60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#17848 Jáccottam majdnem 3 órát és nem is került bele az AAo Trackerbe:((
Nem is érdekel tovább lesz ami lesz -
#17847 gyere itt vagyunk: Bridge Se 69.25.17.161 -
#17846 Ok. -
#17845 Meglátjuk hogy bírom. Mostanában nem megy. Bár azelőtt sem ment. Pedig mindig jó voltam FPS-ben. Csak mindig izgulok, meg ilyesmi. Meg a gépem is egy relatív fos :(( De azért megyek, és itt leszek vszínű akkor is. Írj ide, ha itt vagy. Most gyorsan bedobok egy kis sült lisztet... -
#17844 Melózom...még 1,5 óra és otthon vagyok. -
#17843 csak kőkeményen és bajtársiasan. :) -
#17842 jól mondod :DD -
#17841 Kössz Mester :) Patacsi, te egy nagyon rendes gyerek vagy :) Mindig az élvonalban vagy, amikor segíteni kell :) De csak semmi barátkozás... -
#17840 ez hogyan jött össze ?? gyűrü hehe -
#17839 jaja amíg el nem viszik az ujját :) vagy a gyűrüt -
#17838 193.109.252.102 -
Prank #17837 ez nem az, amikor csak az tudja elsütni a fegyvert, aki viseli a hozzá tartozó gyűrűt? -
#17836 Húú, köszi, ennek örülni fogok :) műxik vhol a TS? Te most játszol Mighty? Nekem van egy TS szerverem, ha azt akarjátok használni most gamma közben :) -
#17835 Valami van megint a SOTE-n, ezért nincs CODE TS... -
#17834 És a tudat, hogy két évig számolgathatom, hogy mennyit töltöttem le ebben a hónapban és mennyit lehet még, már előre kiborít.
Erre a megoldás: DU Meter
Be lehet állítani, hogy pl 1 hónapban 14 giga le-feltöltött adatmennyiség után sípoljon. 30 napig lehet használni, utána 20 dolcsiba kerül. De van egy olcsóbb megoldásom is :)
Majd TS-en elmondom. -
#17833 Hol a retenyőben van mindenki? A CODE server nem műxik... IP-t bitte (TS)!! -
Prank #17832 megmaradnak, de ha mondjuk az adott kör közben esel le, akkor annak a körnek a pontjai elvesznek, ha jól tudom... -
#17831 Höhö... értem a célzást ;) -
#17830 fegyver prototipus :) a legérdekesebb az, hogy a csőben egymás mögött vannak a lőszerek és külön cső van a gumilövedékeknek és külön több cső az élesnek.
video 38mb 10perc alatt lejön ha nincs korlátozás ;) -
#17829 komoly:)))
Ja tényleg: ha mondjuk nyomtam a game-t egy jó darabig és utánna megszünt a szerver akkor megmaradnak az eredményeim? -
#17828 Uhh :D -
#17827 Semmi, csak jól néz ki :DD -
Prank #17826 semmi, csak dísz -
#17825 Az AAO Tracker oldalán az item vásárlásnak mi a lényege? -
#17824 Pont ez a gond, hogy nem IP alapján ellenőrzik, hanem magának a modemnek van egy sorozatszáma, és azt nézik meg. A kis köcsögök erre is gondoltak! Patacsi/Zotyesz! Most jövök rá, hogy a logótok egy zöld köpeny alá bújt katona sárga fegyverrel!! Úristen, eddig én meg voltam győződve róla, hogy az egy levélen tébláboló rovar... :)) De ne sértődjetek meg. Csak hogy így jobban megnéztem... -
#17823 és ez mi? -
-
#17821 -
#17820 Jaj de helyes kis aknavető! :) -
#17819 -
#17818 Ez nem semmi, egy napig nem nézek be ide, és ennyi hozzászólást! :) Kimondottan jó volt most betérni ide. :) Na, nem mintha máskor rossz lenne... :P
Tavasszal kosármeccs? Mehetek én is? (elkezdek edzeni, mert 3 éve nem dobtam kosárra, és a gimis streetball kupa már régen volt) :) -
#17817 én csak az igét hírdetem, a teremtő az [DF]Meier volt ;) -
#17816 Kösz patacsi isten vagy:)) -
#17815 köszönet mr M3I3R-nek érte :) -
#17814 minden van :) -
#17813 gyerekek az AAo Trackerhez nincs valakinek leírása magyarul hogy hogyan és mit kell beállitani?
Szeretném tudni a statjaimat majd az idők folyamán... -
#17811 újszülöttnek minden vicc új:
-
#17810 A FlashGettel nincs gond, az jól van beállítva. Azér lassú, mert túllptem a 15 gigát, amiről én nem is tudtam (eddig laikusként éldegéltem). Vagy tudsz egy módszert a Flashgettel, hogy a 15Gb után is faszán menjen? -
#17808 ÁÁ, ez is úgy lett összeguberálva, ezér is vagyok olyan bas*ott q-rva dühös! -
#17807 De jó neked! Te is beleléptél a kulabácsiba, mi? Nekem még scak egy hónapja van netem. Jójó, az embernek néha mérsékelnie kell magát, de azér 15giga nem a világ. És a tudat, hogy két évig számolgathatom, hogy mennyit töltöttem le ebben a hónapban és mennyit lehet még, már előre kiborít. És ilyenkor az összes kapocsolati munka rohadt lassú, pl a freemail főoldal kb1,5 perc, ugyanennyi, amíg belépek a amilboxba, és mégyegyszer ennyi, amikor ráklikkelek az olvas gombra!És van 5 db mailcímem. HAH, a kilépésről nem is beszélek. Már nem is szoktam logoutolni, pedig mindig becsületesen betartottam a kérésüket :(