America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
én is láttam ott mebereket azon izgulni, hogy jó legyen a teszt meg az orvosi...

sajnáltam õket kicsit, hogy nincs jobb ötletük az élethez...

Strahd_
Nekem van képem Reprorol mikor Koszovoban harcolt .)

Strahd_
:) én meg örültem hoyg felmentettek :) frissen öv-vizsga és fegyvervizsga után :D és nem vittek be :p

Edzésen mondtam az edzömnek sajna ma lazsálok közelharcbol felmentve .) nyomhatam is a fekvötámaszokat :D

Strahd_
DE

Patacsi a hacker király :D azért is készült ani Anti Patacsi hack 1.sok..

Slow
Ace Ventura:
"Paaaaaancser.. pancserpancserpancserpancser paaaaaancser"

;)

Én még sorozáson kitöltöttem egy olyan tesztet, hogy ott helyben kaptam egy (biztonsági) beutalót kivizsgálásra :)

Strahd_
te már ott is csiteltél :)

bezzeg én vittem papirokat mondtam olyan mozgássérült vagyok mint a szél

- Sorozo orvos: A
- Én : de hát itt a papirom hoyg a gerincem szar
- Sorozo orvos: Jo akkor C és közelharcbol felmentve :)

Strahd_
igy járt ilyen az üzlet :)) azok a barmok akik ebayen vezsnek meg meg is érdemlik akik árulnak azok is.

Slow
Zsozs, meg Barocas, nem vagytok dühösek? :PPPP
;)))

Slow
nyilván van olyan aki megveszi...:/

viszont azon röhögtem, hogy ezek a hekkerek csúnyán leverik az ebay-n a honor árát ;) aki meg hónapokat dolgozott az acc-ján, hogy eladja, most zöldülhet...

cumi ;)

Strahd_
de ki az a hulye aki megveszi? attol jobb a jaták ha 100 honorod van? szeirntem nem :)

Mighty
Végül is csak egy egyszerû account összehasonlítás kell. Teszem azt a négy hónappal ezelõtti és a mostani állapotot összehasonlítják és máris kiderül ki az igazi és ki a fake 100 honoros.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Trackeren azt írták hogy ezek az accountok bannolva vannak/lesznek, és meglepõen az AAO is kijelentette hogy tudják hogy kik az igazi 100 honorosok, és tesznek róla hogy a fake accountok eltûnjenek.
Remélem nem csak pusztába kiáltott szó, és tényleg csinál végre valamit a army és pb!

Psion

Igen ezzekkel a rohadékokkal már találkoztam ... de már múlthétvégén ... Pipeline-on ...

Elõszõr el sem akartam hinni hogy egy 96-os és egy 100-as Honor-al rendelkezõ arc cheater lehet ...

Aztán ott írták, hogy ezek "Honor Hacker"-ek ... óriási erõfeszítésbe telt le TK-zni õket ... de egy szellõzõbe hajított gránát védhetetlennek bizonyult ...<#idiota>

Aztán tegnap a srácokkal láttunk két pókot is 100-as Honor-al CSAR-on akik maximálisan nOOb-ok voltak ...

Mi jöhet még ??! Remélem a Tracker-t nem törik fel !!!

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

pet70000
nem, nem, ha Joszi azt mondja, akkor kuzs' van mindenkinek...

Hát speciel engem érdekelne, ha nem baj :DDDD Bár eddig nem vágom, honnan indult, de minden szappanoperába bele lehet csöppeni a közepénél is.
Free
Szerintem ez a 3 hozzászólás volt össz vissz és le is zártuk nem offoljuk szét a topicot mint mások

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Josszimatroz
ezt ha lehet intezzetek privatban mert senki nem kivancsi ra...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Free
Ha van isten akkor láthatom életben is a buta primitív fejedet <#ticking><#ticking><#ticking>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Psion

Ne sírjál ... lessz ez még rosszabb is ...

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

Free
Kedves nedves TESCO Psion ról nem változott a véleményem .. he he csak erõsödött :c))<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Ehh most olvastam trekkeren: pár köcsög hekker csinált fake szervert ahol millió pontokat lehet gyûjteni, ezáltatl pár perc kérdés egy 100 honoros account! Ezekután a kis mocskok eladják a 100as accountokat E-bayen! Röhej, miért él az ilyen "ember"..... <#boxer><#mf3>

mivan ? nyomtál egy kis célzóvizet ? :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
*laktanyaba

Mighty
Ja. Leszallt a kozeli buszmegalloban es begyalogolt a kaltanyaba :)

bogyoka
Jelentem, voltam kicsit harcolni, már kezdek alakulni <#smile>
de még nem az igazi<#hehe>

Még nagyon nem megy a serverkeresés, de nézem a O-át és a csillagot, oda szoktam menni:)))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

repro
épp akartam írni:
off
ismerõsöm kiment a légióba. megkérdezték, h hogyan jött és mondta, h Gyalog!
rögtön felvették:)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Akkor már inkább a francia idegenlégió.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
azt hitem h együtt megyünk! gyalog

N0 TXT TLK PLZ!4!

N3TuddKi
gondolod hogy emiatt a játék miatt fogok kivándorolni amerikába katonának?
LOL

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Utolsó a legjobb :DDD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

én ha akarok bridgen is teszek magamnak SF fegyót, meg a falakat is el tudom tüntetni :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Makkmag
Aha ! Köszi :))) Akkor megpróbálom :)))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Sadist
Elõre megfoltont, különösen aljas szándékkal, hidegvérrel megpróbáltad félrevezetni szerencsétlent! <#mf1>

raktál rá optikát ? weapon mod menüben kell építgetni :D

kuzsé...azt hozzágondoltam mer õ is tudja :D

Sadist
speedhackes cheater <#mf2>

Makkmag
Ammán megvan, mégsenem kapok optikás stukkert , semmijetsenem :(((

Sadist
Meg persze SF pályán kell játszani, ott pedig C18 slotot kell választani.

lekésté szaros ! :D

</support> :D

Sadist
aa.hu/faq
Tessék olvasgatni!

TEIS aa.hu Faq, egyébként az nem M16 hanem M4 Sopmod, de gondolom ez téged nem dob fel.
SF kiképzés kell hozzá és minimum 15 honor.

aa.hu-n a konzolparancsokat nézd meg és nagyon okozs leszel.

asszem FAQ-ban vanik....

Makkmag
Hali! Megtuggya nekem valaki mondani , hogy mikor kaphatok optikás M16-ot ???? :(((

Hali!

Na felmentem Bridgre most elõször... de úgy hogy nem multiba, hanem single. Namost az a gondom, hogy egy szem fegyverem nincs. Tudnátok benne segíteni, hogy mit tegyek, hogy legyen 203-asom és az a sorozatlövõ dolog is mennyen, na meg hogy lehetõleg tudjak repülni...?

Elõre is thx csáó!
Sadist
Ehh, sry valakit kilöktem <#banplz>

Sadist
Persze persze, kend a routerre :P Inkább fogd az intenzív naptevékenységre :D

Sadist
Képzeld el az AA-n nevelkedett újoncokat! Meglátnak egy ellenséget és elkezdenek jobbra balra oldalazni, meg ugrálni, mint egy bakkecske <#idiota>

Én direkt ezért tartom magam 100 honor alatt <#banplz>