America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
meg oda mennek a másokidaccountosnagyhonorosok, hogy a trekkeren javítsák a fregrétet... :/

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Nyers
Ott vannak a trénnigszerverek, csak kezdõk játszanak ott! Oda kell menni, arra van! 😉

My Life for Freedom!

Kylandria
Figyusz, amikor pl. én kezdtem (relatíve nem túl régen,tavaly nyáron asszem 😛)akkor nagyon csúnyán anyáztam és laza 12 perc alázás után eémagyaráztam a barátomnak hogy ez a játék egy baromság mert mindig meghalok és azt sem tudom mitõl honnan és hová és kicsoda is...
Szal visszaléptem Medalozni amit akkor már vagy 2 éve nyomtam és megszoktam......
IGEN ÁM!!
Egy egy kicsi idõre dacosan visszaléptem armyzni, mert bizony ennek a játéknak van egyfajta "varázsereje" / és most nem a csíterekre gondoltam 😄/....
Szóval azon vettem észre magam hogy az ARMY egy relativ komplex ésszerû játék, a többi FPS ehhez képest csak rohangászó véróvodások szaladgálós piff-puff játéka...😛

Nekem ezek voltak a kezdéskor az észrevételeim...úgyhogy ne add fel, vagy töröld a játékot....ARMYt csak játszon az aki SZERETI...nem az a cél hogy mindenkinek megfeleljen,hanem mi feleljünk meg a SEREGnek!!!/ ...A Fekete Seregnek 😄/

\"....neem ez nem az...az ott balra...az lesz az.... az a kis piros.......\"

AndrewCB
Kitartás! kb. 3-4 nap után már élvezhetõ lesz! Én hospitálon kezdtem.

marsu
Hi all.

Mindig szétlövik a fejemet. Így nekem uncsi, nincs semmi sikerélmény. <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Nincs valami könnyû pálya, ahol a kezdõk is tudnak érvényesülni??

SirThomas
Szia mindenki!! Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet rendelni Amerikából AA játékot? Ha igen hogyan?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

[negativ] Cirek
Én is tök egyedül kezdtem, a hülye kérdéseimet meg mIRC-en a DF szobában tettem fel 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
Village-en történt.

Fritzy: Mighty hol vagy?
Mighty: a belsõ udvarban.
Fritzy: aha. Azt nem tudom hol van.

<#zavart2><#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Hááát. Valamelyik nap benéztem egy Bridge serverre és assault igencsak lealázott minket, védõket. Persze a 203-asunk balfasz volt. Mikor fel tudtam szedni a fegyverét (még 6 skúló volt benne), máris nyertünk 😊

Dexa
mf1 + mf2 = <#vigyor1>

<#banplz>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
LooooooooooooooooL
😄DDDDD

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sok noob van így ezzel <#hehe><#eplus2><#vigyor2>

én a bridgen is 😄DDDDDD <#banplz>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
szal village is kicsit olyan pálya hogy gond nélkül Ltévedek...
😄

Dexa
worldofpirates account
😉

Dexa
nekem mondhatod mert ugyan annyira nem ismerem mint a csar-t...
😉
😄

Az a szitu hogy ez a támadók spawn pontjánál van és õ masszív védõ!😄
Ellenben megfigyelhetõ hogy azt a közel másfél perces (futva) távot a srác végig rpgvel tette meg 😊 Nah ez már télleg megszállottság <#zavart2><#smile>

Gyadi
Természetesen a Landor 😊
Nyeremény egy hangszóró? 😊)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dexa
csak új kemphelyet keresett bizta...
😉
az ármisok már lehet hogy megcsinálták neki hogy amikor a kör kezdõdik akkor õ alapból ott kezd...
😉

én sem snipeolok soha....

bár egyszer lebasztak mert sopmoddal a sniperpontról leszedtem singles shotokkal 4-5 ember egy körben 😄

aztán ott csitereztek mer még nem is volt elvilge sniper 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Télleg van képem hogy nem kempel!!! 😊

Sadist
Az ilyen nem is tudom, hogy miért játszik. Mert hogy nem a játékélményért, az biztos!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Uram atyám! Nem tudod mit hagytál ki eddig! Tudod mekkora feeling Hospitalon sorba osztani a fejeseket? 😄 Csak pislognak, mint a kiszántott vakond, hogy honnan szedték le õket 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
a véres állat...
😄

Sadist
Akkor borulj térdre elõttem is, mert én is mindig támadó szeretek lenni 😄 Bridge különösen unalmas Defense oldalon.

Dexa
értjük mi...
😉

én egy órát nem birok ki ugyanazzal a fegyverrel 😄
néha sopmod, néha dugóspuska, de ha nagyon bedurvulok akkor RPK 😄

Dexa
hát ha lennének 2havonta pecsek ide is akkor ahogy ismerem magam szorgosan tölteném le és frissíteném a gammát...
😉

mountain pass-on igazán jó a sniper...
de ami a legjobb: m16 vs m16 mountain pass-on távolról
😊

Bobber
öö nem az ajo hogy nemjatszottam hoanemhogy osztom az eszt😊
csak a felreertesek elkerulese vegett😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
tok jo hogy lassan egy fel eve nem jatszottam es osztom az eszt😊
de hat sajan nem sok idom van mostanaban ezzel nyomulni pedig telleg ultra jo game

Több mint 1000 órája van villagen, és még eccer nem láttam a kezében más fegyvert, még akkor sem ha helyet változtatott. Ellenben van olyan screen shotom ami cáfolja hogy kemper.... 😊

Gondoljatok bele 1000 óra több mint 10000 kill mind rpgvel!!!!!

Bobber
pedig nem rosz ha az ember megcsinalja a mesterlovesz treninget😊
lehet vele jokat jatszani😊
foleg a bridgen😊
bar ott mar annyira tudjak az emberrek hogy hol a snioper hogy a miatt nehez😊

Mint említettem nekem nem volt netem, csak egy éve van, lehet hogy jobb is így mert most akkor bfel jáccanék amit addig nagyon sokat toltam, még a gépemeen is fent volt amikor bekötötték a netet, csak sajna mindenféle hülye peccs kellet ahhoz hogy neten lehessen tolni (ezért nem is küzdöttem vele sokat). Meglett az army egy 2.0 egy file tök eccerû volt a kezelése, szal nem volt gond. (Sniper tréningem mai napig nincs meg 😊, bár eddig nem éreztem hiányát, még a közel 170 óra bridgen sem 😊

(Jah még egy gamma volt ami érdekelt volna OFP, de azt is agyon kell peccselni hogy lehessen vele neten tolni, de nekem ahhoz nincs türelmem.)

Nyers
De õ az. Nem az agáz, hogy RPG camper, mert egy két körig tényleg poén, de õ mindig ugyanazt nyomja, ráadásul a szûk folyóson vagy ajtó nyílik nincs sok esélye az embernek.

My Life for Freedom!

még nem unták meg a CSAR-t 😄

Dexa
õ ki?
nem szoktam villidzsezni szal a kérdésem helyénvaló...
😉
nem róla beszéltetek korábban (már nem tom ki írta be) hogy képes 9 percet egy ponton guggolni mozdulatlanul hogy ha vki arra jön akkor az rpg-jét kilõhesse?
õ az?

Nyers
Na ja, kevés a village szerver az is tök instabil. Sztem az egyik legjobb "újgenerációs" pálya, de alig játszák. 😞

My Life for Freedom!

Mighty
Végül is nekem az összes ködös pálya nehéz...

Dexa
és #47652

nekem a gémen már akkor megakadt a szemem amikor még csak infó volt róla hogy lesz egy ilyen gamma. Akkor már Lkezdett érdekelni a dolog. Szal nekem az elején ami szopás volt az a második sniper training... de az nagyon...
😊

az elején kom fura volt de jó, amikor magyar arccal is találkoztam végre a gémben...
😊
...no meg ez elsõ igazán jó magyar ármis szerver...
😉

mai napi nyereményjátékunk kérdése:
mi volt ezen szerver neve?
<#wink>

Nyers
Hát igen, régebben néhányszor játszottam Mighty-val Villaget és tényleg minden tiszteletem az övé, hiszen szitne mindig a támadást részesíti elõnyben, pedig klasszisokkal nehezebb, mint a védelem. Fõleg ha olyan balf*szok is ott védekezenk mint az RPGbuzi SztefanKing. 😉
Szóval: <#worship>

My Life for Freedom!

Melyik a legnehezebb pálya?<#nemtudom>

Hát jah mondjuk a csaíterek menjenek!!!! Egyébként szürnyû a helyzet mostanában szerver téren. Asszem éppen tegnap vagy tegnapelõtt láttalak hogy megjelentél valamelyik village eu serveren és kb 2 perc után kihalt a szerver 😞 (Bizta elkapott a PB <#eplus2> persze neeeem) De télleg nagyon gáz hogy pl EU 40 és az összes eu village szerver kb 5-6 perc után dob egy hátast mostanában.
Ennek örömére tegnap át is mentem pipe sf re de ott meg volt 2 db 99! honoros csíter! Nah az nem volt semmi amit azok mûveltek. Persze admin nuku mert az is official eu server volt....

Mighty
Ha az lennék, akkor miért a legnehezebb pályán játszom támadót?

Maga a feltételezés is felháborít <#mf2>

Free
mi ez a játék amirõl beszéltek ????

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
Jaja, én is sokáig csak visszaolvastam! 😉
Egyébként röhej, hogy még most is mennyire nem közismert game az AA, de talán jobb is így. Remélem a BF2-vel sokan egy jóideig elpártolnak a gametõl és jobb lesz a közösség a szervereken.

My Life for Freedom!

Hehe én is ezt az infót találtam elõször AAról. Sajna nekem tavaly februárig nem volt netem, de amint lett ez lett az elsõ játék amit letöltöttem. Mondjuk én americasarmy.lap.hu-ról találtam ide a fórumra és nagyon sokáig kussolva (vissza)olvastam a hozzászólásokat, és nem én akasztottam ki jónépet a Mi a ROE, Honor, stb? kérdésekkel.<#ravasz1>

Sadist
Honorribi vagy? 😮

Mighty
Szal nem utállak annyira, mint amennyire mutatom <#mf1>

Mighty
Az csak azért van, mert mostanában nagyon szarul játszom és eléggé rosszuul viselem a kudarcot. Te meg mindig akkor jössz, mikor ez a pillanat elérkezik.