America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A spec forcne-nak nagyon jo kis fegyvere lesz 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Azt hiszem medicnek lenni igen munkás feladat lesz.

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
ezeken a tetves gyakorlo mapokon beleeresztek egy tárat enemybe és semi baja és a végén én halok meg, télleg tök jó... 😄 (lag az nem volt és érdekes nem gyakorlo gameben nincs ilyen 😄)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Röviden: ha sok pontot szerzel offical vagy leased szervereken, akkor bizonyos határoknál nõ a honor is. Illetve sok ROE esetén csökken, ami kicsit ciki, mert 10 alatt szinte(?) csak McKenna érhetõ el.
Rendõrök??? Egy törvénytisztelõ állampolgár, aki ráadásul jogalkalmazó vagyok kérem szépen. 😊
Egyenlore VGA driver probléma van a HGS szerverrel, amit LIFE csak jövöhéten tud csak orvosolni (reinstall).
Persze Én baszogatom õt állandóan, hogy legalább 1.0-át indítson. Remélem jövõ héten már elindulhat.
Valaki irta, h aki nem áldoz a játékra dodót az unakzonnon. Erre csak az a véleményem, h nem mindenki tud kiadni 8000 Ft-ot! Én pl. most költöztem és van egyéb kiadásom... de valaki csak szimplán nem teheti meg, h ennyi pénzt ad ki...
Teljesen friss a hír, de igaznak tünik a Gentoo Linux disztribúció, új játék céget alapított amelynek elsõ debütáló játéka az Americas Army! El is készültek a srácok vele és természetesen ingyenesen letölthetõ. A letöltés a játék bootolható cd képét tartalmazza iso formátumban.
►►^._.^◄◄
Pl. azért mert az pléjerek 60% még mindig nem tudja, h kell kisütni a gránátot
N0 TXT TLK PLZ!4!
vannak ebbe botok, lehet egyedül gyakorolni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
kocogok tunnelben bebaszom a gránátot a bpc-hez
varok, robban na mondom nyomas ott ugysincs senki eletben..
erre pali ott hasalt az asztal alatt es lebendzsozott lazán..
utánna qksizom a dolgot hát a gránátom kiment a csukott ajtón és a basement access roomban robbant..

a lövést már hallani sem, meg látni sem fogjuk majd! (persze csak ha jól csinálják meg)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
már alig várom....

nem bug, de néhányunknak nem teccik, h a fegyverek nem szórnak annyira, mint régebben.
A füst és néha a robbanás is áthat a falon, igaz ez régebben is megvolt.
de a ping sokkal jobb lett
más most nem jut eszembe, késõ van
csövi
N0 TXT TLK PLZ!4!
ami miatt ma le is csítereztek..... LOL
nem muszaly kozelmenni az ajtohoz h bedobd rajta eleg ha messzeirol nekivagod.... szal ezt probalgattam aztan volt akinek nem tetszett...
persze van meg eleg sok jo kis bug
de azert szeressuk a jatekot, (neha nem) mert yoooooooooooooo
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
keresztkérdés: menyit fejlõdöttt 1.2 óta? mert kb akor láttam utoljára 😄DD
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ja, igen elõször temp-be csomagolja ki, azt mindenféleképpen c-re fogja....
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk