60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    69.25.19.110
  • pet70000
    Oksa, np!!!
    És nevetni fogsz, én egy-két XSU-t kimondottan csipek, egy ideig volt szerencsém együtt nyomni RT-t velük.
  • SSBeeci
    Szombádi help home forum!!!
  • Gfreiter
    Ha akarod, kiveszem...
  • Gfreiter
    ... :)))
  • patacsi HUN
    na ezt most fejezd be öreg, mert jogdíjat kérek keményen ;)
  • patacsi HUN
    ja szégyellem, hogy ilyet mondok de Gfreiter-t mint követendő példát tudom ajánlani mindenkinek...(pfffffff)
    úgyis megdöglünk hamar a sok stressz miatt :) legalább itt ne fokozzuk...
    ja Daniel oldala akinek nem tetszik (nekem sem ;) ) az a labirintus fórumban ;) talál helyet ahova a jobbító szándéku megjegyzéseket beírhatja. és addig amíg nem csinál ilyen kaliberü oldalt más addig nem is szólhat rá máshol egy rossz szót sem...
    nekem személy szerint az nem tetszik ,hogy nem olvassa a saját lapját ;)) (figyelsz Daniel :), veszed a lapot ?)
  • Gfreiter
  • patacsi HUN
    Ja én is hozzászólnék ha lehet :D
    Ezentúl megkérek szépen mindenkit, hogy ha valami sérelme van azt azonnal jelezze és ne utólag. Ez nagyon sok minden problémát megoldana. Amikor még csak barátkozóban voltam a 2RF-el talán a 2. közös gémelésnél Strav elég keményen (persze minden relatív mert mindenkinek az fáj amit kap de ugíanazt viccesnek találja ha más kapja) beszólt és teljesen ki voltam miatta. aztán elgondolkoztam kicsit és beszéltem róla másokkal is és rájöttem, hogy csak az önérzetem az egóm vagy ilyesmi dolgozik és teljesen igaza volt. azóta is együtt gémelünk és semmi gond nincsen és igazán bánnám ha pont őrá sértődtem volna meg a saját hülyeségem miatt. Egyébként elhiszem, hogy mindenkinek nehéz elviselnie a beszólásokat de gondoljatok bele ez az internet itt nem számít, hogy kik vagytok valójában. személy szerint nekem nincs főnököm a melóhelyemen és 8 ember dolgozik nekem és nincs olyan, hogy valami nem úgy történne ahogy én akarom és ez 7 éve van így .akkor képzeljétek el mit érezhetek, ha rendre utasít valaki itt és mondjuk még azt is sejtem, hogy 10évvel fiatalabb nálam... na a lényeg az, hogy ha én kibírom akkor mindenki tehát BÉKE és mindenki nyissa ki a száját békésen ha sérelem éri és ne gyűjtögesse. :)
  • Gfreiter
    Mellesleg nekem is szimpatikusak voltak felém intézett beszólások :)
  • Gfreiter
    ?? Én sosem vettem komolyan semmilyen beszólást. Engem nem olyan fából faragtak, aki megsértődik minden apróságon. elég nehéz megsérteni (mert már hozzászoktam ). Szal én az ilyesmit mindig csak poénra veszem, ha túl durva, akkor meg nem foglalkozom vele.
  • patacsi HUN
    az messze nem volt durva annyira, mint az én beszólásaim feléd... (nekem még cimpatikus is volt) ;)
  • Gfreiter
    Hiába próbálok beloginolni, Comm. Error, aztán alul írja, h Timed out. :P
  • Gfreiter
    Na most megin nem műxik Daniel oldala. És minden linkre azt mondja, h hiba az adatbázisban. Remélem a szolgáltató hamarosan helyrehozza... uff.Egész du ezzel szívtam, pedig úgy szerettem volna jáccani..
  • Gfreiter
    Oké, most műxik az oldal :)
  • Gfreiter
    Mos mondom, h nem tok belépni. Nem nyílik meg. Már egy csomó oldalt visszaolvastam, azt még nincs meg.
  • Tikal #21353
    ezért van daniel oldala
  • Gfreiter
    Nekem meg egymás után folyamatosan. Ez tegnap előtt még nem volt. Az army honlapjára vmiért nem tok belépni, és Daniel oldalára sem. Viszont asszem Daniel egyszer leírta ide, hogy mit javasolnak ebben az esetben, úgyhogy most azt keresem. Jó lenne, ha kehetne itt magunknak a hozzászólásokat bookmarkolni, hogy ne kelljen mindig 50 oldalakat visszaolvasni.
  • Dexa
    én is korábban letöltöttem a patchet, de nálam is jelentkezik a dolog, igaz, csak néha...
  • Gfreiter
    Gyerekek! Timed out errorom van, meg Communication Errorom. Mi a sz*rt csináljak?
  • Dexa
    na bázz...
    ...erre érdemes volt visszajönnöm ( ;) ) ...
    szal akkor most gamelés 1000L...
    :D
  • [DFL]_Hussars
    NA peace emberek.. jáccatok inkább
  • [HUN]Crassus
    megint egyedül kell reacon-oznom,mert vitáztok..:))
  • [negativ] Cirek
    az olyan snassz.. :D
    de még elmélkedem :)
  • repro
    -(xSU)-Cirek-negítiv?
  • [negativ] Cirek

