60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#18061 KÉSZ AZ ÚJ ARMY WEBSITE!! -
#18060 bocsi, tenyleg te is tomor es lenyegretoro voltal... -
Prank #18059 20000. -
Prank #18058 a 2000. hozzászólás remélem már a 2.0 bugjairól fog szólni -
#18057 naaaaa #18040
tömör és lényegretörő válasz :) -
#18056 az ígéretben az szerepel hogy 2 nap múlva végre tudjuk majd változtatni a neveket és akkor végre az SHSU-HAAS kicsit átalakul felállásban és design-ban is...
-
#18055 de ugy latszik senki nem reagal mar "ON" kerdesekre, megjegyzesekre. -
#18054 Tomoren es lenyegretoroen pont en is ezt a kerdest akartam felvetni itt ezen a politikai oldalon. -
#18053 ezt mondom...de ha a régivel jelentkezek b, 10 honor, mint amikor kezdtem,ha a megváltoztatottal, akko a mostani, de a statisztikám ugyanaz!! -
#18052 Egyebkent ha nem kapcsoltak volna ki az accountok menedzseleset (micsoda szo ), a koltozes alatt megvaltoztatott nevek/passwordok esetleg elvesztek volna.
Remelem par nap mulva minden helyre all es mar csak a 2.0-ra kell varni. -
#18051 Nem letezik. Trackerben csak egy uservenet lehet beallitani. -
#18050 Persze persze, tudom, hogy nem viccből mondtad, én is komolyan mondtam. A háború egy szemét dolog, viszont mindennek van jó oldala, ennek pedig nem más, mint az, hogy csodálatos emberi kapcsolatok, bajtársiasságok születnek, és ekkor kiderül egy csomó dolog, és sztem elképesztő, hogy egy ember feláldozza az életét egy olyan ember miatt, akit még életében nem látott azelőtt! Nekem ez a bajtársiasság nagyon hiányzik az életem minden területén. Sajnos! Ezért is jó itt lenni :) -
#18049 Köszi a sok választ..lol..csupán az zavar, hogy a !régi! nevem használva az SSBeeci csak 10 honoros kiccsávó, viszont, a tracker ugyanugy egybe számolja a meglévő DFLhunSSBeci-vel -
#18048 Most 2 hete kapcsolták ki, amikor elkezdték átpakolni az adatbázist a homelan serverekről a saját serverekre. -
#18047 Tudtommal a Manage your account lehetőség azóta nem jó, mióta a HomeLan bedobta a törülközőt. -
[DFL]vajdi #18046 mer valami miatt nem müködik az account manager... -
#18045 ..valaki..help mi..mé nem lehet nevet változtatni az accountban, ill. mé tudok a megváltoztatott régi nevemmel még mindíg gamézni... -
#18044 Mondjuk én sem "viccnek" szántam. Csak érzékeltetni akartam, hogy civileknek is könnyű meghalni akkor, mikor egy csomó az életét féltő ember szaladgál fegyverrel a kezében. Történetesen mind a 2 esetben a hozzájuk beszállásolt katonák akarták ezért lelőni. -
#18043 Jaja, így ment ez régen :( -
#18042 Nézd, háború idején nem lehet ám akármilyen katonai ruházatban flangálni... Az nem vicc, és a nagypapád szerencsés lehet, hogy végül is nem lőtték le ezért. Nyilván sem a németek, sem a ruszkik nem tudták, hogy az történetesen egy lengyel katonai öltözék, csak azt láthatták, hogy katonaruha, és nem az ő hadseregüké. Ennyi éppen elég, hogy szítává lőjék az embert egy háborúban! -
#18041 Egy történet: nagyapámnak a 2. VH idején volt egy munkásnadrágja, ami történetesen lengyel katonai ruházat volt. Na ezért egyszer majdnem a németek aztán meg az oroszok csaknem agyonlőtték. -
#18040 nincs nyoma :( -
#18039 Azt én is láttam,és mások megfélemlítését én sem tartom viccesnek.
Polgári jogi igényként kérhetne ún. nem vagyoni kártérítést, amennyiben bizonyítani tudja, hogy az esemény kapcsán őt olyan hatások érték, amelyeknek tartós negatív következményei vannak. Például, ha emiatt félelem alakult ki benne az állatok iránt, klausztrofóbiája lett, stb. Ez lehetséges, de nagyon nehezen bizonyítható. Másik polgári jogi dolog, hogy hozzájárulása nélkül (kivéve ha nyilvános közszereplésről van szó) nem lehet a felvételt leadni, ha ez mégis megtörténne, akkor az személyhez fűződő jogok megsértésének minősül, és lehet perelni szintén az RTL-t.
