America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTi Gaga
Hálás köszönet!
végre sikerült!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
köcce, akkor lehet hogy az agáz hogy folymatosan nyomomom! megprobálom

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

zotyesz
Elég egyszer (ha folymatsan nymd az nem jó), de nem mindegy az idõzítés. Földetérés elõtt kb 1-1,5 másodperccel korábban kell.

GTi Gaga
Srácok nem hiszem el! ennyire Loller vagyok!

egyszerüen képtelen vagyok megugrani a live jumpot!

süti minden, csak a földet érésnél, felvillan egy pici piros valami! Gondolom az gáz, de megfigyeltem ezt csak akkor csinálja ha a körbe ugrok, ha nem sikerül az ugrás és valahova máshova ugrok, mindent ugyan ugy csinálok, idöbe megnyomom a lassitást! és nincs piros valami a villog! Ténleg a lassitost folyamatosan kell nyomni , vagy csak elég egyszer?

Valaki nem ugraná meg hejettem?

😊

nem lennék jó katona 😊

Sadist
Homey is away for a longer time !
Away from: 12.05.2005 - 31.12.2005
Reason: done with this game

<#shakehead>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

panther112
Ez 1 bug én is vagy fél napig próbáltam, akármilyen jól is ugrasz, ha nem nyomod meg a végn a shith a balrát nem mész át.

ettõl függetlenül ofkorz jó, nekössémábelémte !!435353252

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Szerintem ez nem grafikai motortól, pusztán programozástól függ. A frag gránátnál pl. meg van oldva, hogy nem sebez falon keresztül, ugyanezt szerintem meg lehetne oldani a füsttel is, hogy ne menjen át a falon.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Josszimatroz
akkor minek jatszol vele ha nem dob fel?..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
talán...<#zavart2>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

GTi Gaga
köcce az infot! probálkozok még ... 😊

THE matrica
Remélem gyorsul majd 1 kicsit az uj endzsintõl.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Mighty
Talan az ut2k4 motorban mar nem megy at a fust.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

áh, engem ez már nem dob fel, ujabb bughalmaz az egész... a füst még mindig átjön a falon, és ma CSARon fogtam egy olyat hogy a thermit is átjött.... az már cikis is mert sebez...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

THE matrica
Nyamííííí

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Josszimatroz
Beta Test 3 Pipeline SF 2.4.0 64.167.48.136:1716
U.S. Army Official E 062 Pipeline 2.4.0 69.25.18.105:1716
Test Server 3 Urban Assault 2.4.0 64.167.48.138:1716

hmm hmm nos ezeken mar 2.4 megy.. zajlik a beta test ezerrel... szerintem jovo heten kijon az uj game.. uj engine megha nem is a 3.0-s motor.. hajra.. <#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
ez igy volt.. halisten h bent voltal.. jot nyomattunk.. :-) thx..

BoCS 😄

Sadist
Õszintén remélem, hogy nem!

bcs78
Márpedig ez van. Nálunk a klántagok 90%-a tuti csak a statisztika miatt játszik. És szerintem ez az arány nagyjából igaz az egész magyar közösségre.

(Amúgy nem tette meg, mert ott voltam, és vigyáztam a rendere. <#wink>)

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

hát, ez azért eléggé minõsíti azt az embert aki megtette, már ne haragudj....

azt tudtuk hogy vannak olyan klánszerverek ahol ritka faszok az adminok, de nem szeretném ha a HAF-é is ilyenné válna....

most oké hogy megin lehetne jönni a mi szerverünk mi szabályaink dumával..de ez azért...

bcs78
Nem kell a tracker, minek az? Ma is játszottunk egyet saját szerveren és az ment, hogy "kidobom a szemetet" kérdem: "de miért?" válasz: "rontja a fragemet". Az összes kört nyertük, jól ment a játék, dõlt a pont, csak a fragrate volt gyenge. Könyörgöm! Emiatt tiszta idegnek lenni? Meg kidobni valakit, mert rontja a fragem? És miután az illetõ repül a szerverrõl, õ is tiszta ideg lesz. Kell ez?

Mondjuk egyszerûen meg lehetne oldani, pl: csak a pontokat mérné a tarcker. De szerintem bármit is csinálnának a trackeresek, az Army már döntött. Lesz hivatalos tracker, aztán passz.

Sadist
Hát ha te csak a tracker miatt játszol, akkor sajnállak...

