America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Sörözés most pénteken?<#pias>#pias>
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
ez azt jelenti magyarul, hogy unokáink látni fogják...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
America's Army: Real Heroes
Az Amerikai Hadsereg egész korrekt és teljesen ingyenes toborzójátékát, az America's Army-t már sokat emlegettük, és számos verzióját tükröztük is, a hírek szerint azonban "Sam Bácsi" mostanra megunta a motor foltozgatását és a kiegészítõk gyártását, ezért a játék készítõi az év elején belekezdenek az anyag teljes értékû folytatása, az America's Army: Real Heroes fejlesztésébe.
A játékról még kevés hasznos információt adtak ki, annyi biztos csak, hogy az Unreal Engine 3 fogja hajtani, és szintén ingyenes lesz, sajnos azonban még a megjelenési dátuma sem ismert. Az anyag érdekessége lesz még (erre utal az alcím is), hogy valóban létezõ és aktív szolgálatot teljesítõ hús-vér katonákról mintázzák majd a szereplõit, az eredeti forráscikkben (amit ugyan nem találtam meg, csak a CNN-es kivonatát) állítólag fel is sorolták és meg is interjúvolták azt a kilenc katonát, akinek a bõrébe belebújhatunk majd. Az Amerikai Hadseregre jellemzõen a tervezõk természetesen ügyeltek arra is, hogy minden nem képviselve legyen, magyarul: a nyolc férfi mellé bedobtak egy nõt is, hehe - egyébként van rá egy ötösöm, hogy a fehér, fekete, latin és ázsiai rassz képviseletre is ugyanígy odafigyeltek. Szintén jópofa, bár eléggé értelmetlen érdekesség, hogy a kilenc katonáról mûanyag akciófigurát is mintáznak majd az amerikai adófizetõk pénzébõl, bizonyára egyrészt így egy kis bevételre is szert akarnak tenni a játékból (ahogy a kommersz konzolos America's Army: Rise of a Soldier kiadásával is), másrészt ez a reklámkampány része lesz, minden eszközzel közel akarják vinni a játékot, a hadsereget és a kiválogatott díszkatonákat az amerikai fiatalokhoz, hogy azok kedvet kapjanak egy kis iraki kiruccanáshoz, ahonnan persze sanszos, hogy zsákban térnek haza.
www.hcgamer.hu
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
csuka ez csak neked szol keresem ist 19-et de nem találom sehol.
Nyugodtan vedd le tök minimura a videós cuccokat. Fõleg az árnyákokat. Én így használom: 1. Lowest 2.Lowest 3. low 4.normal 5. normal 6.low 7.none
Bepipált, üres, üres, üres, bepipált.
Audio-nál ez effect hangokat max-ra
nekem is NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X-om van.. Haszmálj Omega drivert, és sok lapozófájlt.<#nyes>#nyes><#email>#email>
a következõk lennének a kérdéseim:
-volt szó róla, hogy lesz valami vadonat új AA, új grafikai motor, élethûbb játékmenet stb. 2006-ra volt kiírva a megjelenése, de most nem találom a róla szóló hírt aa.com-on. Nem tudjátok mikor fog kijönni.
ill. van egy olyan gondom, h letötöttem a legújabb full verziót kb 1-2 hónapja, frissítem pb-t kint winben minden ok, végez, de amikor felmegyek 1 szerverre elkezdi ott is frissíteni, uazokat a file-okat tölti le, majd ad egy hibaüzenetet, h xy file hiányzik, pedig megvan a file a pb részben, pont uott ahol a hibaüzenet jelzi a hiányát csak .new kiterjesztéssel, átnevezés, újratelepítés, semmi nem segített. Egyedi jelenség, vagy valami általános hiba, amit már talán meg is oldottak azóta?
elõre is köszi
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)
General protection fault!
History: UObject:😛rocessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput:😛rocess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Annyit tudok róla, hogy havas pálya, pedig nem ma kezdtem ármizni <#banplz>#banplz>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
köszi
de azért köszi mégeccer <#awink>#awink>
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
<#taps>#taps>- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha tényleng megvan mindkét sniper tréninged, akkor az a baj.
ha a snipert választom akkor is sima puskát ad.
mi az oka???
kiképzés megvan
18 honor van
Sõt, a kúszós feladathoz is van szép magyar leírás: http://americasarmy.hu/indexelemei/training/sf_ee.html
az SF azé nemmegy mert az aa.hu-n nincs leírva a training magyarul, így kicsit körülményes😛
de tök faca, elolvasom magyarul, leírom a sztem jó válaszokat elindítom training, kimegyek a szobából,fél óra mulva bejövök és megírom😄DD
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Nézted már az aao.hu-t?<#nezze>#nezze>
tom hogy nem szép dolog, meg fun a test, de nem akarok azér tökölni hogy késõbb odamennyek egy csákóhoz és lenyomvatartott egérgombbal meggyógyítsam.
Nah igen és BUÉK srácok!!!
1. Uninstall.
2. Törölj minden file-t!
3. Reinstall.
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2006 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)
General protection fault!
History: UGameEngine::Init <- InitEngine
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)