America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áramszünet 15.00- ig. = 56k 😞
ha elhoztam volna az irodából az egyik szünetmentest... brühühûûû
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
ez nagyon katonásan hangzott kisfönök!!!
ez teccik

vki már azt amikor élünk, egy csapatban vagyunk és úgy kommunikálunk, vki meg azt amikor a klán két ellentéstes csapatban van és úgy mondja hol vannak a csapattársai...
megközelítés kérdése, nemde?
mint írtam egy lehetõség a kommunikációra a TS, nem kötelezõ senkinek sem...
MI is a klánon belül kötelezõen elõírjuk az aktív TS használatot gém közben, igaz ebbõl néha származik probléma bizonyos szervereken...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
a TS, Roger Wilco, Ventrillo is mindenki számára adott lehetõség, mármint amennyiben gondolja letöltheti és használhatja is, így könnyen találkozhat olyan emberekkel akik a gémben segíthetnek neki...
klánszinten meg aszem már majdnem mindenhol úgy is követlemény vmi kommunkiáló progi...
mi ezt olyan szinten használjuk ki hogy egy oldalon vagyunk (mindenképp megpróbálunk mi is egy oldalra kerülni, mielõtt még kórusban zengené a szerver hogy ghostolunk) akkor ha meghal vki akkor rajtamarad a nézetén és kakukk...
amennyiben még élünk akkor én személy szerint temészetesnek veszem hogy kommunikálunk, ki hol látta az ellent és merre ment... (a klán hatékonysága miatt)
magyar arcokat MI SEM akarunk, fogunk kighostolni, a külföldieket minden további nélkül igen...
amikor nekünk is mondják hogy:
"mit használunk, TS-t?"
erre csak minden alkalommal azt tudom írni nekik, hogy:
"emilezünk, emilben kommunikálunk"
ami durva az az amikor felmész egy szerverre és ott egy klán a MÉG ÉLÕ csapattársait ghostolja ki amikor Õ IS ÉL, az durva...
sok ilyen klán van...
) mert most nagy hirtelen nem emléxem a nevedre...
de ha szólsz akkor felmegyek/felmegyünk és akkor ha gondolod és van 1 kis szabad idõd akkor végigmutogathatjuk Neked is, Mindenki Másnak is a pályákat...
emléxem még én is arra hogy amikor új gémer jött fel aki nem ismerte az adott mapot azt legtöbbször kiszavazták a szerverrõl hogy "ne teljen feleslegesen" az idõ...
de mondom, ha gondolod gyere...
) csak sokan nem éltek a lehetõséggel amit ez a szerver is biztosított nekik... (pedig Májti is azért is csinálta meg az xSU meccsei mellett/kívül hogy a magyar gémerek vhova fel tudjanak menni normális pingértékkel gémelni)
ezért mondtam neked is annó hogy gyere fel te is és nézd meg mennyire kiütközik sajna a pingkülönbség...
sokáig ezért volt Hospital-ra állítva szerver hogy akinek kedve van az kipróbálhassa hogy milyen teszem azt 50-80-as pinggel lealázni a sok külföldit akik 150-250-es pinggel jönnek fel nagy átlagban...
és azt TI is láthattátok hogy az a most is jelentkezõ pingkülönbség NAGYON NAGY mértékben ki is használható (már akkor lövöd az ellent amikor annak még lövése sincs hogy te hol lehetsz...)
pedig ha visszaemlékeztek akkor az 1.0-t is úgy reklámozták anno-anno hogy ebben a gémben a pingérték nem fog számítani... (amit már akkor is hülyeségnek tartottam)
az igazsághoz még az is hozzátartozik hogy nézzétek meg a magyar gémerek ÍGY IS mit érnek L a külföldi szervereken, hogy gyakolják az ellent annak ellenére is hogy sajnos elég soxor 200-250 ping körüli értékkel kell harcolniuk...
amennyiben a német EU szerveken ez az érték 100-150 körüli lenne (amit csak remélni tudok) akkor még hatékonyabb lesz/lehet mindenki
a német EU-s szervereknél az amcsik is szívhatnak majd kicsit a pingjük miatt...
mindig is kaliberesebb gémereknek tartottam az eu-s, ezen belül is MAGYAR gémereket pontosan azért mert most is mind a mai napig rosszabb helyzetbõl is jobb eredményeket tudnak felmutatni a pályákon...
egyenlõ esélyek mellett TI lealáznátok a sok külföldit...
LLLLLLLLLLLooooooooLLLLLLLLLLL

Rezi ez nagyon király duma...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
maj=majd 😊
) tuti nem megy ,sõt talán egész héten sem. Néha szért megróbálok fönnleni. Gyere official Pipe-ra ott megtalálsz! Következõ héten remélem bepótoljuk!My Life for Freedom!
Fonok.Ki az a corporation?
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
Mindenesetre én ellene vagyok. Honour & Loyalty!
My Life for Freedom!
Gondolom azért azt is belátod hogy egyedül nem vagy képes kiirtani az összes ellent...vagy csak én vagyok olyan béna? Mindegy nekem 1 kör alatt max 5-6 volt a legtöbb killem.
Télleg ha már itt tartunk kinek mennyi volt a max 1 kör alatt?
E.Gy.B.E. Airsoft Team

csak az a mocskos 36 nem akar összejönni mikor gameben az enemy szemét kilövöm M16al HIHETETLEN 
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Sokkal reálisabb mint ami sok serveren megy agyatlan öldöklés
Na szoval nekem jobban tetszik egy összehangolt támadás mint amikor ki ki a saját feje után megy
ja és megfogattam pet +dexa jo kis gamet zuztunk

\"This is a good day to die!\"
nyomsz egy ö betüt és ird be:
open 195.56.172.194
ez magyar szerver, itt találsz segítséget, csak nem nõ a honorod
ha pl a klán tizedszerre is ugyanazt a taktikát alkalmazza, akkor az is elég ha 2-3 ember összefog ellenük

Ja igen a klánok már volt hozzájuk szerencsém
😉
akkor most hozzánk se jöjjön fel?
😄
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
195.56.172.194
de annyiban igaza van mindenkinek hogy ne add fel az elsõ halál után... bár mint kitapasztalod a pályákat már Te fogod gyakolni a népet 1000L...