igazából ilyenre is gondoltam:

-(xSU)-Cirek[-] de ez úgy néz ki a végén mint egy tie fighter... :D
  • repro
    okok megoldjuk
    -(xSU)-irek[]negativ.. jobb? :)
  • [negativ] Cirek
    ha jó lenne akkor ez lenne:

-(xSU)-Cirek[negativ]

de

sajna csak egy karakter fér el, ezért gondoltam a "|" jelre, mert kettő [ ] ilyen nem fér ki :(
  • repro
    ok.. mint itt.. :)
  • repro
    jha Cirek az új nevednek nem jó??:

-(xSU)-Cirek[]negativ

a [] jeleket engedi az ármi és kiíráskor téglának láccik.. remélem érthető
  • PsychoStarfish
    Mit segítettetek írni nekem??????? Én egy mp3 lejátszót írtam és aztis csak megnéztétek, és mondtatok véleményt. =)
  • [negativ] Cirek
    legalább kölcsönös...
  • repro
    Cirek én is utállak! :D
  • repro
    ok Beeci kérdezte...
    jha és örülök, h merevedést okoz az avatarom..
  • [negativ] Cirek
    REPRO én nem bocsáltok meg. :)))))
  • repro
    consolt megnyitod és bepötyögöd: shot
    ezzel csinálsz róla SSt.. nemtom ki kérdezte, lusta vagyok görgetni
  • [negativ] Cirek
    küldeném, de 60Km távolságra vagyok a CD-től... :(
  • repro
    ... ez az Ő magán ügyük. de most mindenkit kérek, h látogassák és szóljanak hasznosan hozzá az oldal feljetsztésében, mert ez egy igen hasznos és jó AAO portál lehet.
    vissza: pet tényelg, őszintén bocsánatot kérek, xSU-s isten társaim tudják, h nem szídok soha senkit.
    Danielnek nagy arca van, szegény nem tehet róla (ezért mit kapok majd.)
    Tényleg egymással játszottunk hónapokig RvS, AAO. Starfish-nek is segítettünk továbbfejleszteni a WordPadben írt headshotcsítet (emléxel még? mindjárt meghatódom)
    Szvsz segítsük Danielt bármit gondolunk róla, mert az az oldal nekünk készült.

na bazeg ez most seggnyalás volt, de nem törlöm ki.. :)
    tovább tekerem:
    Én tutti nem szólok be sose szarul senkinek (természetesen kivétel a kecseg külföldiek:) )
    de ezekből az általánosításokkal legjobban az ártatlanokat bántjuk.. mintpl szegény patacsi, aki mindenkinek segít.

nya befejeztem. most mindenkinek megbocsájtok!:) mindenki tiszta lappal indul nálam, és remélem ti is megbocsájtotk e egyszer nekem.

DE AKI MÉG EGYSZER NAGY BETŰVEL ÍRJA A NEVEM KITÉPEM A SZÍVÉT!!!!!!!!!!!!!
  • Tikal #21331
    küld a drivered :)
  • Tikal #21329
    ha elkezdem huzni lefelé és utána elengedem akkor visszacsuszik fel :)