60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17932 Megin jó a netem!!! -
#17931 Ezt most komolyan gondolod? Az egy nevetséges trágyadomb amit az csinál... bohóc. Mellesleg csúfot űz belőlünk... -
#17930 Strahd_ gyere xsu forumra a lapunkon
-
#17929 tökéletes :) -
#17928 ok? Ha igy jó neked! -
#17927 Strahd_ felteszem és majd megirom honnan szedheted le! -
#17926 DANIEL F olvasd el a forumodat... -
#17925 de kiváncsi vagyok .) mert annyi helyen szidják hoyg már érdekel .) -
#17924 mé nem tudok nevet változtatni?Gondolog itt a 17906-os üzimre...Jah, meg szal hogyan kell törölni a régi felhasználónevem?Vagy azt nem lehet??Merthogy még a legelején használt szimpla SSBeeci-vel egy kökemény 9honoros csávó vagyok -
#17923 Strahd_: Nem egy nagy szám, de ha kell valahova felnyomom!! -
#17922 Amugy én is ezért nem szerintem... -
#17921 :) Aha ott szoktam .) mert amuyg is hülyeséget mutat .) majd amikor jó lesz akkor kezdje el nekem nézni hogyan gémelek :) meg ugy is xar a statisztikám .) -
#17919 Gondolom a trackeren reseteli a statisztikajat. Mar en is reseteltem egyszer. Most ezert nem vagyok benne a 10000-esek klubbjaban :( -
#17918 #17915
ÉÉÉÉBRESZTŐ FEL!!!!!!
hogy a fenébe reseteled magad?és minek?
-
#17917 Mi az hogy kicsi? :D -
#17916 Run Forest RUN!! -
#17914 na végre hogy csinálnak vmit az oldallal... -
#17913 Forrás
America's Army hivatalos oldalát 48 órán belül kicserélik az újabbra. (Persze aki sose nézi a hiv. oldalt, azt nem érdekli ez, de lehet, hogy már ezzel együtt jön a hiv. statisztika, de lehet, hogy nem.) -
#17912 különben is 10-és 20 honor között 1000 pont kell -
#17911 josy, az army inkább az sf-hez hasonlít (mintahogy a bf a cs-hez...)
nehéz játék, de ahogy crassus mondja, utána cegény béef elég, izé...khm...gagyerák... -
#17910 Repro ezzel azt szerette volna mondani, hogy a tracker - akárhogy is szépítjük - szar!! Úgyhogy ezen most ne fájjon a fejed. A valós adataid ettől függetlenül regisztrálódnak, és nem vesznek el!! Hooah!! Jó8
-
#17909 az aaotrackert egyenlőre hanyagold.. 2.0 után Lvileg meg úgyis lesz statisztika integrálva a gémbe... -
#17908 Skacok még valamit nem értek,utánna esküszöm nem kérdezek többet:)))
Az AAO trackerben a Honor level mutató miért van 0%-on mikor van már 209 pontom?
Ez nem ugy megy hogy a pontérték számít szintlépésnél? -
#17907 Hu.man.Josy!
ez egy FPS:)Járművek nincsenek benne illetve van egy pár ,de csak tereptárgyként funkcionálnak.Igen ha meghalsz várnod kell nincs respawn.Minden pályán egy adott feladatot kell a csapatnak megcsinálni ill. ha eliminálod az összes enemy-t akkor is győz a csapat.
Elég reális a játék ha eltalálnak vérzel ilyenkor szarabbul lősz,futás után nem tudsz egyből pontosan lőni stb. stb. Jó a játék fizikája is ajtókon üvegen át lehet lőni.Szép grafika izgalmas játék egyszóval nagyon klassz!
A bf-el ellentétben itt nem lehet ugrabugrálva lövöldözni egymásra.Itt célozni is kell.Próbáld ki és nézd meg tetszik -e ja és a kezdeti kudarcsorozat ne tántoríson el(mindenki így kezdte ,valaki még most is ebben van),mert ha belejössz a Bf-et elfelejted. -
#17906 This page has been temporarily disabled due to coming changes with this system..ha esetleg valaki menedzselni szeretné az accountját... -
#17905 Na jó8 all, holnap az "illetékes elvtársakka" TS-en szeretnék beszélni:-) -
#17904 valamit magyarázott, hogy simán le lehet tötteni a netrű..meg occsó.....majd elkérem tőle -
#17903 Kint van a www.nforce.nl oldalon. -
Prank #17902 de lehet, hogy csak az 5 pályából álló reklámanyag... -
#17901 Igen. Megérkezett a COD az "online-bolthálozatba" :) -
#17900 a haverom azszonta, hogy meg van neki a call of dutyi..IGAZAT mond? -
#17899 xsu nézzen egy kis saját fórumot.. -
#17898 Vmit tudnátok róla mondani, hogy milyen jellegű játék? Pl. ha meghalok akkor csak a köv körben játszahatok...; vagy van benne vmilyen jármű? Ilyenekre gondolok... :)
Én BF-ek és azt nem tudom abbahagyni :) Javaslom mindnekinek ;) -
#17897 Próbáld ki, aztán majd nem tudod abba hagyni, nekem is ez a bajom, hm..... -
#17896 na ja :)
Lehet, hogy majd kipróbálom ezt a játékot, de adig is fórumozok :) -
#17895 -
#17894 akkor beelőztük a Blikket :)) -
#17893 Ez benne volt a mai Blikkben :)
Azt hittem, hogy csak a játékban van, de tényleg létezik... lol :D -
#17892 PEACE, Bro.... -
#17891 Szavesztek mindenkinek...Egy új fakking nagy lag, vagy bug?...Szal WC-sima..bemegyek középen, aztán nézném a "salgó"polcot, amikor újra a kamion pótkocsik mögül indulok közép felké...ááááááááá
Aztán WCSE: "C" felől jövök, hátulról érkezek a shippinghez, aztán bemegyek a ship folyosóra, aztán mégegyszer,aztán mégegyszer,aztán mégegyszer...hát a faszom(elnézést)..És végül tök mindegy mivel akarok lőni, az ellennek már a nevét is látom, és üthetem-verhetem az egeret..
És az uccsó pojén:indulásnál mindenki eltünt előlem,ill. átment a falon...megyek észak felé, nyitom azajtót és a liftnél vagyok...MMMMMUUHAAAAAA..kezd rohadtul elegem lenni..
ui:tudom Rush,szokjam meg...