America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)
General protection fault!
History: UObject:😛rocessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput:😛rocess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)
General protection fault!
History: UObject:😛rocessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput:😛rocess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
megcsináltam az alap traininget (az elsõ 4-5 nemtom)
még valami: a medic traininget amikor leültet a faci és figyelnem kell a terembe nemlehet skippelni?😄
és az E betü megnyomásával ránézek a kis füzetecskére, akkor melyik gombbal tudom lapozni?
ja és még valami: ASE-vel nem lehet szervereket nézegetni?
mi lehet a gond?
2., Igen muszáj. Ha elakadsz a Americasarmy.hu weboldalon talász leírásokat hozzá, és a tesztekhez is megvannak a megoldások.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
emléxem valamikor felraktam angy unszolásra de a tréningnél feladtam..
azt kötelezõ megcsinálni??
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
kölcsönkért időből élek....
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
csak azt csináld amit a kiképzõtiszt mond!!!
http://americasarmy.hu/spawn_point.php
itt minden megvan
jó tréninget katona!
és a sorrend is számít
aada bac dbccc
70B/ 69-B /c/c/a/b/d/B
szervó
BMW 325 iX Rallye Car :)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Spammentes, cheatermentes boldog új évet!
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Az oregek meg emlekezhetnek ra<#wave>#wave>
Fonok.Ki az a corporation?
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
Boldog Karácsonyt Mindenkinek