60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Brutal
    Remélem is mert most nagyon rá vagyok durranva!
    Az AAo trackerben vagy egy olyan sor hogy next honor!
    Létezik olyan hogy nekem még az 0%?
  • [DFL]vajdi
    oi zenekarok kurvajók... oi reggaek a legjobbak oi! oi! oi! RanciD nek is van sok oi témája, bob marleynek is van sok, és ugytudom elég sok cdjüket veszik...
  • Strahd_
    Csak ez kicsit tovabb tart! legalább is magambol indulva ki
  • Brutal
    Hmm....ismeerős ez a szitu valahonnan!
    Csak ott nem kalapos faszi volt,hanem egy sildes sapkás őrmester és kérte a behívómat,majd elvette a személyimet és hat hónapig ült rajta a mocsok!:)))
    De ugyanaz a lényege,jól sejtem?
  • Strahd_
    kalapos
  • Strahd_
    Figyelj aki nem kérdez az nem tud meg semmit inkabb kérdezz ha valamit nem tudsz minthoyg szenved mig rájösz. Ezért vagyunk itt hoyg segitsünk neked .) Hungarian US Army NEED you :D /* most ide egy kapapos ficko jön aki rádmutat */
  • Brutal
    Köszönöm a segitséget még 1x:))
    Bocs hogy sokat kérdezek csak szeretnék mindennel tisztában lenni és elég kezdő vagyok!
    A game nagyon cool ha erre is rádurranok mint anno a Diablora akkor megint egy hét betegszabit kell kivennem hogy játszhassak eleget:)))
  • Daniel_F
    Katt a képre
    csillag - hivatalos : nő a honor.
    o betű - hivatalos bérelt : a hivatalos cégtől bérbe vett szerver, nő a honor
    A betű - bérelt : nem tudom. Ezt magyarázza el valaki nekem.
    piros jel - MILES (lézeres pittyogós, nem hal meg senki, csak leül:)
    lakat - jelszavas
  • Strahd_
    nincsenek... csak amcsi szerverek.. soka kell tejelni

Official és Leased szerverekre menj ott nö az honorod...
  • Brutal
    Oké köszi a segitséget!
    Magyar szerverek vannak hivatalosban?
  • Strahd_
    OFF

De gondolj bele az OI zenekarok cd -jét is veszik pedig azok is rakás xarok mégis veszik öket.

Ha valamelyik zene nem tetszene valakiknek akkor nem menne... Gondolj bele .) a Technoba pl :D
    Vagy A Nyálfiukba...

bocs az agyon offolásért .) de Daniel Gfreiter szid le ö keztde!! Most nem én :D

ON

• Strahd_
    aha olyanokat keres.
  • Strahd_
    Én csak irigykedek hoyg nem lehet olyan könynen nekem beujitani egy FULLos szép szökét :) bezzeg ha fekete lennék .)
  • Brutal
    Okay akkor majd keresek hivatalos szervereket!
    Azt hiszem valami olyasmit mondtatok hogy az a hivatalos,aminek "o" betü van aneve előtt...
  • Strahd_
    na hallod ki si tzaláltam eg yjo nevet :)

Hungarian Knigths of the Holy Avanger :)
    HKHA :)
  • Brutal
    Shit! :(
    De ha olyan szervereken nyomatom amit nem mutat az AAo akkor is kapok pontot ugyanugy?
  • Brutal
    Köszi akkor ezek szerint csak előkészületben van:)
    A tényleges statisztikákat meg lehet nézni valahol?
    Gondolok itt arra hogy amennyit eddig nyomattam gamet minden szerveren azt nyomon tudom követni hogy hogy állok!
    Az AAo Tracker igen lágy,mert csak bizonyos szervereket mutat és én nem csak arra lennék kíváncsi!
    Van ilyen lehetőség vagy csak találgatni tudok?:D
  • [HUN]Crassus
    OFF

A pákos témához szólva:sztem undorító,hogy a csajok csak úgy lefekszenek vele csak ,mert állítólag nagyobb a töke mint egy átlag európainak(a négerek mindíg erre verik magukat,de lehet 2 percet alatt elsűlnek és akkor meg mi van a nagy farkukkal??:)
    Amúgy egyszer ezt a pákót Eddie Murphy kurvára beszopatta mikor itt forgatta azt az idióta filmjét budapesten.
    Az egyik szuvenírboltos gáré mesélte ,mert az ő barátja ismeri ezt a pákót(az ő barátja is néger húzom is a csajt rendesen emiatt:)Szóval eddie barátunk lement egyik este a Club7-be bulizni magánemberként egy rakás néger jár oda páko is ott volt valami full-os csajjal.Eddie bratyizott az összes bantuval egész este s mit hoz a sors pont pákó csaját nézte ki magának akinek fel is ajánlotta elviszi magával kanadába 1-2 hétre a gáré bele is ment és cseszett ezek után a pákó gyerekre.Pákó ki volt teljesen bár sztem 1-2 hét múlva biztos beujjított egy másik full-os picsát.Na ennyit a Híres Néger TESÓ-skodásról

