America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
asszony mindenórás én tuti nem...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Marvin

Sörözés most pénteken?<#pias>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

N3TuddKi
"megjelenési dátuma sem ismert"
ez azt jelenti magyarul, hogy unokáink látni fogják...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

America's Army: Real Heroes

Az Amerikai Hadsereg egész korrekt és teljesen ingyenes toborzójátékát, az America's Army-t már sokat emlegettük, és számos verzióját tükröztük is, a hírek szerint azonban "Sam Bácsi" mostanra megunta a motor foltozgatását és a kiegészítõk gyártását, ezért a játék készítõi az év elején belekezdenek az anyag teljes értékû folytatása, az America's Army: Real Heroes fejlesztésébe.

A játékról még kevés hasznos információt adtak ki, annyi biztos csak, hogy az Unreal Engine 3 fogja hajtani, és szintén ingyenes lesz, sajnos azonban még a megjelenési dátuma sem ismert. Az anyag érdekessége lesz még (erre utal az alcím is), hogy valóban létezõ és aktív szolgálatot teljesítõ hús-vér katonákról mintázzák majd a szereplõit, az eredeti forráscikkben (amit ugyan nem találtam meg, csak a CNN-es kivonatát) állítólag fel is sorolták és meg is interjúvolták azt a kilenc katonát, akinek a bõrébe belebújhatunk majd. Az Amerikai Hadseregre jellemzõen a tervezõk természetesen ügyeltek arra is, hogy minden nem képviselve legyen, magyarul: a nyolc férfi mellé bedobtak egy nõt is, hehe - egyébként van rá egy ötösöm, hogy a fehér, fekete, latin és ázsiai rassz képviseletre is ugyanígy odafigyeltek. Szintén jópofa, bár eléggé értelmetlen érdekesség, hogy a kilenc katonáról mûanyag akciófigurát is mintáznak majd az amerikai adófizetõk pénzébõl, bizonyára egyrészt így egy kis bevételre is szert akarnak tenni a játékból (ahogy a kommersz konzolos America's Army: Rise of a Soldier kiadásával is), másrészt ez a reklámkampány része lesz, minden eszközzel közel akarják vinni a játékot, a hadsereget és a kiválogatott díszkatonákat az amerikai fiatalokhoz, hogy azok kedvet kapjanak egy kis iraki kiruccanáshoz, ahonnan persze sanszos, hogy zsákban térnek haza.

www.hcgamer.hu

[LoverZ]Neo_HUN
lol... kb 6400 post ota nem voltam itt <#merges2><#zavart1><#vigyor>

CSUKA
Ugyanaz... Lapozófájl, Omegadriver, alacsony videóbeállítások. Ist MSN-jét nem adhatom meg.<#sniffles>. Bár.. csinálj egy másik particiót egy új XP-vel, amire csak AA-t telepítesz. De csak ha nagyon el akarsz merülni a témában.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Jah igen. Hacket is rakhatsz fel. Van akinek szüksége lenne rá, mert annélkül nem megy neki, de a büszkeség...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Tibor45
mit lehet csinálni hogy a játékban nagyobb legyen az fps-em?mert 10-20ig van és nagyon szagatt.gforce6600gt van 2.8 cerka 1 gb ddr2 ram.
csuka ez csak neked szol keresem ist 19-et de nem találom sehol.
rezes
Meg egy-ket hacket

Fonok.Ki az a corporation?

CSUKA
Az AA nem szereti, ha húzod a procit (Unknown processor @ 2001Mhz). És kevés lesz az a 256Mb RAM is<#szomoru2>
Nyugodtan vedd le tök minimura a videós cuccokat. Fõleg az árnyákokat. Én így használom: 1. Lowest 2.Lowest 3. low 4.normal 5. normal 6.low 7.none
Bepipált, üres, üres, üres, bepipált.

Audio-nál ez effect hangokat max-ra

nekem is NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X-om van.. Haszmálj Omega drivert, és sok lapozófájlt.<#nyes><#email>

panther112
Sziasztok,

a következõk lennének a kérdéseim:
-volt szó róla, hogy lesz valami vadonat új AA, új grafikai motor, élethûbb játékmenet stb. 2006-ra volt kiírva a megjelenése, de most nem találom a róla szóló hírt aa.com-on. Nem tudjátok mikor fog kijönni.

ill. van egy olyan gondom, h letötöttem a legújabb full verziót kb 1-2 hónapja, frissítem pb-t kint winben minden ok, végez, de amikor felmegyek 1 szerverre elkezdi ott is frissíteni, uazokat a file-okat tölti le, majd ad egy hibaüzenetet, h xy file hiányzik, pedig megvan a file a pb részben, pont uott ahol a hibaüzenet jelzi a hiányát csak .new kiterjesztéssel, átnevezés, újratelepítés, semmi nem segített. Egyedi jelenség, vagy valami általános hiba, amit már talán meg is oldottak azóta?

elõre is köszi

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

General protection fault!

