60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Köfi!!:)))
    Szoval, szomorú látni, hogy mivé válik ez a gamma..(lag+ping+bug..:(( ) pedig lehetne szuper kis játék. Nemrégiben G vel játszottunk egy official serveren és volt ott egy Béta teszter, mondom G-nek kérdezze meg mit tesztel, erre a csávó kinyögi a pinget.... Aszittem lefordulok a székről....(márha jól értettem..) szoval nem azzal foglakoznak amivel kellene, szerintem. De hát mi csak vendégek vagyunk az Ő vibilágukban... egy szavunk sem lehet...:((
  • patacsi HUN
  • pet70000
    Szinte mindenki Weine szerverén nyomja, van hogy 20-30-an vagyunk fenn!
    Amúgy meg -=Silent G=- te mutattad meg nekem a ts használatát, bázzzzz
    Kutyikának meg annyi, hogy ts nélkül nem alakulhatna ki olyan kira hangulat, ami mostanság van és ennek semmi köze nincs a játékhoz, még annyira a ghostoláshoz sem
  • Gfreiter
    1. ok
    2. ok
    3. olyat, ahonnan a TS nevű progot le lehet tölteni. Bár tőlem a Windows 2000 is lehet ott.. Mellesleg ha za IP-k ki lettek írva, akkor vszínűleg nekem még meg voltak, ugyanis kb 2 hete nincs meg nekem semmi. Anno meg minek figyeltem volna a címkiírásokat, ha megvolt minden. Az meg már más téma, hogy mér maradt a C-n minden a formatnál.
    4. Tegnap kiírtam, hogy Code-on vagyunk.
    5. Van egy jó receptem...
  • patacsi HUN
    nem vagy az :) a hiba a játékban van azzal, hogy a hullán tudsz maradni. ezen nem változtat a TS....
  • Dexa
    screenshot kell...
    Gyadi kirúgásáról csináltunk, szal így megy a dolog...
  • Dexa
    1.:
    nem azzal van gond, hogy a game IP címeket ide kirakod te is, mert ha jön vki és látja hogy ott vagytok (múltkor Migthy is kirakta azt a 3 IP-t, amit ő látott, mármint hol gamel az xSU, LoverZ és a HIT klán, nem is szóltam semmit, mert az jó ha látják a gamerek hogy ki hol gamel, én is amikor fellépek army-ba megnézem, hogy pl személy szerint ti is hol vagytok az adott pillanatban...), lehet hogy utánnatok megy, hanem azzal van nekem személy szerint a gondom hogy a jóból is megárt a sok, mármint ha visszaolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor akarva akaratlanul végig lehetett követni pl neked is az egész napodat, mikor mit csinálsz, miért...stb...
    2.:
    a privi az 1 remek 5let, mert akkor nem offoljátok szét ezt a fórumot...
    3.:
    milyen TS linket szeretnél?
    milyen TS IP-ket?
    itt reklámoztuk hányszor de hányszor az IP-ket, de a kutyát se érdekelte, szal most ne reklamálj hogy nem mondta L senki sem, mert Lmondtuk...
    sokan vannak Weine szerverén is, ennek az IP-je/csak a TE kedvedért 120.* is:
    193.109.252.102
    4.:
    én személy szerint azért nem megyek utánnatok, mert legtöbbször CSAR-on vagytok amit rühellek...ennyi...
    Landoron múltkor is összetalálkoztuk, láthattad...
    5.:
    mint fentebb említettem írjátok ki ti is az IP-ket /megkönyítve a tájékozódást/ és aki akar majd utánnatok megy...
    csak az offolás sok embernek a problémája, a magánjellegű dolgok mehetnének priviben, vagy más módon...
  • Gfreiter
    Szia Pat :) Igen, azt látom, h Weine IP-je ott van, de soha nem tudom, hogy mikor melyiket használja mindenki. Ezenkívül még volt vagy két-három IP! De ha mindenki ott van, akkor nincs gond. Viszont a progi sincs meg, de majd leszedem vhonnan, csak cécós ezzel az XP-vel. Telepíteni csak rendszergazdiként lehet, viszont sokszor a telepített program futtatására "nincs jogosultságom" sima felhasználóként :( Viszont rendszergazdiként meg nem netezhetek... Mi is szeretünk veled jáccani :)))))
  • Kutyika
    Szoval nem vonlna ez gond, ha alapszinten be lenne építve a gammába a valódi rádió kapcsolat, okosan-szépen, hogy ne lehessen csalni, a halott katona, csak a többi halottal tudna beszélni... Akkor jo volna, de igy... Nem vagyok programozó, de aszem azért két sávot oldalankét igazán lehetne kreálni, az egyik fix(angol) lenne, a másik szabadon választhato, a játékosok megegyezés alapján eldönthetnék, melyik sávon dumálnak, bonyi lenne, de szerintem megoldhato... De aztán lehet, hogy megint csak idióta vagyok....
