America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
Komoly ahogy a darálóból potyog ki a hüvely

hTTp://ror.hu/

Tikal
Feltettem az 5.05-t, igy már okés, de hang nekem sincs.

A spec forcne-nak nagyon jo kis fegyvere lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[Rush]
Azt a katonát 😄

[Rush]

Tikal
Nekem meg az elsõ tiz mp után csak hang megy tovább a kép megáll.. Mi a francért?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
feküdj le és tedd supported módba a 'h'-val (nálam az)... ekkor már csak fel le mozog a célkereszt.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zotyesz
A Gamespotton most olvastam az új sebzési rendszerrõl, amit a combat medic bevezetése tesz szükségessé. Tehát: a találat kétféle sebzést okoz, egy közvetlen hp vesztést, és emelett még a vérveszteség miatt is folyamatosan csökken tovább. Ebbõl adódik még ugye majd a c.e. csökkenése is.
Azt hiszem medicnek lenni igen munkás feladat lesz.

Üdv Neked is! Aludni? Azt meg minek?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

cgett
No, beregeltem magam én is ide, üdvözlök minden aao rajongót. Mentem aludni, mert késõ van.
tényleg sokat változot 1.2 óta
ezeken a tetves gyakorlo mapokon beleeresztek egy tárat enemybe és semi baja és a végén én halok meg, télleg tök jó... 😄 (lag az nem volt és érdekes nem gyakorlo gameben nincs ilyen 😄)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kilanc = kilenc 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

aha, akor azé nem engednek fel sehova mert nekem csak kilanc a honorom... 😞

zotyesz
Ez egy hosszú és kimerítõ téma, amiben már számos publikáció látott napvilágot. 😊
Röviden: ha sok pontot szerzel offical vagy leased szervereken, akkor bizonyos határoknál nõ a honor is. Illetve sok ROE esetén csökken, ami kicsit ciki, mert 10 alatt szinte(?) csak McKenna érhetõ el.

zotyesz
...és a kerek csítereket, töltött csítereket, mogyorós csítereket, lyukas csítereket, az összes csítert 😊

zotyesz
Nem, ebben egy sofõr, egy ápoló, és egy orvos szokott lenni. (fehértaxinak is nevezik a szlengben)
Rendõrök??? Egy törvénytisztelõ állampolgár, aki ráadásul jogalkalmazó vagyok kérem szépen. 😊

keresztkérdés: mi az isten ez a honor vagy mi?? 😄 1.2be még nem látam ilyet, viszont ahogy elnézem emiatt töb szerverre nem enged fel 😞

Corv_[HUN]
UTÁLOM A KÖCSÖG CHEATEREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Mess with the best Die like the rest\"

fluga
rendõrök?
JÖJJÖN MÁ VKI JÁCCANI!!

zotyesz
Még egy ilyen hét, és engem is költöztetnek. Egy fehér autóval, aminek kék villogók vannak a tetején, és még kabátot is adnak...

fluga
megalol! én másfél hónap és költözöm😊)) szém práblem!

AndrewCB
Ahoj!

Egyenlore VGA driver probléma van a HGS szerverrel, amit LIFE csak jövöhéten tud csak orvosolni (reinstall).
Persze Én baszogatom õt állandóan, hogy legalább 1.0-át indítson. Remélem jövõ héten már elindulhat.
Valaki irta, h aki nem áldoz a játékra dodót az unakzonnon. Erre csak az a véleményem, h nem mindenki tud kiadni 8000 Ft-ot! Én pl. most költöztem és van egyéb kiadásom... de valaki csak szimplán nem teheti meg, h ennyi pénzt ad ki...

M313R

!!!Americas Army Linux Kliens!!!

Teljesen friss a hír, de igaznak tünik a Gentoo Linux disztribúció, új játék céget alapított amelynek elsõ debütáló játéka az Americas Army! El is készültek a srácok vele és természetesen ingyenesen letölthetõ. A letöltés a játék bootolható cd képét tartalmazza iso formátumban.

Hír Letöltés Közvetlen link Megrendelhetõ CD

►►^._.^◄◄

repro
hali weine!
neked kellett villamos hajtás motorhoz?? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nincsenek, de van kiképzés, amit érdemes rendesen megcsinálni.
Pl. azért mert az pléjerek 60% még mindig nem tudja, h kell kisütni a gránátot

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal
Én elõször egy 5megás csomagot akartam letölteni, de kb 30ora lett volna mire lejön, szoval a nagyot csak megprobáltam, de el sem indult....

mikike
még mindig nem raktam fel

vannak ebbe botok, lehet egyedül gyakorolni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tikal
ArmyOps Europe-n linkeltek vmi videokat, *.dv kiterjesztésüek és 4-5száz megás videok, látta már valaki vmelyiket? Érdemes leszedni?

M313R
A Special Forces-t kiadják cd-n is íme a boritó:

►►^._.^◄◄

ezzel én is megszivtam..
kocogok tunnelben bebaszom a gránátot a bpc-hez
varok, robban na mondom nyomas ott ugysincs senki eletben..
erre pali ott hasalt az asztal alatt es lebendzsozott lazán..
utánna qksizom a dolgot hát a gránátom kiment a csukott ajtón és a basement access roomban robbant..
[negativ] Cirek
hangtompitó szerintem sok káromkodást fog okozni szerintem! 😊)

a lövést már hallani sem, meg látni sem fogjuk majd! (persze csak ha jól csinálják meg)

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
36 már elég a sniper-hez...

[negativ] Cirek
és mikor lõhetek már ezzel a géppel??

már alig várom....

M313R
NA még egy két screenshot, így hajnalban, a gamespy jóvoltából:

►►^._.^◄◄

meier elintézed? köszi😊
repro
közel mész egy csukott ajtóhoz és átbszod a gránátot.. amit Inq mondott
nem bug, de néhányunknak nem teccik, h a fegyverek nem szórnak annyira, mint régebben.
A füst és néha a robbanás is áthat a falon, igaz ez régebben is megvolt.
de a ping sokkal jobb lett
más most nem jut eszembe, késõ van
csövi

N0 TXT TLK PLZ!4!

bug az régen is volt szeirntem, de miben változott elõnyére? 😄

[MHA]Inquisitor
hat például büszkélkedhetünk néhány elég powerful buggal...
ami miatt ma le is csítereztek..... LOL
nem muszaly kozelmenni az ajtohoz h bedobd rajta eleg ha messzeirol nekivagod.... szal ezt probalgattam aztan volt akinek nem tetszett...

persze van meg eleg sok jo kis bug

de azert szeressuk a jatekot, (neha nem) mert yoooooooooooooo

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

na ako lehet mégeccer megnézegetem 😄

repro
elég 36 a többi felesleges.😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
sokat

N0 TXT TLK PLZ!4!

na ha már itt a fél ravenes banda megjelenek énis :d
keresztkérdés: menyit fejlõdöttt 1.2 óta? mert kb akor láttam utoljára 😄DD

Ha winrarral bontod ki akkor te adod meg hova tömötítse :-)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

a.carkey
Látom itt a fél Ravenes banda ...
Itt hol nyomjátok?

A medve nem játék.

Tikal

Ja, igen elõször temp-be csomagolja ki, azt mindenféleképpen c-re fogja....

Mighty
A telepito eloszor egy ideiglenes mappaban kibontja a telepitendo cu ot es csak utan a lehet megadni, hova telepitsen. Az ideiglenes mappa, ha jol tudom a TEMP konyvtar. Sajatgep ikon jobb katt/tulajdonsagok/es megkeresed az environment variables-t. Na itt lehet beallitani dolgokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[Rush]
Opcio?

Tikal
hát van egy olyan opcoi, telepitéskor nem igaz hogy nem látod...

fluga
off
HGSSEL mi van ember? nem lesz r6 szerver soha többeT?
on

mikike
meg memóriából sem elég neki a 300 MB telepítéskor

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth