A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • repro
    ... ez az Ő magán ügyük. de most mindenkit kérek, h látogassák és szóljanak hasznosan hozzá az oldal feljetsztésében, mert ez egy igen hasznos és jó AAO portál lehet.
    vissza: pet tényelg, őszintén bocsánatot kérek, xSU-s isten társaim tudják, h nem szídok soha senkit.
    Danielnek nagy arca van, szegény nem tehet róla (ezért mit kapok majd.)
    Tényleg egymással játszottunk hónapokig RvS, AAO. Starfish-nek is segítettünk továbbfejleszteni a WordPadben írt headshotcsítet (emléxel még? mindjárt meghatódom)
    Szvsz segítsük Danielt bármit gondolunk róla, mert az az oldal nekünk készült.

na bazeg ez most seggnyalás volt, de nem törlöm ki.. :)
    tovább tekerem:
    Én tutti nem szólok be sose szarul senkinek (természetesen kivétel a kecseg külföldiek:) )
    de ezekből az általánosításokkal legjobban az ártatlanokat bántjuk.. mintpl szegény patacsi, aki mindenkinek segít.

nya befejeztem. most mindenkinek megbocsájtok!:) mindenki tiszta lappal indul nálam, és remélem ti is megbocsájtotk e egyszer nekem.

DE AKI MÉG EGYSZER NAGY BETŰVEL ÍRJA A NEVEM KITÉPEM A SZÍVÉT!!!!!!!!!!!!!