  • Free
    Leased honor Szerver volt.
    De nem tudom utánna tudnak nézni annak hogy mi volt??? Vagy csak L hiszik???
  • patacsi HUN
    Kutyi bácsi mi nem bántunk csak szeretnénk rávenni, hogy add fel a TS-nélküliséget az sem zavar bennünket ha dadogsz, vagy táuszólláásöd van ;) ha nem akkor meg írd be az IP-t mert szeretnénk megtalálni ha a Tracker nem lát. :)
  • patacsi HUN
    drága G ember. mindenki TS-en van aki jáccik az aláírásomban ott a Weine TS- ip. legalább vedd rá Kutyi mestert, hogy próbálja ki, nem lesz tőle laggosabb a game mivel nem modemmel nyomjátok. Tudom Kutyika más miatt nem szereti a TS-t de amit nem akar hallani azt nem kötelező figyelembe venni (de az életben a katona halott rádio nélkül.) Szeretek veletek jáccani de megpróbáltatás TS-nélkül...
  • Kutyika
    jaja, mindenki a csokit majszolja, és nem gammázik(de ki tudja).... Nah, mindegy, arról többet hogy hol játszunk nem szólok...
  • Gfreiter
    Reggelt! Dexa meg mindenki! Sztem ICQ szar, ilyen alapon e-mailben is lehetne küldözgetni az IP-ket, de nem baj, majd priviben írunk. Nekem nincs TS-em, de ha lenne, Kutyika nem szereti, és ezért nme használnánk, mellesleg már kértem pár embert, hogy tegyen fel ide TS linket, IP-ket, stb. Na de mindegy, akkor marad a privi. Bár az IP-t direkt írtuk ide ki, hátha valaki odajön... Persze Wiszkit leszámítva bas*ott mindenki jönni! Így valóban nincs értelme kiírni a címet :(
  • Nyers
    Azért néhány ilyen jelenet még elférne az Army-ban! :)

• Nyers
    Én az 1.7-től nyomod, de korábban sosem volt ez ennyire szembetűnő! Tudom csalók mindig lesznek, csak az Armyban ez hatványozottan jön elő: hiába lövöm, megfordul és kicsinál - én persze egy golyótol elhasalok, de utána jön a 5-6 perces pihi, ami eléggé elszomorító. Gatyába kellen végre rázni a PB-t.
    A másik rossz véleményem a Bridge pályáról van: a grenaider-ektől meg sem lehet mozdulni - egy jól védekező csapattal szemben esély sincs, ha csak nálatok is van egy ilyen G-buzi, aki a pálya sarkából kilövi a közápső ablakot. A másik dolog ezzel a pályával, hogy folyamatosan megy a "zárótűz" - ami azért szerintem röhejes!
  • Dexa
    sajna nem csak te vagy ezzel így, sokan járunk hasonló cipőben...
  • Dexa
    jah, tartok a DEV-esek között is kutyát agások között csak DEVILT...
    :D
  • Nyers
    Na, hamár végre értelmes dolgokról beszélünk! Tegnap fenn voltam egy official serveren! Ilyet még nem is láttam, hogy egyszerre ennyien csaljanak! Srác ghostól, minden körben 6-7 ember kicsinál, de az már undorító volt: mindig tudta honnan jön az ellen, bevárta őket, stb. + még 2-3 csaltak, nem tudom, hogy hogy, nem vagyok ilyenekben jártas, de legalább 3-4 szeresét kellett beléjük ereszteni! A PB meg nem csinált semmit!
  • MarkBlade
    Crass... ez nem teljesen igaz.. a Karfit kiütöttem.. ugyhogy a lenti álításod csak félig kóser.. de legközelebb csúnyán jársz... heheh..
  • pet70000
    Bázzzzz, neked van kutyád?????
  • Dexa
    mint írtam az ilyet én nem viselem L és ezért majd megpróbálom Lintézni hogy visszavonják a szerver mostani státuszát, de min a figyelmeztetés meglegyen...
    annak ellenére hogy tejelnek a státuszért azt mindenkinek az elején Lmondják, hogy mivel a game a világon mindenhol elérhető, ezért semmi ilyen köcsög dolog ne történjen...
