60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    főnök, a füst áthatol a falakon!
    ne törődj vele...
  • CSUKA
    Már lentebb írtam miért
    ------------------------------------------
    Ha van időm többször hajok ki u.annál a falnál, és ellövök egy-két golyót, hogy lássam, tényleng oda lő e ahová kellene.

Ha látok egy hullát egy ajtőkeretbe beakadva, már meg se próbálok ott kihajolni, mert tudom, hogy a hullagyalázás miatt tiltják.

Mert ugyebár amerikában ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor azt a funkciót letiltják.

Én így képzelem el:

$: Főnök, főnök! ATI VGA kártyáknál látszódik a játékos árnyékai, akár falon át is.
    ß: Semmi baj fiam. Majd szerver oldalról letiltatjuk a klienseknél az árnyékmegjelenítést.
    (javítva)

$: Főnök, főnök! Ha a fal mellett hasalunk és fölállunk, majd elfordulunk, akkor át lehet látni a falon.
    ß: Semmi baj fiam. Tiltsuk le a felállást a falak mellett
    (javítva - igaz így a szűk helyeken hasalva kell harcolnod a rádrohanó ellenféllel szemben)

$: Főnök, főnök! A játékosok úgy provokálják a másikat, hogy a hullájába fetrengenek.
    ß: Semmi baj fiam. Tiltsuk le a hullák teste fölötti lehasalást.
    (javítva - igaz így ha a hulla egy ajtóban akad el, akkor nem lehet ott kihajolni, de persze ha előbb lehasalok és utánna kúszok bele a gyalázandó holtestébe, akkor úgy viszont lehet gyalázni. - Tudom, de legalább megpróbálták-)
  • Sadist
    Mégis ezzel a bugos szarhalmazzal játszol...
  • CSUKA
    Ha unalmas ne olvasd!

Én mennyire unom, hogy minél újabb a verzó, annáj újabb bugokat nyomnak bele és ha a bug reprodukálhatatlan, akkor nem is oylan érdekes nekik.

Kár, hogy nem a britek csinálnak hasonló játékot. Ők legalább idegesek lennének, ha nem működik valami.

Minek van Logout gomb, ha nem megy? Tudom, én vagyok a fasz, mert több accountal játszom, de akkois minek van ott a gomb?

Minek van "cancel" az aktuális kapcsolódásból, ha az se megy?
    20 percen át írja, hogy loadingol a szerverre, de se a winyót, procit, netet nem használja, csak írja a loadingot.
    Utánna kell nyomja egy ctrl+alt+delt (de persze nem jelenik meg a feladatkezelő), csak már fejből tudom, hogy kell leállítnai a fotó foylamatok közül látatlanban.

Minek írja ki a frissen lehozott szerverlista a szervernél, hogy 14/20 player, ha meg rákattintok, akkor tele van.

Nem mondhatják komolyan, hogy egy buzi hospitalroofbug javítás miatt új verzót kellett kiadni, és telerakni mindenféle nemlétező pályanévvel a szerverbrowsert. Ráadásul, ha le is töltöttem a mappackot, akkor sincs egy árva szerver se rajtuk. Arról nem is beszélve, hogy az eredetileg régebbi verziókban bennelevő pályákat is felejtettek ki.

Hogy lehet kifejelteni valamit? Lehet, hogy az űrhajójuk is azért zuhant le, mert elfelejtették becsukni a zsilipet.

És ezek röhögnek a világ többi országán. Szánalom.
  • Gyadi
    Hagyd már abba, kicsit unalmas.
  • CSUKA
    Szarjáték.hu-ról volt szó?

4 éve játszom. Mi újat tudnának mutatni? Egy kört bugok nélkül? :D
  • Jobson
    Tegnap este a Discoveri-n az Americas Armyról volt szó fél órán keresztül. Néztétek?
  • Gyadi
    Nyisd meg winzip-el, vagy valamelyik másik tömörítővel, onnan pedig kitömörítheted , ahova csak szeretnéd.
  • CSUKA
    pff... olyan winyón tuttasd ahol tuti van helyed. ha már most nincs helyed, mi lesz amikor elindul a játék, és elkezdi a log fájlát föltölteni :D
  • Bruni15
    Hi
    2.80 FULL installt elindítom, azt a D: re csomagolja, amin a windows van, persze azon nincs hely, és nem is lesz annyi. hogyan kell megcsinálni, hogy ne oda csomagolja? E: ről indítottam.
  • Risu Führer
    okké köszi szépen
  • CSUKA
    "nem tudom mért de most tölöttem le a játékot"
    Ezt én szoktam kérdezni magamtól, minden bugmiatti meghaláskor.

