America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
hmmmm nocsak ,nocsak😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

h3nry
Melyik szerveren szoktatok lenni, leginkább?

\"Andrey\"

és nem osztod meg azt a linket velünk? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyers
Nos srácok, gonoszan szereztem egy nem tuti linket és kipróbáltam a cuccot, természetesen csak offline modban. 1.7 óta vagyok itt, soha nem voltam nagy hype-os, de ez mindent visz. A pincében elfér némelyik pályán a McKenna. Szóval érdemes a régi motorosoknak visszakaccsintani, mert az új pályák más dimenzióba helyeznek sok mindent. Sztem a régiek mehetnek a kukába, átdolgozásra. A Doorbreacher és BDM is mûködik, semmi nagy látvány, de a célnak megfelel és korrekt. A civileket lehet kérdezgetni, eddigiekhez képest óriás pályák, random stuffok majd online kiderülnek.

Szóval hajrá. HOOAH!

My Life for Freedom!

Lance Armstrong
Honnan szedted le? 😄

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Josszimatroz
háhá ! pata most lebuktal! tehat valami sajtvajda a csit accountod neve.. :-))

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Belton
<#kuss><#ijedt><#wilting><#csodalk><#guluszem1><#phone><#wave>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Josszimatroz
nem a filefrontos a virus.. nem kell a hiszti...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

zotyesz
12:00 pm est? Hm. Az holnap este ugye? Linux kilens is jön most, vagy tegyem addig vissza a Windows-t?

sziasztok!
az lenne a gondom h megcsináltam amá s kiképzéseket, de mikor a multira megyek és csatlakozom a szerverhez akkor csak nézhetem h mit játszogatank ott. mé????????????
Nyers
Bocs srácok, most ez a legbiztosabb: tomorrow monday 16 1200pm est // megbízható informátor 😊
Zotyesz menjél aludni <#vigyor>

My Life for Freedom!

zotyesz
Filefronton újra van link a file-hz is, csak még nem tölthetõ le. (közeleg az idõ...)

zotyesz
Szerintem a PB éppen frissíti magát. Nálam múltkor kb. 5 percig tartott. (2 hónap kihagyás után)

testerlnx
Sziasztok mar vagy masfel eve nem neztem meg az AA-t. Most regisztraltam egy uj acc-ot, es vegig csinaltam a Basic Training-et, es beleptem egy Unathorized Server -re, vmi zold ruhas mukso terdel a sarokban, es olyan mint egy korhaz a palya ezen szeglete. Mas reszet nem latom mivel meg se tudok mozdulni, csak spectate-ben kuksolok a sarokban... Neha jon egy egy PB uzenet azt ennyi... Nincs meg jogom ezen a palyan jatszani, vagy a PB-t manualisan kene frissitenem, vagy mi van? Miert nem tudok belepni jatszani??

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

zotyesz
köszi! 😊

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zotyesz
A filefronton ismét van 2.4-es részleg, de még file nincs fent.

Itt

zotyesz
Vírus????

Sadist
Ne töltsétek le!!! Ez egy vírus! Várjátok meg a hivatalos bejelentést!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Belton
ÁÁÁ nem meg van a gond el vesztette a beállitásokat lol ujra kell csinalni az a szar m16 qua...

Belton
Bakkee ezt nem értem ezt figya be meek Urban ass ra na mondom snájpolok egy sort jo ok kb 3 körön keresztül lödöztem snip al utána fogta és at huzta halvagyan a swap feliratot es nem is tom választani!<#beka3>
Pedig most 37 el vagyok el mentve az aao.com on meg mar eze éve meg van a kiképzés nah erre mondjatok vmit me ezt nem értem!??

Josszimatroz
jah.. :-) na majd mi is.. par percig tudtak letolteni

Belton
Ááá de mar 199 en letöltötték azt a mázlista eget azt....<#pias><#ticking><#schmoll2>

bcs78
Te kis türelmetlen, hová rohansz? <#crazya>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Rossz helyen kérdezõsködsz. A neked való site az americasarmy.hu.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

The file you are attempting to download is Locked, either for administration or because its pending release! <#falbav>

Josszimatroz
http://files.filefront.com/Americas_Army_Special_Forces_Q_Course_v24/;3853375;;/fileinfo.html

Josszimatroz
2.4 out.. nyomas letolteni.. filefronton mr fent van..

zotyesz
Akkor már meg is van, hgy miért is lesem ma még a netet. 😊

Belton
Itt van további par kép:http://unrealextreme.de/_mygamesite/mgs.pages/armybase/index.php?mod=news&action=newscomplete&showid=66

Belton
😄DD
Az jo lenne...
Honnan kaptad el a hirt vagy hol olvastad<#vigyor4><#vigyor3>

Tomo15
<#wow1>zzssir<#finom>
Nyers
Valszeg kinnt van / lesz ma a "patch"! (876,3 M😎 Stand By Soldiers!

My Life for Freedom!

GTi Gaga
nem igazán értem a válaszod 😊)))))9

nekem szolt?

van egy észrevételem a tasztpály rajzal... miután eröteljesen sw irányába kuszunk, jobb felül egy dombon van egy ör amely mellet nem lehet elkuszni! nem tudom hova lehetne képet beszurni, de megmutatnám mire gondolok! igy elmondásom alapján valaki megtudná állapitani jó hejen járok e?

köcce elöre is!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Josszimatroz
U.S. Army Official E 046|138ms|69.25.18.10:1716 vazzeg itt 9en nyomjak eppen az SF Courtyardot... foleg 1VB clanosok.. a mazlista betatesterek.. :-))) nah remelem jov heten telleg kint lesz... viszont a trackerert kar.. miert tesznek keresztbe Homey-eknak.. eh...

GTi Gaga
hehehehee, valamiért megkatam a m-24t ! 😊))))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
skacok, mikor lesz elérhetö a adv. marks. kiképzés!

37 pontot löttem, de nem elérhetö az adv marks. tranning? megcsináltam már mindent kiv a special 2dik kiépzését! nem tudom értelmezni a térképet, és a b pontot körül bojngok folyamatosan 😊

nemmondtam hogy utálom, csak néha nagyon tudnak idegesíteni ezek az õsbugok.. 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zotyesz
Nagyon szivesen. 😊

Josszimatroz
"és a földdel párhuzamoan elõre kell nézni!" lol

Sadist
E gomb.

repro
pár "méterrel" a földreérkezés elõtt nyomva kell tartani a USE gombot (alapból foggalmam sincs mi az)
és a földdel párhuzamoan elõre kell nézni!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Na hazaértem, mehetünk ármizni 😉

Josszimatroz
latod beledkotok es csak kinyogod hogy imadod... :-)

játszani meg senki nem jön 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rezes
mi ez a rengeteg hozzaszolas uj patch jott ki?😄

Fonok.Ki az a corporation?

Nyers
A trackeren azt hiszem már a végsõ sorokat írják ... elég szomorú történet. <#rinya>

My Life for Freedom!

Belton
Juuuu koming sönnn van akkor lehet már hétvégén is 2.4 el jácuuunk?!<#vigyor4><#vigyor3>legalábbis a trackeren naon be indultak<#nezze>