Ami engem érdekel, hogy az eset nem ütközött-e a Btk-ba, mégpedig nem lehetne-e a Személyi szabadság megsértését ráhúzni. Ugyanis a nő el karta hagyni a boltot, de nem engedték ki. Véleményem szerint ráadásul a szándékosság is megáll, mivel ha nem korlátozzák a mozgászabadságát, akkor nem sikerül a felvétel. A törvényi tényállás pedig így szól: Btk. 175. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
-
#18038 Ne felejtsetek el ma lottót bedobni, holnap zárva lesz minden! Ha megnyerem az ötöst, veszek egy qrva nagy házat, ahol egy db qrva nagy szoba lesz,kb 30 géppel, minden géphez tartozni fog egy külön bárpult, külön budi, plusz mindeki mellett egy db bomba nő fog ácsorogni, lesve óhajunkat,úgyhogy mindenki kivesz egy hét szabit, és ott fogjuk nyomni LAN-ban a mókát, mindenféle szaros ping nélkül! Hooah!!! -
#18037 Off
Viszont azt ne felejtsük el, amiről sajnos a mai fiataloknak fogalmuk sincs, hogy a szovjet katonák tízezrével gyaláztak meg minket, asszonyinkat abban az időben!Én meg tudom érteni, ha teszem azt egy olyan ember tette, akinke a feleségét ezek erőszakolták és ölték meg. Ettől függetlenül tartózkodom minden ilyen cselekedettől!
On -
#18036 31.-E VAN, 2.0? :D -
#18035 Most egy érdekes és fontos dolgot említettél meg. Emlékszem 10-en évvel ezelőtt az egyik helyi temetőben a halott orosz katonák sríjait féltve ápolták. Most a gaz veri fel. Akkor a magyar és német katonák sírjait nem lehett megtalálni, most ezekét elég. A ló egyik oldaláról esünk a másikra. Pedig egy háborúban ugyanolyan kisemberek harcolnak javarészt minden oldalon. Nem hiszem, hogy többségüknek a vérontás lett volna a célja. Azért vonultak hadba, mert muszály volt. -
#18033 Sztálinról nem ejt valaki egy-két szót? Na ne offoljuk tele ilyenekkel ezt a szerencsétlen fórumot! -
[DFL]vajdi #18032 adolf eichmann hamvait a zsidó tengerbe szórták... -
[DFL]vajdi #18031
ez vár a büdös tetvekre!!!! -
#18030 Aham, köszi, hogy elmondtátok! :)
De bf-t nem szeretném elfelejteni ;)
egyelőre most elégg lesz az, mert bajnokság van és azt szervezni, stb... az pont elégg :)
Addig is fórumozok :) -
#18029 Én csak egyet gyűlölök, és azt, aki bizniszt akar csinálni belőlünk, és a kis országunk számára nem más, mint jó befektetési lehetőség! Azt viszont kegyetlenül rühellem! És én mindig az ilyenek ellen fogok felszólalni! Na faszom most már a témába! -
[DFL]vajdi #18028 kisfiam ha rossz leszel ide zárlak be!
-
#18027 Én ismerek rendes jobbost, rendes balost, meg a faszomtudja kit még, de egyet megtanultam! Az, hogy ki jó ember, és ki nem, az nem attól függ, hogy ki milyen politikai beállítottságú!! Ezért én nem is szídok senkit (csak magamban :) )! Na hali téma!! -
[DFL]vajdi #18026 nekem egy egy reggae ftp kéne... ahonnan le lehet tölteni sok ska-t meg reggae-t Judge Dread kéne -
[DFL]vajdi #18025 gnwp powa -
#18024 ezt mondtam, bob-ra csak utolag mondhatnánk hogy skin, ha mondhatunk ilyet....
ismerem a skinheadek, reggae stb történetet... -
[DFL]vajdi #18023 pl new yorkban volt egy durva idöszak, sharpok meg punkok összefogtak és leölték a kopaszokat, állitolag nagyon kemény idöszak volt, folyt a vér az utcán :| -
#18022 na politikának vége .) -
[DFL]vajdi #18021 bla bla bla... magyarországra meg már csak a náci része jött be...