Imádom, amikor kihajolva lövök valakit, az meg felémfordul és lelő. Mert persze a hülye amcsik úgy csinálták meg a játékot, hogy 10kihajolásból legalább egyszer nem viszi maglával a karakter a célkeresztet, és én kihajolba lövök, de valójában a falat lőttem szét magam elött. Az ellenfél meg egy fejessel lerendez persze.

Szerintem a 2.9 u.az lesz, mint a 2.8.1, csak kijavítanak valami hülyeséget. Mondjuk napszemüveget raknak az amcsi hősökre, vagy mittudomén. Azt ki lehet zárni, hogy a játékélményre gyúrnának
  • Mighty
    Próbál kimenni a netre és a tűzfalad ebben megakadályozza. Manuálisan add hozzá az engedélyezettek listájához.
  • Risu Führer
    sziasztok.nem tudom mért de most tölöttem le a játékot az origo szofverbáziról feltelepítettem és amikor elindítom nagyon sokat tölt.kijön az americas army felirat és nem akar belépni csak tölt.mi a lehet a baja???plz help
  • sz4bee
    Az ASE-t használnám de amikor elinditom mindig elmegy a net pár orácskára ami nem annyira jo nekem.Valaki tud mondani valami jo server keresö progit?Vagy esetleg valaki tudja h mért megy el a net mikor az ASE-vel servert keresek?
  • sz4bee
    Melyik server keresöt szoktátok használni?
  • N3TuddKi
    francba...
  • CSUKA
    Akkor téged le lehet lőni.
  • N3TuddKi
    *.com -os emailcímet már nem tudtam regelni. foglalt volt. :(
  • CSUKA
    Én én összeesküvés elméletem szerint akkor működik a játék, ha *.com -os e-mailímmel regelsz, amerikai ip-ről. Amúgy nem fut rendesen.
  • Dexa
    Lehet, hogy a dev-ek így próbálnak meg új munkaerőre lelni, hogy: bug-os a cucc... szenvedjen a nép... és aki megfejti a hibák okát éééés még talán tud is vele vmit kezdeni, hogy működjön is a gém (korrigálni a hibát vmilyen módon), az már be is léphet AAAAA céghez... :D

Természetesen mindez csak egy apró összeesküvés elmélet részemről... csak mert néhány percre most ráértem... ;)

Eddig eldöcög a másínán a program... aminek igen csak örülök... mármint milyen gépen gémeltem korábban még akkor, amikor az ármi kijött... és most hogy állok... ;)
  • jenkovix
    Sziasztok!

Koszi a sok es gyors valaszt, en is valaszolok:
    -2.8.1 mar volt fent a gepen, ugyanezt csinalta (Gen Prot Fault)
    -VGA, proci nincs huzva, minden original
    -az FPS-sel nincs gond, szepen megy Barthon 2500-al is, meg a Ndivia Geforce4 Ti 4200 128 Mb-al, csak 30 percbol 10 perc a netto jatekido a Gen Prot Fault-ok miatt
    -a videokartyahoz adott DirectX nagyon regi: 8.1, az Army-nak 9.0c kell
    -LocalMap=Entry.aao
    Ezt kell módosítani erre:
    LocalMap=Entry2.aao

Ez mar reg megvan :)

Egyeb otlet?

Koszonom!
  • CSUKA
    2.8.1
  • Sadist
    Öhm, NeTuddKi aao.hu-n írta, hogy szedd le a patchet is hozzá. A jelenlegi legfrissebb verzió a 2.8.1
  • CSUKA
    Én is ilyennel játszottam. 2500+Barthon, gef4ti, csak a ram volt 400Mhz-es ddr, és a lap abit an7. Nem lesz sok fps-ed, ha be is indul.
    Tedd fel a saját directX-ét is.
    Proci/ram/vga gondolom nincs húzva...

