A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    1.:
    nem azzal van gond, hogy a game IP címeket ide kirakod te is, mert ha jön vki és látja hogy ott vagytok (múltkor Migthy is kirakta azt a 3 IP-t, amit ő látott, mármint hol gamel az xSU, LoverZ és a HIT klán, nem is szóltam semmit, mert az jó ha látják a gamerek hogy ki hol gamel, én is amikor fellépek army-ba megnézem, hogy pl személy szerint ti is hol vagytok az adott pillanatban...), lehet hogy utánnatok megy, hanem azzal van nekem személy szerint a gondom hogy a jóból is megárt a sok, mármint ha visszaolvasod a korábbi hozzászólásokat, akkor akarva akaratlanul végig lehetett követni pl neked is az egész napodat, mikor mit csinálsz, miért...stb...
    2.:
    a privi az 1 remek 5let, mert akkor nem offoljátok szét ezt a fórumot...
    3.:
    milyen TS linket szeretnél?
    milyen TS IP-ket?
    itt reklámoztuk hányszor de hányszor az IP-ket, de a kutyát se érdekelte, szal most ne reklamálj hogy nem mondta L senki sem, mert Lmondtuk...
    sokan vannak Weine szerverén is, ennek az IP-je/csak a TE kedvedért 120.* is:
    193.109.252.102
    4.:
    én személy szerint azért nem megyek utánnatok, mert legtöbbször CSAR-on vagytok amit rühellek...ennyi...
    Landoron múltkor is összetalálkoztuk, láthattad...
    5.:
    mint fentebb említettem írjátok ki ti is az IP-ket /megkönyítve a tájékozódást/ és aki akar majd utánnatok megy...
    csak az offolás sok embernek a problémája, a magánjellegű dolgok mehetnének priviben, vagy más módon...