America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
Igen - online játékhoz kellenek a tréningek <#rinya>#rinya>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
[email protected]
elõre köszönöm a segítségeket
pl Punkbuster hogyan rakjak a szervere ? hogyan regisztráljam tarackere hogyan tudok fc módot felrakni ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
második SF részen meg ha nagyon kiváncsi vagy nézz fel youtube ra és megtalálod az irányt
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
sniper trainiget meik trainingek után kapom meg???
és van az SF traingbe a második mapp amikor nem szabad észre vegyenek azt h kell megcsinálni mert mindig észre vesznek ha kúszok ha gugolok akár mit csinálok...?
elõre is thx :D
Build AmericasArmy
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1804 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218)
General protection fault!
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
a patchet felse tudja tenni :S mit tegyek???:( aki tud vmit pls privátba írja :(((((
Elõre is köszi
Kitöltök mindent, de egyfolytában visszadobja, hogy hiányzik még valamit.
A halál csupán a kezdet...
Namost erre is kiírta, hogy nem található, így elé írtam a pálya fájlneve elé, hogy ..\Maps\ , és így már elindult.... -.-'
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Ez már tényleg túlzás, hogy lehet valamit így publikálni, mégha ingyenes akkor is. -.-
Elindítottam a telepítõt, decompressingnél kiírta az "Unable to copy..." hibát. Átneveztem a Temp-ben lévõ AACompressedPackages mappát, és a részben feltelepített játék mappáját (hogy a telepítõ hiba leokézésa ne törölje ki).
Parancssorban a temp-ben lévõ mappáig bele kell menni, majd beírni ezt:
for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa
(a delete részét kihagytam, ugyanis attól hibásan csomagolta ki, és 1-2 fájlt nem csomagolt ki, itt rontottam el elõtte!).
Aztán bemásolgattam a fájlokat, és elindult a játék.
A patch volt a következõ gond, sehogy sem akarta felrakni, aztán a map packot letöltöttem, és rájöttem, hogy hiába kérdezi meg hol a játék, onnan telepíti ahol van (letlötésekbe létrehozta a Maps mappát), tehát ebbõl következett: a telepítõt a feltelepített játék fõkönyvtárába kell tenni, onnan gond nélkül felment :-) (elõtte old file not exist hiba volt).
Nekem is az kellett anno, mikor kevés volt a helyem!
Manapság kurva gyorsan gyarapszik a vindóz így mostmár 100G hagytam neki és a gamékkal se szarozok más meghajtókra! Win reinstall után úgyis elvész belõle egy csomó minden így meg tiszta! <#awink>#awink>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Parancssorral bele kellett menni a temp\AACompressedPackage -be, és beírni ezt:
for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa | del %a
Így szépen kicsomagolta az összeset, és be kell másolgatni. Csak most telepíthetem megint újra, mert a másik részét, amit feltelepített elfelejtettem átnevezni hogy megmaradjon, és visszavonásnál törölte :@
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telepítés végén, a "decompressing" -nél hibát ír ki, mégpedig hogy unable to copy fájl, nem találja a megadott fájlt. Elsõ 2-nél a helyem ne mvolt elég a C-n, át tettem a temp mappát a D-re, de most meg ezt a hibát írja ki. Néztem a FAQ-t, nem találtam megoldást sajna.
(2.8.3 -as, teljes verzió telepítõje)
Nem könnyû egy új motort lebutítani, bugokkal telerakni. Várnunk kell! És még a csalók sem készültek föl. Nem jöhet ki AA verzió bug és csalók nélkül, különben éhenhalnának a fejlesztõk, és a PunkBuster dolgozói. Ezt akarod? <#nevetes1>#nevetes1>
#57960: En is tegnap kaptam, ami benne van kep, az mar uj verziobol szarmazik szerinted?
Nálam siklani fog faszányosan. <#alien>#alien>
Mikor "hamarosan" várható?
Category
AA3 Requirement
Operating System (OS)
* Microsoft Windows XP (with Service Pack 2)
* Microsoft Windows Vista
Processor (CPU)
* 3.0+ GHz Single Core CPU (Minimum)
* 2.4+ GHz Dual/Quad Core CPU (Recommended)
Memory (RAM)
* 1GB RAM (Minimum)
* 2GB RAM (Recommended)
Video Card
* Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 256MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better) (Minimum)
* Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 512MB RAM (NVIDIA 7950 or better/ATI X1950 or better) (Recommended)
Sound Card
* Direct X 9.0c compliant sound card (Minimum)
* Creative EAX 4.0 compliant sound card (Audigy 2, X-Fi series) (Recommended)
Hard Drive Space
* 5GB free hard drive space
Network
* Broadband Internet Connection
DVD-ROM
* 4x DVD-ROM (Disc Copies Only)
többi info itt : http://www.aa3.americasarmy.com/
szerintetek az én gépemen jol fog menni ???
Ez a full 2.8.3
utánna a 2.8.3.1
és végül a 2.8.4
armyops283, majd tennem ra ezt: aa_patch_283_1to284
Ezt irja ki:
Old file not found. However, a file of the smae name was found. No update done since file contents do not match.
Vmi otlet vkinek?
visszaolvastam helyetted:
kb melyik hónapban fog megjelelni ? Milyen gépigénye lesz az én gépelem elfog indulni ?
Gondolok itt a Spyware Terminatorra, mert azt telepítettem nemrég.
DE tegnap elött mikor telepítettem akkor elõsször le is tiltotta a AA-t, aztán engedélyeztem a progit. ÉS müködött is!
Meg tegnap olyat is csináltam hogy kikapcsoltam a vírusirtot ...
Szal nem hiszem hogy ez a hiba.
Nem értem...
Ha meg az AA induló képernyõjén frissiteném a Pb-t akkor meg azt irja hogy a ....serveren a pbsetup.htm vagy micsoda hiányzik. probáljam meg késöbb....
Miva????
szal elöre is köszönöm a segítséget!
ileetve frissitettem volna de ott is hibaüzi volt
aztán leszedtem a pbsetup vagy micsoda prigit külön és ugy frissitettem az AA-t , ugy sikerült frissiteni, de ezután is kidob...
Tegnap ota az van hogy a punkbuster kidob egy ijen szöveggel:
Service communication failure:pnkbstrb.exe initialization failed