America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
Vazz én hogy jártam....<#idiota>#idiota>
Tipik gránát bug...beragadt a kezébe a fegyó is meg a granyóis két bratyó fexik a földön odarohanok a golyózápor közepette, bekuszok egy védett helyre ahonnan elérem õket...erre mit hallok...kihúzza a csapszeget a kezemben ragadt granyóból és már repül is a HE....minda hárman megdöglöttünk <#buck>#buck><#bdead>#bdead>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azt tuti regeli pontnak, míg az éppen mellette "futkosok"-at nem biztos, max ha csinálsz valami érdemleges dolgot....pl....cover (fedezed) és kilõssz egy rátok támadó enemy-t!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Selfless Service:
1. Healing A Wound: +5 SF
2. Reviving A teammate: +50 SF
3. Response: +15-0 SF (Response is when a teammate calls for a medic and you heal him. the faster you do it the more points you will get.)
4. Match Won: +25 All
5. Objective Complete: +16 All (you get this when the obj is complete by a teammate)
Integrity:
1. No ROE Bonus: +15 I
2. Match Won: +25 I
3. Fire Discipline: +100 I (you gain this when you do not kill incapped enemies for the whole match)
4. Objective Complete: +16 I
Loyalty:
Treating Injury: 2.50/1.25 L (not sure how it is determined)
Confirming Enemy: 2.50/1.25 L (be near a teammate when he confirms a enemy)
Objective Bonus: +20/120 L (be near teammate when he completes the obj)
Match Won: +25 L
Objective Complete: +16 L
Respect:
Secure Enemy: +5 R
Confirm Enemy: +5 R
I Will Never Quit: +15 R (Complete Obj After being Revived)
Mission First: +40 R (Finish The Mission Before Anything else(as in don't kill and etc...))
Assigned Objective Bonus: +20/120 R (Complete the Obj assigned by squad leader)
Squad leader Bonus +40 R (be squad leader and get assigned Obj Completed)
Match Won: +25 R
Objective Complete: +16 R
Duty:
Objective Complete: 80/240 D (You Have to complete the Obj)
Secure Enemy: +5 D
Confirm Enemy: +5 D
No Man Left Behind: +40 D (everyone survives at the end of the round)
Match Won: +25 D
Objective Complete: +16 D
Courage:
Enemy Killed: +10 C
Match Won: +25 C
Objective Complete: +25 C
Win the TieBreaker: +50 C
Honor:
Honor is the average of all other Army values. When you achieve enough points in your Army Values scores, your Honor level increases. An increase in your Honor level earns a Soldier advancement points and increases the Soldier's rank.
I am 100% sure this list is missing a lot. "
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ha gyógyítanak engem akkora arra kapok.
Ha követem a Fireteam Leadert akkor is kapok. (Minél tovább követem annál többet)
És ennyit vettem észre :D De talán akkor is ha meglõnek egy társat, és te lelövöd azt aki meglõtte.
@
A halál csupán a kezdet...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Én megkülönböztetésre mindig az ellen válla felett lévõ rádio antennát nézem,ha már olyan messze van hogy a ruháról nem egyértelmû.Ha meg már az se látszik,akkor meg a valóságba se mondanám ki kicsoda...
Valaki leirhatná hol kéne lenni annak a 2 fájlnak vagy ha kitorlom onnan öket akkor ujra letölti-e öket a megfelelö helyre és nem cseszödik el a játék.Amugy hogyan tudnám ujratelepiteni a játékot ha nem szeretném ujra letölteni a teljes 3gb-ot?Mert megtaláltam az elözöekben linkelt mappában az alap game fájlát is de fmap kiterjesztése lévén azt nem hiszem hogy telepitésre tudom birni .
Leirná a menetét ennek valaki .
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A halál csupán a kezdet...
A ROE az barátom nem "bónusz" hanem minusz! <#felkialtas>#felkialtas>
Amúgy messzirõl lehet látni ki él még a földön, meg végre az f1 nél látszik az ellennél is, hogy ki a hulla!
A a földön fekszik és "magzatpózban" össze van kuporodva, akkor még él, ott szenved! Aki hulla az szétlöki kezét lábát és elterül! <#buck>#buck>
nyomtam egy faja screenshotot amikor egy T és egy Ct 69 ben szenved!
még a legelején amikor nem volt mindenki medic és nem tudta senki mit kell a földönfekvõvel tenni... :)
btw...hova menti a screenshotokat me még arra nem jöttem rá!!!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Pl földön fekvé emberbe már nem lövünk többet, csapattársat nem sebezzük meg, stb stb... elég sokminden.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Pale Skin : Fenti Smalling Salt
Pulse : Also Salline
Breath : Ball Opa
Movement : Jobb Splint
Ha rosszat, akkor csak stabilizálni tudod az állapotát, de fekve marad már...
Elvileg training lenne ehhez is, dehát nem elég hogy le vagyunk tiltva róla, én elindítani se tudom mert fagy...
De van itt még gond bõven,pl. az imént bemegyek,berakom magam egy üres helyre "Rifleman" posztra.Következõ körben kaptam egy gránátvetõs fegyvert,utána meg egy M249-et... Harmadszorra aztán eltalálta milyen fegyver is lenne az ideális,lehet kizárásos alapon dolgozik. <#rolleyes>#rolleyes>
A killeket odairja az... csak bónusz pont nem jár érte önmagában. Az összesített egyéni playerstat meg egy kalap kaki, összevissza mér mindent.
Viszont a game nem arról szól, hogy mennyi a K/D. A meccset kell megnyerni. Ehhez meg képben kell legyél, hogy mennyi ellenség van még életben, és ezt csak a jelentések követésével lehet.
tegnapelõtt már 14-es voltam,azóta játszottam pár órát,de visszatett 11-re és nem írta jóvá a potyaimat....pedig 40-50 pontos köröket csináltam brühühûûû
igazából sokan még nemfogják fel,hogy ez nem killre megy "kedvencem" mikor a társ mellett esek össze egy tûzpárbajban,de tojik a fejemre és az enemit konfirmálja én meg ordítom a mediket,de elvérzem,mert nem jön oda...
beszoktam írni,hogy prioritások az AA3 ban: 1,csapattárs 2,feladat és csak 3. a kill.....,de még sok a lüke "CS" fps huszár...majd kikopnak
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha megölsz valakit csak akkor számolja ha odamész a hullához és lejeklented, hogy meghalt, vagy ha nem halt bele akkor secure (biztosítod)! Ebben a játékben nem a freg a pont!!! Ez nem kill re megy!
<#idiota>#idiota>
A battleplanner csak commanderként mûxik a squadleader feladata adott! Ott a commander által megadott rallypoint xyz vagy egyéb szies pötty :) és oda úgy juttatod el az osztagot ahogy akarod! Erre van a rádió! <#alien2>#alien2>
A team pontokat meg csak akkor kapaod ha azt csinálod amit a Squadodnak kell! Jah és a rádió használata kell hozzá úgy érzékeli fõleg! De az már a 2be is így volt...ha jól emlékszem! Ha nem rádióztál sokkal kevesebb pontot kaptál! Nyomni kell a bejelentkezést idõnként fõleg ha kérik! Az enemy ill sniper spotted et meg fõként!!! Leader ként meg ott vannak a leader commandsok!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem