America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 ember és az elsõ 5ben vagyunk!!!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Jé enyém lett 6655 :-))

Már a 9.!

Gyadi
Cool, pályázzunk a 10.helyre

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
Gyerünk emberek Magyarország leelõzte a Franciákat.De sajna visszavették az elsõbséget.
Ezt nem tûrhetjük 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Tikal
Nekem Hungary van választva 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Jelenleg 2-en "védik" Magyarországot. 5 fõvel már be lehet kerülni a legnépszerûbb 15 ország közé.

M313R
Angolosoknak:
"yes ... we are thinking about "world battles" as you can see.

I don´t want give too much details now but i think its time to say a little bit about that and how that work:

The "WorldWar" (don´t know if we change the name) System will work together with our tracker system. Every player that want to play their can select his country and then fight against other countries.

Example:
When Canada will attack Germany the system will look how many soldiers are available and active for each country and then it will take XXX Soldiers of each country and they must go playing then (same number of players on each country).
The System will select three random maps where all soldiers can play 5 days ! After that 5 days the country with the best average statistics in those 5 days will win this war and they can control now this country and fight against other countries then.
When you lost a War you can not fight against other countries but you can fight against the country that beat you in the last war and try to get your country back.

You will find also then a playerlist and a list with statistics for each county like how many players, toplists etc.

... thats enough for today ;-)"

Magyarul:
Ki lehet hívni más országokat, a rendszer kiválaszt azonos számu katonát és 3 véletlen pályát majd azon kell küzdeni, mindenkinek 5 napig végül a tracker statisztikai eredmények alapján gyõztest hírdetnek. Aki nyer azé a másik országa, így a legyõzöttek csak a megszállókkal csatázhatnak.

Magyarország beállításához katt a képre:

►►^._.^◄◄

kicsinálni a sok faszfej US kocsogot..
van valami world war a AAOtrackeren...
nezzetek mar meg..
csak 1 magyart talaltam osszesen..
Belton
RUSH mailed ment ha lehet valaszolj ok csa

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Strahd_
de ha már van ingyen szerver ami mindig megy 😊 inkább azt használjuk 😊

Tikal
Valoban, de egyesek azt mondják a ventrilo jobb még a TS-nél is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Este game...

Strahd_
Mi TS-t használunk sopkkal jobb mint az RW

Strahd_
😊) ha már igy nézel ki ismered, A barátnöm szebb is meg vonzobb is okosabb is de azért dugunk? 😊

Ma este game?

Tikal
A jobboldali 😊

Strahd_
Te melyik vagy 😛

Strahd_
Honor követelmény jó is meg nem is.

Több honor nem feltétlenül jobb játékos

2 hova lett a propaganda ha nem lehetek SF es akkor be se vonulok .)

Belton
szevasztok😊)
hey gyadi majd meg csinalom a clan logot a server monitorra is majd küldöm mailbe ma lehet nem leszek

Belton
akarom mondani (mind)😊))

Belton
ez mond szep es jo csak miko ohajtjak ki adni

zotyesz
Megint tudósítok egy kicsit. Olvastam egy beszélgetést Abraxassal, amiben azt nyilatkozta, hogy a SF-nak nem valószínû, hogy lesz honor követelménye, hanem a kiképzés és a teszt lesz inkább nagyon kemény.
Hát majd meglátjuk.

Corv_[HUN]
Már csak 1 kia-t számol az esésekre.

\"Mess with the best Die like the rest\"

Megyek én is, háta nem bírsz velük

Tikal

Strahd_
Fluga ma este game?

Strahd_
Ez lehet könnyen, mert az öngyilok és lezuhanások utáni halál miatt 2 KIA kapsz 😊

cgett
Hmm, érdekes ez a Tracker: egy 7 körös menetben 8 KIA-m lett.
cgett
Az árnyékokról: én is megnéztem a videokat, nagyon gizdák benne az árnyékok, már szinte látom magam elött a pillanatot, amikor a felém lopakodó ellenfelet az odavetülö árnyék fogja lebuktatni, csakhogy ha visszalapozok eme forum legelsö bejegyzésére (anno domini) akkor pl ott Caviar belinkelt egy cikket, ami tartalmaz néhány "régi" képet a játékból. Vannak olyan képek ahol a katonáknak nincsen árnyéka, vannak olyanok, ahol csak egy sima kör az árnyék, de az Insurgent Camp-es képen kifejezetten olyan gizda, full konturos árnyékot látok amiröl most is szó van. Szóval most akkor mi van?
cgett
A hardware igényérõl nem írtak valamit? Lehet, hogy a gépet is upgradelni kell majd? 😊
zotyesz
Olvasgattam egy kiscit a fórumokat a hivatalos oldalon, és következõket találtam. A játékos karakterek árnyéka az egyik elsõ újítások között szerepel, illetve az UT2K4 megjelenése után szóbeli kommunikációt is építenek bele a programba.

Tikal
Azt le kell kaparni Ad-aware 6-tal! 😊

Petyus_
Köszi!

Hmm hát nem semmi újítások meg árnyék is van.. elég sokat kihoznak a játékból, ez az a game ami legalább triplán megéri az árát. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[negativ] Cirek
www.militarysim.com

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Petyus_
www.divx.com de a videók hol vannak? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[negativ] Cirek
na jó nem kell, találtam.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
link plz 😊

[negativ] Cirek
király... a special forces video nálam 10mp után állókép hanggal.... 😞

M313R
1. Gondolom leállította
2. Igen, de hangminõségre a ventrillo sokkal jobb.
Ventrillo leírás magyarul

►►^._.^◄◄

cgett
Két kérdés:

1 Mi lett Johhny HUN server-ével? Már nem látom a listen, pedig kezdtem örülni, hagy van +1 magyar server.

2 Használt itt már vki Roger Wilco-t? + Ha igen, akkor milyenek a tapasztalatok

[MHA]Inquisitor
egyébként az sem reális h ha mozog az ember akkaor elé kell loni....
aki sokat jatszott az mar reflexbol ugy lo (pl ha jobbra mozog akkor fel centivel ele losz----persze ez fugg a tavolsagtol)
Szoval ez egy hulyeseg, mivel a torkolati sebesseg az kb 800m/s egy ilyen fegyvernel....egy mozgo ember pedig 10km/h, ami kb 3m/s, tehat ha mondjuk 100 meterre van az ember akkor 0.125 mp alatt er oda a golyo, ami alatt az ember 0.375 metert mozog, ami a kepernyon celzasban mondjuk 2-3 miliméter maximum---hát nem éppen igy van!
sõt ha teszem azt pont ra lovok mondjuk a hasa kozepe akkor is el kéne h talalja a golyó

és mondjuk én eleg sokat jatszom pipelinon és ott eleg kis tavok vannakm és ha oldalazik akkor is kb fél centivel kell a mozgas iranya ele celozni......

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

M313R

►►^._.^◄◄

Tikal
Nekem azok a képek nem jönnek be.

Majd nem soká, de most jöttem haza Jamaicábol és egy kicsit fáradt vagyok még 😊

fluga
gyertek gammázni katonák!

fluga
bazzegh milyen szemed van az bizony egy soti!

zotyesz
Meier 6541-es hozzászólásánál, az alsó sorban balról a második képen, a középen álló katona egy shotgunt tart a kezében? Jól látom?

[negativ] Cirek
LoL

tracker: next honor: 100%

és még nem váltott....

tehát tuti lesz következõ honorpontom! 😊

[Rush]
http://www.militarysim.com/

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
légysz írjatok egy direkt linket! köszi