60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
szabi07 #60250 Előfordul néha ilyen de jellemzően kereső beállítása az ok.
Ki kell venni a piákat meg berakni, sajnos most nincs előttem.
De este biztosan segít valaki a haf ts en gyere fel segítünk.
-
#60249 Hali
Nincs valami nagy élet itt, de az americasarmy.hu-n sem. Az lenne a kérdésem, hogy az ingame szerverkereső (Multiplayer menüpont) miért nem lát egy szervert sem? -
szabi07 #60248 Nálam úgy megy. -
#60247 Sziasztok.
Ez valami vicc, hogy ez a szarkupac nem tud 1920x1080-as felbontást? :(( -
szabi07 #60246 Hivatalos megjelenési dátum augusztus 29.
Gépigény
-
iRockYou #60245 Akkor várok az AA4el. AA2 assist él még és ha igen azt egyszer próbáltam és azért hagytam abba mert nagyából mindig ugyan azzal a 10-15 játékossal találtam szembe magam minden pályán. Szóval ez változott? -
szabi07 #60244 Nem!
De az idő megszépít mindent :-)
Igen STEAM de csak akkor,ha van beta kulcsod egyébként meg kell várni a megjelenést. -
iRockYou #60243 Köszönöm! Az oldalon már regisztráltam de a letöltést nem találtam, streamet fel kell rakni akkor ezek szerint és azon keresztűl. Nekem az army az örök kedvenc FPS pedig sok mást is próbáltam viszont ez a sok negatív kritika eléggé kétségbe ejt. Szerintetek lesz még valaha olyan armink mint az AA2? -
szabi07 #60242 www.americasarmy.com :-)
Itt kell regisztrálni! Jelenleg beta állapotban van, elméletileg a nyár végén adják ki a új verziót proving ground néven.
Egyébként steam- en keresztül lehet letölteni illetve indítani a játékot.
Vagyunk páran magyarok akik nyomjuk beta-val kb 10-15 ember.
Van magyar szerver is.
Illetve haf ts en szoktunk lenni páran. Meg máshol is de azt én nem tudom. -
iRockYou #60241 Sziasztok armisok! Régi AA2 játékos vagyok és érdekelne most akkor merre mit kell letölteni hol vagyunk mit játszunk melyik verzió? Van még ez a AA2 Assist vagy már más? Semmi infóm és higgyétek el nem a "nézz utána" duma miatt jöttem ide ha értitek :D -
szabi07 #60240 -
szabi07 #60239 Megy az első Magyar szerver is az új Armyba.
Név: HUNGARIAN SERVER
IP: 78.131.58.187
De persze a keresőbe is megtaláljátok! -
szabi07 #60238 Bocs már nem lehet
-
szabi07 #60237 igen
-
#60236 Háló, háló, hol lehet igényelni beta kulcsot?
Vagy ha van valakine kfelesleges az is jöhet :P -
szabi07 #60235 Beindult a beta kulcs osztogatás:-) -
szabi07 #60234 Az első gémpléj video mert törölték a másikat -
szabi07 #60233
Köszönjük Erik! -
szabi07 #60232 Még nem adták ki! De a beta teszterek már kaptak kulcsokat.
Anno a AA3 beta teszt után kb 4 hét múlva kiadták. -
balazsgigi #60231 Sokan játszanak vele? -
szabi07 #60230 Bocs rossz linket másoltam be
-
szabi07 #60229 Azoknak akik esetleg még olvassák ezt a fórumot de még nem leátták ezeket az új army 4- videokat
-
Szapka99 #60228 Sziasztok!Én felraktam az Americas Army 3-mat és amikor a Multiplayer menübe lépek akkor semilyen szervert nem talál.
Most mit csináljak? -
#60227 sikerült -
#60226 Gondoltam újra meglesném az Army 2.5, felraktam az Army 2.5 assist -ot, de nem bírok bemenni a régi accountommal, nem értem mi a franc van Most akkor mit akar itt az elején, hiába adom meg a Battletracker belépöt semmit se csinál, de a régi acc nevemmel sem -
szabi07 #60225 Igen!
Bár még van egy pár emberke főleg 2.5ön
De a reménysugár felvillant! -
#60224 ez a játék ennyire meghalt? :) -
blint63 #60223 Időközben megjelent a 3.2, hátha még jár erre valaki. -
#60222 Az a 4-5 is érdekelne melyikek. ^_^ -
#60221 Persze felmész és megnézed aktív vagy sem. :D
Kb van 1000 aktív player akiket a ping elválaszt egymástól :D ezért az arány 80% üres szerver és kb 4-5 olyan ahol állandóan van 6+ játékos emiatt semmi értelem a szerver listának :d -
#60220 Van valami magyar aktív szerver lista? -
#60219 Mondjuk az tényleg elég xar mikor betántorognak az ilyen disznók én se élből szoktam le csíterezni senkit de mikor már több kör után stabilan 15+ killjei vannak állandóan és 1st person-ból is látszik ahogy csal és pingem is jobb nála hát akkor már rúgnám is ki őket csak az a ciki hogy legtöbbször a saját szerveréről kellene -
szabi07 #60218 A 3.1 verziót illetve patch-t kiadták!
Mindenkit várunk szeretettel a Magyar szerveren!
Hungarian Honor Server Ip:178.164.241.71
-
sorzo #60217 Én a kezdettől játszottam vele, és kb. 4 év után hagytam abba. Most letöltöm, de ha ennyire használhatatlan a csíterek miatt nagyon csalódott leszek. Akkor is voltak, de az admin pár perc alatt kidobta őket. -
#60216 -
#60215 Ez meg a másik, az összes updatet mármint ami a 3.0-át érinti, eltüntett 2-3 bugot, de ezzel együtt rontja az élményt is, emléxem régeben egy hawkeye megszerzése nem havi rendszerességű dolog volt... A fegyok érdekesen szórnak sőt megkockáztatom a találati rendszer is van oylan bugos mint a gém többi része :D -
#60214 Nekem csak annyi bajom van vele hogy a jatek elmeny nem olyan mint regen :( nem tudom miert csinaltak ezt :( -
mstummer #60213 Régóta nem játszom az Armyval,még a 2-es valamelyik verziójánál hagytam abba,amikor bejött pár új nagy méretű pálya, az egyik valami arab/afgán városka volt. A gépem kevésbé bírta...meg akkor is kezdtek elszaporodni a csalók. Előtte is voltak mondjuk. Sokszor gondoltam rá hogy leszedem újra kis nosztalgiának, de az itt felvázolt helyzet miatt inkább eltekintek tőle. Vagy csak fel kéne éleszteni a Bauer klánt? :D -
#60212 Regebben sokkal jobb volt vagy csak az ido megszepit mindent.
De realisztikusabb volt es szebb volt :) es nem volt ilyen cheaterezes sem -
#60211 Én 3.0-val kezdtem, régen nem volt rossz a bugok ellenére sem... Toltam 800 órát ami azért számottevőnek mondható, és nem untam nah ez az elmúlt félévben megváltozott, hülyék hülyék hátán a klánban is jött 1-2 új arc akiknek vmiért ki kéne nyalni a seggét, csak nem tom miért. Sok a talent akiknek bizonyos hányada tuti csaló, de ettől még vicces, hogy anno folyamatos szerver elsőként, manapság egy középmezőnybe kerülés is kihívás számomra...