A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Már lentebb írtam miért
    ------------------------------------------
    Ha van időm többször hajok ki u.annál a falnál, és ellövök egy-két golyót, hogy lássam, tényleng oda lő e ahová kellene.

Ha látok egy hullát egy ajtőkeretbe beakadva, már meg se próbálok ott kihajolni, mert tudom, hogy a hullagyalázás miatt tiltják.

Mert ugyebár amerikában ha valamit nem tudnak megcsinálni, akkor azt a funkciót letiltják.

Én így képzelem el:

$: Főnök, főnök! ATI VGA kártyáknál látszódik a játékos árnyékai, akár falon át is.
    ß: Semmi baj fiam. Majd szerver oldalról letiltatjuk a klienseknél az árnyékmegjelenítést.
    (javítva)

$: Főnök, főnök! Ha a fal mellett hasalunk és fölállunk, majd elfordulunk, akkor át lehet látni a falon.
    ß: Semmi baj fiam. Tiltsuk le a felállást a falak mellett
    (javítva - igaz így a szűk helyeken hasalva kell harcolnod a rádrohanó ellenféllel szemben)

$: Főnök, főnök! A játékosok úgy provokálják a másikat, hogy a hullájába fetrengenek.
    ß: Semmi baj fiam. Tiltsuk le a hullák teste fölötti lehasalást.
    (javítva - igaz így ha a hulla egy ajtóban akad el, akkor nem lehet ott kihajolni, de persze ha előbb lehasalok és utánna kúszok bele a gyalázandó holtestébe, akkor úgy viszont lehet gyalázni. - Tudom, de legalább megpróbálták-)