America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Nyugalom a hosszú élet ritka!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Esetleg ezt befolyásolhatja az is, hogy milyen oprendszeren fut a játék?
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Elõfordulhat még, hogy kis, vagy leterhelt sávszélességrõl próbálsz csatlakozni, nálam ez is hiba volt, bár ez a ping-nél látszik.
(Bocs a duplázott hozzászólásért, két irányba válaszoltam)
1 lövés: cheater, aimbot
sok lövés: tunker
fedezékbõl lövés: camper
gránát kill: noob, nade noob
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egy csomó helyrõl ledob a punkbuster, pedig nem csalok nem ámítok.
Ez mitõl van, vagy hogy lehet "meghegeszteni"?
Már próbáltam rá frissíteni a pb-re de ugyanúgy csinálja.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Ez nem az xSU privát chat apukáknak!
<#mf1>#mf1><#awink>#awink>
na újra bementem vmi szerverre majd 1 éves kihagyás után, és hát azt kell mondanom a sérülésmodellen változtattak vmit, mert most már nem akartak megfeküdni 1 fejlövéstõl az enemy-k <#vigyor3>#vigyor3>
mondjuk ez nem is annyira baj, mert legalább tovább éltem <#buck>#buck>
ami viszont feltûnt, hogy semmi lézeres célzó vagy vmi hasonló <#confused>#confused>, pedig azt még anno 1. SF patch elõtt reklámozták.
nem játszottam sokat, de még mindig cheaterezik a magamfajtámat? <#mf1>#mf1><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
jóvan azért, valamit összehozhatnánk majd 1x<#vigyor5>#vigyor5>
hTTp://ror.hu/
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Te, ott a monitor mögött. Te, igen Te Rush ne bújkálj. Megtaláltalak 😛
de jocy10, akármilyen netes játékkal fogsz játszani, törõdj bele hogy mindig lesznek cheaterek, csalók <#szomoru1>#szomoru1>
practitioner of the forbidden arts of death
elég gáz igy egyedül a pályákon<#gun>#gun>
practitioner of the forbidden arts of death
Az tény az utso épületes az sokat változott 😛 és az accuracy feltornázás miatt vagy 4 szer megcsináltam .P hogy szép szám jöjjön ki 😛
dehát izé.... akinek nem megy az alap kiképzés az gyakoroljon vagy valami... anno mindenkinek ment traning video nálkül.. (SF - MEDIC teszten elfogadom hogy kell help no de a többi esetén?!?)
Mit tegyek???
Mindíg a fehér sávban mentem!