America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
Megcsináltam Basic tréninget, de nem birom megcsinálni a mesterlövészetit. Miért van ez?

CSUKA
Ez azért van, mert olyan intelligensekre sikerültek a bot-ok a játékban, hogy fingjuk sincs, hogy merre menjenek, és ha közéjük lõsz, bepánikolnak, és elkezdik tervezgetni az útvonalat amin elindulnak. Ilyenkor elkezd dóóógozni a proci, és megy le az FPS. A másik jó dolog, amikor egy a bot felé nyíló ajtót próbál meg kinyitni, és az ajtó elakad a bot-ban, az a hülye meg elkezdi ki-be csukogatni, egy sec alatt vagy 100x. Ez a másik laggfakasztó dolog a játékban.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Béla9248
Már megtaláltam de köszönöm szépen!

Volna még 1 problémám az SF ES2 Border pályával fura mód akadozik de csak ez az egy! Esetleg ez másnál is megvan vagy csak nálam?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Ez és az ilyen "alap" jellegû kérdések valóban megtalálhatóak a FAQ/GYIK -ban .
Amúgy valószínû nem Honor szerveren voltál , ezért nem nõtt a pont. A szerver keresõben a H betûvel jelzett szervereket preferáld
Sadist
FAQ-ot tessék olvasgatni, mindenre ott van a válasz...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Béla9248
Az miért van hogy a honor nem növekszik? Darálok elérek pl. 450pontot írja hogy növekedett de semmi!
Hogyan müködik ez?

Akkor csináld meg és mindig tudod majd használni a sniper-t. (elõfeltétel hogy a lövészeten minimum 36 bábut buktatsz)
littleNorbi
Nem, de volt már olyan hogy kaptam sniper-t...

Elvégezted a sniper tréninget?
littleNorbi
Kiválasztom, hogy marksman(S) legyek és mégsincs sniper-em, miért van ez?

littleNorbi
ty

Sf Snakeplain. Kooperatív pálya.
littleNorbi
Melyik pályán lehet jármûveket vezetni?

mert te nem vagy az, hogy beütnéd a google-ba mi?:D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

macleody
Hi all!
Én játszotam a gammel a haveromnál de õ nem tudja oda adni mert kicsit hülye a gyerek:D:D ezért nem tudjátok hol lehetne beszerezni?
Nyers

My Life for Freedom!

Elvileg a magyar szerver lista.
Ha mégsem akkor ITT bal oldali menuben Serverlist, kiválasztod a country filternél hogy Hungary.

N3TuddKi
USE gomb amelyiket beállítod magadnak. alapból az E.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Béla9248
Oksa! Köcce! Türelem? hát nem is tudom nem tengek benne! :)
De viszont nem találom a GYIKban hogy hogyan tudok magyar szervereken játszani esetleg ha te tudod hol van belinkelhetnéd nekem!

Bizony segítség.
Amúgy ha jól emléxem talán F. De játékon belül be tudod állítani akármire, illetve ott le is tudod ellenõrizni, mint általában :)
Türelem, akik azt a gyikot összeírták azért tették hogy Neked segítsenek.

Béla9248
Ez aztán a segítség!
USE gomb: az melyik?

1. Igen banner alatt villogó oldalon GYIK tanulmányozása.
2. lásd 1.
3. Erõsen ajánlott.
4. lásd 1.

Béla9248
megvan köcce frissítettem és már mûködik is!
Az ejtõernyõs tréningen elakadtam írja hogy az A és D billentyüvel kell de nem sikerül sehogysem. Tudnátok segíteni benne?
Hogyan tudok más fegyvereket választani online?
Kell hogy végignyomjam a tréninget?
Magyar szervereken hogy tok játszani?

Elõre is köcce szépen!

Vagy szedd le külön a pb.exe-t és reinstalláld...Nekem az segített.Azt hiszem az avalanche oldalán vann fenn,lehet rosszúl írtam...

N3TuddKi
pedig elég jó a faq rész.

a pb-t pedig játékba lépés elõtt érdemes frissíteni az americasarmy/pb mappában található exe file-val.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Béla9248
Az megvan de nem mond sokat! :)

N3TuddKi

Béla9248
Na felment ki is próbáltam le tréningeztem elsõ benyomásra király nagyon! Na de ki akartam próbálni online beregiztem magam fel is léptem 1 szerverre de folyamatosan updatelt és a végén a PB ledobott vmiért! Esetleg nem volna vmi faq hogy miket kell telepíteni hogy tudjam online tolni v hogy min is kell xfire...stb!

