America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
"Két dolog határozza meg. Az elõzõ meccsen összeszedett pontok és a honor szint. Aki az elõzõ körökben a legtöbb pontot gyûjtötte össze, annak a pontszáma lesz a viszonyítási alap, azaz 100%. A többiek ez alapján kapnak egy besorolási értéket. Ha pl. az elsõ ember 500 pontot szedett össze, akkor õ besorolási pontként 100-at kap. A második ember, ha ennek a felét éri el, tehát 250 pontot, akkor õ csak 50-et kap. Ez után, ehhez a számhoz hozzá kell adni a honor szintet és akinek a végén a legtöbb pontja lesz az választhat elõször fegyvert, a többiek pedig utána, csökkenõ sorrendben."

Jeee. Ezt en irtam :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
FAQ-ban mindez benne van, csak végig kell olvasni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Honor szinted és megszerzett pontjaid függvényében tudsz fegyvert választani. Ha tudsz törekedj vezetõi poszt választására, azzal gyorsabban jönnek a pontok, illetve legyél medic és gyógyítsd a társaidat.
Faq szerintem leírja ezeket...

highlander15
Rangtól függ,hogy milyen fegyvert választhatok?Hogy lehet kiválasztani a mesterlövészpuskát vagy a géppuskát?Mert az M16-ost már kicsit unom,meg irigykedek,mikor a társam M24-el vagy M249-el nyomul...Én meg akármelyik setet választom ki mindig az M16-ost kapom.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Sadist
Pályától függ, hogy milyen fegyvert kaphatsz. Van amelyiken csak M16 van, van amelyiken M4 Red Dottal, vagy Reflex irányzékkal, általában van M24, meg M249 a mesterlövésznek és a géppuskásnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

highlander15
Sima gyalogsági bevetéseken más fegyvert nem is lehet akkor beállítani,csak M16-ost?Ha meg be lehet állítani akkor hogy?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

N3TuddKi
ES2 Borderen igen, simán nem.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Border nem SF pálya, ott nem tudsz moddolt m4-est használni.
Ha arra vágysz, keress SF pályákat, nevük alapján megtalálod õket.

highlander15
15 honorom van, és a Border pályán csak az m16-ot engedélyezi,akármelyik Set-et is választom ki.

N3TuddKi
igen. csak utána tudsz SF lenni, ha elvégezted a tréninget.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

highlander15
15 honorig csak az M16-al lehet nyomulni,nem?

N3TuddKi
jól mondod, majd egyszer. a jövõ titka még sajnos.

amugy meg BUÉK!!

néztem a magyar és nemzetközi oldalon is de nem találtam semmit.

csak hogy ... majd eccer<#wow3>

Sziasztok!
Tudom hogy jó kérdés, de a 3.0 mikor jelenik meg?

geri777
nem volt ott akkor semmi mert megnéztem direkt üres volt az összes négyzet :)

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
minden mûködik.
az americasarmy.hu fõoldalán van egy NETWORK STATUS felirat, ha ott zöld négyzeteket látsz akkor minden OK. ;)

geri777
Lehetséges hogy az Army nem mükszik ???

Se a weboldaluk se az accom nem tölti be

másoknak is ez a baja ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N3TuddKi
szerintem szerver sem fut 2.4 alatt.

geri777
A 2.4 el játzik valaki vagy egyáltlán lehet használni :)???

ezaz megvan, le kellett tölteni az americas army utility packaget. meg a k2 valami fórumára beregelni, programot elindítottam, be loginoltam, és valami reapir-t elindítottam. szal már megvan a megoldás
Solid Snake
<#pias><#eljen>
geri777
Hellosztok csináltam egy clant és tagokra lenne szükség

akinek van kedve belépni írjon privit

köszönöm

N3TuddKi
lehet hogy háttérben fut még valamilyen program amivel összeakadhat az army.
például: letöltésvezérlõ.
ezeket ki kell kapcsolni és úgy feltelepíteni.

újraraktam és most más hiba van, de ugyanott

Build AmericasArmy

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2608 MHz with 1535MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (7519)

General protection fault!

History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine

mit kell tenni ha az indítóképernyõ( azaz a zöld csík americas army felirattal) megáll, és nem megy tovább
hát a van
N3TuddKi
mármint mi nincs?

[HUN]ekehatatya
nem van

N3TuddKi
van pár új pálya ;)

tmp
Sziasztok!

Elég rég játszottam az armyval , még akkor mikor pont bejött a hummer meg javelin , azt szeretném kérdezni sok minden megváltozott azóta?

köszi

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

N3TuddKi
Exec-é az érdem ;)

Roger6
Ez igen, ötös! :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

N3TuddKi
cseréltem bannert ;)

ezt is lehet kritizálni nyugodtan.<#eljen>

N3TuddKi
<#eljen>

igen, köszi megtaláltam. elõször nem értettem hogy miért írja ki mégeccer h aao_maps de rájöttem, hogy az egy link :)
Roger6
Attól mert nem tervezek bannert, még lehet véleményem. Te sem vagy az iraki háborúban, mégis van véleményed róla.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Marvin
A kritikák inkább képekben jelenjenek meg, mint szövegben.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Scottt
Jó a betû típus csak nem ide.Ide valami millitary stílusú kéne.^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Roger6
Ja értem! Körülnézek ott is! :)

N3TuddKi
nincs mit.
a letöltés menüben vannak a mapok.

N3TuddKi
kritizálni lehet nyugodtan, azért van kint, mivel keressük a legjobb bannert. az americasarmy.hu - n várjuk a pályamunkákat :)

Roger6
Mi ez a banner?! Nagyon rossz lett, bocs... Az alját alig tudom elolvasni. Ez nem szekálás, vagy ilyesmi, de tényleg!

köszi szépen!
N3TuddKi
americasarmy.hu -ról minden mapot le lehet tölteni.

tudok valahonnan pályát letölteni? gondolok itt sf pipelinera,meg snakeplainre
N3TuddKi

N3TuddKi
ja, azért tettem be. :)

Mighty
Vazze, azok a regi bannerek :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

N3TuddKi