America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
ne fárassz 😊)) nem a rakéta a lényeg 😊 hanem az unfair mivolta ennek az egész háborúsdinak ami manapság van. vége már a becsületnek régen... ami maradt azt azért hangoztatják, hogy a katonák valamibe kapaszkodhassanak pszcihésen (jól írtam ?? LOL). sajnos ez van.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Lesznek, vagyis már vannak is. De vezethetõ jármûvekre szerintem még egy jó ideig várni kell. Nem is baj, addig nem teszik be, amíg nem csinálták meg tökéjra az adott jármû minden egyes porcikáját.

My Life for Freedom!

Milka
jó lenne..

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

AirborneRanger
Amugy lesznek jármûvek armyban? (HMMWV, EGYEBEK)?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Nyers
Strahd_: a beszúrt képeidrõl ítélve gondoltam, szóval szerintem ez természetes, hogy lesbõl szeretsz vadászni.
Nem arról beszélek, hogy ahhoz nem kell gógyi, de szerintem a csaptban való támadásnál nincs szebb!
Thx Bobber! 😉

My Life for Freedom!

patacsi HUN
nagy mûvészet életben maradni megadás közben sztem az életben is... 😊 viszket az orrod és buktad 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

AirborneRanger
gyalogosra nem lõttek rakétával, és ha látta valósínûleg kilõtte hiszen lehetett nála strela vagy akármi.

patacsi HUN
igen, igen, ennek meg kell egyszer érezni az ízét 😄

patacsi HUN
mindenkinek többé kevésbé ez a véleménye. biztos az iraki katonáknak is ez volt mikor egy hõ, vagy infra, akármi kamerás apache benyomott az épületnek abba a szobájába egy rakétát ahol éppen a padló alá bújtak 1 méterrel. 😊

Nyers
A megadásról már volt szó hiv. oldal fórumján. Hát nem tudom, amíg lehet az utolsó golyóig harcolok a csapatért! Persze, ha hátulról nekiszorítod, vagy odakiáltasz, hogy vége fiúk, adjátok meg magatokat - nem rossz ötlet.
De szerintem a szemtõl szembeni támadásnál ezt nagyon nehezen lehet megvalósítani.

My Life for Freedom!

Bobber
nyers egyet ertek veled. 😊 vagy te ertesz egyet velem vegre meg egy sorstars😊😊 nem baj engem akkor is az vigasztal hogy erkolcsileg nekunk van igazunk😊😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Strahd_
Akkor én iqtlan vagyko de én szeretek hosszan feküdni és mozdulatlanul pásztázni a területet a kedvenc fegyverkémel , hoygha az ellenkidugja a fejét golyót küldhessek bele. 😊

patacsi HUN
a legtöbb inteligencia a támadás és védekezés kellõ arányban való megválasztásához kell... ezt hívják profizmusnak 😉 az eredmény a lényeg, persze túlzások nélkûl. 😊

Bobber
patannasos odonke engem se erdekel hpgy mit mond ezert ha kell akor elmuteolom szal azt is meg lehet tenni hogy csak azt hallom akit kell illetve akarok ded szerintem az akkor se fer ha a hullan marad az ember es mondja hogy mi van neadj isten az elenfel csapataban van es az emberek poziciojat mondja szoval akarmit is mondotok az szerintem rohadtul szanalmas dolog hogy ugy vadaszod le az embert hogy pontosan tudod hogy merre van mi van nalla esetleg hogy merrre nez stb stb. En ezzel senkit nem akarok megbantani szal akinek nem inge ne vegye magara. Ez csak a a sajat velemenyem.

patacsi HUN
áram, áram, áram 😄 43%- nál 😄
Nyers uram igazad van, és nekünk is. A harctéren nagyon sokan haltak már meg becsületbõl. Ha akarnák egy igen egyszerû parancssorral megszüntetnék a szerverbeállításoknál. De mint látjuk nem akarják.
Viszont szerintem a megadás és netán action gomb segítségével megbilincselés soksok score- ért, sokat szinesítene a játékon a realitást és a humánus gondolkodást nem is említem. Bár nem kevesen lennének akik az egyszerûbb megoldást választanák, mint ahogy a való életben is... 😊

