A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • HAF Rigel
    Srácok ez egy nagyon régi történet . Talán a bauerek első msáodik bevetése lehetett. Még akkor nem létezett HAF szerver . Ez az eset egy nyilvános szerveren történ . Be léptük mert láttok hogy fent van egy THE klántag , nem emlékszem hogy Dexa vagy D-TOX volt az, de kettőtök közül valamielyik .
    1 . Fura dolog gránát Sanstormon . Úgye senki nem tudta hogy 15 honor alatt nem SF-katonának ad egy gránátot ajándékba a gép . Ezért alakult a Bauer famili is , mert 15 honor alatt kaptatok egy gránátot. Ment a játék rendesen írtottátok az embereket nagy volt a tanácstalanság , Cheat vagy mi hogy nekik van gránát , és furi volt a sok Tk bauer részről . De mindegy az oninozús esetig nem volt semmi gond , De ott betelt a pohár . Egy bauer engem lőtt le mit inkább az enemit (ja az enemy is egy bauer volt). Erre inditottam egy szavazást , ami fura volt hogy Dexa vagy D-Tox aki ott volt beírta hogy, stop vote . Ekkor mentem át a THE TS szerverére és meg akartam kérdezni tőle hogy mi volt ez . Mikor belépek a csatiba látom több xSU és ő egy csatiba van, És jot röhögcsélnek a dolgon. Kérdőre vontam Dexát vagy D-TOXot hogy mi volt ez és erre mondták az xSU-sok hogy ök a bauerek . Nekem ez elfogathatatlan volt . Én ez útán szoltam Laceknek hogy beszéljen veletek hogy ezt azért mégsem kellene. És ha jol emlékszem lacek ötlete volt hogy hospitalon lehet csökkenteni az ápolokkal a honort és nem játékost kell ölni érte .
    Mikor meglett a Haf szerver én kértem Bcs, hogy bannoljon minden bauert , mert szerintem a játék a tiszta és szép játékrol szóljon, ne a kötelező TK-rol, meg Arcoskodásról , meg a másik hergeléséről .

Patacsi te miért nem tudsz játszani a Haf szerveren ? xSU accontal vagy Baueressel ? .