!!!!!!!!!!

Dexa
ha minden jól megy akkor úgy lesz állandóra beállítva a szerverün hogy Hospital-os trekkelt legyen... (legnagyobb pingünk, mármint a magyar gémerek nagy többségének a hospitalon van, ...általában)
oksa?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[Rush]
ZsoZs keress meg légyszi, ha tucc, köszi

patacsi HUN
jó lesz elkezdeni a mindig halogatott mentéseket 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
aahhhh HK-k g36, vagy mi
ez de yo kis stukker (mármint jol néz ki, ugye...😉)

egy kis off olvasgatni való ---> a windows hanyatlásának kezdete és bukása...😉 (vagy nem...)

zotyesz
Rush! Privát ment.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Fluga: bocs, franciák nem németek, és a nevük Groupe de Sécurité et d'Intervention de la Gendarmerie Nationale (GIGN)

ezek a németek

Tikal
ja meg az is 😊

patacsi HUN
az americasarmy.hu training oldalának az alján... egy ideje 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
nekem meg a náci németország, vigyázz G figyellek...

fluga
Tikal ezek GSG-9-esek?

fluga
crahahaassssuuus irjáá máááá

Tikal
germany

G, milyen logod van neked? mindig valami középkori horror jut eszembe rola, elég rémisztõ 😊

Gfreiter
Ezek tán magyarok?

zotyesz
Itt vagyok, mindjárt lövöm Icukát felfelé.

Gfreiter
Van mégegy, a terepgyakorlat

patacsi HUN

[negativ] Cirek
patacsi bajtárs 😊 aláírásád nézd meg!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Zo-Lee
HI
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megnztem ezt a gamét és nagyon fasza, csak 1 problém van vele. Nem beszélek jól angulul ezért a tesztekkel elég nehez boldogulok. A medic sikerült már, de a fegyveres csak 65% lett maxban 😞
Tudtok vmi leírást, hogy mit hova kell karikázni, hogy elfogadja végre. Már csak ez az egy akadály van köztem meg a netes része között 😄

http://www.dfh-squad.com

[negativ] Cirek
vki nem tudja hol van az SF tréning térképe?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Slow
mikor lesz már? mikooor?

Tikal
vagy 5 teamkill és 1000 ROE 😊

Slow
hmmm
sarokra egy gránát--->5 kill
😉

Tikal

ehhh...

megcsináltam....😊

most már az sfmissziok okznak gondot 😛P

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Sírni tudnék az örömtõl!

My Life for Freedom!

Nyers

My Life for Freedom!

fluga
CRASSUS megint írtam xsu.hu-ra, sasold meg vagy küldj a részletekrõl emilt!
köfi
[email protected]

najó, lepihentem, most ujra megpróbálom

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tikal
söldnet secret wars kijött már? ha igen akkor milyen? 😊

fluga
CRASSUS HA OLVASOD:
nézd meg az xsu.hu fórumot!
NAGYON FONTOS LENNE! köszi!

Tikal
dooh! már nincs meg... icq száma van csak meg

Tikal
gyere icq-ra , megadom zotyesz számát, azt hiszem meg van még, megkeresem....

[Rush]
nem hiszem, hogy olvasná

[Rush]
és akkor, hogy érjem el? 😄

Gfreiter
Írj neki egy privit...

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD

Strahd_
van egy jó meg egy rossz hirem .)

Rossz hir : nicns meg a zotyesz elérhetösége nekem...
Jó hir: A tied sincs , a többieké sem csak repro meg fulga .)

Strahd_
megnézem van e mobilja tárolva...