AirborneRanger
Jaja értem de ha egyedül maradtál több ellenféllel szemben akkor általában direkt támadással nem fogod legyürni õket.
Ping témához hozzászólva: valahogy megszoktam a 200as pinget és ha észreveszem akkor általában letudom lõni. BF ben ha nagy pingel játszunk (külföldi server) akkor mindig letesztelik pl a pilóták h mennyivbel kell elé lõni a nésik gépnek meg a gyalogosok. És sztem így AA ban 1-2. kör után az ember tudja h kb hova lõjön az enemynek. Lehet h rosszul látom, ha igen akko tessék kijavítani 😊

AirborneRanger
Hát vol már ilyen... egy klánból 2-2e elosztásban beálltak a két csapatba. Valahogy mindig tudták hol vagyok. Akérhova kempeltem. De ha egy magyar ismerõssel játszok (pl BFes vagy etc) akkor mindig fennvagyunk TS-en és segítjük 1mást (persze 1 csapatban vagyunk) már kezdek amugyb ráérezni a gamra 😊

Nyers
Szivesen, de én szinte sosem kempelek. Ha lehet mindig is támadok, számomra az sokkal szebb munka, mint ülni egy sarokban és várni az ellent. Meg támadáshoz nagyobb inteligencia is kell!

My Life for Freedom!

Nyers
Szeritem nem szabad összehasonlítani az AA-t a BF-fel.
Másrészt: a játék fõ célja a realizmus, és a halott katonák már nem igazán tájékoztatják bajtársaikat. Javítsatok ki ha tévedek. Ezért nem fér bele a játékba, mivel ez nem hent.
Majd, ha megérzed a játék ízét, rohadtul fogod utálni te is. Senki nem szeret várni érdemtelenül a következõ kör kezdetére, ha tudja, mit mûvelnek a másik oldalon.

My Life for Freedom!

AirborneRanger
Majd egyszer szivesen felmennék valakivel h megmutassa milyen pályákon milyen taktikot érdemes alkalmazni, merre mennyek, hova kempeljek (Nyers? 😛)

AirborneRanger
Battelefieldben ez teljesen természetes. Nemgondoltam volna h itt ennyire ellene vannak.

Nyers
Biza.

My Life for Freedom!

Al Bundy23
persze lehet vitzázni ezen de amig más csinákja én ugyanuyg segiteni fogom a csapatomat. Ugyhogy ez meddõ vita mert ghostolás midnaddig lesz amig a devesek ki nem küszöbölik ezt. Ugyhoyg ezen felesleges vitázni.

IBANEZ UV777 Rulez

Nyers
Sztem nem. 😊

My Life for Freedom!

Dexa
viszonyítás kérdése...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Ghostolásnak tekintek minden olyan dolgot, amit halálod után közölsz a csapattársaddal. Még a pozíciódat is. Ha másik csapatból segítik az illetõt az még undorítobb. Ennyi.

My Life for Freedom!

Dexa
ez a kis szaros akkor is legyakol gémben...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Strahd_
Szia "BEAST" 😄 itt is 😊

pet70000
szoktál?? néha????
mindig, hakõ-hanem

[LoverZ]Neo_HUN

Al Bundy23
hehe azota sokat fejlödtem ezen a téren ehehehe

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
tudom nyomtam már veled.

Al Bundy23
hehe akkro örüjjé hogy nem velünk kened 😊)na me néha aztán szokok olyanm artikulátlan hangom anyázi hoiyg az valami elképesztõ 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
Oh ha halanád a Bazdmeg botunkat (Fluga ,) ) Amikor megfogadta hogy nem káromkodik .) és szoljunk rá kemény 2 óráig birta 😄

nekem pl a ször a hátamon felál amikor egy visito vinynogo mutálás elöti hang belevinyog a mikrofonba 😄 Ezt utáltam DOD ban is bár ott is minden klán külsö beszélö progit használt.

Al Bundy23
elég neked az én szidkozodásomat hallgatni mi kis szaros? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

CS-t én se hasonlitanám az armyhoz.Teljesen más játékstilust képvisel.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
akku 63% és még 2óra és 20perc 😞

patacsi HUN
😊 úgy hívnak, hogy "kártékony"...

Dexa
de ki használná igazán azt a belsõ komm progit?
szerintem elég kevesen pont az elõbb felvázolt dolgok miatt...

