A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    nem csak az a szerver gáz...
    tegnap előtt pl. bent gameltünk az official Dob /vagy Dow, már nem emléxem pontosan/ szerveren...
    belépett a gyerek adminként és közölte hogy kell neki hely saját szerveren a támadó oldalon, mert Ő pont akkor pont oda akart menni...
    nem lépett le senki sem, erre gyorsan Gyadit kiszórta 1 PB bannal...
    itt a fő gond az hogy míg a klánszervereken meg lehet azt tenni, hogy az admin azt szór ki akit akar, addig az official szerverekre vonatkozik az hogy nem dobunk ki ilyen faszom indokkal senkit sem...
    beléptem és meg is írtam annak a jóképességű gyereknek, hogy nem kell sokáig örülnie a klánnak hogy a szerverük official, meg fognak ők elégedni a sima klánszerverrel is /nem komoly érvágás, csak hogy még is tudják hányadán állunk/...
    én kurvára leszarom hogy melyik klánnak melyik tagja épp hova akar bemenni...
    amennyiben officialon ezt megcsinálja, akkor Abraxas bával megint felveszem a kapcsolatot és téma onnantól kezdve lezárva...

engem pl tegnap bannolt a PB, de azóta kis frissítések és módosítások után újra beenged mindenhová...