America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Hol vagy ?
-Nemtom.
-Mégis ?
-Mittomén, van itt valami fakapu, itt állok pont mellette.
-Ja, és akkor most merre menjek ?
-Má sehova, lelõttek. ide ne gyere!
-Jó, de hova ?
-Na, mindegy....
<#eplus2>#eplus2>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
router rulez 😞
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
ha úgy hozza egyszer a helyzet 😉 lehet, hogy 1-2 tizedet nyernek a ROE beidegzõdésünk miatt... 😉
N0 TXT TLK PLZ!4!
pl hogy az a pár nyomorék grippen árából helyre lehetne rántani az egészségügyet, hörnyezetet lehetne kímélni vagy a kultúrában is lenne helye a pénznek... igen, ilyen kis haszontalan dolgok 😛
na azért kösz, hogy szóltál, ha elintézem, hogy a szuperkönnyen, fake-allergiával szerzett "E" besorolásom megváltozzon, apukádhoz fogok fordulni, bár asszem nem vagyok elég erõs, viszont ami biztos, hogy a magyar hadsereghez túl okos...
😉
Apám (hivatásos katona volt) mesélte : Megkérdezte az egyik kiképzõ tisztet, hogy milyen embereket keresnek a tüzérséghez. Válasz : " Legyen buta, legyen erõs, abból lesz jó aknavetõs."
A Magyar Honvédséghez is lehet jelentkezni. Közelebb van mint az Usa, és talán nem lõnek le.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
valahogy furi lag volt, nem is értettem..
látok egy opfort álldogálni (idle, gondoltam...), saw-val vagyok, kb 4 méterrõl rálövök, semmi..., 30 skuló... semmi... 50.. semmi... na gondoltam ez kilépett és csak árnyra lövök...
jön egy másik opfor, elszambázik az idle mellett, azt is lövöm, semmi...
elkezd ugrálni, meg mozogni, de nem lõ... egyszercsak összedõlök, kicsit késõbb meg jön a lövéshang is ...😊
lagnak lag volt, csak a furcsa az volt, hogy amit láttam, nem lagolt, csak ami történt...😊
A vizumom meg nem intezodott el,de ha a #47712-es hozzaszolasban emlitett egyenek megkapjak akkor remelem nekem is megadjak majd.....
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
IDIÓTAEMBEREKAZAMERIKAIAK???????99%UKTUDATLANKISKÖCSÖGKISKÁRÁLYKAPJABEAZÖSSZES!!!!!!!!
nem olyan mint pl UT... lelõnek és akkor újraéledés után atomrépaágyúval újra oszthatod az észt...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Tudom, hogy fárasztó vagyok, de had kérdezek még valamit, aztán holnapig békén hagylak titeket.
Most, hogy mûködik?? Kiválasztok egy pályát, és nyomulok a végtelenségig, vagy amíg le nem lõnek, vagy itt is el lehet menteni, a játékot, vagy átlehet kerülni egy másik pályára??
Ha meghalok, akkor újra kell kezdeni az egészet elõröl??
U.S Army Official Training 082
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
pl.: vhogy így néz ki U.S. Army Official 047 Training (ez most kitaláció, nem biztos hogy a 047-es tréning)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS