60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17890 Mi ez a smile a topic címében? :D -
#17889 új kamera -
#17888 -
#17887 sziasztok!
FIGYELEM MINDENKI!!!!
• * * Fokozódó ütemben terjed a Sober e-mail féreg * * *
A Sober.A nevet kapott új e-mail féreg, amely saját SMTP motort tartalmaz, angol és német nyelvű üzenetekben terjed. A kártevőt Visual Basic nyelven írták és az UPX program módosított változatával tömörítették, mérete 63kB. A Sober fő célja, hogy a vírusíró egy, a kódba rejtett üzenetben fejezhesse ki tiszteletét a Sobig féreg készítője iránt. Hétfő óta folyamatosan növekszik a Közép-Európában észlelt Sober fertőzések száma, az F-Secure cég Radar 2-es fokozatú riasztást adott ki a járvánnyal kapcsolatban. A féreg víruskereső
program nélküli felismerését megnehezíti, hogy az elküldött levelek tárgya, témája és melléklete nagyon sokféle lehet. A Sober gyakran Norton AntiVirus javításnak vagy új, ismeretlen vírusra figyelmeztető levélnek adja ki magát. A fájlmellékletek PIF, BAT, SCR, COM vagy EXE kiterjesztést kapnak. Egy jellemző levélminta: Tárgy: New Sobig-Worm variation (please read)
• Levéltörzs (a levél szövege):
New Sobig variation in the net. You must change any
settings before the worm control your computer! But,
read the official statement from Norton Anti Virus!
Fájlmelléklet: NAV.pif
• Aláírás (Signature): Automatic Mail notification: Robot-System__#
Ha az ilyen levélhez tartozó fertőzött mellékletet a felhasználó véletlenül megnyitja, a féreg először egy hamis hibaüzenet ablakot jelenít meg, melynek szövege:
• File not complete!
Ezután a Sober véletlenszerű névvel feltelepíti magát a számítógépre, a
%SysDir% könyvtárba (ez a rendszerváltozó többnyire a Windows vagy WINNT
könyvtárban a \System ill. \System32 helyekre mutat) A fájlok nevei similare.exe, systemchk.exe, sysrunll.exe, winrea.exe lehetnek például. A Sober egy további állományt is készít, amelyben a fertőzött gépen talált e-mail címeket tárolja,
ennek helye: %SysDir%\Macromed\Help\MEDIA.DLL
A féreg fájljainak minden rendszerindításkor történő újra betöltéséről a véletlen nevű fájlokra mutató, alábbi registry kulcsok gondoskodnak:
[HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
vagy
[HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
syspath=%System%\drv.exe
A terjedéshez szükséges e-mail címek begyűjtése céljából a Sober átvizsgálja a fertőzött gépen található HTML, WAB, EML, PST és más kiterjesztésű állományokat.
Ezután a féreg aktivizálja beépített SMTP rutinját és a felhasználó nevében vírusos leveleket küld a listában szereplő címzetteknek. Az eredményes terjedés érdekében a Sober képes hamisítani egyes népszerűlevelező-programok fejlécét!
A vírusirtó programok a legújabb adatbázisokkal már képesek felismerni a
férget.
-
#17886 cs
Valami nokiaguru magyarázza má L, h hogyan kell beállítani a krva GPRSt N7210-en... westelesek se tudják.. -
#17885 beszart a ts, de a hwt-ék rendik voltak és beengedtek brummogni a csatijukba!lol
Aztán elfogytunk......kezdek bemelegedni, ultakill, megakill, killingspree(ja ez nem az game)egyetek, igyatok, azt gamma! -
#17884 ...hát igen...
TANICCSSAATOOKK!! -
#17883 Megnézem tudom-e még 203-asal bevédeni a nOrth Valley-t az RT-n....:) -
#17882 OPERA RULEZ! -
#17881 #17878 azthiszem bele kell húzni nekem is:) -
#17880 #17877 NA én megmondtam!!
#17879 LOL PATA LOL -
#17879 -
#17878 [DFL]_Hun_Hussars is 10.000 kill felett. GRAT :) -
#17877 Egyik haverom is Enternetet használ, aszondja neki jól bejön. -
#17876 Miért nem ENTERNET-et használtok???
Qrva normálisak nekem még semmi problémám nem volt a 2 év alatt amióta van.3-4 havonta 1-2 órára van karbantartás,de erről előre értesítenek mailben,hogy mikor merre meddig és kész.Bocs a reklámért,de szerintem nagyon megbízható szolgáltató.A pontos árat most nem tudom ,de www.enternet.hu:) -
Lacek80 #17875 Egyetértek, havi 15 GB letöltés nem sok, főleg ha az ember online játékokkal is játszik, utána pedig a 6k-s sávszélességgel eltemetheti magát :(( -
#17874 Igen, már én is rájöttem, egyébként az átlag letöltés 30-50 között szokott mozogni. Még így is szar! De most, hogy a 15 Gb miatt korlátoztak, a letöltés 4-5 Kbyte/s! Ez akkor is tróger dolog a UPC-től! -
Lacek80 #17873 jah, persze a szomszéddal osztom a netet. ;) -
Lacek80 #17872 Én az internext-nél vagyok (ADSL), szintén 512/128 és ott még a lakáson belüli internetmegosztás is engedélyezik!! LOL, szoktunk is többen nyomulni.... -
#17871 512KiloBIT/sec = 64KiloBÁJT/sec
Szerintem ezt összekeverted, ennyit azért nem hiszem, hogy egy szolgáltató csalna.
