60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    hát, olvasd el azt a linket, amik ott vannak és akkor majd tudsz 1-2 dolgot :) a skinhedaek a munkás fehér srácok voltak, meg a bevándorolt fekete bünözö srácok :) együtt járták az utcán bandákban aztán verekedtek, ezért is vágták rövidre a hajukat, csak jött a náci párt és beetette a angliai fehér srácokkal a hülye szövegét, (egy részüket)....
  • Strahd_
    Téma lezárva :) AA ra fel még 5 perc és haza mehetünk :D
  • Strahd_
    :) Én nem vagyok se punk se ropi .)
  • Tikal #18017
    ez miért vicces?
  • [DFL]vajdi
    k lezárva ( igaz nem bántani kéne öket hanem tanitani :)) kis butusok :D akarom mondani tuskók
  • [DFL]vajdi
    jó meg kell öket pakolni... de a punkok is mondjak hogy igy ugy kene oket kiirtani meg mittom... de nemtudják mer a fele csöves aztán törik mint a ropi :))
  • Gfreiter
    Muahahahahaha! LOL :)
  • Gfreiter
    TÉMA LEZÁRVA! EZ NYET POLITIKAOLDAL!
  • Tikal #18012
    de a skinhead szo csak később került a képbe Angliában, nem? Bob Marley nem volt skin, legalábbis ő csak szivott, és nem tudta magárol hogy skin :) Skinek az angliai csávok lettek akik lázadoztak stb, és bob marley-t ,reggae-t ska-t hallgattak, nem? :)
  • Strahd_
    LOVE MUSIC! HATE RACISM!
  • [DFL]vajdi
    tavasszal vagy nyáron army ops lanparty ugyhogy ugy keszuljetek ;]] nemsokara majd mondom pontos időpontot hogy semmiféle más dolgot addigra ne tudjatok kitalálni...
  • Strahd_
    OFF

Én a magyar Skinektöl leszek morcos. ott ál az SS jelképeivel , Nagykeresztel és a Halálosztag halálfejes jelével. Ilyenkor ökölbe szorul a kezem. többször volt már majdnem bunyo belöle. én megyke haza egy koncertrol egy Amcsi zászlot a kezében tarto nagydazab csávo áll ...

Err odajön a kis buzi és elkezdi Fuck Usa stb stb. olyan dühös lettem rá jót anyáztunk. (Jol fel voltam amugy spannolva a több órás koncertek miatt :D)

másik az utcan belekötnek a fekete diákokba hoyg ez magyarország mit keresnek itt takarodjnak... olyan jo volt nézni hogy a rendörök felbaszták öket a falra..

ergo a magyar Jobbos rasszista Skinhedektöl okádnékom van

ON
  • [DFL]vajdi
    Oi! Against Fascist Scum!!!

• [DFL]vajdi
    "A reggae sztárok legtöbbje,mint skinhead zenész kezdte,egy volt ebbõl Bob Marley is,aki a reggae olyan nagyra emelkedett királya lett."
  • Tikal #18006
    Ha Bob Marley-t szereted akkor rossz ember nem lehetsz :)
  • [DFL]vajdi
    skinhead info
  • [DFL]vajdi
    csak egy kicsit . ;]]]
  • [DFL]vajdi
    én nemvagyokk skinhead :)
  • patacsi HUN
    ez csak a felszin. de mindenki megkapja a lehetőséget arra, hogy válasszon: ez érdekel, ez nem.
    egyébként ez azóta van mióta az élet megjelent a földön és addig lesz amíg el nem tünik az utsó egysejtű is....
  • [DFL]vajdi
    Itt van a gáz csak :) most erröl hülyeség itt beszelni :D de mo-n emberek 90%-át megkérdezed egy skinheadröl akkor aztmondja náci, rasszista... pedig skinheadeknek története van (igaz mo-n nincs) és aki ezt ismeri az tudja hogy a Skinheadek nem rasszisták. :P (bár vannak akik MO-n is harcolnak hogy az emberek ne igy tudjak... sharpok) mind1 mind1 ez most nem tartozik ide :D
  • Gfreiter
    És ez az amitől már bekattanok, hogy ma mindenki csak az üzletre, a pénzre és a saját zsebének megtömésére gondol!
  • Strahd_
    .) engem mondjuk frász kitör a "kopasz" csajokon... meg az "okos" pasijaik...

