America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Frosty01
nemá...

practitioner of the forbidden arts of death

panther112
Ugye jól emlékszem, hogy a teljes army újítás most áprilisban lesz, új motor, új pályák, új gépigény😊...?

Josszimatroz
milyen villamos? nah lemaradtam valamirõl.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[Rush]
jólvan menjél vissza villamosozni<#mf2><#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Igen, olyan még nincs... Meg kellene õket sürgetni 😊

Hát köszi a válaszokat. Ettõl féltem. Mivel nekem linuxra van feltelepítve. Akkor várok még egy kicsit, hátha megjelenik a közeljövõben linuxra is. Ha nem akkor kénytelen leszek vissza tenni vindózra.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

oprendszer nem befolyásolja, de tök ingyen tudod frissíteni 2.6-ra, általában a legújabb verzióra indítanak szervereket.

Mindig a legújabb legyen fent

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sziasztok. Nekem a 2.5-ös verzió van meg és alig találok a neten szervert. Ez azért van mert már megjelent a 2.6-os. Vagy ez teljesen független tõle?
Esetleg ezt befolyásolhatja az is, hogy milyen oprendszeren fut a játék?

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Ilyen volt nekem is, a kezdeti idõkben. Fogadok, Neked is OS 509-es hibát észlel, tehát vagy tûzfal mögül (fel kell venni az aa.exe-t a tûzfal átengedõ listájára), vagy host géprõl (ez esetben a rendszergazdit kellene meginterjúvolni az esetrõl)
Elõfordulhat még, hogy kis, vagy leterhelt sávszélességrõl próbálsz csatlakozni, nálam ez is hiba volt, bár ez a ping-nél látszik.

(Bocs a duplázott hozzászólásért, két irányba válaszoltam)

ez a cheaterezés azért van, mert mindenhez kell comment.
1 lövés: cheater, aimbot
sok lövés: tunker
fedezékbõl lövés: camper
gránát kill: noob, nade noob

Marvin
Nagyon vicces csávók vagytok. <#idiota>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Mighty
kormányválság....

<#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Josszimatroz
rgr.. tényleg miújság a norvég milliárdosoknál? <#mf2>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Armyops.log-ban nézelõdj. Keress rá a KICK szóra, és ott kiderül mi az oka. Ilyen kevés infó alapján nem tudunk segíteni...

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Szabi84
Az emberek árnyékát kijavíthatnák már, nagyon látni merre megyek vagy hol jön az ellenség! Mondjuk néha jól jön de hát mégis...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szasztok!

Egy csomó helyrõl ledob a punkbuster, pedig nem csalok nem ámítok.
Ez mitõl van, vagy hogy lehet "meghegeszteni"?
Már próbáltam rá frissíteni a pb-re de ugyanúgy csinálja.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Mighty
Tekergesd inkabb a kormanyt 😛

Strahd_
Me csiter vagy azé 😛

Marvin
Josszi, Rush, Mighty!
Ez nem az xSU privát chat apukáknak!

<#mf1><#awink>

[negativ] Cirek
<#wave>

na újra bementem vmi szerverre majd 1 éves kihagyás után, és hát azt kell mondanom a sérülésmodellen változtattak vmit, mert most már nem akartak megfeküdni 1 fejlövéstõl az enemy-k <#vigyor3>
mondjuk ez nem is annyira baj, mert legalább tovább éltem <#buck>

ami viszont feltûnt, hogy semmi lézeres célzó vagy vmi hasonló <#confused>, pedig azt még anno 1. SF patch elõtt reklámozták.

nem játszottam sokat, de még mindig cheaterezik a magamfajtámat? <#mf1><#vigyor3><#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Josszimatroz
ismerõs dolog... <#vigyor1>

[Rush]
kedves apuka<#ravasz1>

jóvan azért, valamit összehozhatnánk majd 1x<#vigyor5>

Mighty
huh... Gõzõm sincs. Elhiszed, ha azt mondom, hogy alig van idõm játékra? Lassan egy éve nem installáltam új játékot a gépemre <#wow1>

[Rush]
tékkk váááándóóóó, jáááá<#vigyor1>

Sadist
tékkk :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[Rush]
mit terrorizálod a népet 😛

GRAW-al mi lesz érdekel majd?😊

Mighty
Aki bújt, aki nem, megyek.

Te, ott a monitor mögött. Te, igen Te Rush ne bújkálj. Megtaláltalak 😛

[Rush]
SACA keress meg!!!!

Sadist
Asszem ez az a klán, akiket egyszer Cyrussal ketten elpicsáztunk 😄 Több mint 9000 órájuk van bridgen, de úgy vertük el õket, ahogy csak nem szégyelltük, el is hagyták a szervert 😄

Frosty01
nekem nagyon tetszik, de tegnap egy nevezetü külföldi klán tagjai ki akartak kickelni mert lelõttem az eggyik klántársukat ^^ (magyar szerveren 😛)
de jocy10, akármilyen netes játékkal fogsz játszani, törõdj bele hogy mindig lesznek cheaterek, csalók <#szomoru1>

A PB elég sokat segít, nem?

Nekem elment a kedvem az egésztõl!Ilyen bugos;lagos játékot már régen láttam! Tele cheaterrel,ghosterrel.....Tegnap egy 92 honoros barom be is vallotta,hogy "headshot script"-et használ!!!Amíg van ilyen lehetõség,addig semmi értelme ennek (az egyébként nagyszerû) játéknak...Én személy szerint utálom azokat akik valamilyen cheatet használnak,így könnyû játszani,enélkül meg egy nullák! Van aki szeretne normálisan játszani,csak néhány seggfej miatt nem lehet.....Remélem egyszer találnak valamilyen megoldást a csalók végérvényes kizárására,akkor talán lehet normálisan játszani!

Frosty01
csak 5 magyar szervert találtam, azok közül is 3 üres 2-n pedig épp war lehetett<#szomoru1>
elég gáz igy egyedül a pályákon<#gun>

Strahd_
😊 jo akkor nem kifogás 😊 szerintem külön buli volt az a pár perc amig megcsináltad 😊 csak kár hogy skippelni nem lehetett a dumát .P és rögtön megcsinálni a teszteket .P

Sadist
Akinek meg nem megy a magyar szöveg értelmezése, az ne is játszon 😛 Medic training nem lehet kifogás! <#vigyor1>

Strahd_
De arra még lehet kifogás 😊 de a többi teszt alap .P aki FPS el játszik csak megtudja csinálni 😊

Sadist
Medic elõadás meg fent van aa.hu-n szépen magyarul, úgyhogy a nyelvtudás hiánya sem lehet kifogás <#mf2>

Strahd_
Dehát izé... nem olyna ördöngös feladat az a traning 😛 akármelyiket is nézzük 😛

Az tény az utso épületes az sokat változott 😛 és az accuracy feltornázás miatt vagy 4 szer megcsináltam .P hogy szép szám jöjjön ki 😛

dehát izé.... akinek nem megy az alap kiképzés az gyakoroljon vagy valami... anno mindenkinek ment traning video nálkül.. (SF - MEDIC teszten elfogadom hogy kell help no de a többi esetén?!?)

Mighty
Hol van még szombat? 😛

Nem enged tovább, tehát nem menti az accountodba? 2.6-os verziót használsz?

Marvin
Inkább azt írd meg, hogy jössz-e! <#pias>

Mighty
Rosszabbul teljesítjük a kiképzéseket, mint négy éve 😊

Strahd_
Ennyire csak nem lehet nehéz .P

Köszi mejd megnézem!
Sadist
Nézd végig a training videót, ha az alapján csinálod, akkor elfogadja.

Én végigmentem de nem engedett tovább!
Mit tegyek???
Mindíg a fehér sávban mentem!
Sadist

Frosty01
THX 😄