America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam vagy a deploy kliens is letölti neked.
oneal1
hogy tudom leszedni a frissítést?illetve honnan?

!Forza Ferrari!

mascarun
nálam kB olyan 243at dob be!

[HUN]Crassus
13+ a menõ:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Mighty_ nickre kérd a házigazda jogot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Belton
<#duhos2><#vigyor1>
Én meg még azt hittem menõnek számit a 12 honor Dehat<#zavart2>
Hooah <#violent>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

repvez
nálatok a server keresö hány servert talál, mert nálam van 7 de abbol csak 1 játszhato a többin nincs senki.

És az hogy van hogy ha játék után kilépek megnézni a statot ott 9-es szintet ir ki majd 1 perc mulva meg visszaugrik 4-re és az eredmények sem éppen a valoságot tükrözik.
A deploy cliensel letöltött egy 120mb-os patchet, de a fömenübe ugyan ugy csak v3.0.0 szerepel és azota majdnem többször fagy a játék.
[HUN]Crassus
tolod? ts?

[HUN]Crassus
kappe:)

[Rush]

<#mf2><#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Ja hogy az :D Hát nem ért el osztatlan sikert :D
[Rush]

Na, hát akkor muti milyen lett.
[Rush]
Jó mind1 nem fogok erõszakoskodni, csak volt 1 kis idõm reggel és gondoltam csinálok ide 1 normális mutatós bannert a mostani 1 pálcás helyére.....ennyi

modellmaker
és miért lenne jobb egy nagy, ami semmi további információt nem tartalmaz, mint ez a kicsi?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Prince23
Ez nagyon kicsi banner..:S

[HUN]Crassus
Haligali!jaja ott voltunk!

[negativ] Cirek
hétfõtöl én is jövök lõni picit, bár mostanában alig van idõm
AA.hu TSen szoktatok lenni? csak hogy megtaláljak titeket :)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
hehe:) valami hülye rangot látok már megint...,de szerintem nem reális...csak Rushnak mutatnám,mert tegnap mondta neki már valami nagyon extrás rangja van

Mighty
áááááá. Robi lécci olyan helyre tölts fel SS-okat, hogy én is lássam. Valamiért a chello webtárhely tiltva van a cégnél. Csak otthon tudom megnézni (ezt rühelltem wow topikban is :)) Betettél egy két képet és indult egy pár oldalas flame. Csak nem tudtam mi volt az alapja :P

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Max akkora legyen a banner, hogy még lapozás nélkül rá tudjak kattintani az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" linkre :)

Tegnap este játék nagyon jó volt. 1 körül felmentünk egy ranch-os serverre. Ott rendesen kenték a csávók. Tolták a bejelentkezéseket, riportokat voice chat-en. Dumáltak valamit Jackoról, hogy meghalt. Azt hittem csak poénkodnak, aztán reggel rájöttem, hogy nem. RIP szegény csóka.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Rushnak.... alakul a molekula:)

Szerintem pont elég az oda. De csinálhattok jobbat, aztán ha mindenkinek tetszik, akkor ki lesz cserélve.
[Rush]
ssztem eléggé semmilyen ami most van....

Tényleg kell ilyen fél kilóméter magas banner? Nemtom...
armageddon666

ez jobban tetszik :c

@

[Rush]
nem is tudom.....<#mf2><#vigyor1>

modellmaker
mert? :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[Rush]
Borg a mostani csoda helyett kipattinthatnád ezt:

[Rush]
Kira volt<#vigyor1>

[HUN]Crassus
nem is láttam a beírást:P:)

[HUN]Crassus
lol

BEAST
En szemely szerint leszarnam hogy gyakorolgat vagy sem (random multi olyan szornyu es kaotikus hogy nem szorakoztato), de az hogy meg itt sztorizgat is errol az mar kicsit sok :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
de erre nagyon sokan fasza mentalitással szarnak nagy ívbõl mert hát a basic nem jó, szopni kell expertért, igaz hogy szart sem kap senki érte, csak a multizni vágyók játékát baszhatják el vele :)

röhögnék ha sokak most megcsinálnák expertre, aztán mikor jön egy normális update ami kezd ezzel az authtal valamit akkor visszavonnák az Advanced trainingeket :DDDD (persze a 25 pontot amit néhányan már elköltöttek rá, visszakapnák)

@

BEAST
"További DEV információig senki se csináljon traininget!!
(felesleges terhelést rónak az AUTH szerverekre, és ezért a multi is bugos lesz tõle)
"

...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Én most felmentem random szeróra, és jó volt a ping :DDD 2 kör alatt 26 pont O.o meg ha minden igaz megvan a Hawkeye :) bár még nem rakta be :C

@

[HUN]Crassus
m16DMR* a BRM az más:)

[HUN]Crassus
Tegnap mekkorát játszottunk kb. 4 év óta elõször egy szerveren az öreg banda nagy része: xSU: Rush,Mighty,Stravinsky és jómagam! HATALMAS volt!:)

[HUN]Crassus
ááááááá kikészít az m16 BRM training! 100%-os accuracy 40/40 találat 36 fejlövés=1135 pont= proficient és nem expert:((
picsapicsapicsa:) az összes töbi gyerekjáték volt ehhez képest...

Zomil
emlékeim szerint AA2-ben volt nightvision, és bridge-en kicsit most hiánylom is :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lehet amig nem 100%-os vissza megyek cs-zni :D:D
mondjuk már az vagy xdxd
legyél.... pl kiirhatnál magyar server ip-t meg stb...
na ez igaz, de akkor miért nyomja mindenki, ha még szar is h nyomják ezt nem értem.... azt hittem azért irogatja mindenki mert lehet már... még mindig multi only akkor, mondjuk fagy rendesen.... :S
Én ilyen bugokat nem tapasztaltam..
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, nálam néha elég rendesen bugol, pl gránát dobás közbe a gránát összeakad a fegyverrel és az istenért se lehet visszaváltani. Vagy becsúszás, hasalás után beleragad a földbe. Az vettem észre, hogy ha a scoreboardot lehivom akkor az javitja az elsõt, a teamsay-t vagy say-t lenyomva meg a beragadás javul meg.:)
Nálam mûködik.

armageddon666
wut? O.o

@

Spészgószt
Alább le van írva meg már ezt pofázza mindenki hogy NE TRÉNINGEZZEN SENKI!!!! Mert fagynak tõle a szerverek!!! Olyan nehéz ezt felfogni???
<#violent><#lama>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Fenrir
Szerintem inkább legyen Borg, ne te :)

A halál csupán a kezdet...

Kértem egy házigazda jogot ide, hogy a sok fasságot frissíteni tudjam a fejlécben. Ha valakinek ellenvetése van, az most szóljon, mert feleslegesen nincs kedvem szenvedni az üggyel.