Dexa
mint Slow és Strahd is írta teljesen felesleges lenne egy KÖZÖS beszélgetõ csati a progiba, mivel most azzal beszélsz gém közben és azon kívül is akivel akarsz, hogy Strahd-ot idézzem "patanásos ödönke" dumájára én sem lennék kíváncsi, gondolom más sem...
ha vkik jól csinálják a ghostolást akkor nem veszed észre max csak sejtheted, ami vajmi kevés...
😉
CS-t meg nem (ezt sem) igazán hasonlítanám az ármihoz több okból sem...
😉

Ha jól tudom az armyba is terveznek belsõ komm progit. Kérdés hogy mennyire lesz használható.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_
Neked se adnék müszaki dolgot a kezedbe.. nemhogy RPG-t .) összetörnéd 😄

patacsi HUN
köci 😊
ismerem a dolgot még régrõl...
de ha leszálok netrõl, gép megy rögvest készenlétbe, hogy kibírja a telep 15.00 -ig... és most rendet csinálok a bûnbarlangban. már a 6. törött mobilt találom a kacatok között...+1 billentyûzet LOL patacsi a lobbanékony 😄

Strahd_
Engem nem szokot idegesíteni ha valai "csal" "ghostol" stb az én játékörömömet nem rontja el. ha igy érzem és le tudom löni akkor meg + örömöt okoz 😄 Ez csak egy játék . Az idegesit hoyg a k magas pingek meg chello meg ki tudja mi miatt elvesznek a lövedékek az éterben 😊 és nem találnak vagy csak szimplán béna voltam.

.) de az is jó érzés hogy ha jól játszol és lecsitereznek .) mert ki ne akarna olyan jol játszani meint egy program 😄 elég ha én tudom magamrol hogy soha nem használnák hasonló programokat mert minek?

Strahd_
A CS be nem is volt .) hanem a Half-Life ba volt ez beépítve. És igazd is lehet ezzel kapcsolatban de pl engem rohadtul nem érdekelne patanásos ödönke anyázása amit igy a játék közben megtehet. És az nem megoldhato hogy a klántársaidal 1 oldalra kerülj.

Slow
hát szerintem meg:
1. amíg élsz mondhatod, ez rendben van
2. ha meghaltál mondhatod, hogy hol és mi történt
3. ha a hulládon tudsz maradni és látsz onnan valamit, akkor rád van bízva ---y sokan nem szeretik, de hát ezt egyszerûen le lehetne tíltani szerver részrõl 8nem is értem, hogy mé' nem tesziik azt, hogy pl 3 mp múlva automatikusan lelép a hulláról)
4. miért ne segítene a csapatnak úgy, hogy lépked a tagokon és mondja? ez egy fajta "önkéntes parancsnoki" irányítás, simán rendben van...
5. cs-vel sztem nem érdemes jönni, mert ami azokon a kom-csatornákon megy, az szánalmas.hu, és ott is minden magára valamit adó klán ts-t használ...
sztem addig jó, amíg nincs komcsati...

Slow
ez #29853 Patacsinak ment(volna) sry

Slow
Pata akkor vigyázz, nehogy lenyúljanak...😉

Bobber
Csak hogy en is kinyilvanitsam a velemenyemet. En nagyon nem szeretem ha valaki Ghostol es szerintem nagyon eszre lehet venni. Dexa azzal szerintem sincs gond ha egy csapatban vannak az emberek es amig elnek segitik egymast viszont az hogy rqajtamarad a hullan es onnan mondja hogy mi van na az mar szerintem irto nagy szemetseg. Meg az is durva ha csak a sajat csapattarsain lepked korbe korbe es ugy mondja ki mikor kerul harcba es hogy mi sul ki belole. Kar hogy nincs a jatekba beepitve egy beszelgeto kliens ugyan ugy mint a CS-be mert ott korektul meg van csinalva ha nincs all talk beallitva hogy a csapattarsak haljak egymast de ha valaki meghal akkor mar csak a halott tarsaival tud beszelni. Szerintem ez igy korekt. Es szerintem ezzel meg sokan egyet ertenek.

Strahd_
Én csak azt szoktam hallan és jót röhögni rajta hoyg akik nálunk meghalnak elkezdenek beszélgetni 😄 erre jön Kuss már nem hallom a lépteket 😄