60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAF Rigel
    ui: Ki lett írva egy szavazás a HAF privát forumban . A bauer tiltással kapcsolatban . A szavazás vasárnap estig tart .
    Ha a klán úgy dönt ,hogy Bauerek is jöhetnek akkor ki lesz szedve a ban .

Mindenkinek jó játékot , azért remélem találkozunk még a HAF szerverén vagy valahol máshol
  • HAF Rigel
    Srácok ez egy nagyon régi történet . Talán a bauerek első msáodik bevetése lehetett. Még akkor nem létezett HAF szerver . Ez az eset egy nyilvános szerveren történ . Be léptük mert láttok hogy fent van egy THE klántag , nem emlékszem hogy Dexa vagy D-TOX volt az, de kettőtök közül valamielyik .
    1 . Fura dolog gránát Sanstormon . Úgye senki nem tudta hogy 15 honor alatt nem SF-katonának ad egy gránátot ajándékba a gép . Ezért alakult a Bauer famili is , mert 15 honor alatt kaptatok egy gránátot. Ment a játék rendesen írtottátok az embereket nagy volt a tanácstalanság , Cheat vagy mi hogy nekik van gránát , és furi volt a sok Tk bauer részről . De mindegy az oninozús esetig nem volt semmi gond , De ott betelt a pohár . Egy bauer engem lőtt le mit inkább az enemit (ja az enemy is egy bauer volt). Erre inditottam egy szavazást , ami fura volt hogy Dexa vagy D-Tox aki ott volt beírta hogy, stop vote . Ekkor mentem át a THE TS szerverére és meg akartam kérdezni tőle hogy mi volt ez . Mikor belépek a csatiba látom több xSU és ő egy csatiba van, És jot röhögcsélnek a dolgon. Kérdőre vontam Dexát vagy D-TOXot hogy mi volt ez és erre mondták az xSU-sok hogy ök a bauerek . Nekem ez elfogathatatlan volt . Én ez útán szoltam Laceknek hogy beszéljen veletek hogy ezt azért mégsem kellene. És ha jol emlékszem lacek ötlete volt hogy hospitalon lehet csökkenteni az ápolokkal a honort és nem játékost kell ölni érte .
    Mikor meglett a Haf szerver én kértem Bcs, hogy bannoljon minden bauert , mert szerintem a játék a tiszta és szép játékrol szóljon, ne a kötelező TK-rol, meg Arcoskodásról , meg a másik hergeléséről .

Patacsi te miért nem tudsz játszani a Haf szerveren ? xSU accontal vagy Baueressel ? .
  • [negativ] Cirek
    ez a TSen meg kiröhögtünk dolog nem igazán tetszik nekem.
    akkoriban vagy 8an voltunk még tsen és abból 3/4en voltunk bauerek. Bejöttél szólni, mi meghallgattunk, közben meg vki röhögött...
    csak épp nem rajtad, mert egyébként is frenetikus volt a hangulat.
  • [negativ] Cirek
    szerintem meg az infinite plague egyszerűen jó.
    mindenki dobálózik ezzel a csíter szóval, de szinte senki sem gondol bele. Engem is csomóan csíternek néznek, pedig tudom hogy nem vagyok az.
    Csak simán egy fél/egy éve elkezdtem csak fejre célozni, ami akkoriban még sokszor nem igazán ment, és általában bealáztak.
    mostanra meg már egész jól megy és az esetek többségében még darálóval sem szednek le(szemből), mert az első a fejbe megy és felrántja a cuccot...
  • patacsi HUN
    jogos a dolog, de sztem senki sem kereste meg Slow-t, hogy tegyen rendet a családban, gondolom biztosan vérig lenne sértve minden HAF-os ha szó nélkül bannolták volna őket a multkori ügy miatt valahonnan... mert én is bannolva vagyok, pedig a HAF szerveren kérés nélkül állandóan átadtam az SF helyet a HAF- osoknak és hónaljkutyával rohangáltam mint a hülyegyerek... na ezt ki csinálta még meg és mégis ??
  • Mighty
    Lehet rosszul emlékszem, de mintha a Bauer family azért lett létrehozva, hogy a külföldieket "leckéztessük" meg, és ne a magyarokat szivassuk (még akkor se, ha a bauereknek ez poén) magyar serveren.

