America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Fel kéne rakni ezt a szárt megint, csak már nem tudom milyen kerekterek vannak a nevemben <#idiota>#idiota>
N0 TXT TLK PLZ!4!
Patacsinak írtam PM-et itt, nem tudom milyen gyakran jár erre, esetleg szólhatna is valaki neki, aki többet találkozik vele<#idiota>#idiota>
Elõre is köszi,
-(xSU)-]![Rush.<->-><#vigyor1>#vigyor1>
hTTp://ror.hu/
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Az lenne a kérdésem (ismét <#vigyor2>#vigyor2>), hogy átlehet-e állítani az America's Army oldalán mikor bejelentkezek a zászlót (jobb fölsõ sarok). Mert nekem eredetileg amerikai volt és most áttette japánra. <#confused>#confused>
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Az lenne a kérdésem, hogy training-nél muszály megnézni a vetítést ? Nem lehetne rögtön pl: a tesztet megírni ?
Elõre is kössz.
No de 1 a lényeg, hogy még mindig lehet tolni vele... <#vigyor1>#vigyor1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
De szerintem a béta teszterek bugmentes verziót kapnak. Én k.sokszor használom a kihajolást, és gyakran amikor flasht akarok kihajolva dobni, a gránát visszapattan a falról, holott én ki vagyok hajolva. Azt sem sikerült kijavítaniuk, hogy a gránát nem fér ki egy 3x akkora ajtórésen...
Az 1. ejtõernyõs tréningnél sem javították ki azt, hogy ha sikeresen leugrottál, és egybõl rákattintasz a save-gombra, akkor nem jelenti le az eredményt, hanem kifagy az ablak. Meg kell várni az idióta kiképzõ dumáját, és csak utána kattinthatsz rá.
Meg még sok-sok idegesítõ bug van amit nem hiném, hogy nehéz javítani.
Ez ha véleményem, tudom hogy ez a játék ingyenes.<#nezze>#nezze>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
uninstall,es le is toroltem,nehogy egy gyenge pillanatomba ujra felrakjam.
remelem a harmast megcsinaljak rendesen,es kijon meg iden "a sarok mogul"
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
kicsit unalmas azt az idiota jelszot minden jatek elott bepotyogni
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Amit látsz itt lentebb linket "ezt" felirattal, abban a sorrendben telepítsed a játékot.
Ha feltelepítetted a full verziót, el se indítsd, csak tedd fel az elõ frissítést, ha kész, akkor azzal se indítsd el a játékot, csak tedd fel a második frissítést. Utána indíthatod a játékot, és a szerverkeresõen lent kapcsold be a PunkBuster-t. Amikor fellépsz egy szerverre elsõre, akkor be fog frissíteni a PunkBuster (P😎, és utánna soha többet, vagy csak akkor ha új "ellenszer" jelenik meg a csalók ellen.
A konzolt ahova az IP-t írhatod be az "ö" gombal hívhatod elõ.
Utánna már csak az IP- elé írsz egy "OPEN" parancsot. Az OPEN és az IP közé szóközt kell tenni.
Pl.: OPEN 192.186.1.1
a magyar szerverek listáját vagy itt valahol lentebb, vagy az aao.hu -n találod meg. (nincs sok mostanság, szóval becsüld meg õket és ne húzz fel másokat, mert kitiltanak 😄)
"Old file not found, However, a file is the same name was found.
No update done since file contents do not match" Értem mit jelent de nem tudom hogyan lehet orvosolni a problémát! Elõre ezt is köszi!
Letöltötted és telepítetted a játékot? Felnyomtad rá a 2 frissítést?
A menüben beloginolsz a választott felhasználóneveddel, és az e-mailcímedre kapott jelszóval?
A háttérben a windows és egyéb tûzfalakat lelõtted?
Csináld meg a trainingeket... és keresgélj a menük között. Meg fogod találni. Ha nem akkor ez nem a te játékod.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Következõ kérdése mi lesz?
Sziasztok!
Elkezdõdött a kör, mit csináljak?
Itt van egy kibiztosított gránát a kezemben, az ellenél meg elõttem, és most mit csináljak?
16 órája játszom, mert nem találom a kilépés gombot, és már fáj a szemem... DE MIT CSINÁLJAK?
Váá!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Én ma instaláltam a AA-t.A basic traningen 37 találatom volt de tovább nemtudok mit csinálni semi más feladatot nem enged se tréningeb se sehogy....mégvalami h neten hogy tudom játszani kell hozá vmi progi vagy iesmi légyszi valak isegítsen és írjon a [email protected] kössz szépen
Win7-el tolja valaki??? Még nem mertem feltelepíteni rá az AA-t mert úgy hallottam a punkbuster nem csípi a win7-et <#bdead>#bdead>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!