America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Igen már megvolt a regisztrálás, csak azt hittem , hogy ha én csinálok szervert /mondjuk lan szerót/ akkor nem kellenek a tréningek. Haverokkal akarjuk kipróbálni 4-5 fõvel.

Köszi.
CSUKA
wwwitt regisztrálsz magadnak egy accountot. Utánna amikor indítod a játékot, beírod a választott nevedet (amit regeltél) és a hozzá tartozó jelszót, amit az e-mailcímedre küldenek, ha jól emlékszem. Utánna ha rákattintasz a LOGIN -ra, jön a fõmenü. Itt baloldalt találod a training -eket.

Igen - online játékhoz kellenek a tréningek <#rinya>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

macleody
Sziasztok. Csak egy kérdés. Letöltöttem én is a 2.8.4-et. Csak akkor tudok belépni a szerveremre ha végigcsinálom a trainert? Valami olyasmit ír, hogy instant action no name.
N3TuddKi
HNS klán oldalán volt egy banlista figyelõ.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

geri777
hogyan tudom megnézni hogy a clan tagok használnak e hacket v valamit ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
americasarmy.hu-n van egy pár olyan ember aki tud segíteni.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

geri777
Béreltem egy szervert de nem nagyon tudom beállítani dolgokat valaki segítene és felvenne masn re ?

[email protected]

elõre köszönöm a segítségeket

pl Punkbuster hogyan rakjak a szervere ? hogyan regisztráljam tarackere hogyan tudok fc módot felrakni ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

nekem volt olyan hogy az utolsó métereken vettek észre mikor már majdnem elértem a végét

youtubeon írd be hogy sf training ott megtalálod, de az marha idegesítõ .

CSUKA

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

erx13
sniper traininget a legelsõ lövöldözõs tréning után kapod meg ha 37 vagy az felett szerzel pontot
második SF részen meg ha nagyon kiváncsi vagy nézz fel youtube ra és megtalálod az irányt

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

gagax
sikerült feltennem :D

sniper trainiget meik trainingek után kapom meg???

és van az SF traingbe a második mapp amikor nem szabad észre vegyenek azt h kell megcsinálni mert mindig észre vesznek ha kúszok ha gugolok akár mit csinálok...?

elõre is thx :D

N3TuddKi
kb 5 hozzászólással lejjebb Balumann leírta.

gagax
ezt írja kia patchnél:Old Fule Not found.However, a file of the same name was found.no update done since fule contents do not match ... 2.8.3.1 patch fent van:(:((((( erre vki vmit?:( addig is köszi

gagax
Hali !!! ezt a hibát írja ki :S

Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1804 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

a patchet felse tudja tenni :S mit tegyek???:( aki tud vmit pls privátba írja :(((((

Elõre is köszi

Fenrir
Hali, nektek sikerült regisztrálni az AA3 oldalon?

Kitöltök mindent, de egyfolytában visszadobja, hogy hiányzik még valamit.

A halál csupán a kezdet...

Balumann
Nah ezt is sikerült megoldanom, természetesen nem a szerver managerrel, de annak a beállításait is felhasználtam, az eredetit módosítgattam (runserver.bat). A legérdekesebb, hogy találtam forumot is, meg eleve úgy van, hogy: server.exe LAN ES2Border.aao log=server.log ini=server.ini
Namost erre is kiírta, hogy nem található, így elé írtam a pálya fájlneve elé, hogy ..\Maps\ , és így már elindult.... -.-'

CSUKA
Kérj valakitõl egy szerverkonfigot!<#email>

Balumann
És mikor már minden jónak tûnik, beállítottam és indítanám a szervert, természetesen miért is lenne jó. Failed to enter LAN: Can't find file 'lan' ... Exiting due to error.

Ez már tényleg túlzás, hogy lehet valamit így publikálni, mégha ingyenes akkor is. -.-

Balumann
Úgyértem a C-n volt 2 giga szabad helyem.

Balumann
Nah hát meg gyûlt ezzel a bajom, de sikeresen megoldottam úgy, hogy 2 giga szabad helyem volt, vagyis nem sikerült a rendes telepítõvel. Leírom, hogy végülis hogyan sikerült, mert ahogy látom, itt a forumba még senkinek sem lett jó így.
Elindítottam a telepítõt, decompressingnél kiírta az "Unable to copy..." hibát. Átneveztem a Temp-ben lévõ AACompressedPackages mappát, és a részben feltelepített játék mappáját (hogy a telepítõ hiba leokézésa ne törölje ki).
Parancssorban a temp-ben lévõ mappáig bele kell menni, majd beírni ezt:
for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa
(a delete részét kihagytam, ugyanis attól hibásan csomagolta ki, és 1-2 fájlt nem csomagolt ki, itt rontottam el elõtte!).
Aztán bemásolgattam a fájlokat, és elindult a játék.
A patch volt a következõ gond, sehogy sem akarta felrakni, aztán a map packot letöltöttem, és rájöttem, hogy hiába kérdezi meg hol a játék, onnan telepíti ahol van (letlötésekbe létrehozta a Maps mappát), tehát ebbõl következett: a telepítõt a feltelepített játék fõkönyvtárába kell tenni, onnan gond nélkül felment :-) (elõtte old file not exist hiba volt).

CSUKA

Spészgószt
Particion Magic! <#felkialtas>
Nekem is az kellett anno, mikor kevés volt a helyem!
Manapság kurva gyorsan gyarapszik a vindóz így mostmár 100G hagytam neki és a gamékkal se szarozok más meghajtókra! Win reinstall után úgyis elvész belõle egy csomó minden így meg tiszta! <#awink>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Balumann
Hát, mostis hibát ír a játék indításakor... feladom.

Balumann
Ha az elõzõ hozzászólásomat is megnézted volna :D Átraktam a temp mappát máshova. Viszont a megoldást úgytûnik megtaláltam.
Parancssorral bele kellett menni a temp\AACompressedPackage -be, és beírni ezt:
for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa | del %a
Így szépen kicsomagolta az összeset, és be kell másolgatni. Csak most telepíthetem megint újra, mert a másik részét, amit feltelepített elfelejtettem átnevezni hogy megmaradjon, és visszavonásnál törölte :@

bardocz
Nekem nem segített.Particion magiccal raktam pár gigát c-re,és utána sikerült felraknom asszem.
Sadist
Átrakod a temp mappát máshova.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
Hát azthiszem az okát megtaláltam azthiszem, még így sincs elég hely a C-n (csak 2,6 giga)... vicces. Ez miatt nem hiszem, hogy újraméretezem a particiókat. Ha esetleg tud vki vmilyen kerülõ megoldást, ne tartsa vissza.

Spészgószt
<#vigyor5> Igaz Igaz! <#alien2> Várok türelemmel :)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Balumann
Hello!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telepítés végén, a "decompressing" -nél hibát ír ki, mégpedig hogy unable to copy fájl, nem találja a megadott fájlt. Elsõ 2-nél a helyem ne mvolt elég a C-n, át tettem a temp mappát a D-re, de most meg ezt a hibát írja ki. Néztem a FAQ-t, nem találtam megoldást sajna.
(2.8.3 -as, teljes verzió telepítõje)

CSUKA
Szerintem ha tudnánk JÓ NAGY betûkkel írnánk ki <#crazya>

Nem könnyû egy új motort lebutítani, bugokkal telerakni. Várnunk kell! És még a csalók sem készültek föl. Nem jöhet ki AA verzió bug és csalók nélkül, különben éhenhalnának a fejlesztõk, és a PunkBuster dolgozói. Ezt akarod? <#nevetes1>

Ombika
Muxik, THX <#worship>

Ombika
Koszonom, valszeg ezt ne mprobaltam elote : utánna a 2.8.3.1

#57960: En is tegnap kaptam, ami benne van kep, az mar uj verziobol szarmazik szerinted?

