60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Megin jó a netem!!!
  • Gfreiter
    Ezt most komolyan gondolod? Az egy nevetséges trágyadomb amit az csinál... bohóc. Mellesleg csúfot űz belőlünk...
  • SACA_(HUN)
    Strahd_ gyere xsu forumra a lapunkon
  • Strahd_
    tökéletes :)
  • SACA_(HUN)
    ok? Ha igy jó neked!
  • SACA_(HUN)
    Strahd_ felteszem és majd megirom honnan szedheted le!
  • Strahd_
    DANIEL F olvasd el a forumodat...
  • Strahd_
    de kiváncsi vagyok .) mert annyi helyen szidják hoyg már érdekel .)
  • SSBeeci
    mé nem tudok nevet változtatni?Gondolog itt a 17906-os üzimre...Jah, meg szal hogyan kell törölni a régi felhasználónevem?Vagy azt nem lehet??Merthogy még a legelején használt szimpla SSBeeci-vel egy kökemény 9honoros csávó vagyok
  • SACA_(HUN)
    Strahd_: Nem egy nagy szám, de ha kell valahova felnyomom!!
  • Strahd_
    Amugy én is ezért nem szerintem...
  • Strahd_
    :) Aha ott szoktam .) mert amuyg is hülyeséget mutat .) majd amikor jó lesz akkor kezdje el nekem nézni hogyan gémelek :) meg ugy is xar a statisztikám .)
  • Mighty
    Gondolom a trackeren reseteli a statisztikajat. Mar en is reseteltem egyszer. Most ezert nem vagyok benne a 10000-esek klubbjaban :(
  • [HUN]Crassus

ÉÉÉÉBRESZTŐ FEL!!!!!!

hogy a fenébe reseteled magad?és minek?

• Strahd_
    Mi az hogy kicsi? :D
  • Strahd_
    Run Forest RUN!!
  • Dexa
    na végre hogy csinálnak vmit az oldallal...
  • Daniel_F
    Forrás
    America's Army hivatalos oldalát 48 órán belül kicserélik az újabbra. (Persze aki sose nézi a hiv. oldalt, azt nem érdekli ez, de lehet, hogy már ezzel együtt jön a hiv. statisztika, de lehet, hogy nem.)
  • [Rush]
    különben is 10-és 20 honor között 1000 pont kell
  • Slow
    josy, az army inkább az sf-hez hasonlít (mintahogy a bf a cs-hez...)
    nehéz játék, de ahogy crassus mondja, utána cegény béef elég, izé...khm...gagyerák...
  • Gfreiter
    Repro ezzel azt szerette volna mondani, hogy a tracker - akárhogy is szépítjük - szar!! Úgyhogy ezen most ne fájjon a fejed. A valós adataid ettől függetlenül regisztrálódnak, és nem vesznek el!! Hooah!! Jó8
  • repro
    az aaotrackert egyenlőre hanyagold.. 2.0 után Lvileg meg úgyis lesz statisztika integrálva a gémbe...
  • Brutal
    Skacok még valamit nem értek,utánna esküszöm nem kérdezek többet:)))
    Az AAO trackerben a Honor level mutató miért van 0%-on mikor van már 209 pontom?
    Ez nem ugy megy hogy a pontérték számít szintlépésnél?
  • [HUN]Crassus
    Hu.man.Josy!

ez egy FPS:)Járművek nincsenek benne illetve van egy pár ,de csak tereptárgyként funkcionálnak.Igen ha meghalsz várnod kell nincs respawn.Minden pályán egy adott feladatot kell a csapatnak megcsinálni ill. ha eliminálod az összes enemy-t akkor is győz a csapat.
    Elég reális a játék ha eltalálnak vérzel ilyenkor szarabbul lősz,futás után nem tudsz egyből pontosan lőni stb. stb. Jó a játék fizikája is ajtókon üvegen át lehet lőni.Szép grafika izgalmas játék egyszóval nagyon klassz!
    A bf-el ellentétben itt nem lehet ugrabugrálva lövöldözni egymásra.Itt célozni is kell.Próbáld ki és nézd meg tetszik -e ja és a kezdeti kudarcsorozat ne tántoríson el(mindenki így kezdte ,valaki még most is ebben van),mert ha belejössz a Bf-et elfelejted.
  • SSBeeci
    This page has been temporarily disabled due to coming changes with this system..ha esetleg valaki menedzselni szeretné az accountját...
  • SSBeeci
    Na jó8 all, holnap az "illetékes elvtársakka" TS-en szeretnék beszélni:-)
  • SSBeeci
    valamit magyarázott, hogy simán le lehet tötteni a netrű..meg occsó.....majd elkérem tőle
  • Mighty_
    Kint van a www.nforce.nl oldalon.
  • Prank
    de lehet, hogy csak az 5 pályából álló reklámanyag...
  • Mighty_
    Igen. Megérkezett a COD az "online-bolthálozatba" :)
  • SSBeeci
    a haverom azszonta, hogy meg van neki a call of dutyi..IGAZAT mond?
  • repro
    xsu nézzen egy kis saját fórumot..
  • HU.man Josy
    Vmit tudnátok róla mondani, hogy milyen jellegű játék? Pl. ha meghalok akkor csak a köv körben játszahatok...; vagy van benne vmilyen jármű? Ilyenekre gondolok... :)
    Én BF-ek és azt nem tudom abbahagyni :) Javaslom mindnekinek ;)
  • pet70000
    Próbáld ki, aztán majd nem tudod abba hagyni, nekem is ez a bajom, hm.....
  • HU.man Josy
    na ja :)
    Lehet, hogy majd kipróbálom ezt a játékot, de adig is fórumozok :)
  • Atiti
  • patacsi HUN
    akkor beelőztük a Blikket :))
  • HU.man Josy
    Ez benne volt a mai Blikkben :)
    Azt hittem, hogy csak a játékban van, de tényleg létezik... lol :D
  • pet70000
    PEACE, Bro....
  • SSBeeci
    Szavesztek mindenkinek...Egy új fakking nagy lag, vagy bug?...Szal WC-sima..bemegyek középen, aztán nézném a "salgó"polcot, amikor újra a kamion pótkocsik mögül indulok közép felké...ááááááááá
    Aztán WCSE: "C" felől jövök, hátulról érkezek a shippinghez, aztán bemegyek a ship folyosóra, aztán mégegyszer,aztán mégegyszer,aztán mégegyszer...hát a faszom(elnézést)..És végül tök mindegy mivel akarok lőni, az ellennek már a nevét is látom, és üthetem-verhetem az egeret..
    És az uccsó pojén:indulásnál mindenki eltünt előlem,ill. átment a falon...megyek észak felé, nyitom azajtót és a liftnél vagyok...MMMMMUUHAAAAAA..kezd rohadtul elegem lenni..
    ui:tudom Rush,szokjam meg...