America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ugyanigy volt elõször CSARon, haverral játszottam, de mindketten elõször voltunk fenn :

-Hol vagy ?
-Nemtom.
-Mégis ?
-Mittomén, van itt valami fakapu, itt állok pont mellette.
-Ja, és akkor most merre menjek ?

-Má sehova, lelõttek. ide ne gyere!
-Jó, de hova ?

-Na, mindegy....

<#eplus2>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Na igen a router <#nyes><#ravasz1>

patacsi HUN
upsz 😞 G hol vagy?
router rulez 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
mi nem is hekkelünk 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Mi van? Mi van? Kötekedünk? 😄

pet70000
menekûlj!!!!!!!! Amit midjárt kapsz, azt nem teszed zsebre 😄
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#taps>

repro-nak ment az elõzõ
Akkor most már jelenkezzhetsz..menj Irakba.)
Gyanús nekem az xSU <#ravasz1> Múltkor Zotyesz, most meg Pata.... <#wilting>

patacsi HUN
nem tom, azért az agymosás biztos mûxik.
ha úgy hozza egyszer a helyzet 😉 lehet, hogy 1-2 tizedet nyernek a ROE beidegzõdésünk miatt... 😉

patacsi HUN
a jó öreg hack 😉 mint a régi szép idõkben 😊

repro
ez a szöveg már olyan régi és olyan szar... minket már majdnem 3 éve csábítanak...

N0 TXT TLK PLZ!4!

😄
repro
kabbe, te hozzászólás lopó!!!!! 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
mondom én 😊

patacsi HUN
sehogy 😊

patacsi HUN
mióta AA-zom azóta semmit sem változott a véleményem a US Army-ról, és az államokról... mondjuk negatívabb se lett 😉

patacsi..hogy lesz igy belõled igazi kommandós ? 😊
patacsi HUN
de nem minket 😊

😊 Az AA lehet, hogy játék - de egy célból készült : Azért fejleszik hogy minél több fiatalt csábitson az amerikai hadsereg soraiba.

patacsi HUN
maraggyámá, kinek érné az meg 😛 😉 nekünk??? 😞

rezes
hat ez lol

Fonok.Ki az a corporation?

Slow
egyébként sztem ne kezdjünk el a hadseregrõl beszélni, mert elindul a flame gyorsan 😉

pl hogy az a pár nyomorék grippen árából helyre lehetne rántani az egészségügyet, hörnyezetet lehetne kímélni vagy a kultúrában is lenne helye a pénznek... igen, ilyen kis haszontalan dolgok 😛

Slow
tudod, hogy ez itt egy JÁTÉK fóruma?

na azért kösz, hogy szóltál, ha elintézem, hogy a szuperkönnyen, fake-allergiával szerzett "E" besorolásom megváltozzon, apukádhoz fogok fordulni, bár asszem nem vagyok elég erõs, viszont ami biztos, hogy a magyar hadsereghez túl okos...
😉

Nem akartam senki kedvét elvenni a katonai pályától, aki hivatásos katona akar lenni. Jelentkezzen. De ne az Usa-ba, hanem a Magyar haderõt erõsítse.
Kibõl lesz jó katona ? Abból aki nem túl okos (nem kell értenie a parancsot, csak végrehajtania szó nélkül), és álltalában az alsóbb rétegekbõl jönnek (kevés olyan srác jelentkezik akinek apukája gazdag).

Apám (hivatásos katona volt) mesélte : Megkérdezte az egyik kiképzõ tisztet, hogy milyen embereket keresnek a tüzérséghez. Válasz : " Legyen buta, legyen erõs, abból lesz jó aknavetõs."

A Magyar Honvédséghez is lehet jelentkezni. Közelebb van mint az Usa, és talán nem lõnek le.

