A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    Ja én is hozzászólnék ha lehet :D
    Ezentúl megkérek szépen mindenkit, hogy ha valami sérelme van azt azonnal jelezze és ne utólag. Ez nagyon sok minden problémát megoldana. Amikor még csak barátkozóban voltam a 2RF-el talán a 2. közös gémelésnél Strav elég keményen (persze minden relatív mert mindenkinek az fáj amit kap de ugíanazt viccesnek találja ha más kapja) beszólt és teljesen ki voltam miatta. aztán elgondolkoztam kicsit és beszéltem róla másokkal is és rájöttem, hogy csak az önérzetem az egóm vagy ilyesmi dolgozik és teljesen igaza volt. azóta is együtt gémelünk és semmi gond nincsen és igazán bánnám ha pont őrá sértődtem volna meg a saját hülyeségem miatt. Egyébként elhiszem, hogy mindenkinek nehéz elviselnie a beszólásokat de gondoljatok bele ez az internet itt nem számít, hogy kik vagytok valójában. személy szerint nekem nincs főnököm a melóhelyemen és 8 ember dolgozik nekem és nincs olyan, hogy valami nem úgy történne ahogy én akarom és ez 7 éve van így .akkor képzeljétek el mit érezhetek, ha rendre utasít valaki itt és mondjuk még azt is sejtem, hogy 10évvel fiatalabb nálam... na a lényeg az, hogy ha én kibírom akkor mindenki tehát BÉKE és mindenki nyissa ki a száját békésen ha sérelem éri és ne gyűjtögesse. :)