60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • amax
    Sziasztok.lenne egy kérdésem,20 pontom van mout course után.melyik fegyvert válasszam?nem 25 pontnak kellene lenni?
  • armageddon666
    én is eljátszadoztam :) néha előjött a fegyvereltűnős, meg fegyver összeakadós bug, de ezek csak grafikaiak, nem befolyásolják annyira a játékot... Nagyon hangulatos egyébként :) leginkább a paintball jut eszembe róla :D nem rég voltunk osztálytársaimmal... ugyanúgy lehet hallani a fejünk mellett elsuhanó, meg falról lepattogó golyókat, ugyanúgy 1 hit a "kiesés" (az esetek többségében :D egyébként "érvénytelen találat" :)) :) csak itt van heal :D szal bejön... eddig játszottam VIPt (az jó volt... bár inkább jó lesz... mikor már tudják az emberek hogy mit kell csinálni :D), aztán Activated Objectivet (ez azért jó, mert egy kis helyre koncentrálódik a figyelem, így egész gyorsan lemennek a menetek... ha meghalunk sem kell annyit várni), illetve Secure and Hold (vagy ilyesmi)... ez nem volt olyan jó :S a pálya fasza (Alley), a gond inkább az, hogy ez a fajta játékmód respawn mellé lenne jó. Az meg nincs itt...
  • oneal1
    na most nem fagyott le, töltött egy szervert aztán visszadobott a menübe...
  • oneal1
    kitöröltem a fileokat de semmi változás:S:S

más ötlet?
  • glkFox
    na most mi lex racsapsz a kezemre
  • HTS s3rg1nh00
    kérdő mondat végére talán kérdőjelet kéne rakni...
  • Zomil
    join helyett azért lép vissza a menübe, mert a szerver FULL csak az idioták elfelejtettek egy "server is full" üzenetet kiiratni :D
  • glkFox
    magyarokat hol talok szervereken azok talan fedezni birnak!
  • [HUN]Crassus
    hangok eszméletlen jók meg a futásból becsúszás:P:)
  • [HUN]Crassus
    lol azért egy amcsi az IQ teszten csúnyán elhasalna:D

szállodában dolgozom és nagy lelki erő kell,hogy ne küldj el a picsába 2 mondat után egy amerikai átlag túristát:D
    Anno nálunk lakott az egész Bush-t örző brigád nah az gyönyörű élményekkel teli hét volt ám:D
    A legkomolyabb az volt amikor egy Blackhawk! full gyalogság támogató fegyverzettel néha nyomott egy felderítő kört a hotel körül:D A csóka meg a bazinagy mini gun mögött integetett:D jó fazon volt:D beszartunk leküld véleten egy sorozatot a 20 milisből véletlen:D
  • Borg
    Én elvoltam órákon át gond nélkül. Igaz az elején csak halomra lőttek, mert a training hiányában szinte semmit se tudtam, de bele lehet jönni :)

Egyetlen bugot találtam, hogy az egyik játékosnak mikor spectből néztem eltűnt a fegyver a kezéből. Csak a keze meg a tár látszott. Rákérdeztem a többieknél, és mindenki igy látta... aztán ez legyen a legnagyobb gond. Valami UK szerver volt, csak egész enyhe lagot tapasztaltam.
  • [HUN]Crassus
    meglett:) csak nemtudtam,hogy a STEAM-en belül van:P mentem 5!!!!! kört:D ,de kifagyott:) nem kínzom magam tovább majd peccs után:)
  • Borg
    Honnan tudjam hova installáltad te a játékot? :)
  • modellmaker
    :)
  • [HUN]Crassus
    adsz elérési útvonalat?
  • [HUN]Crassus
    áááá betudtam menni egy szerverre! futottam előre 200 métert és FREEZE:P,de már BENNT voltam:D
  • WOLF3x6
    Az is tegye meg ezt a torlest, akinek nem fagy ki teljesen a jatek, csak join helyett visszadob a menube?
  • Borg
    De van. Akinek multi joinoláskor fagy, az törölje ki a binaries könyvtárból az ftmp fájlokat. Néhány keletkezik minden indításkor. A törlés után game indít, és nem fagy a multi. Viszont mapváltáskor, vagy másik szerverre menetelkor, újra ki kell törölni őket...

Én most 3 órát játszottam egy szerveren, kb 5vs5-ben. Egész jó. Bele kell tanulni a mozgásba, meg a lövésbe, de nem rossz. Kell egy jó lagmentes hazai szerver, aztán go.
  • [HUN]Crassus
    figyu a fejlesztő brigád elbaszta az egészet 17én...ki is rúgták őket....most egy szinte teljesen új csapatnak kell egy játszahtó verziót összehozniuk,úgy hogy szinte még ők sem ismerik hogyan rakta össze az előző brigád...szal calm down:)

személy szerint lelőném az egészet míg meg nem csinálják rendesen....jobban járna mindenki
  • PunkZoli
    hja, kár, hogy nem egyből iq teszttel INDÍTANAK!
  • Szpecnyaz
    AZ AMERIKAI HADSEREGNEK(IS) ANNYI ESZE VAN AMENNYI LÁTSZIK=-100!HA KIADJÁK AZT A KURVA JÁTÉKOT AKKOR AZT AKKOR ADJÁK KI MÁSKOR AMIKOR MÁR NEM (NEM ANNYIRA) BUGOS.MÁR NAGYON ELEGEM VAN ABBÓL H ÁLLANDÓAN KIFAGY AMIKOR TÖLTENÉM VMELYIK PÁLYÁT!
  • armageddon666
    okok, no offense... csak megkértek a játszhatóság érdekében. le lehet szarni, egy ember nem oszt nem szoroz... csak mikor sokan gondolkodnak így akkor van gond. mert akkor ott vagyunk ahonnan indultunk. :)