Ezt már próbáltad?:

"Játék elején induló intro eltüntetése
    Az Armyops.ini állományban található egy sor:

LocalMap=Entry.aao
    Ezt kell módosítani erre:
    LocalMap=Entry2.aao"
  • Sadist
    Tényleg, VGA vagy proci nincs húzva? Azt mondják az is okozott már gondot.
  • Sadist
    Csak azért mondtam a memóriát is, mert ez a Critical Error/General Protection Fault amiatt is szokott lenni, hogy a játék az oprendszer által nem megengedett (vagy néhány esetben rossz) memória területre akar írni. Alap videodrivert nem tudom hogy kell, nekem szerencsére még nem volt gondom vele, de megnézem mindjárt aao.hu-n, ott mintha valaki írta volna.
  • jenkovix
    Hali!

Köszi a gyors hozzászólást.
    Tényleg memóriaprobléma lenne? Tegnap kicseréltem az egyik 256 Mb-os modult egy kölcsönkérttel, de nincs változás.
    A ctfmon.exe nekem is megvolt, de már leszedtem az Office-t, ez tehát nem lehet az ok.
    A hibaüzenet kétféleképpen jelentkezik: vagy teljesen kiszámíthatatlanul játék közben, vagy mikor beléptem egy szerverre és indul a kör akkor 1-2 percen belül.
    A videókártya alap drájvert hol találom?

Köszi szépen!
  • Sadist
    Őszintén szólva mi is csak azokat tudjuk javasolni, amiket eddig megcsináltál. Ha valamelyik haverodtól tudsz memóriát kölcsönkérni, akkor próbáld ki, hogy azzal működik-e.
    FAQ-ban még ennyi van:
    "Eddig ezek a programok okoztak problémát: Get Right, DU Super Controler, Macro Toolsworks, Girder 3.2, PRTG Traffic Grapher, MS Office: ctfmon.exe, CyberCorder cybrcrdr.exe, Paessler Router Traffic Grapher: prtg4.exe, 3dnasys.exe, mIRCStats" Ha egyik sem fut, akkor passz. Esetleg videokártyához még megpróbálkozhatsz alap XP driverrel. Úgy tudom volt akinek bejött.

Mikor szokott hibaüzenetet dobni? Rögtön játék indításkor, játék közben, esetleg csak egy bizonyos pályán?
  • jenkovix
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Az AA 2.8.0-ám állandóan kilép "General protection fault" hibaüzenettel, és nem tudok rájönni, mi lehet az oka. A következőket már megpróbáltam, hogy megjavítsam:
    -XP reinstall
    -AA 2.8.0 reinstall
    -legújabb chipset, videókártya, hangkártya drájverek
    -virtuális memória 2 GB-ra emelve
    -cftmon.exe leállítása AA indítása előtt
    -különböző felbontások használata
    -kiszedtem minden felesleges folyamatot a Feladatkezelőből.

A gép: AMD Athlon 2500+, 512 Mb DDR2 333MHz, Ndivia Geforce4 Ti 4200 128 Mb 8x AGP, Creative SB Live, ABIT NF7-S alaplap.

Nagyon megköszönném, ha valami ötletetek lenne.

Köszi szépen előre is!
  • Matss
    Köszi a segítséget megpróbálom onnan letölteni.
  • CSUKA
    Osztálytársam szereti... 3 éve építi. Csak nem elég erős a driftpályákhoz. De parkolókban szórakoztató. Az oldalán amiket látsz videókat, azokat mi vettük föl. Külső/belsőket egyaránt. A http://www.bmwpower.hu-n is a mi videóink vannak főleg.
  • Ombika
    1 fos!! :))
  • CSUKA
    lada
  • Ombika
    Inkabb kocka!!! :)))))))
  • CSUKA
    zo
  • CSUKA
    mazhista vagyok
  • Ombika
    HA fos miert jatszol vele,erdekes vagy!!!!
  • CSUKA
    Ja és mielött azt hinnéd, hogy segítőkész vagyok, TÉVEDSZ! Azért csinálom, hogy Te is szenvedhess ezzel a fossal
  • CSUKA
    A trackerről már próbáltad? Én mindig onnan szedem. Ez a 2.8.1 full.

FlashGet-el szoktam szedni. Egy 8Gb helyed azért legyen a gépeden