A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Ha unalmas ne olvasd!

Én mennyire unom, hogy minél újabb a verzó, annáj újabb bugokat nyomnak bele és ha a bug reprodukálhatatlan, akkor nem is oylan érdekes nekik.

Kár, hogy nem a britek csinálnak hasonló játékot. Ők legalább idegesek lennének, ha nem működik valami.

Minek van Logout gomb, ha nem megy? Tudom, én vagyok a fasz, mert több accountal játszom, de akkois minek van ott a gomb?

Minek van "cancel" az aktuális kapcsolódásból, ha az se megy?
    20 percen át írja, hogy loadingol a szerverre, de se a winyót, procit, netet nem használja, csak írja a loadingot.
    Utánna kell nyomja egy ctrl+alt+delt (de persze nem jelenik meg a feladatkezelő), csak már fejből tudom, hogy kell leállítnai a fotó foylamatok közül látatlanban.

Minek írja ki a frissen lehozott szerverlista a szervernél, hogy 14/20 player, ha meg rákattintok, akkor tele van.

Nem mondhatják komolyan, hogy egy buzi hospitalroofbug javítás miatt új verzót kellett kiadni, és telerakni mindenféle nemlétező pályanévvel a szerverbrowsert. Ráadásul, ha le is töltöttem a mappackot, akkor sincs egy árva szerver se rajtuk. Arról nem is beszélve, hogy az eredetileg régebbi verziókban bennelevő pályákat is felejtettek ki.

Hogy lehet kifejelteni valamit? Lehet, hogy az űrhajójuk is azért zuhant le, mert elfelejtették becsukni a zsilipet.

És ezek röhögnek a világ többi országán. Szánalom.