America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Nem arról beszélek, hogy ahhoz nem kell gógyi, de szerintem a csaptban való támadásnál nincs szebb!
Thx Bobber! 😉
My Life for Freedom!
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
De szerintem a szemtõl szembeni támadásnál ezt nagyon nehezen lehet megvalósítani.
My Life for Freedom!
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nyers uram igazad van, és nekünk is. A harctéren nagyon sokan haltak már meg becsületbõl. Ha akarnák egy igen egyszerû parancssorral megszüntetnék a szerverbeállításoknál. De mint látjuk nem akarják.
Viszont szerintem a megadás és netán action gomb segítségével megbilincselés soksok score- ért, sokat szinesítene a játékon a realitást és a humánus gondolkodást nem is említem. Bár nem kevesen lennének akik az egyszerûbb megoldást választanák, mint ahogy a való életben is... 😊
Ping témához hozzászólva: valahogy megszoktam a 200as pinget és ha észreveszem akkor általában letudom lõni. BF ben ha nagy pingel játszunk (külföldi server) akkor mindig letesztelik pl a pilóták h mennyivbel kell elé lõni a nésik gépnek meg a gyalogosok. És sztem így AA ban 1-2. kör után az ember tudja h kb hova lõjön az enemynek. Lehet h rosszul látom, ha igen akko tessék kijavítani 😊
My Life for Freedom!
Másrészt: a játék fõ célja a realizmus, és a halott katonák már nem igazán tájékoztatják bajtársaikat. Javítsatok ki ha tévedek.
Ezért nem fér bele a játékba, mivel ez nem hent.
Majd, ha megérzed a játék ízét, rohadtul fogod utálni te is. Senki nem szeret várni érdemtelenül a következõ kör kezdetére, ha tudja, mit mûvelnek a másik oldalon.
My Life for Freedom!
IBANEZ UV777 Rulez
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
My Life for Freedom!
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
IBANEZ UV777 Rulez
nekem pl a ször a hátamon felál amikor egy visito vinynogo mutálás elöti hang belevinyog a mikrofonba 😄 Ezt utáltam DOD ban is bár ott is minden klán külsö beszélö progit használt.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
szerintem elég kevesen pont az elõbb felvázolt dolgok miatt...
ha vkik jól csinálják a ghostolást akkor nem veszed észre max csak sejtheted, ami vajmi kevés...
😉
CS-t meg nem (ezt sem) igazán hasonlítanám az ármihoz több okból sem...
😉
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ismerem a dolgot még régrõl...
de ha leszálok netrõl, gép megy rögvest készenlétbe, hogy kibírja a telep 15.00 -ig... és most rendet csinálok a bûnbarlangban. már a 6. törött mobilt találom a kacatok között...+1 billentyûzet LOL patacsi a lobbanékony 😄
.) de az is jó érzés hogy ha jól játszol és lecsitereznek .) mert ki ne akarna olyan jol játszani meint egy program 😄 elég ha én tudom magamrol hogy soha nem használnák hasonló programokat mert minek?
1. amíg élsz mondhatod, ez rendben van
2. ha meghaltál mondhatod, hogy hol és mi történt
3. ha a hulládon tudsz maradni és látsz onnan valamit, akkor rád van bízva ---y sokan nem szeretik, de hát ezt egyszerûen le lehetne tíltani szerver részrõl 8nem is értem, hogy mé' nem tesziik azt, hogy pl 3 mp múlva automatikusan lelép a hulláról)
4. miért ne segítene a csapatnak úgy, hogy lépked a tagokon és mondja? ez egy fajta "önkéntes parancsnoki" irányítás, simán rendben van...
5. cs-vel sztem nem érdemes jönni, mert ami azokon a kom-csatornákon megy, az szánalmas.hu, és ott is minden magára valamit adó klán ts-t használ...
sztem addig jó, amíg nincs komcsati...