America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És még mindig 3.0.0 van a verzio szám
Visszakerestem hova menti el és ott van a 2 fmap-os kiterjesztésü fájl, azokat be kell valahova másolni még vagy azt azért rakta aC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\AA3DeployClient\dcds, mert az ott jo.
A 2 fájl :
aa3-update-090623.fmap
aa3.06.19.2009.patch.fmap
Amugy a g meghajtora telepitettem a játékot nem oda ahol eredetileg szánta. ez számit valamit? ill. hogy a füll játék installja hova mentödik alapbol ha ujra akaron tenni a játékot vagy másnak elvinni akkor honnan tudom kimáslolni?
Nem lehet valahogy letölteni külön a patchet és ugy telepiteni? ugy biztos hogy felmenne oda ahova kell.
Belépek a PB-s szerverre, és nem enged spectbõl beállni...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de most nézem, hogy most jelent meg a listában az AA3. rem így már jó lesz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Battleplanner-ben nekem is idõ volt eligazodni pedig csak el kell olvasni a jobb oldali segédletet! :) Szóval elsõnek klikk a rallypointhoz a térképre/ xyz-bõl valamelyik...akkor megjelenik mellette a háro9m szín és simán ráklikkelsz mondjuk a zölre és akkor a zöld squad megy oda!
szerintem egyszerû!
Pb. letöltöd netrõl elidítod (nem játékból) megadod neki a játékban a pb-t (AA/binaries) és frissíti! De szerintem ez már sokszor le voélt írva visszább!
Hooah!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mert akárhogy csinálom, nem tudok joinolni olyan játékba, ahol van pb. szeróra felenged, de csapathoz nem tudok csatlakozni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A gyógyítás az meg a best , én alapból medic akartam lenni , mert sztem tök eccerû az egész (szörnyûlködtem is amikor láttam hogy írják be hogy nem tudja a medic tréninget) Bridge en mire eljutottam a híd elején lévõ ajtóhoz 11 sebet kezeltem le :D és 2 embert szedtem fel :D . Viszont nem értem hogy mér van az hogy a csávó fekszik a földön rajta hogy Critical , de nem dob fel választási lehetõséget, csak space nyomva meggyógyítom és fekszik tovább és Treated és akkor nézünk mivan . Ja meg Bridge en tényleg a rusheré a pont , ha oldalt elszaladsz a híd oldalán , a létránál felnyomsz egy füstöt felmászol , a füst takarásában felmászol fentre és onnan a két szélrõl a szélre bújókat ki lehet osztani , kaptam is Hawk Eye t :D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A menübe a patch után változik a verzioszám mert nekem maradt 3.0.0.
Jo lenne ha tudna ezekre valaki válaszolni , hogy tudjak több helyen is játszani.
Persze hogy aztán ha ad,azt a többi ember követi-e,az már megint egy más kérdés...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
meg volt egy, spawnon tk-val lelövi vki, felsegítem, erre lelõ. na ilyenkor tudnám permbanra tenni az egész játékból.
Pedig tök könnyû dolga van. A radaron látszik ki merre néz. Én fedezem a hátsónkat és csak a radaron figyelem, hogy a társam halad-e elõre vagy megállt.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezeket a no i in teames vecere is csak pucsitva 4esevel jaro jatekosokat imadom a legjobban, harman nezik hogyan megy elore a negyedik szerencsetlen majd mindannyiukat hatbalovi egy gonosz rambo. Szorgosan gyujtogetem a hawkeyeket hala nekik :o)
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utána meg együtt mentem egy másikkal, és farmon egy föld alatti folyósót védtünk be. Kiszaladt elõre, meglõtték, jön vissza hogy medic. Én meg látom, hogy mögötte a folyósó végén megjelenik az ellenség. Elkezdeném lõni, erre a fasz beáll elém hogy gyógyítsam má... persze õt is lelõttem...
(de szép magyar mondat lett ebbõl. :D )
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nagyon mókás szitu kerekedhet belõle :)
A halál csupán a kezdet...
Mondjuk remelem kesobb lesznek nagyobb palyak is, mert olyan kiabrandito amikor mindenki azzal kezdi a jatekot hogy eldobaljak a granatjaikat :D
Csapatjáték nem nagyon van így honorálva, nem úgy mint az AA2-ben.
Én úgy látom, hogy nagyon a rusherek vannak csak itt jutalmazva.
Btw mióta kijött a játék még soha sem volt SDM, minden szerveren van ott valakinek bérlete arra a role-ra <#levele>#levele>
A halál csupán a kezdet...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egy jó Bauer tudja mit kell tennie!
http://bauer.uw.hu/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
thx
Steamen ott a friends lista, meg az AA3 oldalán is lehet valami squadokat regisztrálni, az is mintha ilyesmi lenne.
Indítanék egy magyar szervert végre, ha adnának ki rendes linux ds-t, aztán akkor van hova menni. De ezzel a 'Windowsos klienst elinditom szervernek' címû baromsággal foglalkozni sem vagyok hajlandó...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Másik kérdés, hogyan lehet az AA3 -as accountot teljesen törölni <#confused>#confused>
<#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Lesz-e/ van-e az AA3-nak elérhetõ, tölthetõ single player verziója, vagy marad masszív multi?
Captain Sonar 2024 Remake