(Ha nem úgy van, ahogy mondtam, akkor bocsi, és LE A CHELLOVAL!!) -
#17870 Most néztem meg a chello honlapját, és szerintük a letöltési sebesség 512Kb/s! Ehhez képest a legoptimálisabb esetben sem jön le gyorsabban, mint 80Kb/s! Az ADSL-nél is így van? Komolyan kérdezem! Rohadt hazug disznók!! -
#17869 Árak mindenhol ugyanazok, de ha pesti vagy és mákod van akkor lehet hogy a kábelnet is elérhető nálad....
mondom nézegesd meg ezt az oldalt. -
#17868 Sőt a plusz szolgáltatások is jobbak:
ADSL alapszolgáltatás (a szolgáltatás az ADSL kiépítését, üzemeltetését és díjait is tartalmazza)
512 kbit/s maximális letöltési sebesség
128 kbit/s maximális feltöltési sebesség
5 db e-mail postafiók (egyenként 25 MB tárhellyel)
50 MB webtárhely (amely a web.axelero.hu/azonosito címen jelenik meg. A webtárhelyhez önálló domain név nem kapcsolható!)
korlátlan internet-hozzáférés
a hozzáféréshez egy számítógép csatlakoztatható, üzleti vagy háztartáson kívüli LAN hálózaton történő megosztás, illetve szerverüzemeltetés nem megengedett, a hozzáférés egy időben egy bejelentkezést tesz lehetővé
11900/ho kétéves szerződéssel -
#17867 Ne bassz?? 10900 az 512Kb/sec letöltési sebességű adsl??? Én azért választottam a UPC-t, mert 1. Eddig a matáv baszott ki velünk folyton, gondoltam nost basszon ki más, 2.A matávnál soha nem vették fel a telefont, 3. Egy szóróanyagon vmit 16000 Ft-ot olvastam. Bp-i vagy Tikal? Vagy az árak mindenhol uazok? -
#17866 10900 az 512-es csomag, 9900 a 386-os csomag
axelero.hu
tehát árban ugyanannyi, de ez is kétéves szerződéssel, viszont korlát nincs és gyorsabb is :) -
#17865 Az ADSL mennyi egy hónapra? Én most 10900-at fizetek. -
#17864 Pont (1 nappal) lemaradtam a digitális kameráról LOL! Akkor evett a méreg, de most már örülök, mint a fene!! Köszi a tippet :) -
#17863 Bontsd fel a szerződést, igaz ki kell fizetned vagy 15-20.000 ft büntit plusz az ajándék árát, ha kaptál. Én pl kaptam egy hangfalat ami szerintük 6.000ft-ot ér, pedig még 3000-et sem :). Szóval én ott hagytam őket és be is köttettem az ADSL-t. A srác aki telepitette az adslt, azt mondta hogy még a miskolci UPC igazgatoja is matáv adsl-t használ, és miota bejött a 15 giga korlát azota rengeteg chellosnál cseréltek adsl-re :)) -
#17862 LOL
:D -
Lacek80 #17861 Egy kamion beszorul a híd alá. Arra megy egy rendőr. Beszorultunk? Beszorultunk? Nem ba**d meg. Hidat szállítok!
-
#17860 reg: Team LAXiTY
S/N: D3-BCC-020347F9-E62C860B
-
#17859 jaj Szegény Rush :D -
#17858 De -
#17856 Jó reggelt.
Forrás
Kicsit átalakítják a honorpont-honorszint átalakító mechanizmust. Akinek kevesemm, mint 50 honorja van, azt egyáltalán nem érinti, akinek több, az max 1-2 szintet eshet vissza.(Ettől még az elért pontja megmarad, csak az kevesebb szintet fog érni) -
Lacek80 #17855 Sziasztok, jó napot mindenkinek. :) -
#17854 open IP -
#17853 Mert nem tudta frissiteni a PB kliensedet.
Egyebkent unknown reason volt... -
Ficsek.hu #17852 Csak tudnám miért lettem kirugva az előbb Bridge_se-ről.... -
#17850 Manuálisan hogy lehet joinolni egy szerverhez játékon belül? -
#17849 Csak akkor jelenik mega trackeren, ha hivatalos szerveren játszol. Ezt onnan tudod, hogy csillag, vagy O betű van a szervere neve mellett! De a tracker nem működik túl jól, de az adataid mindenképpen regisztrálódnak! Majd lesz jobb tracker is később!