Belton
Aha olvasgattam a trackeren amit irtak persze magyarul inen:http://hew.powerbase.hu/news.php
Hát ha télleg el törlik a trackert akkor szamomra véget ért a Játék(ekkora marhaságot hogy eltöröljék a trackert,bar ha nem lessz tracker akkor honor buzi leszek csinalok vagy 10 accountot aztan fel viszem 100-ig 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
Az egy dolog hogy feláll a manus, a lényeg, hogy úgy kell földet érni, hogy abszolút ne sérülj meg. Ha pirosan villan a kép, az már bukta.

GTi Gaga
Hi all!

Lenne egy kis problémám... A Trénningel kapcsolatban...

Lassan megcsinéltam minden alap dolgot, egyedül a live ugrással nem boldogulok!

a feladat ugye az hogy ugorjuk bele a fehér körbe, amelynek a közepén zöld füst van!

na már most! hibátlanul végre hajtom az ugrást! ügyelve arra hogy az ejtöernyö is a körbe maradjon ( pont a zöld füstre ugrok ), a lábam se törm ki mert felál a mandró... de mégis azt irja ki hogy az ugrásom egy szemét! valamit rosszul csinálok? nem értem miért nem tudom megugrani! ha valakinek van vmi ötlete pls4 help!

elöre is köcce

Strahd_
Kamu kép
Tuti Photoshop 😄

[HUN]Crassus
thx jó fej vagy!😊 ha játszom én direkt mindíg az RT-n "élõk" ellen megyek még ha ilyen csapatban is kell lennem😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Hogy is volt valakinek az aláírásában? Ez egy olyan játék, amit ha elhatározod hogy abbahagyod, néhány hét múlva rájössz, hogy hülyeség volt 😊

zotyesz
Éreztem, hogy elõbb-utóbb visszacsábulok. 😊 (Pedig most igyekeztem megacélozni az elhatározásomat 😛)

Sadist
Öhm, valahogy a nagy érettségi kavarásban errõl lemaradtam 😄

Gratula Mighty! Sok egészséget a picinek! 😊

grebber
Huh akkor komoly lesz.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Huh akkor komoly lesz.

grebber
Huh akkor komoly lesz.

tigeroo
America's Army Unreal Engine 3-al
<2005-05-11 @ 16:11 - kombajn> (kommentek: 0)
Újabb játékhoz licenszelték a hármas számú Unreal Engine-t. Az America's Army -melyet az USA hadserege fejlesztett ki kiképzési célokra, ám végül online FPS-ként a nyilvánosság elé kerülve rengeteg játékost hódított meg- következõ generációja használja majd az Epic motorját, ami nem is csoda, elvégre ezzel valóban élethû szimulációt tudnak elõállítani.
forrás: GSO
bcs78
Sztem most is úgy van, mint eddig: majd ha kész lesz.

bcs78
Fogadjunk az assault csapatban voltál a sok 80-90 honoros között, csak mindekit leüldöztél a szerverrõl. Aztán átdobott a szerver és akkor készült az SS. <#mf1> (CSAK SZÍVÓZÓK!!! Nem flém!)

Amúgy grat, nájsz dzsáb. <#worship>

panther112
Tényleg mikor jön pontosan ki?

[HUN]Crassus
WOW szervereket karbantartják...addig megnéztem AA-t(2 hónap után), megynyertem nekik a menetet😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Strahd_
Éljen a kicsi Mighty .)

Mighty
Sõt, köszönj csókolommal 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A 2.4 most május ban jön?Jól tudom?
Friczy
Gratulálunk Mightynak a teljesítményéhez! Énis szólíthatlak apunak? 😉

keep walking... www.artum-inferniti.net

cold-fire
help...csatlakozok a játékhogy, de nem enged belépni mert azt írja ki hogy checking your accounk. olyan mintha nem érné el a szervert

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Sadist
Important Announcement
Stats Tracking System is back in 4 Hours. Thank you for your patience!

Gyorsan játszátok ki magatokat, mert nemsoká visszatérnek a fragkurvák <#eplus2>

Sadist
Lehet hogy olyan IP-rõl regeltél, amit amerikainak vesz.

Belton
Ugyhogy minekinek kellemes aao zast mara jah és roe ban gazdag napot...

Belton
De már van auth biztos azért jött vissza mert tul jo lett a 2.4 és inkabb nem adjak ki<#idiota>
Dehogy mért amerikai ként vok feltüntetve a army.com on azt neme tom<#alien2>

SirThomas
AHA!Köszi a válszt!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

semmi, nincs auth ugyhogy most mindenki 100honoros, minden szerveren játszhatsz, honort most nem gyûjtesz.

ez egy érdekes dolog, mert most ha megfigyeled csak a nagybetûs Játékosok vannak fenn, tehát a honorkurvák kicsit lepihennek 😄