60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
[DFL]vajdi #18142
-
[DFL]vajdi #18141 ismerös képek.....
-
#18140 No patch this weekend - 2003.11.02 00:12
Straight from the irc, thanks to [MOAB]:
[Dev]AceKilla: I can tell you all - THE PATCH WILL NOT COME OUT TODAY OR TOMORROW.
Inkub
Tehát nem lesz patch sem ma sem holnap, szvsz úgy szerda csütörtök táján lesz belőle valami, de az is lehetséges hogy még halasztgatják 1-2 héten át :( -
[DFL]vajdi #18139 ezt is mértékkel kéne csinálni mer azér a LAN-ra szeretettel várunk mindenkit... és minden ember számit... tavasszal vagy nyáron legyen a lan? -
[DFL]vajdi #18138 igyvan PET! éljen a flémelés!!! -
[DFL]vajdi #18137 szép pisztoly -
#18135 Hát én tényleg nem tudom mit olvastál! Éppen erről beszéltem. -
#18134 pfffff --->"megilyed"
ügyes ;) -
#18133 vagy rákiabálni, hogy "grenáteeee" és megilyed és elszalad :P -
#18132 Ha kifogy a töltény akkor meg csak hozzá kell vágni a stukit dexa fejéhez :D :P -
#18131 ezzek király lesz majd legyakolni téged...
-
#18130 "A variant on the M16"
Tehát ez egy átalakított m16-os, és a forrás pedi az americasarmy.comrol származik, ez a pityu benne lesz a 2.0-ban pl: az sf_recon pályán, ha nem hiszed járj utána -
#18129 Ja egyébként szerintem neked van igazad, bármit is mond a forrás /talán nem ehhez a fegyverhez/! Csak meg kell nézni a pityut, ez egy átalakított M16-s!!! -
#18128 Tegnap éjjel számolta a pontokat? Nem volt senkinél se honor kiírva, úgyhogy sztem nem! A my accountomhoz meg kevesebb honort írt be mint ami 1 héttel ezelőtt volt, de mindegy! -
#18127 The Special Purpose Rifle is the primary weapon of the Special Forces Advanced Marksman. A variant on the M16, this is a semi-auto sniper/counter-sniper weapon utilized for its long-range shots and greater accuracy.
Forrás -
#18126 Ez miota sniper? M16 hangtompitoval es egy scope-pal....
Kozel sem olyan hatasos, mint egy M21. A hangtompito is ront a hatasfokan, nincs meg a kello csohossz, ami a mesterlovesz puskak sajatossaga. -
#18125 na műxik már az account manager... -
#18124 Most hogy nézegettem az aa.comot észrevettem egy sf sniper pityut:
Ez benne lesz a 2.0-ban? mert én most látom először. -
#18123 ...nem kellett volna elkezdeni armyzni, most hogy fogok másik játékkal játszani anélkül, hogy fikáznám?
=)
COD se komoly asszem... -
#18122 -
#18121 Nálam megy, semmi hibával. -
#18120 Nem azért a 20 fizetőeszközért de én még a hivatalos oldalra sem tudok felmenni,teleszórja a monitoromat MySql hibákkal!
Valaki megnézné hogy neki megy-e? -
#18119 Azt hittem valami nem official képek! Ezeket figyuzgattam egész nap! De azért köszi! -
#18118 Kösz szépen! -
#18117 Az új képek -
#18116 Megjött a válasz e-mail! -
#18115 Még nem néztem a képekez végig, pisztolya van?
Mert akkor csak dísz :D -
#18114 Valaki adja már meg az új screenek linkjét! Bitte! -
#18113 easy Bro!!Majd legyakjuk őket..hehe..amúgy számtalanszor leszartak engem is köszönésileg...sokan..többször is.. -
#18112 Az új screenshotoknál a snipernek VAN OLDALFEGYVERE!!!kiwi leszek lehet-e használni is vagy csak dísz...... -
#18111 Mi az a ghostolás? Az amikor csak úgy előbukkanak a semmiből az emberek? -
#18110 Há nem tom Daniel, én csak nevet váltotattam, beíram az emilcímem, azt a régi jelszóval gamma..és nem kaptam mailt -
#18109 Kösz az infót, de mostantanra és is járöttem! -
#18108 Tökéletesen egyetértek, nem szép dolog nem vissza köszönni -
#18107 7859 -
#18106 Ha járna itt véletlenül (HUN) Bozso, (HUN) Trust vagy (HUN) Bali (bár nem ismerem őket)akkor jelzem nekik, hogy megtanulhatnának vissza köszönni, főleg a századik köszönés után (gyökérségnek is van határa!!!) és a Ghostolást is illik mértékkel csinálni!!! -
#18105 Nekem alapból nem volt megadva az e-mail, és ugyanezt irta ki.
Én bementem a "manage accountba", ott "change profile", és üres volt az e-mail, beirtam, elmentettem. Utána logout és ki az "expired account"-hoz, és ment.
Azóta is várom a levelet:)
(Belépni persze nem tudok. Javaslat: ha nincs beállitva E-mail, állitsuk be, és próbáljunk játszani (ne csináljuk meg az expired account-ot). Aztán várom itt, hogy kinek milyen a tapasztalata.) -
#18104 Invalid user name or e-mail address. - Mit lehet ilyenkor tenni? -
#18103 Semmi, minden rendben! -
#18102 Nem a change profile-ra kell kattintani? Én nem látom az Expired Account gombot!