A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Free
    Gyerekek Peace. De tényleg. senmki ne szoljon bele abba hogy a saját szerverén ki milyen sazbályokat alkalmaz hisz az övé. most engem is mindenki el kezdene sazpulni a TS en lévő szabályokért????? Én dolgoztam vele és hoztam össze jogomban áll nekem megalkozni a szabályokat. ez az egyik. a másik kedves HAF osok ne kapjátok fel ilyen gyorsan a vizet . nézzétek meg én miket válaszoltam a szabályokra. és mindenkinek mondom megint ez csak egy JÁTÉK és nem kell ennyire véressen komolyan venni.
    Pata lehet hogy a magyar mentalitás olyan hogy amiért én fizetek azzal én rendelkezem de sajna akkor ilyen az amerikai, a britt , a spanyol, a lenygel , a horvát , a német , az olasz és még sorolhatnám a nemzetiségeket az armyban. minden klánnak van szerverszabályzata és nem egyszer bannoltak engem már szerverről azért mert véletlen letékáztam egy szervertulajdonost mert beugrott elém.
    Ezekkel a szép mondatokkal szeretném zárni A TÉMÁT. KÖSZÖNÖM ÉS A HANGSÚLY A "ZÁRNI" -n van.