60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    ez nagyszerű egyszerűen van Medic vizsgám nemtudom hogy............de nem baj:)
  • Daniel_F
    Ja, itt a forrás.
  • Daniel_F
    Figyelem minden élő és élettelen Magyar AA-snak!:)

Mit tegyek, ha "Error: Unknown" hibát kapok? (ami valszeg most mindenkivel előfordul)

1. Menjünk el a login.americasarmy.com oldalra
    2. Kattintsunk az "Expired Account" gombra
    3. Irjuk be a nevünket és e-mailünket, és kattintsunk az OK-ra. E-mailen kapunk egy ideiglenes jelszót!
    4. Változtassuk meg az ideiglenes jelszót, és már játszhatunk is.

Én most nemtom kipróbálni, de ha megy, szóljatok!
  • Nyers
    Nagyon ütős lett az új hivatalos oldal, legalább is nekem nagyon bejön!
  • Daniel_F
    Azok mind az új hivatalos oldalról valóak, senki se nézi a hiv. oldalt?
    Egyébként ha beloginolsz (a hivatalos oldalon), láthatod, hogy mennyi pont kell a köv. honorhoz. (Ami pontos, ellentétben a trackerrel.)
  • Gyadi
    A trackeren található 34 új kép, ami azt jelzi hogy már nagyon közel lehet a 2.0, reméljük így lesz :D
  • Gyadi
    Legyetek türelmesek, holnapra remélhetőleg megjavulnak a dolgok, mivel a devek folyamatosan dolgoznak az ügyön...
  • Nyers
    Nálam is!
  • SSBeeci
    ERROR:unknow...demé miez?? Ezt a deployment-nál írja a transmitting complet-e helyett...
  • Mighty
    Amit kiir. Gondolom nem tudja frissiteni a PB klienseket ezert repulnek az emberek. Valoszinuleg osszefuggesben van az auth serverek allitgatasaval.
    Legy turelmes.
  • Brutal
    Gyerekek mi van ezzel a PunkBusterrel?
    Élvezhetetlen a játék mert valami kliens friss miatt folyamatosan kirugdos mindenkit?!!!
    Kicsit már elegem van belőle....
  • [HUN]Crassus

Akkor addig nem játszunk:))
  • Tikal #18089
    BAD BOYS :)
  • Gyadi
    na szóval, a devek még cseszekednek eppicit az auth serverekkel, ebből adódoan most elméletileg lehet játszani de nem számolja a pontokat.
  • Gyadi
    A DEV
    <[Dev]AceKilla> we just turned off auth on 844 servers, everyone should be able to play now

In other words: Playing is now possible again, but your points won't count.
  • Tikal #18086
    Ez is jo pálya lesz :)
  • Tikal #18085
  • Nyers
    Egyébként igazán kijavíthatnának néhány igazán zavaró hibát!
    1. Újratöltés
    2. Az objectec securolásánál az elmászkálhatóságot LOL
    3. Azt, hogy a füstöt, a robbánásokat a falon keresztül is lehet látni, sőt a füst... stb
  • Dexa
    király... a PB mindenkit ledob...
    HOOAH
  • Tikal #18082
    Tele van uj leirásokal :)

e-mailben ird már le mi kell az ftp-hez (lové stb) mert a héten szerintem már kéne...ok?
  • patacsi HUN
    mindenki temetőbe ment. ki így, ki úgy...
  • patacsi HUN
    mindenki temetőbe ment. ki így, ki úgy...
  • Gfreiter
    Hmm, úgy tűnik nem csak én mentem Balatonra...
  • patacsi HUN
    figyeljetek ma oda, én ma már két vírus mailt kaptam...lol
  • Gfreiter
    Nem baj...angol kutatók szerint... :) Gyerekek, hétvégén nem jövök! Megyek Balatonra! Csak azt tudnám, hogy minek...
  • zotyesz
    Jaj, mit írtam:

Idlzet=Idézet
    lenyel=lengyel
    :)
  • zotyesz
    Idlzet következik a lenyel AA oldalról a 2.0-val kapcsolatban:
    <[DEV]Abraxas> Attention: The new web site is up, but it is still being adjusted and the final touches put on it. 2.0 itself is still not available and will not be released today. We expect it to be ready very soon though.
    And:
    <[Dev]AceKilla> Obviously we have to make sure these new changes are rock solid before releasing v2.0.

A lényeg, hogy Abraxas szerint hamarosan itt a patch, míg AceKilla szerint még a 2.0 előtt meg kell győződniük arról, hogy a változtatások sziklaszilárdan működnek.
  • zotyesz
    Kutyika, teljes mértékig egyetérünk.
  • Kutyika
    Reggelt mindenkinek!

Nos, nem semmi eszmecsere folyt itt, csak sajnos nem voltam itt, de azért én is elmondanám a saját gondolataimat, ha nem gond....

Én mindegyik hősi halottat tisztelem akár Orosz akár Német volt, mert ezek az emberek megjárták a XX. század poklát. S persze nem önszántukból, hanem a hátukban a saját egységeik golyószóróival előről meg az ellenség géppuskáival néztek farkasszemet. S ez csak a legkissebb gond volt, a nagyobb baj az volt hogy az ember ilyen őrült csatákban kivetkőzik civilizált mivoltából, én azt mondanám elfelejt ember lenni, a cél a túlélés, azonkívül semmi nem számít, még az sem ha pár méterre tőle robban egy gránát, kicsit legugol, de nem veti hasra magát, nem kúszik-mászik, csak egy cél lebeg a lelki szemei előt, hogy túlélje, akár csata, akár lövészárokharc...stb,stb... Szóval ezek az Emberek tiszteletet érdemelnek, és elismerést, Szerintem.
  • Brutal
    Melyik beállitásokat kell néznem?
  • Prank
    nézd meg a beállításoknál, ott tudod feltölteni a képet vagy az animációt...
  • Brutal
    OFF:

Ilyen képes okosságot hogy lehet a nevem helyett itt a fórumban kreálni?
    Nem nagyon fontos csak érdekelne!
    Thx
  • SSBeeci
    ...hát ez jó...recsegő hang, némi effekt..de még nincs mögötte semmi....de má jöhetne peccssss
  • Prank
    na...így most nem 2 perc alatt, hanem 7 perc alatt jön be a főoldal...
  • Mighty
    Na ez érdekes lesz.
  • Brutal
    Visszaolvastam az elmúlt 3 óra termését voltak itt okos dolgok:)
  • [Rush]
    ez már jobb
  • Daniel_F
    Ja igen. és a link hozzá: link
  • [Rush]
    Ez ugyanolyan mint volt :D
  • Daniel_F
    SF Hospital leírásából:

...Last but not least, access points in the game such as doorways may not be accessible. These will depend on how many people are on the server (The more people, the more access.)

Vagyis minél több ember van a szerveren, annál több helyszínt lehet bejárni a pályán:)