    és ilyenért vettek már L official jelzőt adott szervertől, mert többször előfordult hogy kivágtak így embereket mindenféle különleges ok nélkül csak poénból...
    ezt nekem pl Devildog is mondta amikor beszélgettem vele a game-ről...
  • Dexa
    IP-t felírtam...
    mit is mondtál?
    az is official szerver?
    /...volt.../
    ;)
  • Free
    Dexa Én a magam részéről csak annyit tudok és akarok tenni hogy felírom az IP-t és oda nem megyek többet valamint szólok mindenkinek hogy nem javassolt szerver mert bárkivel megtörténhet. a Szép az egézben az az hogy pont ott és pont nekem volt állandóan 10 : 2 a Fragem szóval amikor nyertek az kicsit nekem is köszönhető volt. De ennyi egyszer hibáztam -1290 pontért. I.J.
  • Dexa
    hát nem tartozik minden mindenkire...
    érdekes módon a DFL klánból pl Dilmor is használt TS-t már /teszem hozzá hogy ha jól tudom akkor 56K-s modemmel gamel de nem biztos/ és vígan Lvolt...
    igaz a pingje nem volt vmi listavezető, de állítása szerint lehetett gamelni...
    szal...
  • Dexa
    más téma:
    Kutyi, G:
    tudjátok semmi bajom veletek, de amit néha itt csináltok az már tényleg sok...
    használjatok TS-t, ICQ-t, vmit...
    ok?
  • Dexa
    nem csak az a szerver gáz...
    tegnap előtt pl. bent gameltünk az official Dob /vagy Dow, már nem emléxem pontosan/ szerveren...
    belépett a gyerek adminként és közölte hogy kell neki hely saját szerveren a támadó oldalon, mert Ő pont akkor pont oda akart menni...
    nem lépett le senki sem, erre gyorsan Gyadit kiszórta 1 PB bannal...
    itt a fő gond az hogy míg a klánszervereken meg lehet azt tenni, hogy az admin azt szór ki akit akar, addig az official szerverekre vonatkozik az hogy nem dobunk ki ilyen faszom indokkal senkit sem...
    beléptem és meg is írtam annak a jóképességű gyereknek, hogy nem kell sokáig örülnie a klánnak hogy a szerverük official, meg fognak ők elégedni a sima klánszerverrel is /nem komoly érvágás, csak hogy még is tudják hányadán állunk/...
    én kurvára leszarom hogy melyik klánnak melyik tagja épp hova akar bemenni...
    amennyiben officialon ezt megcsinálja, akkor Abraxas bával megint felveszem a kapcsolatot és téma onnantól kezdve lezárva...

engem pl tegnap bannolt a PB, de azóta kis frissítések és módosítások után újra beenged mindenhová...
  • Tikal #23435
    offnak, számit, de nagyon rendes vagy hogy köszönsz, de az igazi off mikor félpercenként jönnek a hozzászolások hogy it vagyok ezen a szerveren, áá ez nem jo, tele van, cheaterek vnnak itt, nem tudok bejutni stb

ICQ az internet csodája, egy chat progi, nagyon hasznos, de ami mégjobb az a TS, igy megbeszélhetitek hol vagytok, és ne mond hogy lassitja a neted, mert nem, hacsak nem 56k-s vagy...
  • THE matrica
    -(napot)
  • Gfreiter
    Jóéjszakáááát!! (ez is offnak számít?) Beeci! Hiányolunk ám wazze! Becsőcsavarcsapágyozhatnál ide gyakrabban is...
  • Tikal #23432
    csak nem annyit mint ti...
  • SSBeeci
    Ide is beköszönök máá, mee régen nem ofoltam itt:-))lol
    Szal Cső-Csavar-Csapágy @ll
  • Gfreiter
    Na mi van? Code-on senki? Nahátnahát...
  • Gfreiter
    Azér mondom, hogy "ha hiszitek, ha nem...", bár lehet, hogy én klikkeltem rossz helyre az egérrel :) De szerintem nem ...
  • pet70000
    Nem hisszük :)
  • Gfreiter
    Na kérlek szépen, ezt ha hiszitek hanem, privátban írtam Kutyikának, és itt jelent meg!!!!
  • Gfreiter
    OKÉ, Megyek :)
  • Kutyika
    Hmm.... támadjuk meg őket!!!
  • Gfreiter
    Egyetértek! Tudja meg mindenki... hogy hol vagyunk :) Megmondom őszintén, hogy én mindig szívesen olvasgattam bármikor bárkinek az offolgatását... főleg Strahdét :))
  • Kutyika