Szerintem jogos a felháborodás ill. a bauer név tiltólistára kerülése a HAF részéről. Vehetjük úgy, mintha pár csíter szállna meg egy servert és elveszik a játék élvezetét a normálisan játszóktól. Lehet a bauer jól szórakozik pár TK miatt, de a többiek bosszankodnak. Idéznék a Bauer család viselkedési szabályztaából: "HA NEM SZÜKSÉGES, NE TK-ZZ! A BAUEREK LÉNYEGE A "LOWHONOUR - HIGH SKILL"!!!!!!"

Itt fel szeretném hívni arra a figyelmet, hogy képzeld magad (bauerek!) a szenvedő fél helyébe. TE mit éreznél?
    Én biztos, hogy nem örülnék. (ez persze nem a külföldiek ellen értendő)
  • MarkBlade
    Vagy közelebb ülni a szervergéphez mi? ;)
  • patacsi HUN
    egyébként 2-3 havonta "forma c:" a megoldás (vagy Norton Ghost)
  • MarkBlade
    Bakker pedig már azt hittem hogy meg van a grál! :) lol
  • patacsi HUN
    az sajnos nem valós, stat nettel biztos van vagy 100-120 :)
  • THE matrica
    Pingcsít
  • MarkBlade
    Te Pata hogy a nyavajába hoztál ki 14-es pinget? Áruld már el én is akarom.. :)
  • patacsi HUN
    ha nem lenne fontos nekem a HAF, akkor leszarnám nagy ívben, hogy mit csinálnak magukkal...
  • HAF Rigel
    De azért mert a bauerek ki vannak bannolva a szerverről, Ti nem tudtok játszani? Bárki feljöhet a saját eredeti accontjával.
    És hogy a Bauerek ki vannak tiltva, azt csak maguknak köszönhetik .
    Mert ez egy válasz volt, nem mi kezdtük a dolgot , ha jol emlékszem.
    talán nem ellenük kellet volna Bauerkedni és akkor nem lett volna senkinek semmi problémálya.
    Én személyszerint várok minden magyart a Serverre , de ne baueres accontal jöjjön.Pl Lacek és Bcs , meg Goofy sem játszik a serveren ha Bauerként jön , őket is bannolja a szerver .
    ja még egy dolog , ha kell egy hely a serveren mindig nem magyar játékost kérünk/távoloitunk el a szerverről. Én személy szerint figyelek rá hogy a magyar játékosok aki megtiszetlik a szervert a jelenlétükkel azok meg legyenek védve. Pl volt olyan hogy szóltak csak angolul beszélgessük. A srác aki beírt nagyon hamar fel lett világositva hogy ez egy magyar szerver, itt lehet igy beszélni .
  • patacsi HUN
    jaja, rokonok a rongytigrissel és a papírkutyával ;)
  • Free
    Miért van az hogy magyar ember magyar ember vérét szívja????

De ha nektek ez jóleseik akkor hajrá
  • [HUN]Crassus
    LOL!!!!
  • [HUN]Crassus
    a mukinyúl az ugyanazt jelenti mint a fosimanó???:))
  • patacsi HUN
    lehet, hogy ők csak azért nem bannoltak, mert pata szerverről nem lehet patát bannolni ;) vagy nem mukinyulak ;)
  • pet70000
    ezt most mér' csinálod Barocas-al???
  • patacsi HUN
    nem vagyok egy nagy játékos, de azért rendszeresen van 7-10 es frag-em 1-2 körben ha jól jön ki a lépés ;) de azt nem engedhetem meg magamnak, hogy ki legyek bannolva az egyetlen magyar szerverről, tehát nem mehetek ezentúl oda :( ennyi volt :(
    pénteken voltam, kaptunk alázást rendesen pár HAF -ostól de nem mentem el, bár az lett volna a "mukinyúl" megoldás ;)
  • patacsi HUN
  • Slow
    Te csak ne zárj le semmit, mert ez itt nem a TE fórumod, zárd le a TS-t vazze ;)
    :PPPP