egyébként majdnem biztosra veszem hogyha végre rájönnek hogy segghülyék ehhez, és az egész szarul van megírva, és inkább aláraknak még 3 szervert meg megsokszorozzák a sávszélt jobban járnak (vagy csak simán megjavítják), akkor törlik az eddig elért dolgokat és lehet előről kezdeni :S aztán lehet hogy csak az advanced trainingeket...
  • oneal1
    akkor a joinos fagyásra nincs semmi megoldás?várni kell egy fixet?
  • Fenrir
    Nem megtiltották hanem megkértek, hogy ne tréningezzünk, a kettő nem ugyanaz. Amúgy előtte játszottam is vagy 2 órát, de meguntam, itt meg zavart a sok unqualified bejegyzés...
  • armageddon666
    jah... akkor egyszerűen nem értem :)
  • Fenrir
    Olvastam...
  • armageddon666
    Part of the difficulties we've all been seeing stems from the large number of training missions being run with everyone trying to save their results. This is putting a sizable strain on the Authentication servers. We have a plan to temporarily improve this situation.

Within the next couple of hours we'll be updating everyone's statistics to indicate all training levels have been passed. This will allow you to enter a server and enjoy the full range of Soldier weaponry and abilities.

However, for this to have the greatest effect, we need your help...

Please do not engage in any training missions. Doing so will defeat the purpose of what we are trying to accomplish in the short term, which is to get everyone playing. If this initiative is successful, you'll be able to enjoy multiplayer gaming while we can work at long term solutions.

Once again, please, DO NOT engage in any training missions, but feel free to join a multiplayer server.

Also, please note that if you are kicked from a server, it’s probably due to the server being full. With so many players trying to join at the same time, the number of players in a server may not be accurate. Just try joining another server.
  • armageddon666
    hát mondjuk "mindenki játszik"

ha most elkezdtek trainingezni megint nem fog játszani senki :)

egyébként semmit...

de pár hozzászólással korábban be volt másolva a hír.
  • armageddon666
    "Nos most, hogy mindenki játszik gyorsan kihasználtam az alkalmat egy kis tréningre :)"

rosszul tetted. azért játszik mindenki, mert sokan nem trainingeznek. a training bassza el az authot.
  • Fenrir
    Már mit baxnánk el? Ezen még lehet valamit? :)
  • [HUN]Crassus
    nem is lenne baj,de basszus csak a gépreset segít ha kifagy....ez a gáz
  • armageddon666
    NE CSINÁLJATOK TRAININGEKET!!!

minden unlockolva van. menjetek multizni

TRAININGEKET NE CSINÁLJATOK MERT ELBASSZÁTOK AZ EGÉSZET!!!

unlock mindenen csak a gránát bugos de nem is jó.

NINCS TRAINING!
  • oneal1
    hali!

Próbálom elindítani a játékot de mikor a szervereknél rányomok akármelyiknél hogy join, megfagy a cucc, nem történik semmi.

volt valakinek ilyen gondja?
  • Metalmilitiakid
    H t nyomva tart akkor megjelenik egy választó menü mint a F es fegyvermenünél ott kiválasztod az alsót , az a smoke vmi Mxyz számú , SAW nál minél tovább lent tart a kiugrókat meg lelő
  • Fenrir
    Nos most, hogy mindenki játszik gyorsan kihasználtam az alkalmat egy kis tréningre :)

Megcsináltam mindet, de vannak gondjaim. Az alapképzésekből minden Expert lett, de a végén nem kaptam meg a kitűzőt, hogy végeztem az alapképzéssel.

A gránátvetős kiképzésnél, hogy a tökömbe kell átváltani füstgránátra? Mindig mondja, hogy lenyomva kell tartani a H betüt, hogy válthassak gránátot, 1x sikerült is, de azóta sehogyan sem tudom összehozni.

A másik a SAW kiképzés: mindent lelövök, de 4000 pontból kapok 3500-at. Az emelkedő célokat rögtön kell lőni ahogyan megjelennek?
  • HUmanHunter
    fászom nem bírom megcsinálni a field traininget :S elég gáz. 2 ben nem volt kötelező úgy emlékszem, már ottsem sikerült :D
  • XenHai
    Nekem is sűrűn csinálja ez bár azért már tudtam vele csapni 1 kicsit.
  • Spészgószt
    Nekem folyton a granyós M16ot adja de még béla vagyok vele! amúgy amikor belépsz egy csapatba és adja a posztokat, ott tudod átállítani melyik fegyvert kéred és mi legyen rajta! ha már továbblépett a taktikai tervezésre akkor nem tudsz rajta állítani utólag! majd a köv körben esetleg
  • [HUN]Crassus
    nekem fagy a joinnál...úgylátszik bizonyos konfigokat nem szeret.....peccset várom:O
  • repvez
    ma én is bejelentkeztem a játékba és látom hogy megadta a lökiket amit tegnap csináltam és vele egygütt a fegyo familizáciot és a mediket amiket még csak meg sem tudtam nyitni, érdekes.
    Aztán fel mentem egy serverre és 3x sikerült csatlakoznom abbol 2x félpercen belül lelöttek, (az is lehet hogy csapattársak, mert még csak futottunk a kiindulohelyröl)3. szorra meg megfagyott a server mert én tudtam menni, de a többiek csak egyhelyben futottak, de én sem tudtam löni meg ajtot nyitni sem.