America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ti keveritek a squad leadert és a fireteam leadert. A fireteam leader csak spawnpontot választhat, a squad leader adhat ki parancsokat, hogy melyik fireteam merre menjen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repvez
Most is a clienset inditottam el és megint szedett le most valami update fájlt 115mb-ba.
És még mindig 3.0.0 van a verzio szám
Visszakerestem hova menti el és ott van a 2 fmap-os kiterjesztésü fájl, azokat be kell valahova másolni még vagy azt azért rakta aC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\AA3DeployClient\dcds, mert az ott jo.
A 2 fájl :
aa3-update-090623.fmap
aa3.06.19.2009.patch.fmap

Amugy a g meghajtora telepitettem a játékot nem oda ahol eredetileg szánta. ez számit valamit? ill. hogy a füll játék installja hova mentödik alapbol ha ujra akaron tenni a játékot vagy másnak elvinni akkor honnan tudom kimáslolni?
repvez
Pedig client letöltött egy 120mb-os cuccot és fel is telepitette.
Nem lehet valahogy letölteni külön a patchet és ugy telepiteni? ugy biztos hogy felmenne oda ahova kell.
Ebben a PB mókában csak az a szép, hogy nekem igy se mûködik.

Belépek a PB-s szerverre, és nem enged spectbõl beállni...
Metalmilitiakid
ez commanderként mûködik, de akkor squad leaderként nem is osztogathatsz parancsot ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

modellmaker
Uh csak az AA könyvtárra mutatott, nem a binaries-re. thx!

de most nézem, hogy most jelent meg a listában az AA3. rem így már jó lesz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Spészgószt
Azé nincs servered mert még nem frissített az AA-d !!! Valahogy érd el hogy frissítsen! Steamon elég egyértelmû deploy clientel passz!

A Battleplanner-ben nekem is idõ volt eligazodni pedig csak el kell olvasni a jobb oldali segédletet! :) Szóval elsõnek klikk a rallypointhoz a térképre/ xyz-bõl valamelyik...akkor megjelenik mellette a háro9m szín és simán ráklikkelsz mondjuk a zölre és akkor a zöld squad megy oda!
szerintem egyszerû!

Pb. letöltöd netrõl elidítod (nem játékból) megadod neki a játékban a pb-t (AA/binaries) és frissíti! De szerintem ez már sokszor le voélt írva visszább!
Hooah!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

modellmaker
OK , akkor hogy lehet PB-t frissíteni steam-es játékon?

Mert akárhogy csinálom, nem tudok joinolni olyan játékba, ahol van pb. szeróra felenged, de csapathoz nem tudok csatlakozni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Metalmilitiakid
Ez az amire még nem tudtam rájönni , voltam már párszor SL de akárhogy véresrekattingattam a battleplannert akkor se tudtam kiadni egyetlen utasítást sem sehova se.
A gyógyítás az meg a best , én alapból medic akartam lenni , mert sztem tök eccerû az egész (szörnyûlködtem is amikor láttam hogy írják be hogy nem tudja a medic tréninget) Bridge en mire eljutottam a híd elején lévõ ajtóhoz 11 sebet kezeltem le :D és 2 embert szedtem fel :D . Viszont nem értem hogy mér van az hogy a csávó fekszik a földön rajta hogy Critical , de nem dob fel választási lehetõséget, csak space nyomva meggyógyítom és fekszik tovább és Treated és akkor nézünk mivan . Ja meg Bridge en tényleg a rusheré a pont , ha oldalt elszaladsz a híd oldalán , a létránál felnyomsz egy füstöt felmászol , a füst takarásában felmászol fentre és onnan a két szélrõl a szélre bújókat ki lehet osztani , kaptam is Hawk Eye t :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

repvez
nálam miért csak olyan kevés servert talál csak egy serverre tudok kapcsolodni a tobbi 6-on nincs senki.

A menübe a patch után változik a verzioszám mert nekem maradt 3.0.0.

