America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
megvan mind a kettõ😊

most egy hibaüzivel szopok, szinte mindig ezt írja ki a pb check után:
Sadist
Lap jobb és bal alsó sarkára kattintva lehet lapozni elõre hátra. De tudtommal ki is írja, hogy melyik billentyûvel lehet. Tûzmód állítását meg nézd meg a controlsban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

General protection fault!

History: UObject:😛rocessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput:😛rocess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

History: UObject:😛rocessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput:😛rocess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

tigeroo
még 1 *urva lammi kérdés: hogy lehet automatára állítani az M4-et?:p

kínos, kínos..
tigeroo
voáá😄

megcsináltam az alap traininget (az elsõ 4-5 nemtom)
még valami: a medic traininget amikor leültet a faci és figyelnem kell a terembe nemlehet skippelni?😄

és az E betü megnyomásával ránézek a kis füzetecskére, akkor melyik gombbal tudom lapozni?

ja és még valami: ASE-vel nem lehet szervereket nézegetni?
Letöltöttem a 2.05-öt és mikor elõkészíti a telepítõt , az lemegy, de a játékot nemkezdi el telepíteni
mi lehet a gond?

N3TuddKi
1., Lépj be és gyorsan bent leszel.
2., Igen muszáj. Ha elakadsz a Americasarmy.hu weboldalon talász leírásokat hozzá, és a tesztekhez is megvannak a megoldások.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigeroo
csáztok, mit kell ahhoz hogy gyorsan egy szerverre kerüljek?DDD

emléxem valamikor felraktam angy unszolásra de a tréningnél feladtam..

azt kötelezõ megcsinálni??
Bódog Csítermentes Új Évet mindenkinek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SACA_(HUN)
BÚJJÁ Te is DZSOSSSZI! 😊 LAS!
BÚÉK Mindenkinek!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Josszimatroz
Búék mindenkinek.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Belton
x)jah

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Bobber
na akkro most megszakítottad ezt az ezer évet😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Belton
Heheheh 1000éve nem irtam ide 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Bobber
jaja azt nézd meg nekem is volt annó olyna hogy az oldalra be tudtam menni de a játékba nem szal mindenképpen a sima angol ábc karaktereit tartalmazza csak a neved és akkor tuti a siker

Bobber
szerintem büntit akar😊😊)

bcs78
És ez most hogy jön ide? Ez se nem Xbox, se nem Halo topik.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

SACA_(HUN)
De pont az a gond! Az oldalon be tudsz lépni, viszont a játékon belül ez nem engedélyezett!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

szia. ninscen. a hivatalos oldalon be tudok jelentkezni.Ugyhogy nem ez a gond ....akármit teszek semmi....

kölcsönkért időből élek....

Marvin
A nevedben/kódodban van olyan karakter, ami nem az angol abc betûje?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sziasztok. Hogy lehet videót fel venni? Milyen program a jó?

Sadist
www.americasarmy.hu-n van egy nagyon szép magyar nyelvû leírás, tessék próbálkozni!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csm
és ez melyik tesztre válasz?

BMW 325 iX Rallye Car :)

a lökik az a lökiképzés röviditése. azt csinálom amit mond. nem küldi el az eredményem. nem ad uj feladatot.Azt értem mit kell tenni. pl: kész a lövészet 36 pont. gratula.... aztán kéri a nevemet meg a kodomat. ok beirom /már ott van amugy is.../ és semmi. ha vissza megyek a menübe csak az az egy kiképzés van nyitv mindig.....

mi aza löki???
csak azt csináld amit a kiképzõtiszt mond!!!
NA szoval. NEM küldi el. akármilyen eredményt érek el semmi. megnéztem a cimen amit adtál semmi. az elsö lökik után nem aktiv semmi más kik csak uaz.de a honlapon jo a regisztráciom mert oda beenged. szal passz.... peddig nagyon érdekelne a dolog. Ha lámának tünök bocsi!!!

csm
kösz

ha megcsinálod jól a kiképzést a program magától elküldi az eredményed
http://americasarmy.hu/spawn_point.php
itt minden megvan
jó tréninget katona!
az ok. de az elsö után nem adja a következöt akármilyen jora csinálom meg. hiába klikk a loginra semmi....nem tudom elküldeni az eredményem.

csináld minél jobbra a kiképzéseket
és a sorrend is számít
sziasztok! tudja valaki mért van h megcsinálom az elsö kiképzést és nem enged tovább? 38 pontal sem!! csak a menübe enged vissza. köszi.

dbbcdbadb b/c accb
aada bac dbccc
70B/ 69-B /c/c/a/b/d/B
szervó
csm
szasztok. meg tudná vki mondani hogy hol találok a tesztekre válaszokat?mert sem a medikus, sem a specialforceson nem megyek át. elõre is kösz

Gfreiter
Sziasztok! Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Marvin
Boldog Karácsonyt!
Spammentes, cheatermentes boldog új évet!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

SACA_(HUN)
Lófasz A Seggetekbe! 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

rezes
Egy Nagy Karacsonyi LAS-t mindenkinek<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Az oregek meg emlekezhetnek ra<#wave>

Fonok.Ki az a corporation?

bcs78

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

pet70000
Boldog karit! <#hawaii><#hawaii><#hawaii>

Sadist
Világító Mikulásokban szegény ármit mindenkinek, meg boldog karit <#vigyor1>

Szép lett 😊

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Bobber
😊

SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
IMGhttp://www.stonehousecollection.com/Merchant2/graphics/00000003/corporate/army_50015.jpg[/img]
Boldog Karácsonyt Mindenkinek![

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Josszimatroz
boldog karit mindenkinek! <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Már lassan leépülök hogy nem tudok pb-s serverekre fellépni.
Hibaüzenet:

History: UGameEngine::Tick <- Level Bridge Crossing <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

memóriarezidens progik leállítva, pb.exe frissítve
mi a gáz
plz
üdv.: gz<#falbav>
Strahd_
PM 😊