America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirThomas
Sziasztok! Mi történt a játékkal?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

patacsi HUN
195.56.172.218 Hospital unauth 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

cold-fire
köszti

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Sadist
AA.hu-n patacsi aláírásában megtalálod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cold-fire
hali valaki segítesen, hogy mik a megoldásai a controll bleeding tesztnek, emrt anynira nem vagyok jó angolos....

Nyers
Wow, eddig összesen 3 helyen jelentek meg különbözõ Exclusive AAs képek a v2.4-bõl:
- Tracker
- PlanetUnreal
- UnrealOps

Úgy tûnik kezdenek nyitni kifelé, ilyen nagy összeborulást a külsõs oldalakkal még nem láttam. Másrészt a Tracker interviewban megköszönik a Tracker csapat munkáját, ami azért elég nagy lépésnek mondható. A QCourse ban már Isten tudja mi lesz, annyi mindent hadováltak már össze. Most ott tartunk, hogy nem lesznek benne tréningek, se VOIP, helyette random cuccok, 4 pálya // SF Courtyard, SF PCR (Precious Cargo Recovery), SF Blizzard, SF WaterTreatment //, 3 új fegyver // BDM, Doorbreacher, PG-7VR TANDEM WARHEAD RPG //, na meg az új motor. Sztem megjelenés bõven az E3 után, írták hogy lesz újra(!) SITREP, gondolom egyet megeresztenek belõle. 😉

My Life for Freedom!

Úr isten 10 hsz! Kijött az új peccs? <#wow1>

óriási az élet srácok 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Friczy
pereg a fórum, mi? 😄

keep walking... www.artum-inferniti.net

Mighty
Az igazság az, hogy már belenéztem, csak növelni akartam a hozzászólásaim számát <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
😊 tölem 😊 pedig ritkán olvajtam ilyen jo Microsoft doksit 😄

idézet : Web Site -> magyarul Pókháló Telek

Mighty
Azért sem 😛

Strahd_
EZ HIHETETLEN 😄 Olvassátok el 😄

😄

REALITAS
Köszönöm a segitséget.

Mighty
<#eljen>

KurtVampire
jah, amugy olgi.cfm.hu az IPje a KEX szervernek..

Halottvagy [eR] Arijuen

bcs78
Itt-ott sikerült kissé értelmetlen magyar mondatokat összehozni, de eléggé koki voltam már, mikor próbáltam értelmes mondatokat megfogalmazni. Van egy pár elgépelés is. Illetve csak az interjú elsõ kétharmada van lefordítva, a végére már elfogyott a lelkesedés. Majd valamikor meglesz az is.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Nyers
Köszönjük BCS-nek a fordítást és a cikket, mindenki irány --> aa.hu

My Life for Freedom!

cold-fire
okok

olvasd a faq-t el, abból mindent megtudsz

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cold-fire
valit felvehetek msn-en aki segít az AA-ban? most kezdek. <#help>

rendben köszönöm , megvan, asszem nekem az mpcheat kellett, köszi szép cyrus és sadist
Sadist
americasarmy.hu->faq->konzol parancsok
Csak cheat szerveren mûködik a dolog, máshol nem is érdemes próbálkozni vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

vágni is lehet vele, keress meg msnen.

Belton
jaja cyrus azzal csinaltam eddig is csak vmi komojabb kellene mert azzal ugytom csak konvertálni tok!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

itt hivatalosan bridgen csak M16osod lehet, vagy bármely más választott class (R, AR, S, stb)

Az más, néha megesik hogy van benn egy admin és az mindenkinek ad avlami speckó fegyvert

szevasztok!
lennétek oly kedvesek és áruljátok el nekem, hogy:
van a bridgén(is gondolom)olyan szerver ami all weapon-os, ott hogy kell elõcsalogatni a fegyvereket?tabbal megnyit, ugye, aszt beirom hogy CHANGECLASS vagy mit, asztá enter..de semmi sem történik.Nem jót irok be?
Köszönöm elõre a válaszotok.
beton, nero wave editor pl alap progi ha van nerod. vágni azzal is tudzs

Belton
Hali valakinek nem lenne oan progi amivel mp3 at tok ketté vagy le vágni Pl:4percböl nekem csak 20 másodperc kellene ha tud valaki ien progit azt meg köszönném jo link is bye

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Sadist
<#wilting>

REALITAS
Missiokat!

REALITAS
Sziasztok én most kezdtem el az AA és teljesiteni kell a mixxiokat is megnéztem az Americasarmy.hu-n azt irja hogy csapatodnak gyöznie kell hogy teljesüljön de hiába teljesitetük Pl Pipeline pályát 7/7 re vagy 5 ször de semmi.<#conf>Tud valaki segiteni?

Sadist
Ha egy IP-t is mondanál, akkor talán meg is találnánk.

KurtVampire
CSÁ!!
Létrejött egy új magyar klánserver!! HOOAH KEX marha jóóó kis ping meg STB..
GYERTEK!!!!!

Halottvagy [eR] Arijuen

Sadist
Nem lehet rá írni egy scriptet, ami egyszerûen kicseréli a szavakat a megfelelõre? Akkor nem kellene manuálisan frissíteni 😊

Strahd_
de te frissited 😊

Sadist
Arohatt! 😮
Csinálni kell egy tükör oldalt, ahol a szavak ki vannak cserélve 😄
Army - A játék
fegyver - csúzli
haditechnika - bumm-bumm tudomány
😄

Strahd_
pl most a
- Haditechnikai Topic ba nem tuok belépni .) néha ide az armysba se 😊

Strahd_
nem 😊 ugy néz ki hogy a netem alapbol szürve van egy proxyval .) és "tartalom" névszürést és alapbol kitiltott kifejezésekre szür 😊

Army szót nem szeretni 😊

Sadist
Proxyval az ilyet nem lehet kijátszani?

Strahd_
másik 😊 melohelyen az alábbi oldalk vannak kitiltva 😄

xsu.hu amreicasarmy.hu soroljam még .) igy nem is tudok belépni az adott oldalkra hála a k üzemeltetésnek 😊

söt ki van tiltva az összes fegyver oldal is 😊 (rpg oldalak is 😄)
harcmüvész oldalak közül is sok 😄 hihetetlen 😊 persze prono oldalk közül pár bejön 😄 nem érteme ezeket... 😄

Strahd_
pata 😊 PM be küld 😄 ne igy forumon 😄

az xsu meg nem müködik 😊

patacsi HUN
😄 az xsu-s nál igazad van, az axelerós a spam mailem a patacsis pedig már kint van honlapon.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Lehet, hogy megszûnik az advanced tracking 😮
http://aaotracker.4players.de/

Sadist
Wáó milyen ikcsi 😮

Mighty
Na, töröltem, módosítottam 😊

Mighty_
Ezt írta patacsi:

látom rendesen kijöttél a gyakorlatból 😉 az americasarmy.hu -n jól mûxik a privát üzenet... 😊 (patacsi kukacka xsu.hu, info kukacka patacsi.hu, patacsi kukacka axelero.hu. soroljam még 😉 )

Mighty
Bazze pata! Hányszor mondjam, hogy ne adj meg mûködõ email címet nyilvános fórumon? A honlapkeresõ botok szépen kiszedik és passzolják a spam küldõknek.

Strahd_
Patacsi Patacsi jelentkezz 😊 pls dobj nekem egy mail cimet mert a szar sg nem küldi a PM jeim.

be lehet szállni 😄