Jo lenne ha tudna ezekre valaki válaszolni , hogy tudjak több helyen is játszani.
Én ugyan elég kezdõ vagyok,a régi Army-val csak pár órát játszottam,de azt nem értem,hogy ha valaki elvállalja a Squad Leader posztot,akkor mért nem ad ki valami célpontokat?Szerintem mindegy is hogy az most jó vagy esetleg nem annyira,de így public szerveren egy jó kiindulás lenne hogy legalább a kék csapat erre megy,a zöld arra,piros meg amoda.Mert amúgy persze karneváli nyüzsgés közepette mindenki megy amerre lát,aztán van ahol 8-an vannak,másik helyen meg senki.De sokszor a Leader semmi parancsot nem ad,csak úgy van...
Persze hogy aztán ha ad,azt a többi ember követi-e,az már megint egy más kérdés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

modellmaker
hát igen...

meg volt egy, spawnon tk-val lelövi vki, felsegítem, erre lelõ. na ilyenkor tudnám permbanra tenni az egész játékból.

Mighty
Na igen. Egyiknek sem jut eszébe hátrafele fedezni...

Pedig tök könnyû dolga van. A radaron látszik ki merre néz. Én fedezem a hátsónkat és csak a radaron figyelem, hogy a társam halad-e elõre vagy megállt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

kemelol
carebear <#crazya>

Ezeket a no i in teames vecere is csak pucsitva 4esevel jaro jatekosokat imadom a legjobban, harman nezik hogyan megy elore a negyedik szerencsetlen majd mindannyiukat hatbalovi egy gonosz rambo. Szorgosan gyujtogetem a hawkeyeket hala nekik :o)

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

HTS s3rg1nh00
ja,azt el is felejtettem a sztoriból,hogy spawn után a saját ember kb.15 méterre kezdett sorozni...még jó h.az ilyeneknek nem bocsájtok meg(pláne h.utána sem jött oda gyógyítani...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ez még hagyján, de ha valaki véletlenül belelõ a csapattársba (mert elõfordul) legalább akkor alap lenne, hogy utánamegyek meggyógyítani...
HTS s3rg1nh00
ja,most is toltam néhány kört,csávó csetben nagybetûvel kiabálta hogy heal everyone,erre mikor meglõttek mellette baszott rám,pedig ott ordibáltam neki medicért...vannak intelligens emberek.

modellmaker
medic.... aki arra nem képes, hogy rámnézzen, az miért ezzel játszik? ott vagyok mellette, üvöltöm, hogy medic és semmi. szépen elvérzek. :D

BEAST
En altalaban ossze vissza rohangalok a terkepen mindenkihez aki medicert kiallt... selfless service pontokon kivul nem is nagyon gyujtok mast :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ugyanez nálam úgy nézett ki, hogy bedobtam a gránátot, és a 3 csapattársam berohant utána...

Utána meg együtt mentem egy másikkal, és farmon egy föld alatti folyósót védtünk be. Kiszaladt elõre, meglõtték, jön vissza hogy medic. Én meg látom, hogy mögötte a folyósó végén megjelenik az ellenség. Elkezdeném lõni, erre a fasz beáll elém hogy gyógyítsam má... persze õt is lelõttem...
HTS s3rg1nh00
azért óvatosan ám a csapatban mozgással,mert az történik veletek,mint tegnap este az ellennel ha jól emlékszem pipeline-on...van 1 ilyen nagyobb irodaszerû helység,elõtte a szoba amiben mi védekeztünk,ahová még 1 lépcsõn is be lehet menni...mondom egye fene,itt mindig jönnek,haver nyitja az ajtót,én dobom a gránátot...3 kill<#vigyor5> sajna confirmolni már nem tudtam õket,mert a negyedik a lépcsõrõl hátbalõtt<#szomoru1>

modellmaker
Lehet, hogy csak akkor pontozza a teamwork-öt, ha a saját fireteam-eddel mozogsz együtt. és többet ad, ha van kijelölt object, és azt teljesítitek.

(de szép magyar mondat lett ebbõl. :D )

BEAST
Valoban :) tegnap este pont egy ellenfel mogott lyukadtam ki, tarkonvagtam ketszer (eltalaltam), mire megfordult es belemeresztett egy tarat :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Erre a teamwork pontozásra én se jöttem rá még. Volt hogy együtt mozogtam 2 másikkal, és adott 5 pontot rá, és volt hogy egyet se... nemtom mire fel.
Akkor kell odalépni és puskatussal földre parancsolni az elfoglalt ellent.
Nagyon mókás szitu kerekedhet belõle :)

Fenrir
Nah ja, a point-blank range-es harcok szánalmasak, ugyanolyan mint AA2-ben amikor lövi egymást a 2 paraszt, mindkettõ kifogy és csak forgolódnak amíg táraznak, persze megölni nem tudják egymást :D

A halál csupán a kezdet...

BEAST
Ez az egyik, masik nagy bajom az hogy neha ugy erzem airsoft fegyverekkel lojuk egymast... eltalalom az ellenfelet, elegge fontos helyeken :d persze biztos faj nekik, de kb lepereg roluk. Majd eszreveszik hogy lovok, raulnek a tuz gombra, es persze en esek ossze holtan.

Mondjuk remelem kesobb lesznek nagyobb palyak is, mert olyan kiabrandito amikor mindenki azzal kezdi a jatekot hogy eldobaljak a granatjaikat :D

Fenrir
Vicces ez a játék. Ha nem lõnek le és te sem tudsz lelõni senkit sem, nem tudsz gyógyítani, nem tudsz az objective-hez férni vagy nem tudsz jelenteni lelõtt embert akkor kemény 0 pont annak a körnek a termése, mindegy hogy mennyire mászkáltál a csapattal, adtál fedezõtüzet, stb.

Csapatjáték nem nagyon van így honorálva, nem úgy mint az AA2-ben.

Én úgy látom, hogy nagyon a rusherek vannak csak itt jutalmazva.

Btw mióta kijött a játék még soha sem volt SDM, minden szerveren van ott valakinek bérlete arra a role-ra <#levele>

A halál csupán a kezdet...

Mighty
Gyere TS-re. Tolhatnánk egy kicsit.

Mighty
Asszem igen.

[HUN]Crassus
HATALMAS:) nem is tudom ki találta ki anno....talán Slow?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mighty
Ha esetleg elszaporodnának a cheaterek, ne feledjétk!

Egy jó Bauer tudja mit kell tennie!

http://bauer.uw.hu/

Mighty
Nálam dettó család van. Max suttogok :)

Sadist
127.0.0.1

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

légyszi adjatok már jó müködõ, lag mentes szero ip-t(ket)

thx
modellmaker
done

Magyar AA3 group Steamen:

http://steamcommunity.com/groups/aa3hu

Lehet csatlakozni.
Felpofátlankodtam TS-re, de nem tudtam, hogy melyik szobába kéne menni AA3 publik címszó alatt. Pedig jó lenne rendesen squadba nyomni...

modellmaker
jogos :)

Én nem TS-ezek... családostul itt kiabálni a mikrofonba annyira nem fun :)

Steamen ott a friends lista, meg az AA3 oldalán is lehet valami squadokat regisztrálni, az is mintha ilyesmi lenne.
modellmaker
ezért kéne tudni azt a TS elérést, amirõl beszélnek, akkor tudni lehetne, hova menjen a nép. :)

Én toltam tegnap este is, meg ma is, dehát mindig másik szerverre jutok be... fogalmam sincs melyiken kéne gyülekezni.
Indítanék egy magyar szervert végre, ha adnának ki rendes linux ds-t, aztán akkor van hova menni. De ezzel a 'Windowsos klienst elinditom szervernek' címû baromsággal foglalkozni sem vagyok hajlandó...
[HUN]Crassus
squzi én bepunnyadtam 22óra körül Rush meg melózni ment....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

A terroristák a korláton ülve pihenik ki a fáradalmakat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sadist
Régi accountot nem lehet használni, csak összelinkelni az újjal.

Mighty
Az éjjel hol voltatok béláim? Megbeszéltük, hogy újra toljuk együtt.

HoReSz1975
Valaki tudna ötleted adni, hogy miért nem tudok belépni az AA2 -es accountommal az AA3 -ba, pedig át lett regelve <#confused>

Másik kérdés, hogyan lehet az AA3 -as accountot teljesen törölni <#confused>

<#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

nem..sosem volt single része

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

repvez
Az hogy lehet, nálam miért nem találja meg a többit?
TitaniumRR
Na, Erõ és Egészség.

Lesz-e/ van-e az AA3-nak elérhetõ, tölthetõ single player verziója, vagy marad masszív multi?

Captain Sonar 2024 Remake