America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Volna még 1 problémám az SF ES2 Border pályával fura mód akadozik de csak ez az egy! Esetleg ez másnál is megvan vagy csak nálam?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Amúgy valószínû nem Honor szerveren voltál , ezért nem nõtt a pont. A szerver keresõben a H betûvel jelzett szervereket preferáld
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hogyan müködik ez?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Én játszotam a gammel a haveromnál de õ nem tudja oda adni mert kicsit hülye a gyerek:D:D ezért nem tudjátok hol lehetne beszerezni?
Ha mégsem akkor ITT bal oldali menuben Serverlist, kiválasztod a country filternél hogy Hungary.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
De viszont nem találom a GYIKban hogy hogyan tudok magyar szervereken játszani esetleg ha te tudod hol van belinkelhetnéd nekem!
Amúgy ha jól emléxem talán F. De játékon belül be tudod állítani akármire, illetve ott le is tudod ellenõrizni, mint általában :)
Türelem, akik azt a gyikot összeírták azért tették hogy Neked segítsenek.
USE gomb: az melyik?
2. lásd 1.
3. Erõsen ajánlott.
4. lásd 1.
Az ejtõernyõs tréningen elakadtam írja hogy az A és D billentyüvel kell de nem sikerül sehogysem. Tudnátok segíteni benne?
Hogyan tudok más fegyvereket választani online?
Kell hogy végignyomjam a tréninget?
Magyar szervereken hogy tok játszani?
Elõre is köcce szépen!
a pb-t pedig játékba lépés elõtt érdemes frissíteni az americasarmy/pb mappában található exe file-val.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Elõre is köcce szépen a segítséget!
Az volna a gondom hogy telepíteni akartam a 283 full verziót és ezzel
a hibaüzivel ledob!
Esetleg vki tudja mi lehet a gond? Vista SP1 32bit a rendszerem!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ilyen grafika mellett is akadozik a cucc...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://www.gametrailers.com/player/45167.html
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Megint felraktam a játékot,de ez a punkbuster kikészít!:D Minden belépés elött újra kell raknom,valahonnan már bannoltak is,pedig én és a csalás két különbözõ dolog.Sebaj,megpróbálom a 60-as honort elérni a napokban:D.Melyik pályán szoktak lenni magyarok?Mi a favorit pálya?
Üdv
mindenki 15 honoros lesz, és elvileg minden pályán lehet játsznai. PB-t szerintem egymásközt nem kell bekapcsolnotok.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
A lényeget kihagytam. Ha server manager-rel készítettétek akkor fontos, hogy a beálításoknál vegyétek ki pipát az "Enable LAN explore The Army Demo Server" és a másiknál se legyen pipa (Require Authorization for...)
Akkor nem lesz ez a hiba üzenet.
Vagy ha .ini-bõl akarod kikapcsolni, akkor ennek a sornak így kell kinézni:
bDemoExploreTheArmyMode=False
Elvileg LAN szerverhez nem is kell a regisztráció, mivel mindenkinek 10 honor-ja lesz ergo, nem csatlakozik -az online játékosok számára oly jól ismert- "Auth." szerverhez.
Szerintem annyi trükk van, ha megy a LAN szerver és ezt javaslom is leellenõrizni a konzol monitor ablakban, hogy biztosan LAN, akkor az AA browserben válts át fent a fülek közt LAN-ra klikk elvileg átni is fogod a szervert és klikk rá kétszer. Go play!