De hát izlések és pofonok. :)
  • [DFL]vajdi
    RANCID LYRICS

"Loki"

Set out to mislead
    Sets out to murder
    False appearance is everything to him
    Is he good today, or is he evil
    In a violent crazy spewing words of madness
    It can go either way you never know
    Conditioned to deceived and that's how he likes it
    With all the guns going off who can say no to the guy
    Who watch out, who's fucking nuts
    'Cause Loki's playing tricks again
    Loki's playing tricks again
  • Gfreiter
    LOL
  • [DFL]vajdi
    én még elég fiatal vagyok, nekem má nem kell legalább elmondani ;]
  • Gfreiter
    LOL
  • Strahd_
    De én nem engedem :) Vita legalább él a forum :)
  • [DFL]vajdi
    legszivesebben ugye... :)
  • Gfreiter
    Te, vagy én, és az intelligensebbje nem kapcsoljuk be a TV-t, viszont ez mondjuj el annak a sokmillió fiatalnak, aki ezen a szaron csüng egész nap. És szariik a világra, meg arra, hogy mi törénik velünk, mint 10 milliós kis közösséggel. Az ülést ezennel lezárom!
  • [DFL]vajdi
    diszkóskurva, rágyujtanám a diszkót...
  • Gfreiter
    Ja, még csak annyit, hogy sztem a legtöbb csaj el tudná magát okádni, de csak azért is nyomul vele, mert ez "cool", ilyen nőre én viszont nem irígykedem, sőt, még bottal sem piszkálnám meg... Na most má tényleg lezártam...
  • [DFL]vajdi
    nék...
  • [DFL]vajdi
    én erröl a pákóról se tudnák még mindig ha nem néztem volna meg azt az elbaszott szar müsort... tök véletlen láttam a balázs gecit, amugy nem nezem a tv-t. agyelszivas
  • patacsi HUN
    ez csak üzlet Gfreiter baátom, csak üzlet...
  • [DFL]vajdi
    amugy meg faszt szamit hogy feka, ha akarja hát énekeljen amit akar... te döntöd el hogy bekapcsolod a TV-t vagy nem (le akarod e szivatni az agyad vagy nem...)

• Gfreiter
    Ja, és ezér felmarkolják a csilliárdokat, és röhögnek a markukba, meg örülnek, mint majom a farkának... Részemről a téma ismét lezárva!
  • patacsi HUN
    a trackert csak arra használd, hogy megnézed ki hol van, mert másra nem jó már...
  • [DFL]vajdi
    azok a srácok tudnak zenélni... nem ugy mint a buzeráns sexy szőke cicababák (szkúter lol ;))) , meg a busted :D
  • Gfreiter
    LOL LOL
  • Gfreiter
    Off:
    Igen, csak vannak olyan értékek, amit meg kell védenünk, és erkölcsi kérdés, hogy dellát akarunk e belőle csinálni, vagy sem. Ilyen alapon futtathatnék teszem azt prostikat, mer ugye az bejönne, de nem teszem, mert nem akarom... Mellesleg az emberek ízlését a média formálja, nem pedig te magad. Töményen adagolják, amíg már hozzá nem szoksz. A másik, hogy tuti nem a niga ötlete volt a dolog, hanem vmi pénzéhes gyökér menedzseré, aki szarik a nemzeti értékekre, kultúrára, neki biznisz minden. Mellesleg a János bá-t kismilló magyar énekes elénekelte viccesen is, de itt a lényeg, a show, hogy egy majom ungabungázzon a színpadon!