America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
<#eplus2>
És még gránátal együtt is eldobható néha az M4es <#vigyor1>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

az új típusú m4 es ágyúgolyó kilövésére is képes! :D

Belton
Ez az mondd meg <#vigyor2>
PRO

Milyen golyo, melyik fegyver lo ebben a jatekban golyokat?!
Lovedek, legalabb egy ilyen realisztikus jatekban ne beszeljunk mar golyokrol...

hoy ehh

armageddon666
általában nálam is :) csak pont ezért kontrasztos mikor meg épp nem -.-

@

Belton
En reggel amin voltam ott 3-4 golyo es fekudt az ellenfel szal ha nincs lagg akkor igen jol lehet adagolni.

armageddon666
persze, de mikor 78 golyót lövök felé, abból el kell hogy találja pár :) és még ha csak lábon is... konstans sebességgel eloldalazott -.-

@

trainingen nem hord felfele az MG, trainingen a töltény pontosan oda száll ahova lövök (gondolom h legyen esély 40/40-et lõni). Multi-ba már reálisan viselkednek a fegyverek (gondolom ezért nem tudom lelõni sokadik próbálkozásra se az egyhelybe guggoló ellent)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Mighty
Trainingen bármilyen találattól "fekszik" a céltábla. Egy kar, láb, esetleg haslövésbe nem hal bele egybõl a katona.

Trainingen nem mozog az ellenfél, nincs lag, nincs latency.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

armageddon666
jaja :) ez is feltûnt ... társak mindig jobban halnak ...

@

ha jól vettem ki akkor Soft-ba nem 200 hanem 100 töltény van és gondolom fürgébb v vele v vmi ilyesmi...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

azt megfigyeltem én is h traineng-en halál pontos minden fegyver, de úgy néz ki ingame már nem így van :( a legzavaróbb h M16-al távolról az ellent szinte lehetetlen lelõni de ha véletlenül nem látok (Ranch, köd van ugye) és csapattársra nyitok tüzet az egybõl meghal...

armageddon666
Mi a különbség M249nél a Softbag Ammo meg a sima Box között?
---
Eléggé lagmentesen játszottam, azért mégis sikerült hogy tök közelrõl m249el fél tárat beleeresztek ironsightba nézve a csókába, aztán békésen mászkál tovább :) nagyon aranyos... ne mondja senki hogy mert szór meg ilyen faszságok, mert akkor trainingben geciért nem szór?...

szal van még mit optimalizálni meg bugjavítani rajta :\

@

tudtam játszani végre vagy fél órát Bridgen, persze lagolt mint állat de azért nem volt rossz. egy nagyobb patch ráfér még a jtáékra de utánna játszható lessz.

macleody
Mi ez, Pirosszka és a medvefarkas? :) Hogy megváltozott ez a mese.
Zomil
én tegnap 2orán át toltam egy szerveren ranch-on lagg mentesen :)
nagyon jó kis játék volt ráadásul nem idiotákkal játszottam igy a voice chat-et is normálisan használták :)

jah és mikor kiléptem még akkor sem halt le a szerver szoval a jó volt :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Belton
Nem tudom nekem anyira nem fagyogat a jatek inkabb csak le dc z a serverekrol.
Meg ami uj most advanced granatvetos train nel fekete kep es ne mcsinal semmit :O
Ingame amugy irtak vmit hogy 2 het mulva jon vmi nagy patch amcsik irtak nem tudom menyire valos :)

Mighty
Ja! Kis szépséghibája a dolognak, hogy XP-n a steames és a deploy clientes telepítéssel fagy a join-ra kattintás után.
Win7-en tökéletesen megy deploy clienttel, csak nagy ritkán fagy.

ps: igen, 3x van feltelepítve a játék :)

Mighty
Ma reggel Bridge-en toltam pár kört. A végén már a fiam is az öelmben volt, szóval nem voltam valami sikeres :)

Belton
Huh végre tudtam egy jót játszani Ranchon lagg mentesen :D
de 40 perc alat tez is be alt :/

[HUN]Crassus
szerintem inkább mindenki dolgozik:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

én nem :) amúgy reggel kell játszani mikor a sok amcsi vérpisti alukál

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

N3TuddKi
ha ilyen csend van az azt jelenit számomra, hogy mindenki játszik.<#vigyor4>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

ó he :( utolsó ember vagyok MG-vel, 3 ellen egy helyen, 2-t ledarálok egy elmenekült, utánna settenkedek, mögé kerülök és pont amikor kattintanék kékhalál :(

armageddon666
pff :\ autopatch nincs hozzá? :D már az is eléggé idegesít hogy automatán indul minden bootolásnál -.- 5 megát elvisz a memóriából, meg ki tudja mit csinál tök sunyin :\ ha meg a játékot is indítom az még +5 mega XD

@

TaRka0107
SzevasztoK! Lehet már neten tolni? Nekem mindig az van hogy joinra megyek és nem csinál semmit!:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Letöltöd manuálisan a pbsetup.exe-t, és megmutatod neki, hogy a steamen belül hol van az aa3 binary. Ekkor felismeri mint americas army játék, és klikk az updatere, és már húzza is le a friss pb fileokat hozzá.
armageddon666
Azt hogy kell?