Elõre is köcce szépen a segítséget!

*eléggé

Okés!<#vigyor4> Nincs még egy ilyen játék!Netes Fps-ek között számomra évek óta az elsõ helyen van.Nagyon realisztikus(elggé élethû célzás,habár még nem volt alkalmam élõben lõni egy m4-el,de van például jam,eddig egy játékban sem láttam ilyet,haláli amikor éppen akció közben beragad a stukid :),na mindegy nem áradozok róla,próbáld ki és meglátod milyen) és többször kell taktikázni mint "szaladgálni és mészárolni"!<#smile>

Béla9248
Megvan bocsesz! És tudnál vmi infót adni hogy mégis milyen a game? az online része érdekelne. Olyasmi mint a COD szaladgálós mészárlás vagy frankó taktikai ostrom? Bízom benne hogy az utóbbi!

Béla9248
És hogy tudom rendszergazdaként instalálni? Hol kell azt állítani?

Szia!Azt hiszem rendszergazdaként kell futtatni.Velem is eljátszotta már párszor...De ha beírod a googleba hogy America's army és Is kernel egybõl kidobja az oldalakat,ahol errõl írnak,de mondom,szerintem az lesz amit mondtam.

Béla9248
Sziasztok!
Az volna a gondom hogy telepíteni akartam a 283 full verziót és ezzel
a hibaüzivel ledob!

Esetleg vki tudja mi lehet a gond? Vista SP1 32bit a rendszerem!

a videó akadozik csak

Hát remélem csak a videó akadozik,és nem magában a játékban mozognak ilyen szaggatottan az emberek,mert akkor vagy nagyon ótvar az egész,vagy nagyon messze van még a megjelenés mire ezt összetákolják...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mighty
Nagyon sok évvel le vannak maradva :(
Ilyen grafika mellett is akadozik a cucc...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ombika
ÁÁÁÁÁÁÁÁ thx, buntet!!! <#eljen><#eljen>

Sok szövegelés és néhány talán új gameplay pillanat:

http://www.gametrailers.com/player/45167.html

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja,hogy mikre nem figyeltek!<#vigyor4>

Mighty
Tied volt az 58000. hozzászólás.

Huha,ezt nem igazán értem!<#vigyor2>

macleody
Kösz skacok!
Mighty
Tékeltél is egy szépet :)

SF Hospital 4ever ;)

Sziasztok!

Megint felraktam a játékot,de ez a punkbuster kikészít!:D Minden belépés elött újra kell raknom,valahonnan már bannoltak is,pedig én és a csalás két különbözõ dolog.Sebaj,megpróbálom a 60-as honort elérni a napokban:D.Melyik pályán szoktak lenni magyarok?Mi a favorit pálya?

Üdv

CSUKA
LAN-hoz tudtommal nem kell. Vagy ha mégis akkor csak egyszer kell regelni, és beloginolni mindenkinek internet kapcsolat alatt. Utánna már mind1, hogy van e kész tréningje hozzá. (elvileg)

mindenki 15 honoros lesz, és elvileg minden pályán lehet játsznai. PB-t szerintem egymásközt nem kell bekapcsolnotok.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Mivel szerkeszteni nem tudok hsz-t ezért bocs!
A lényeget kihagytam. Ha server manager-rel készítettétek akkor fontos, hogy a beálításoknál vegyétek ki pipát az "Enable LAN explore The Army Demo Server" és a másiknál se legyen pipa (Require Authorization for...)
Akkor nem lesz ez a hiba üzenet.
Vagy ha .ini-bõl akarod kikapcsolni, akkor ennek a sornak így kell kinézni:
bDemoExploreTheArmyMode=False
Na Jó Reggelt! Ide is bepofátlankodok... ;) a Chabee nick már foglalt volt ezért marad a régi sg acc. :)

Elvileg LAN szerverhez nem is kell a regisztráció, mivel mindenkinek 10 honor-ja lesz ergo, nem csatlakozik -az online játékosok számára oly jól ismert- "Auth." szerverhez.
Szerintem annyi trükk van, ha megy a LAN szerver és ezt javaslom is leellenõrizni a konzol monitor ablakban, hogy biztosan LAN, akkor az AA browserben válts át fent a fülek közt LAN-ra klikk elvileg átni is fogod a szervert és klikk rá kétszer. Go play!