egyébként, most komolyan, sztem érdemes Patacsi szavait kicsit átgondolni, Ő nem a tulajdonviszonyokról és jogokról beszélt, hanem a tulajdonnal járó felelősségről, és ez szarul ál magyarországon (pontosan a korai kapitalizmus szintjén)
    persze ebbe ne mennyünk most bele...;)
  • Slow
    borzasztó lehetett, ahogy egy Bauer leTK-zott, szó se róla, nehéz kiheverni az ilyet, de sajnos lelőtted a társát, és ezt ugye nem tűrhetjük... óvatosabbnak kell lenned és akkor nem ér atrocitás

még szerencse, hogy van szerveretek és egy általános bannal meg tudjátok bosszulni ezt az irdatlan sérelmet

de mint ahogy említettem, átgondolva az egészet ez az ügy nem a Bauerekről szól, hanem a HAF szerverről és annak szabályzatáról, mert a Bauerek simán kibírják HAF szerver nélkül, viszont a HAF szerver kiégett sivatag a Bauerek nélkül ;)
  • Free
    Gyerekek Peace. De tényleg. senmki ne szoljon bele abba hogy a saját szerverén ki milyen sazbályokat alkalmaz hisz az övé. most engem is mindenki el kezdene sazpulni a TS en lévő szabályokért????? Én dolgoztam vele és hoztam össze jogomban áll nekem megalkozni a szabályokat. ez az egyik. a másik kedves HAF osok ne kapjátok fel ilyen gyorsan a vizet . nézzétek meg én miket válaszoltam a szabályokra. és mindenkinek mondom megint ez csak egy JÁTÉK és nem kell ennyire véressen komolyan venni.
    Pata lehet hogy a magyar mentalitás olyan hogy amiért én fizetek azzal én rendelkezem de sajna akkor ilyen az amerikai, a britt , a spanyol, a lenygel , a horvát , a német , az olasz és még sorolhatnám a nemzetiségeket az armyban. minden klánnak van szerverszabályzata és nem egyszer bannoltak engem már szerverről azért mert véletlen letékáztam egy szervertulajdonost mert beugrott elém.
    Ezekkel a szép mondatokkal szeretném zárni A TÉMÁT. KÖSZÖNÖM ÉS A HANGSÚLY A "ZÁRNI" -n van.
  • HAF Rigel
    Sziasztok .

Végig olvasva a forum serverre vonatkozó részét, hozzá szolnák én is .

1. Bauer szindroma. Igen azért van bannolva a HAF serverről a Bauer család , mert nagy bunkók voltatok velük Sandstormon . Gránáttal dobáltatok meg, És mikor az enemyt akartam kilőni (aki egy bauer volt) a saját csapatomban lévő bauer letékázott. Nem a tiszta célpontot az ellenfelet lötte ,hanem engen. Mikor meg bementem a THE Ts serverére még jol ki is röhögtetek . Nagyon szarul estet a dolog. Igaz nem most volt de én nem felejtettem el. Aki azóta csatlakozott a családhoz , ez még a bauerek indulásánál volt. Nem tetszet hogy pont magyarokat "aláztok, szivattok" meg.
    2. Az a server szabályzat egy angol verzió szabályzata . Bcs írta, az angolt is , meg forditotta a magyart.
    Kérdem én ha mi ilyen komolyan vesszük ezt a kidobást akkor , kérnék mindenkit ,hogy jelentkezzen akit jó játékért kidobtunk ? Bátran lássam milyen köcsögök vagyunk mi .
    3. Köszönöm a Tesco minden dolgozójának hogy serényen munkálkodik a HAF klán lejáratásán ... A honap dolgozója Psion .
    Aki már saját forumunkban is cheatellésel vádolt minket , de a legjobb ez a mostani probálkozás Gratula neki hip hip hurrá .
  • bcs78
    Gratulálok. Pont ezt akartam vázolni. Mindenkinek megvan a hozzá illő ellenfele.
  • Josszimatroz
    hehe mi dontetlenre hoztuk ellenuk kb :) tegnap du csaron
  • Josszimatroz
    ha csiterek ha nem, azert tegnap borultak rendesen CSAR-on.. mondjuk fidai dumaja nem volt szimpi :)
  • bcs78
    Na de ott állsz mögöttük te, meg a többi xSU. Ha mögöttem is áll egy-két 80-100 honoros csóka, akkor már rögtön nem olyan erős az ellen, hanem kiegyenlített a szitu.
  • Barocas
    Hát igen 6 xSU egy 14-es szerveren egy csapatban...ütös volt.:DDDD