ON
  • Brutal
    Skacok!
    Miközben nyomtam a game-t hallottam valami 2.0 patch-ről!
    Ez tényleg létezik?
    És ha igen feltehetem-e vagy jó az 1.9-es?
  • Tikal #17955
    igen igen, nem az előado a szar, hanem aki megveszi a CD-jét :)
  • Strahd_
    Ha az emberek nem vennék meg az albumát nem élne meg belöle , de megveszik igy megél belöle akkor miért ne csinálja?
  • Strahd_
    Én azon csodálkoztam hogy a boxolo milyen nyugodt maradt :D
  • Strahd_
    Jaj de butus az a jános met a lábát nem mossa. :D

És szivébe lánsát Szurt :D
  • Strahd_
    Ez a jános bácsis nygaon tetszik :DD
  • Tikal #17949
    zotyesz, mint ügyvédtől vagy jogásztol kérdeznék tőled vmit, nem tudom melyik vagy :), szoval:
    tegnap néztem a kész átverésből egy részt, amikor az áruházba eladot kerestek, majd jött is egy jelentkező csaj. A poén az volt hogy volt az üzletben egy üveg kalitka amiben egy gorilla volt, természetesen egy beöltözött csávo, aki kitörte az üveget és elkezdett rohangászni a boltban. A csaj aki jelentkezett a melora meg rohadtul beszart, közben paráztatta egy elado is (beépitett ember volt ő is), az üzlet ajtaját bezárták és azt mondták a csajknak hogy nincs meg a kulcs. Szoval a lényeg hogy szegény nő már nagyon fosott amikor közölték vele hogy átverés volt az egész. A nő megkönnyebült, nevetés ,blablabla.....
    Beperelhetné a nő a müsor készitőit ezért? Elvégre kurvára megijesztették, sarokba szoritották, stb pánikban volt...
    Kérdésem vonatkozik a többi átverésre is. Persze vannak egyszerűbb átverések is, de némelyik már nagyon durva szerintem, megalázo néha...

:)
  • Strahd_
    Erröl nem ö tehet hoyg a csajoknak bejönnek a feka srácok ez van.
  • [DFL]vajdi
    Mighty! Légyszi küldd el a [email protected] mail cimre a trackeres DFL klán "admin" jelszót... Mert aszondják csak te tudod :) Mert rendet szeretnénk rakni a trackeren.
  • Strahd_
    Fura amug y a maygar társadalom zerneizlése emlékeztek még a Macskajaj zenéje hoyg bejött rengeteg embrenek pl a Jasam mala Bitbull terrier!
  • pet70000
    CODE ts továbbra sem működik?
  • [DFL]vajdi
    ezé nem szabad BSE-n assaultot jatszani ;] lol hogy a honorbuzeransoknak elvedd az örömét...
  • Gfreiter
    Hehe, valószínűleg megköveznének, LOL... Én inkább maradok itthon :)
  • Gfreiter
    Szerintem énekelje a saját bantu tamtamját, a magyar kultúrdalok meg hadd maradjanak meg nekünk. Nem ebből kéne bizniszt csinálnia. De hát ugye szegényke nem ért máshoz, és azért a mindennapi betevőt valahogy meg kell keresnie... A kecsketenyésztés Ugandában nem volt túl jövedelmező meló, és ott szép szőke csajszik sem ugráltak a nyakába... Részemről téma lezárva! Azér Pákó: bekaphatja...
  • Strahd_
    .) ez király :D csuhajja :D
  • Strahd_
    Biztos vagyok benne hoyg nem viccnek tekinti .)) csak a 8 kerben miket hallgathatank a zenegépben magyar népdalok vanna.
  • Strahd_
    köszi Saca letöltöttem :)
  • Strahd_
    Persze mivel nem ismerem nem mondhatak vélemény róla igy mghallatom hogy legyen véleményem.
  • Strahd_
    Pedig én is meghallgatnálak :D
  • SACA_(HUN)
    Hoppa! Elfogyott a tarhelyem :(! Na nem baj, harom file fenn van, ha szedd le őket, hallgasd meg, ha tetszik majd felteszem a tobbit is!
  • SACA_(HUN)
    Strahd_ itt a cím! Ide mennek fel folyamatosan a file-ok!
    (Srácok azért ne terheljétek túl a szervert :)))))
    http://sacaboy.ufok.hu/pako/
  • Mighty
    Ja. Ez most olyan, mintha en elmennek afrikaba nepdalokat enekelgetni. (gondolom keves sikerrel)