America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
sört én sem, de összeüthetnénk már egy találkozót. igaz nem szeretem a sört.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Én sört nem láttam játszani :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
Én is.

Viszont sör?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

N3TuddKi
én sok magyart láttam ma játszani...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Siluro
Aha 😊 Bár ma se láttam ASE n sok magyar embert :S

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ööö... America's Army?

Sadist
Mivel? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szokott még valaki játszani?

N3TuddKi
Teszt:-SF-ABCCAAACAADBBCB - MEDIC-AAACCBABDBAEACCAAD BBABCDAC BDBCBBB

remélem el tudod olvasni 😊
Patacsi meg egy fórumozó, sõt fórumgazda és az aláírásában van. abban a 1000ben amit hozzászólt már kb.

N3TuddKi
háttérben futó progikat kapcsold ki. például Flashget.

N3TuddKi
ez már nagyon súlyos... 😊)))))

pIIrash
Sziasztok!

Ha valakinek van ötlete erre, akkor az please wrote me!

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2011 MHz with 511MB RAM
Video: No Video

Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine <- FMallocWindows::Free

Az egyetlen normális INGYENES, NETES game és b*szik elindulni! 😞((
Egyébként egy Nvidia Quadro FX 1300-asom van!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Strahd_
😊 Patacsi egy fogalom 😊

Köszi! DE mi aza a patacsi aláírása? Mert nem találok ilyet!
Sadist
Ha följebb gördíted az oldalt, ott van egy kép, rajta az ármi logóval. Alatta pedig egy ilyen szöveg: America's Army információk, segítség -> AmericasArmy.hu
Na, oda még csak véletlen sem szabad kattintani, mert a végén még megtalálod egymagad is a megoldást, mi pedig unatkozni fogunk, mert nem válaszolhatunk a kérdésekre 😞

PunkBustert bekapcsolni a szerverkeresõ jobb alsó sarkában lehet, de ha nagyon advancednek érzed magad, akkor csinálhatod úgy is, hogy megnyitod a konzolt tab-al vagy ö-vel és beírod, hogy pb_cl_enable
Medic megoldást meg nem tudom fejbõl. AA.hu-n megnézed patacsi aláírását.

Szabi84
Deployment, Internet és legalul Enabled PunkBuster!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kéne egy kis segitség! Amikor csatlakozni akarok egy szerverhez, ezt irja ki! MINDIG! This server requires that PunkBuster be enabled! (Please enable PunkBuster)Mi ez? hogy kell engedélyezni? Hol találom? És mik a helyes válaszok a medical küldetésen ahol "dolgozatot" csinálok! Kérlek segitsetek
Strahd_
Mi a szar az a frag video? 😛

N3TuddKi
jééééééééééé...
Téged is látni?

Josszimatroz
mind a 2 idétlen ticsung játék oszt kész! <#bdead>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

rezes
Ja es Boldog Szulinapot a szulinaposoknak.Meg a Dexanak is bar o mostanaban hanyagol minket..<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
Nem ,az idetlen ticsung jatek a COD2 Igaz fizetni nem kell erte😄

Fonok.Ki az a corporation?

N3TuddKi
valami idétlen abszolút nem realsztikus ticsung játék.
ja és fizetni is kell érte...<#bohoc>

Mondjuk azt az (egyik) kézenfekvõ
az után K betû ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sadist
Internetrõl. Google jóbarátod. Frag moviekat meg nagyon nem szeressük, mert csak "erõfitogtatás". Láttam már egy-kettõt, de azt nem tartom hatalmas skillnek, hogy valaki egy noob hátába tud kerülni és AR-bõl egy tárat beleereszt.

Szabi84
Megpróbáltam de nem találtam, gondoltam itt tud valaki ilyet, és miért hülye kérdés?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bcs78
Hülye kérdésre, hülye poén.

Mondjuk azt az (egyik) kézenfekvõ megoldást esetleg megpróbáltad már, aminek az a neve, hogy Google?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Szabi84
ez elég kaki poén volt, szóval tudtok ilyen oldalt?

bcs78
és mijaza (counterstrike)?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

(counterstrike)

N3TuddKi
miaza CS?

patacsi HUN
thx + HB! 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Szabi84
Sziasztok! Honnan leheten letölteni frag videokat, mint pl a CS-nél?

N3TuddKi
nincs peccs, ha a 2.6ot töltöd le.

Fantasztikus humorérzékkel áldott meg az isten😊
N3TuddKi
nekem vannak társaim, de velük nem kell szarakodni...

Jön lefele<#vigyor4> király! Még egy kérdés! Ez már a legujjab verzio lesz? nem kell patch-ekell sz-arakodnom, meg társai?
1ébként ha van 1 küldi azt csak neten lehet megcsinálni ugye ?

gondolom az a aao.exe a játék! Csak egy gáz rányomok és a jó öreg "A lap nem jelenithetõ meg" cimü okosság tárul elém😊
Egy kicsivel feljebb van a link. A játék teljesen ingyenes, letöltöd, "részt veszel" egy kiképzésen, és már benne is találod magadat az akció sûrûjében, már amerikai "hõs" katonának érezheted Magadat 😊

Sziasztok! nagy szégyenemre, csak ma hallottam errõl a játéról! Probáltam letölteni de valahogy nem igazán sikerül! Pedig imádom az ilyen játékokat! Szoval lenne egy kérésem! Valaki linkeljen már be nekem egy cimet, ahol már csak annyi lenne a dolgom hogy rányomok a download gombra! És már süvit is a gépemre... Elöre is köszönöm!
Marvin
OMG
Spammerek

BSZ mindenkinek, akit érint(ett)!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

N3TuddKi
Saca látom te sokat szoktál ide írni. tudnál segíteni a játékban?

hi
lenne gy oan kérdésem hogy a gyakorló pályán (a mozgásoson) végigmegyek marad is 20 MP és visszadob az elejáére ha meg megállok és várok Defeat

SACA_(HUN)
Igy van! A Barocas meg kapja be! <#mf1>

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Sadist
Fejetek Érjen Bilibe nektek is <#idiota>

Siluro
Boldog Szülinapot! 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Strahd_
ha én aztat tunnám 😊

N3TuddKi
bódogg szültnaptot Nektek PAta meg Rush 😉

N3TuddKi
mijaza honor?