(Cirek,Crassus,Friczy,Mighty,Saca,Barocas) és Kreko-t már kidobták...

lol, utoljára 1968 telén voltunk ennyien, akkor is csak ts-en:)
  • bcs78
    Gáz, nem gáz, attól ez még így van. Azért van leírva, hogy mielőtt elkezdene panaszkodni vki Fórumba, ezekkel tisztában legyen. Eredetileg ez angolul készült el, egy olyasféle FAQ-nak. Alcíme: "Mielőtt összenyavajognád a Fórumot, itt vannak a válaszok a kérdéseidre." Aztán gondoltam kiírom magyarul is, de látom nagyon nem tetszik a népnek.

Infinite: nemtudom, lehet.

Végül pedig: sztem majdnem mindenki így gondolkodik a saját szerverével kapcsolatban. Hiszitek vagy sem, de már volt arra is példa, hogy még engem dobtak ki szerverről, mert jóhl nyomtam. Pedig aztán én nem vok egy olyan egetrengetően jó játékos.
  • Barocas
    Na igen, Kreko sem játszik 2 gyerekes családapa létére többet heti 3-4 óránál, és pata családfő sem, de őket az ellenfél erőssége miatt lelépni nem láttam, sőt Krekon mindig jókat mulatok, hogy kiválasztja az rpk, vagy AR-t aztán belerongyol a közepébe, és láss csodát potyognak a 80-90 honorosok. :DDD

ergo: patának megint igaza van.
  • Psion #46156

Értem én a dolgot, de akkor sem kéne ezt így leírni mert egy kicsit gáz ...

Az Infinite Plague más téma szerintem olyan cheaterek ahogy a nagy könyvben írva van ... ha nem is programot használnak akkor valaki ghostol nekik. Tök mind1, gerictelen banda, személy szerint én megfogadtam többet nem játszom velük ... Szal' őket ki is kell vágni ... Szerintem szedjétek ki a "szabályzatból" ezt a részt, aztán alkalmazzátok fű alatt ... ha kell ...

Ha mindenki így gondolkodna a saját szerverével kacsolatosan elég nehéz lenne játszani ... vagy a cheater-ek beleznének ki, vagy az Admin-ok ba**nak ki a szerveről ...
  • Free
    Jóccakát :C)
  • bcs78
    Na én aludni mentem. Ha valakinek még van hozzáfűzni valója a HAF szerver témához, akkor azzal közlöm, hogy csak holnap válaszolok.
  • bcs78
    Nemtudom, mittudom én. Ha csak én játszom ott, biztos nem leszel kidobva, de ha nem vok ott lehet, hogy valaki így dönt. Ennyi.
  • bcs78
    Mondom, én értem ezt a bauer témát. Ez nem személyes ügy, senkinek semmi baja veletek, csak a HAF tagok többsége köszöni, de ebből nem kér. Házon belül megbeszéltük a dolgot még annó az elején.
  • [negativ] Cirek
    nekem csak az "fáj" hpgy már így is van egy csomó szerver, ahonnan az xSU-t vagy engem kibannoltak, mert túl jól játszottunk, vagy mert "gyanúsak" vagyunk. most ha bemegyek a HAF szerverre és egy 7es kör alatt éppen jól megy és adok pár headshotot akkor innen is ki leszek bannolva?
    az ilyen szervereket nem igazán szeretem. :(
    (havoc klánszerveren simán földbedöngölhettük a tulajokat/többször is :D/, mindig szeretettel vártak utána is...)

• patacsi HUN
    ezen csak veszteni lehet, ha nyilvánosan belemegy az ember, 1-2 szerver restart sztem célravezetőbb...
    de a Bauer dolog az egyenesen veszélyes rátok nézve, már persze ha közösségben gondolkoztok. Jobb a Családot figyelembe venni, mert egyre nagyobb a jelentősége ( én sem véletlenül vartyogok itt ;) mindig nagy helyezkedő voltam ;) )