Spészgószt
<#eljen> Nááájsz! <#eljen>
Nálam siklani fog faszányosan. <#alien>

Mikor "hamarosan" várható?

geri777
Végre tudjuk a rendszerkövetelményeket

Category

AA3 Requirement

Operating System (OS)

* Microsoft Windows XP (with Service Pack 2)
* Microsoft Windows Vista

Processor (CPU)

* 3.0+ GHz Single Core CPU (Minimum)
* 2.4+ GHz Dual/Quad Core CPU (Recommended)

Memory (RAM)

* 1GB RAM (Minimum)
* 2GB RAM (Recommended)

Video Card

* Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 256MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better) (Minimum)
* Direct X 9.0c compliant, Shader 3.0 enabled video card with 512MB RAM (NVIDIA 7950 or better/ATI X1950 or better) (Recommended)

Sound Card

* Direct X 9.0c compliant sound card (Minimum)
* Creative EAX 4.0 compliant sound card (Audigy 2, X-Fi series) (Recommended)

Hard Drive Space

* 5GB free hard drive space

Network

* Broadband Internet Connection

DVD-ROM

* 4x DVD-ROM (Disc Copies Only)

többi info itt : http://www.aa3.americasarmy.com/

szerintetek az én gépemen jol fog menni ???

Pont ma kaptam e-mailt hogy már nemsokár itt van a 3.0!!!

CSUKA
Én ezeket töltöttem le és telepítettem (és mûködik):

Ez a full 2.8.3

utánna a 2.8.3.1

és végül a 2.8.4

Ombika
Leszedtem ezt:

armyops283, majd tennem ra ezt: aa_patch_283_1to284

Ezt irja ki:
Old file not found. However, a file of the smae name was found. No update done since file contents do not match.

Vmi otlet vkinek?

N3TuddKi
meg is érdemli aki letölti.<#eplus2><#lama><#bdead><#wilting>

CSUKA
én már láttam X oldalon egy crack-et AA 2.8.3-hoz. Biztos nem víros volt a drága <#nyes>

N3TuddKi
nagy a valószínûsége, hogy ingyenes lesz, mint eddig

visszaolvastam helyetted:

geri777
Az AA 3.0 ingyenes lesz vagy ugyanez mint a Counter Strike ?

kb melyik hónapban fog megjelelni ? Milyen gépigénye lesz az én gépelem elfog indulni ?

N3TuddKi
pnkbstrb.exe indítása le van tiltva. amíg ezt nem engedélyezed, mindig ki fog dobni.

esetleg valami letíltja ?
Gondolok itt a Spyware Terminatorra, mert azt telepítettem nemrég.
DE tegnap elött mikor telepítettem akkor elõsször le is tiltotta a AA-t, aztán engedélyeztem a progit. ÉS müködött is!
Meg tegnap olyat is csináltam hogy kikapcsoltam a vírusirtot ...
Szal nem hiszem hogy ez a hiba.

Nem értem...

Ha meg az AA induló képernyõjén frissiteném a Pb-t akkor meg azt irja hogy a ....serveren a pbsetup.htm vagy micsoda hiányzik. probáljam meg késöbb....
Miva????
szal elöre is köszönöm a segítséget!

már manuálisan is frissitettem!
ileetve frissitettem volna de ott is hibaüzi volt
aztán leszedtem a pbsetup vagy micsoda prigit külön és ugy frissitettem az AA-t , ugy sikerült frissiteni, de ezután is kidob...

Sziasztok!
Tegnap ota az van hogy a punkbuster kidob egy ijen szöveggel:
Service communication failure:pnkbstrb.exe initialization failed

N3TuddKi
törlöd és csinálsz egy újat.

geri777
Hogyan lehet lenullázni a trackert ???

N3TuddKi
<#worship>