[HUN]Crassus
Hat en 100%-ig biztos vagyok abban,hogy a kek haz sarkanal elobb lott le a srac mielott lattam volna a sarkon kijonni,mert miutan meghaltam es a hullamra kapcsoltam meg legalabb 1 felmasodperc eltelt mig meglattam a gyereket pedig csak a sarkot figyeltem hisz masfelol nem johettek............furcsa volt.Ezt irtam is magyarul a chatbe,mert nem voltam TS-en hat ki is basztak erte,hogy miert nem angolul szolok hozzatok😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow
azon a szerveren fura dolgok mentek tegnap
valahogy furi lag volt, nem is értettem..
látok egy opfort álldogálni (idle, gondoltam...), saw-val vagyok, kb 4 méterrõl rálövök, semmi..., 30 skuló... semmi... 50.. semmi... na gondoltam ez kilépett és csak árnyra lövök...
jön egy másik opfor, elszambázik az idle mellett, azt is lövöm, semmi...
elkezd ugrálni, meg mozogni, de nem lõ... egyszercsak összedõlök, kicsit késõbb meg jön a lövéshang is ...😊

lagnak lag volt, csak a furcsa az volt, hogy amit láttam, nem lagolt, csak ami történt...😊

ja aztán engem is kivágott mint macskát szarni😊)
aztmondja nekem az admin, menjek ki és jöjjek vissza kisebb honoros accounttal, váltsak nevet, mert ezen a szerveren egy százas játszhat az meg a GoldenHawk 😄DD
[HUN]Crassus
Amugy meg az US-es sracok "imadnak" engem sztem😊na majd a hetvegen szetrugom a seggfejuket/csak,hogy tudjak hol a helyuk😛/

[HUN]Crassus
jaajj nem a vizum miadt akadtam ki pusztan csak egy gyoker amcsi admintol aki kivagott a szerverukrol 5 xSU-s kollegammal egyetemben😊
A vizumom meg nem intezodott el,de ha a #47712-es hozzaszolasban emlitett egyenek megkapjak akkor remelem nekem is megadjak majd.....

Josszimatroz
vicces?.. inkabb peches.. na mind1! tetu burokratak.. Crassus menjel csinald ki US.Wueterich-et meg a tobbi faszfejet Rt-t.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
biztos az egész nagykövetséget "nagyboldogságban" részesítette 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

pet70000
ááááá, te semmmiféleképp''<#mf2><#mf2><#awink><#taps><#taps>

pet70000
az vicces, mert most kapta meg egy ismerös csákó, 2 éve jött át romániából, lakásokat takarít, semmi vagyona és egybõl megkapta a vízumot usába' <#vigyor5><#vigyor5><#hehe><#hehe>

Sadist
És még én vagyok vadista szandál? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Ha jol sejtem, nem kapta meg a vizumot...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

N3TuddKi
mi törpént?<#conf>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Gyadi
Nyugodalmas jóéjszakát neked is 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]Crassus
nah jóéjt

[HUN]Crassus
HOGYLEHETNEKEKKORAKISGYÖKÉRBEGYEPESEDETT
IDIÓTAEMBEREKAZAMERIKAIAK???????99%UKTUDATLANKISKÖCSÖGKISKÁRÁLYKAPJABEAZÖSSZES!!!!!!!!

[HUN]Crassus
<#eljen><#eljen><#eljen>

Dexa
körökre osztott a gém... ha lelõnek téged akkor megvárod az adott kör végét és az új körben ismét gémelhetsz... addig várnod kell spectator módban és közben figyelheted hogy ki hogy gémel...

nem olyan mint pl UT... lelõnek és akkor újraéledés után atomrépaágyúval újra oszthatod az észt...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

marsu
Hi all.
Tudom, hogy fárasztó vagyok, de had kérdezek még valamit, aztán holnapig békén hagylak titeket.
Most, hogy mûködik?? Kiválasztok egy pályát, és nyomulok a végtelenségig, vagy amíg le nem lõnek, vagy itt is el lehet menteni, a játékot, vagy átlehet kerülni egy másik pályára??
Ha meghalok, akkor újra kell kezdeni az egészet elõröl??
marsu
ok <#worship><#worship>
[negativ] Cirek
bocsi így néz ki ez tréning:

U.S Army Official Training 082

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

marsu
ok kösz,<#worship><#worship><#worship>
[negativ] Cirek
az van a nevébe írva hogy training.
pl.: vhogy így néz ki U.S. Army Official 047 Training (ez most kitaláció, nem biztos hogy a 047-es tréning)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

marsu
Mi a neve??