America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Ezt nem tûrhetjük 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"yes ... we are thinking about "world battles" as you can see.
I don´t want give too much details now but i think its time to say a little bit about that and how that work:
The "WorldWar" (don´t know if we change the name) System will work together with our tracker system. Every player that want to play their can select his country and then fight against other countries.
Example:
When Canada will attack Germany the system will look how many soldiers are available and active for each country and then it will take XXX Soldiers of each country and they must go playing then (same number of players on each country).
The System will select three random maps where all soldiers can play 5 days ! After that 5 days the country with the best average statistics in those 5 days will win this war and they can control now this country and fight against other countries then.
When you lost a War you can not fight against other countries but you can fight against the country that beat you in the last war and try to get your country back.
You will find also then a playerlist and a list with statistics for each county like how many players, toplists etc.
... thats enough for today ;-)"
Magyarul:
Ki lehet hívni más országokat, a rendszer kiválaszt azonos számu katonát és 3 véletlen pályát majd azon kell küzdeni, mindenkinek 5 napig végül a tracker statisztikai eredmények alapján gyõztest hírdetnek. Aki nyer azé a másik országa, így a legyõzöttek csak a megszállókkal csatázhatnak.
Magyarország beállításához katt a képre:
►►^._.^◄◄
kicsinálni a sok faszfej US kocsogot..nezzetek mar meg..
csak 1 magyart talaltam osszesen..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ma este game?
Több honor nem feltétlenül jobb játékos
2 hova lett a propaganda ha nem lehetek SF es akkor be se vonulok .)
hey gyadi majd meg csinalom a clan logot a server monitorra is majd küldöm mailbe ma lehet nem leszek

BF:2-3-4(oORedstarOo)
Hát majd meglátjuk.

Hmm hát nem semmi újítások meg árnyék is van.. elég sokat kihoznak a játékból, ez az a game ami legalább triplán megéri az árát. :]
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
2. Igen, de hangminõségre a ventrillo sokkal jobb.
Ventrillo leírás magyarul
►►^._.^◄◄
1 Mi lett Johhny HUN server-ével? Már nem látom a listen, pedig kezdtem örülni, hagy van +1 magyar server.
2 Használt itt már vki Roger Wilco-t? + Ha igen, akkor milyenek a tapasztalatok
aki sokat jatszott az mar reflexbol ugy lo (pl ha jobbra mozog akkor fel centivel ele losz----persze ez fugg a tavolsagtol)
Szoval ez egy hulyeseg, mivel a torkolati sebesseg az kb 800m/s egy ilyen fegyvernel....egy mozgo ember pedig 10km/h, ami kb 3m/s, tehat ha mondjuk 100 meterre van az ember akkor 0.125 mp alatt er oda a golyo, ami alatt az ember 0.375 metert mozog, ami a kepernyon celzasban mondjuk 2-3 miliméter maximum---hát nem éppen igy van!
sõt ha teszem azt pont ra lovok mondjuk a hasa kozepe akkor is el kéne h talalja a golyó
és mondjuk én eleg sokat jatszom pipelinon és ott eleg kis tavok vannakm és ha oldalazik akkor is kb fél centivel kell a mozgas iranya ele celozni......
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
Majd nem soká, de most jöttem haza Jamaicábol és egy kicsit fáradt vagyok még 😊
tracker: next honor: 100%
és még nem váltott....
tehát tuti lesz következõ honorpontom! 😊