Valahogy megint sikerült játszanom ^^ elsõ voltam :D kicsit megleptem az ellent (Ranch)... védõoldalon elõremásztam :) kinn a gödörben... 3an voltak... mind meghalt :D rajtam egy karcolás sem volt :) aztán egy elájult társat meggyógyítottam... aztán nyertünk :D
De volt csúnya dolog is... fûben hasalva olyan fejest kaptam :(

@

bocs, nem szóltam

és ez a játék mappáján belül hol van? ^^

Újabb workaround akinek fagyna a training/multi, a joinra kattintáskor:

Delete: binaries/aa3_edata.client.fmap

Minden játék indítás elõtt törölni kell, mivel újra generálódik. Eddig elég sok embernél bejött.
Pedobear in AA3 :)
Ha updateled steamben a PB-t akkor is?
Spészgószt
Na akkor javítanám az Extraction-t <#alien2>
A támadó csapat közelebb kezd a táskához! Xrõl indulsz !
táska Y felveszed!
az Extraction point pedig a Z, azaz az ellenfél kiindulópontja!
Tehát ha a táskától messzebb kezdesz Znél akkor neked a z körüli területet kell bevédeni, hogy ne tudják kihozni, mivel õk sokkal hamarr a táskához érnek (ha ügyes vagy talán pont egyszerre érsz oda, de õk sokan lesznek :))

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Belton
Bazzz Minden traning kesz mondom megyek kicsit lovoldozom ,
hat nem jott ossze 16serverbol 16 kidobott ill failed Auth <#duma>

armageddon666
Hát mondjuk hogy nem mûködik... verifying vagy minél kiakad ÉS SENKIT NEM ENGED JÁTSZANI! egyébként biztos fasza :)

@

Miért, a punkbusterrel mi a gond?
Ja hát igen,az meg a másik hogy az összes szerver tele van,és fagy a betöltés.Tehát ha bejutsz akkor már jó,na de bejutni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

De van, pl a visszaolvasás.
Igen, mondjuk igazán kiírhatna valamit, ha meghalt akire lõttél... így elég necces néha, hogy akkor most mi van. De végülis realisztikus :)
Na most én is tudtam játszani pár kört.Jó kis játék lenne ez,ha a mûködését rendberaknák.Különösebb lag vagy egyéb zavaró tényezõ nem volt.
Viszont az animácio sajnos problémás sok helyen.Pl. a lépcsõn lelönek valakit,akkor össze akar görnyedni a földön abba a sérül pózba,na ott gyakorlatilag egész fázisok mintha hiányoznának,mert minden átmenet nélkül lekerül a test a lépcsõ aljába... Nem egetrengetõ hiba,de azért Unreal 3 motor az ilyen dolgokat más játékokban nagyszerûen megoldotta.Szóval lesz-van még mit javítani,de mintha lassan mintha jó irányba mozdulna az egész.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

legalább ctrl+alt+delete -el be tudom zárni :D

jó ez, ha nem nézzük h csak minden 20. próbálkozásra tudok játszani :D az elsõ 19-nél vhogy vagy kidob a menübe v lefagy X)

nincs vmi megoldás arra hogy ne faggyonki amikor join-olok?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

armageddon666
fasza, megint játszhatatlan :D 2 helyre engedett be, egyiken PunkBuster bassza a kurva anyját hogy bassza meg apját is, a másikon meg baszott autholni, de engem viszont sikeresen felkúrt... a többi 21 szerver meg Loading map...Loading menu... ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD

de tök higgadt vagyok :) de azért megbaszhatnák maguk

@

modellmaker
amikor látod, hogy eltûnik, és tudod, hogy most kill, vagy csak lehasalt, és ráengedsz még egyet, akkor elõfordul. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

repvez
DE azt lehet tudni hogy mit kell ahhoz csinálni hogy egy bizonyos képességhez pontot kapjak?
armageddon666
jaja :) legtöbb pontom Integritybõl van... No ROE bónuszok :D vagy micsoda... az körönként 15 pont ^^ néha azért összejön sajna :S

egyébként fekvõbe belelövõket nem értem... ott a Secure...

@

És ugye nem csak hogy heal van, hanem pl ROE is. Ami alapján pontoznak téged, hogy hogyan viselkedsz a csata közben. Pl földön fekvé sérültbe ha belesorozol mégegyet, hogy ne tudják meggyógyítani, az nemzetközi egyezmények szerint háborús bûncselekmény, és keményen számolja a pontokat érte :)
Próbálgattam csata közben a gyógyítást is, és egész jól ki van találva az egész sérülésmodell. Tökéletesre gyógyítani pl nem lehet, és sérülten mindig lassabban futsz, nehezebben célzol, stb...
Zomil
kb 40 pálya volt a végén a 2-höz :)

fegyverek végülis nagyjábol ugyan ezek voltak +2 sniper

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"