America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
pM

hTTp://ror.hu/

Strahd_
ööö irok irok 😊

[Rush]
de baszod én is írtam neked, arra miért nem válaszolsz<#gunyos1><#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Strahd_
A böség zavara 😊
AA/WoW/Riddic 😊

Strahd_
Saca ment pm

Josszimatroz
lassan mar olyanok leszunk mint egy gay chat <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
akkor csut kilove..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Starfish
Rendben =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

rezes
lol na majd jol szavadonfoglak😄

Fonok.Ki az a corporation?

Marvin
Mégsem.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

SACA_(HUN)
Strahd_ keress meg privátban!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Marvin
Nekem még jó is lehet. 😉

Starfish
Jóhát tudod hogy van ez. A gyerekek felnõnek, mesélnek nekik a méhecskékrõl ésatöbbiésatöbbi. Meg ugye a munka. De ha befáradsz az Aqua Computerbe a dohány u.-ban akkor élõben elcseveghetünk a mikéntekrõl és hogyanokról =)

Josszimatroz
csut este?

rezes
Meg kerdezed? szokoevente egyszer...?<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#wow1>

Marvin
Mikor iszunk?

Josszimatroz
BSz "bajnok" <#vigyor1>

Starfish
Mijeza meglepettség? =)

rezes
nahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#merges2><#merges2><#merges2><#integet2><#integet2>

N3TuddKi
mivan veled? azét nem játszol, mert a mikrofont keresed? 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Starfish
Teljes lenne a kör mi? =)

N3TuddKi
lol

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
BSZ!

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Strahd_
fake 😛

SACA_(HUN)
De igen, sõt kettõn is: MP SE, SANDSTORM! <#mf1><#banplz>

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Sadist
Boldog szülinapot SACA <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
FÉB
<#worship><#worship><#worship>
Nem vagy Te magyar bajnok valamelyik map-on?

Szevasztok! Olyan gondom lenne, hogy szeretnék csatlakozni egy serverhez (tök mindegy milyenhez már), de nem tudok mert a server panelen nem jelennek meg a nevek. Elméletileg ott vannak, mert ha vaktában kattintok valahova jobb gombbal akkor mutatja, hogy csatlakozhatok de hiába nyomok join-t semmi nem történik. A legfrisebb verziót szedtem le. Ati kártyám van. thx elõre is.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

SACA_(HUN)
Köszönöm Srácok!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

N3TuddKi
BSZ Saca<#szeret><#bohoc><#taps>

BSZ Saca

CSUKA
2.7.0? Uccsó ajánlat<#smile><#smile>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sajnos az evenbalance ról már letöltöttem a pb-t
végéigcsináltam mindent de még így sem engednek be a serverekre.
a 2.5 mellé tegyek még fel valami frissítést???
ÜDV.: GZ
Strahd_
remélem 😊

N3TuddKi
remélem legközelebb többet játszunk 😊

I.C.ram
Még mindig nem jött meg az email 😞 Mi a frászt lehet csinálni? Nem akarom újra megcisnálni a traininget meg az SF trainget, ami baromihosszú, és unalmas. Meg volt pár honourom is 😞
Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
www.evenbalance.com
letöltöd a PB setupot, hozzáadod az America's Army-t, frissíted, megpróbálsz még egyszer csatlakozni.

Segítsetek!
feltettem a 2.5 öt
a hivatalos szerverekre nem tudok belépni mert nem sikerül a punk buster frissítése. uninstal után töröltem már az army mappát.
hibás bináris file-okra hivatkozik pl: pbcl.dll
I.C.ram
primposta
Gyadi
Köszke all, így utólag 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
Freemail?

I.C.ram
Lejárt az accom, és szeretném reaktiválni, de hiába írom be az emaileme, azt írja, hogy elküldte, de de már 1 órája nem jött meg. Többször is próbálkoztam :/ Mi lehet a gáz?
Josszimatroz
szegeny.. neki 2.4ben sem ment volna a bunnyhopping

Josszimatroz
a hátán azt viszi akit a dagi le tkzott..

Josszimatroz
lol b.meg!!! <#vigyor1><#vigyor5><#banplz>

Strahd_
Ezt a képet találtam 😊 de ide nagyon illik 😄

Strahd_
😛 az nem jo 😛 szeretnék játszani lévén már jó 1 éve nem votlam bevetésen 😛 csak ahhoz sincs kedvem hogy sok okostojás azzqal nyerjen hogy a legujabb csit nyalánkságokat ismeri 😊

ezért krédeztem rá a népek hol játszanak mert az americasarmy oldalon a szerverek nem mükxenek 😛 és szeretnék már lelövödve lenni 😛

A hülye kiképzést is megcsináltam 😛 igaz a házban való lövesztete nagy nehezen 😛 hiába volt 90% os a accuracy 😛 hülye civilek mindig megzavartak 😛

Mighty
Háromból kettõ teljesíthetõ minden gond nélkül. Indíts egy servert 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
Melyik szerveren van ez az arány

Alacsony Ping
0 hoz közelitö csiterszám
Nem üres szerver ? 😊