America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SACA_(HUN)
HB -(xSU)- members! 😊

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[Rush]

<#vigyor1>

bsz Patacsi😉

hTTp://ror.hu/

Nyers
bsz <#hawaii>

My Life for Freedom!

Strahd_
Boldog Szülinapot Patacsi és Rush

Strahd_
De minek Honor? 😛

rosemberg
Lehet hogy még többet kéne nyomnom hogy belerázódjak?
Vagy már öregszem és a reflekszeim nem a legjobbak és a látásom is romlott de amikor kiszurtam a dombob a fák között akkor a hídról esélyem nem volt eltalálni.
Pedig<#violent>adtam neki keményen.
Nem voltam még magyar serveren ott is lehet fejleszteni a honort?

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

rosemberg
Ja bocs nem neked szántam hanem neki:N3TuddKi<#worship><#nemtudom>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Dexa
ohhhh
köszönöm szépen 😊
(emmá' józanul írom 😄 )

jah csak hogy ki ne maradjon:
<#wink>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Bridgen pedig tök jól lehet alázni a snipereket M16-al is <#vigyor1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szabi84
Ezt most miért írtad nekem? Tegnap csak az volt a gond hogy alig jött be szerver és ami bejött abba sem lehetett belépni! De most már rendben van.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

rosemberg
Ja azért nincs teljesen ingyen egy kis tanulás az ára szerintem azért nincs mostanában senki a magyar servereken mert nem szertnek tanulni inkább kifizetik a "drága"(ha nem tört) játékot és ott nem kell semmit csinálni csak játszani.

rosemberg
Elkéne olvasni az oldalon a dolgokat
http://americasarmy.hu/indexelemei/home.html
és sok érdekeset megtudsz.
Jó a game kicsit túl életszerû tehát ha cod-hoz szoktál akkor zavarni fog hogy nem is látod honnan lõttek le pláne ha sniper lõtt le.
A baj az hogy ha sniper lõtt rád és kiszúrod olyan messze van hogy ha te nem távcsöves puskával vagy jobb ha elbújsz és meg se próbálod eltalálni hacsak nem mész közelebb.

Siluro
Boldog Szülinapot!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Sadist
Huhú, szülinap? FÉB Dexa!
(Fejed Érjen Bilibe)<#vigyor>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Isten éltessen Dexa <#taps><#pias>

Szabi84
Mi történt a szerverekkel???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

[Rush]
valószínû<#mf2><#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
akkor engem átvertek?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

rosemberg
A game teljesen ingyenes csak regisztrálni kell magad.

Strahd_
ez igy nem pontos 😛 rámehet a párkapcsolatod 😛 és az azért elég nagy ár 😊

cseszter
a gém ingyenes

Már 3 rongy? <#wow2>
Amikor én kezdtem akkor még csak 1500 volt egy honapra....

ScarY MAN
LoL😄 jaja...fizetos...havi 3rongy<#idiota><#banplz><#falbav><#buck>

...

tobias88
Ha letöltöm a gamet, a regisztrálás pénzbe kerül? Ha pénzbe kerül, mennyi és van tört szerver?
N3TuddKi
<#idiota>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Josszimatroz
lol b.meg!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Strahd_
Aki hülye és elszalad a medic elöl az haljon meg 😛 hameg medickért vinnyogsz dodb el fegyvered és tedd le a földre a cuccaid 😛 hogy legyen mint használni 😛

Strahd_
Ezé nem is foglak gyógyitani 😛 hamajd játszok...

Tudom, de ez nálam amolyan banonaféle. 😊

N3TuddKi
ez nem bûn. ez tanítás 😊

😄DDDD

N3TuddKi: Inkább lelépek. Házinyúlra és csapattársra nem lövök. 😊

N3TuddKi
második felszólítás után flashelem köv körben lelövöm.
ennyi
majd rájön miért<#idiota>

Mighty
Igen, azzal. Na és? <#hehe><#mf2>

Egy nõ a következõ hirdetést adja fel az újságban: "Jól szituált, vagyonos
hölgy keres olyan urat, aki nem fogja verni, nem hagyja ott és remek az ágyban".
A hirdetésre sokan jelentkeznek telefonon és levélben, míg egyszer az egyik hodoló becsönget a nõhöz. Az meglepõdik, amikor kinyitja az ajtót: az Úr ugyanis tolószékben ül, nincs se keze, se laba. " Mit óhajt? " -kérdezi
a hölgy. " A hirdetésre jelentkezem. Azt hiszem én vagyok az idealis.
Mint látja, nincs kezem, tehát nem fogom verni. Lábam sincs, tehát nem fogom
otthagyni sem". " De az is szempont volt, hogy remek legyen az ágyban!
Becsöngettem, nem? "

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kicsit szélsõséges, de egy láblövést még lazán tudnék orvosolni... Sebaj, ez legyen a legnagyobb baja a gamenak. Addig is gyógyítok másokat, és nem állok a golyó elé 😊

Josszimatroz
ha leszakadt a két kezed mivel bontogatnád a steril kötszert? a pöcsöddel? <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
és mit szür? a lustákat?

Sadist
Vagy nem menni. Inkább hátul maradnak. Persze az agresszív rássolós vérnúbok azok direkt elveszik a medic posztot, csak hogy rohanhassanak elõre és elsõként haljanak meg.

Strahd_
Azért nem mert tul sok Rambo lenne 😊 ha te vagy az orvos gyógyitod magad 😊 kit érdekelnek a társaid 😊

Ezért szokott 2 orvos együtt menni 😛 sajna...

igen... sírva nevetünk! Persze, általában a másik medic le sem sz, hogy fetrengek a saját véremben...

N3TuddKi
pont azért nem lehet, hogy tudjál nevetni rajta...<#idiota>

A medic training elég durva, még a hifit is lehalkítottam, hogy értsem a szöveget, aztán a csatamezõn egy sima E betûvel lehet gyógyítgatni mindenkit... Ehhez kellett a fejtágítás?

(Tényleg, magamat miért nem leht gyógyítani? Olyan cool, hogy van nálam kötszer, és lazán el tudok vérezni 😊 )

Strahd_
Elviekben ez lenne a szürés 😊 aki nem tudja a kiképzést megcsinálni az nem lehet azzal stb .P Se SF Se Sniper Se Medic 😛

Strahd_
az az 5-10mp 😊 az hosszu idö .P

nem kell végigvárnod a kiképzést rögtön lehet lõni 😊 és különben is elsöre megy mindenkinek .P és a fehér célpontot lõd le 😊

szólok... a lényege: anniy idõd van, amennyit akarsz, de csak egyetlenegy lövésed. Szép kényelmesen feküdj le, H betûvel hajtsd ki a puska támaszlábait, így egy kicsit biztosabb a célzás, aztán ha úgy érzed, durr neki.

Josszimatroz
nanemá h nem tudod megcsinálni.. <#ravasz1>

N3TuddKi
nekem is...

Marvin
Hát nekem van kettõ...

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

akinek van Sniper trainingja az please, szoljon!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Nem, a Ghost Recon 3 ezzel a ruházattal foglalkkozik, ha minden igaz. (ez már off volt, bocs!)

Érdekes, legalábbis az, hogy a haditechnikát reklámozzák. Ez a NATO elrettentõ kampányának része?

Siluro

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"