History: UObject:😛rocessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput:😛rocess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

N3TuddKi
<#wilting>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Már leesett. Mountain Pass Special/Second Edition <#idiota>
Annyit tudok róla, hogy havas pálya, pedig nem ma kezdtem ármizni <#banplz>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
defenseben elalvós 😊

tigeroo
passz😊

váltogasd a missziókat, eccer bejön 😄
Sadist
Az milyen pálya? <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Köszi a választ Tigeroo, de egyetlen szervert sem hoz elõ! szép üres képernyõ és kész. Router lehet az oka? ha igen mit változtassak?
köszi
Marvin
És Sandstrom! <#nezze>

N3TuddKi
nem jöttél játszani Te MPSE ranglistavezetõ 😊

SACA_(HUN)
Boldog Születésnapot! Te Mikiegerek réme! 😊<#wave>

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

tigeroo
héé én egyszer egy ilyen logoért büMtit kaptam!😄
N3TuddKi
Josszi, Marvin: kappjátok beeee..<#mf1>
de azért köszi mégeccer <#awink>

rezes
Boldog Szulinapot

Fonok.Ki az a corporation?

Marvin
FÉB flémer!

Josszimatroz
BSZ pöcs! <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
köszi<#bdead>

Sadist
Boldog szülinapot Netuddki! <#taps>

nagyon köszi!!!!
CSUKA
Fõmenü/Parental Control/No Advanced Marksman - Ne legyen bekapcsolva...
Ha tényleng megvan mindkét sniper tréninged, akkor az a baj.

Sziasztok!
ha a snipert választom akkor is sima puskát ad.
mi az oka???
kiképzés megvan
18 honor van
tigeroo
training menü alatt deploy, kiválasztod a missziót , szervert választhatsz és mehet az EKSÜN
sziasztok. Megcsináltam az alap küldetéseket + ejtõernyõ+ mester lövész. Hogyan tudok csatlakozni szerverhez? Köszi
pet70000
Útólag is BÚÉK mindenkinek!

tigeroo
aztmár megcsináltam köck
Sadist
Le van írva magyarul: http://americasarmy.hu/indexelemei/training/sf_avwid.html
Sõt, a kúszós feladathoz is van szép magyar leírás: http://americasarmy.hu/indexelemei/training/sf_ee.html

tigeroo
nem ^^,
Marvin
Itt van.

De ugye nem baj, ha cserébe lenoobozlak?

tigeroo
ehh az elsõ medices testet 77%-ra csináltam, a 2. at 87%-osra😊

az SF azé nemmegy mert az aa.hu-n nincs leírva a training magyarul, így kicsit körülményes😛

de tök faca, elolvasom magyarul, leírom a sztem jó válaszokat elindítom training, kimegyek a szobából,fél óra mulva bejövök és megírom😄DD
tigeroo
ha a lefordított tesztre gondolsz amit a training alá berak akkor nem arra gondoltam..
bcs78
Fórumban nézelõdj. Keresd patacsi hozzászólásait, és ott vedd szemügyre az aláírását.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

tigeroo
linket :S
Marvin
Nem tudom, hogy ott van-e a magyarra fordított tréning, de a válaszok biztos, hogy ott vannak.

tigeroo
ott csak a magyarrafordított tréning van (nem..?)
Marvin
nc
Nézted már az aao.hu-t?<#nezze>

tigeroo
valakinek nincsenek meg a medic válaszok??

tom hogy nem szép dolog, meg fun a test, de nem akarok azér tökölni hogy késõbb odamennyek egy csákóhoz és lenyomvatartott egérgombbal meggyógyítsam.
Jah meg regedit, keresés Army törölj minden americas army-s bejegyzést biztos ami mind1 alapon.

Nah igen és BUÉK srácok!!!

Marvin
Van valami az aao könyvtárban, amit a PB nem szeret.
1. Uninstall.
2. Törölj minden file-t!
3. Reinstall.

Josszimatroz
letoltesvezerloket (getright) , winamp cliens etc.. kiloni!

Már elsem indul a játék:

No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2006 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)

General protection fault!

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)